Ndryshimet e Rëndësishme

 

 

BROTHERS dhe motrat, gjërat kanë filluar të lëvizin shumë shpejt në botë me ngjarje, njëra mbi tjetrën si erërat e një uragani më afër syrit të Stuhisë. [1]shih Shtatë Vulat e Revolucionit Kjo është ajo që Zoti më tregoi se do të ndodhte disa vjet më parë. Por kush nga ne mund të përgatitet për këto gjëra jashtë hirit të Zotit?

Si i tillë, unë kam qenë i përmbytur me email, tekste, thirrje telefonike. dhe unë nuk mund të vazhdoj. Për më tepër, e ndiej që Zoti po më thërret në më shumë lutje dhe duke dëgjuar. Ndjej se nuk jam në hap me atë He dëshiron që unë të them! Diçka duhet të japë

Që nga sot, unë do të zhvendos fokusin tim në përgjigjen e pyetjeve dhe shqetësimeve që po ngrihen, me sa duket, nga ora - duke filluar me Sinodin. Por ka edhe gjëra të tjera që duhet të them ... gjëra që kanë kaluar disa vjet në vijim, dhe është koha.

Ekziston shumë frikë atje… frika nga Papa; frika nga Ebola; frika nga lufta; frika nga kolapsi ekonomik; të rafteve të dyqaneve bosh; e terrorizmit ... nga kaq shumë gjëra.

Natën e kaluar, një mik më dërgoi mesazhe në lidhje me një shpërthim të mundshëm të Ebola në një qytet të madh Kanadez (jo ende në lajme). Ai tha se ai dhe gruaja e tij po luten për të ikur nga shtëpia e tyre. Unë isha duke qëndruar në një dyqan ndërsa ai po më dërgonte me sms, duke grushtuar bllokun e kartës së kreditit që qindra të tjerë kishin mbajtur gjatë ditës. Dhe mendova ... kush e di? Virusi mund të jetë tashmë këtu. Thjesht nuk e dimë akoma.

Me këto dhe mendime të tjera të rënda në zemrën time, dëgjova ndërsa "Vallja e Zogut" papritmas filloi të luante në altoparlantin mbi ne. Unë po qëndroja atje me katër ose pesë njerëz të tjerë, kështu që i shikova dhe thashë: "Ejani të gjithë!" Krejt papritur ne të gjithë po qeshnim, duke bërë atë kërcim qesharak zogu në mes të Walmart.

Të dashur miq, kështu do t'i kalojmë ditët dhe orët përpara: përmes një fryme gëzimi dhe besim në Zotin Tonë. Nëse nesër kontraktoj Ebola, do të shikoj drejt Parajsës dhe do të them: “Jezus, unë po kthehem në shtëpi! Më bëj gati të të shoh ballë për ballë ”.

Po, "vallja e zogut" do të na çojë nëpër apokalips. Kjo, dhe Psalmi 91. Lutuni me familjen tuaj. Kujtojeni shpesh. Zoti është streha jonë. Dhe Ai na dha Nënën e Tij për të na sjellë në mënyrë të sigurt tek Ai.

Pra, e përditshmja e sotme Tani Word mbi leximet masive është e fundit në atë format tani për tani, derisa të arrij të gjej gjërat e tjera që duhet të shkruaj. Dhe këtë do ta bëj shpesh. Qesharak week javën e kaluar, ndjeva Zotin duke thënë se duhej të filloja të shkruaja "raporte speciale". Kur hyra në internet për të drejtuar lajmet e mia ditore, u ndala pranë Shpirti i Përditshëm. Michael Brown njoftoi atë mëngjes se do të fillonte të shkruante "raporte speciale". Guessshtë mendimi im se "rojet" e tjerë në kohën tonë po ndjehen të gjithë njësoj si unë - se koha jonë për të folur është e shkurtër. Me të vërtetë, nuk e di se për sa kohë do të jem në gjendje t'ju shkruaj kështu. Kështu që një ditë në një kohë.

Fjala e sotme e sotme është një fjalë inkurajimi (këtu) Shpresoj të keni një shans për ta lexuar në markmallett.com/blog. Nëse nuk jeni regjistruar në listën time të përgjithshme të postave, ku unë do të vazhdoj të dërgoj shkrime në të ardhmen, klikoni këtu: Për tu pajtuar. Ju lutemi vini re: kontrolloni postën tuaj të bezdisshme ose postën e padëshiruar nëse ndaloni të merrni email nga unë.

Ju lutem mos harroni të luteni për mua, siç bëj çdo ditë për të gjithë ju.

Shënoje

 

PS Në janar të vitit 2012, një lutje u ngrit në zemrën time gjatë lutjes që nuk dukej se ishte e imja:

Sa më shumë, Atë, derisa dora jote e djathtë të bjerë mbi tokë?

Dhe përgjigjja, që unë menjëherë ndava me drejtorin tim shpirtëror, ishte kjo:

Fëmija im, kur dora ime bie, bota kurrë nuk do të jetë e njëjtë. Porositë e vjetra do të zhduken. Edhe Kisha, siç ajo ka zhvilluar gjatë 2000 viteve, do të jetë rrënjësisht e ndryshme. Të gjithë do të pastrohen.

Kur guri rikuperohet nga miniera, ai duket i ashpër dhe pa shkëlqim. Por kur ari pastrohet, rafinohet dhe pastrohet, ai bëhet një perlë e shkëlqyer. Kjo është sa krejtësisht e ndryshme do të jetë Kisha ime në epokën e ardhshme.

Dhe kështu, fëmijë, mos u ngjit në fund të kësaj epoke, sepse do të fryhet si byk në erë. Në një ditë, thesaret e kota të njerëzve do të reduktohen në një tog dhe ajo që njerëzit adhurojnë do të ekspozohet për atë që është - një zot sharlatan dhe një idhull bosh.

Sa shpejt femije? Së shpejti, si në kohën tuaj. Por nuk është për ju ta dini, përkundrazi, për ju që të luteni dhe të ndërmjetësoni për pendimin e shpirtrave. Koha është aq e shkurtër, sa Qielli tashmë ka tërhequr frymën e tij përpara se Drejtësia Hyjnore të shfryjë Stuhinë e Madhe që do të pastrojë përfundimisht botën nga çdo ligësi dhe do të çojë në Praninë Time, sundimin Tim, drejtësinë Time, mirësinë time, paqen time, dashurinë time Vullneti im Hyjnor. Mjerë ata që i injorojnë shenjat e kohës dhe nuk e përgatisin shpirtin e tyre për t'u takuar me Krijuesin e tyre. Sepse unë do të tregoj se njerëzit janë thjesht pluhur dhe lavdia e tyre po shuhet si jeshile e fushave. Por lavdia Ime, Emri Im, hyjnia ime, është e përjetshme dhe të gjithë do të vijnë të adhurojnë Mëshirën Time të Madhe.

-Nga Stuhia në dorë

 

 


Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Postuar ne BALLINA, LAJME.

Komentet janë të mbyllura.