Profecia e Isaisë për Komunizmin Global

 

WE janë afër fundit të zhvendosjes së familjes dhe të ministrisë sonë në një provincë tjetër. Ka qenë një trazirë… por kam arritur të mbaj një sy për atë që po ndodh me shpejtësi në botë, ndërsa “elita” globale të vetë-emëruara luftojnë fuqinë, sovranitetin, furnizimet dhe ushqimin nga popullsia e botës përmes krizave të prodhuara. 

Ati i kishës Lactantius e quajti atë "një grabitje e zakonshme". Kjo është shuma e asaj që tregojnë të gjithë titujt sot: Grabitja e Madhe në fund të kësaj epoke - një neokomunist merr përsipër nën kujdesin e "ambientalizmit" dhe "shëndetit". Sigurisht, këto janë gënjeshtra dhe shejtani është "babai i gënjeshtrës". E gjithë kjo u profetizua rreth 2700 vjet më parë dhe ju dhe unë jemi gjallë për ta parë atë. Fitorja do të jetë e Krishtit pas kësaj mundimi të madh…

 

Publikuar për herë të parë në korrik 2020…


SHKRUAR mbi 2700 vjet më parë, Isaia është profeti kryesor i epokës së paqes që vjen. Etërit e Hershëm të Kishës shpesh përmendnin veprat e tij kur flisnin për një "periudhë paqeje" që do të vinte në tokë - para fundit të botës - dhe siç profetizoi gjithashtu nga Zoja e Fatimës.

Po, një mrekulli u premtua në Fatima, mrekullia më e madhe në historinë e botës, e dyta pas Ringjalljes. Dhe kjo mrekulli do të jetë një epokë e paqes e cila kurrë më parë nuk i është dhënë botës. - Kardinali Mario Luigi Ciappi, 9 tetor 1994 (teolog papal për Pius XII, Gjoni XXIII, Pali VI, Gjon Pali I dhe Gjon Pali II); Katekizëm Familjar, (9 shtator 1993), f. 35

Etërit e Kishës gjithashtu e kuptuan këtë periudhë për të cilën Isaia foli të ishte një dhe e vetmja i njëjtë si ai i "mijëvjeçarit" që Shën Gjoni paratha në kapitullin e 20-të të Zbulesës - atë që Etërit gjithashtu e quajtën "Dita e Zotit" ose "pushimi i së Shtunës" për Kishën:

Ja, Dita e Zotit do të jetë një mijë vjet. - Letra e Barnabës, Etërit e Kishës, Ch 15

Ata interpretuan gjuhën simbolike të Isaisë dhe të Shën Gjonit për t'iu referuar fundit të një mbretërie të lig globale, pasi "kafsha" dhe "profeti i rremë" të hidhen në Ferr (Zbul. 19:20), dhe një Gjykimi i të Gjallëve zhvillohet. Pastaj, Shkrimet do të shfajësohen, paqja do të mbretërojë për një kohë dhe siç tha Zoti ynë:

Ky ungjill i mbretërisë do të predikohet në të gjithë botën si një dëshmi për të gjitha kombet, atëherë end do te vije. (Mat 24:14)

Më e rëndësishmja, fjalët e "Atit tonë" do të përmbushen më në fund kur Mbretëria e Krishtit do të vijë në një modalitet të ri, dhe e Atit "Do të bëhet në tokë siç është në qiell". Kjo shpresë u shpreh bukur nga St. Louis de Montfort i cili tha se shenjtorët gjatë asaj kohe "do të tejkalojnë në shenjtëri shumicën e shenjtorëve të tjerë aq sa kedrat e kullës së Libanit mbi shkurre të vogla".[1]Traktat mbi Përkushtimin e Vërtetë ndaj Zojës së Bekuar, Arti 47; krh. Shenjtëria e Re dhe Hyjnore

Urdhërimet e tua hyjnore janë thyer, Ungjilli yt është hedhur mënjanë, përroi të padrejtësisë përmbytin tërë tokën duke marrë me vete edhe shërbëtorët e tu ... A do të vijë gjithçka në të njëjtin fund me Sodomën dhe Gomorën? Nuk do ta prishni kurrë heshtjen tuaj? A do t’i duroni të gjitha këto përgjithmonë? A nuk është e vërtetë që vullneti juaj duhet të bëhet në tokë ashtu si është në parajsë? A nuk është e vërtetë që mbretëria juaj duhet të vijë? A nuk ua keni dhënë disa shpirtra, të dashur për ju, një vizion të rinovimit të ardhshëm të Kishës? - Shën. Louis de Montfort, Lutje për Misionarët, n. 5; www.ewtn.com

Kjo ripërtëritje, parashikon Isaia, përfshin një rivendosje të caktuar të krijimit përmes një triumfi mbi të keqen, sëmundjen dhe ndarjen, per nje kohe.

Këto janë fjalët e Isaisë në lidhje me mijëvjeçarin: "Sepse do të ketë një qiell të ri dhe një tokë të re, dhe e para nuk do të kujtohet as nuk do të hyjë në zemrën e tyre, por ata do të jenë të lumtur dhe të gëzohen për këto gjëra, që unë krijoj There Nuk do të ketë më një foshnjë ditësh atje, as një plak që nuk do të plotësojë ditët e tij; sepse fëmija do të vdesë njëqind vjeç… Sepse ashtu si ditët e pemës së jetës, kështu do të jenë ditët e popullit tim dhe veprat e duarve të tyre do të shumëzohen. Të zgjedhurit e mi nuk do të mundohen më kot dhe nuk do të lindin fëmijë për një mallkim; sepse ata do të jenë një farë e drejtë e bekuar nga Zoti dhe pasardhësit e tyre me ta. - Shën. Justin Martyr, Dialog me Trypho, Ch. 81, Etërit e Kishës, Trashëgimia e krishterë; shih Is 54: 1

Pra, ajo që po vjen atëherë është zinxhiri i Satanit (Zbul. 20: 4). Por atëherë kjo do të thotë gjithashtu

Tani jemi duke qëndruar përballë konfrontimit më të madh historik, njerëzimi ka kaluar… Tani ne po përballemi me konfrontimin përfundimtar midis Kishës dhe antikishës, të Ungjillit kundër Anti-Ungjillit, të Krishtit kundër anti-Krishtit… Shtë një provë… e 2,000 viteve të kulturës dhe qytetërimit të krishterë, me të gjitha pasojat e saj për dinjitetin njerëzor, të drejtat individuale, të drejtat e njeriut dhe të drejtat e kombeve. ArdKardinal Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eucharistic, Philadelphia, PA; 13 gusht 1976; shih Katolike Online (konfirmuar nga Deacon Keith Fournier i cili ishte i pranishëm)

Kjo betejë e fundit po përparon vazhdimisht drejt saj kulmi -Përplasja e Mbretërive. Në të vërtetë, ashtu si Shën Gjoni paratha ngritjen e totalitarizmit global nën një "kafshë" para një epoke të paqes (Zbul. 13: 5), ashtu bëri edhe Isaia. Dhe ashtu si Shën Gjoni theksoi se si bisha do të dominonte përmes ekonomi duke kontrolluar kush mund të "blejë ose shesë" (Zbul. 13:17), Isaia zbulon se si ky Antikrishti do të dominojë gjithashtu mbi pasurinë e botës.

 

PROFEKTI I KOMUNIZMIT GLOBAL

Në të mërkurën e kaluar leximi i parë masiv, Isaia paralajmëron një Izraeli kokëfortë dhe të papenduar (i cili është një lloj i Kishës që është «Izraeli i ri»; krh. Katekizmi i Kishës Katoliken 877) si do të vijë një mbret nga Asiria për të pastruar kombin e tyre.

Mjerë Asiria! Shkopi im nga zemërimi, shkopi im nga zemërimi. Unë e dërgoj kundër një kombi të pabesë dhe e urdhëroj kundër një populli nën zemërimin tim për të kapur plaçkën, për të marrë plaçkën dhe për t'i shkelur si balta e rrugëve. Por kjo nuk është ajo që ai synon dhe as nuk e ka këtë në mendje; Përkundrazi, është në zemrën e tij të shkatërrojë, t'i japë fund jo vetëm pak kombeve. Sepse ai thotë: «Unë e bëra me fuqinë time dhe me mençurinë time, sepse jam mendjehollë. Unë kam zhvendosur kufijtë e popujve, thesaret e tyre kam plaçkitur dhe, si një gjigant, i kam ulur fronin. Dora ime ka kapur si një fole pasuritë e kombeve; ashtu si dikush merr vezë të lëna vetëm, kështu që unë mora tërë tokën; askush nuk përplasi një krah, nuk hapi gojë, ose cicërimë! "

Sipas disa etërve të hershëm të kishës si Hipoliti,[2]“… Ja, Zoti sjell mbi ju ujin e lumit, të fortë dhe të plotë, madje edhe mbreti i Asirisë. Nga mbreti ai do të thotë metaforikisht Antikrishti ... "-" Për Krishtin dhe Antikrishtin ", n. 57; newadvent.org Victorinus[3]"Do të ketë paqe për tokën tonë ... dhe ata do të rrethojnë Assurin [Asirinë], që është antikrishti, në llogoren e Nimrodit." —Komentari mbi Apokalipsin, kap. 7 dhe Lactantius, Antikrishti mund të ketë origjinën nga Siria e sotme (Irak), e cila ishte Asiria e lashtë. 

Një mbret tjetër do të dalë nga Siria, i lindur nga një frymë e keqe… dhe ai do të formojë dhe do ta quajë veten Zot, dhe do të urdhërojë që të adhurohet si Biri i Zotit dhe do t'i jepet fuqia të bëjë shenja dhe mrekulli Pastaj ai do të përpiqet të shkatërrojë tempullin e Zotit dhe të përndjekë njerëzit e drejtë; dhe do të ketë ankth dhe shtrëngim të tillë që nuk ka qenë kurrë që nga fillimi i botës. —Laktanti (rreth 250-330 pas Krishtit), Institutet hyjnore, Libri 7, f. 17 

Për të qenë të sigurt, Antikrishti është një aktual personi,[4]"... që Antikrishti është një njeri individual, jo një fuqi - jo një frymë etike e thjeshtë, ose një sistem politik, jo një dinasti, apo trashëgimi i sundimtarëve - ishte tradita universale e Kishës së hershme." - Shën. John Henry Newman, "Kohët e Antikrishtit", Leksioni 1 por ai gjithashtu vjen për të mbretëruar përmes një perandorie globale - një "kafshë me shtatë kokë".[5]Rev 13: 1 Ajo që është më e dukshme në fragmentin e Isaisë është ajo që bën ky "ai" që Zoti dërgon për të ndëshkuar kombet: ai kap plaçkën, mbart plaçkat, lëviz kufijtë dhe rrëmben pasuritë e kombeve. Me fjalë të tjera, kjo është pikërisht ajo që bën Komunizmi: ai kap pronën private, konfiskon pasurinë, mbyt sipërmarrjen private dhe asgjëson kufijtë e kombeve.

Në librin e saj të vitit 1921 duke ekspozuar komplotin për një "revolucion botëror" komunist, autori Nesta H. Webster trajtoi filozofinë themelore të shoqërive sekrete të Frimasonerisë dhe Illuminatizmit që po drejtojnë përmbysjen e sotme. Theshtë nocioni se "Qytetërimi është i gabuar" dhe se shpëtimi për racën njerëzore qëndron në një "kthim në natyrë". Kjo jo vetëm që është qartë e nuancuar në 17 qëllimet e Kombeve të Bashkuara "zhvillimi i qëndrueshëm",[6]shih Paganizmi i Ri-Pjesa III por gjithashtu u theksua - dhe u dënua - nga Papa Shën Leo XIII:

Në këtë periudhë, megjithatë, partizanët e së keqes duket se po kombinohen së bashku dhe se po luftojnë me egërsinë e bashkuar, të udhëhequr ose të ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar dhe e përhapur fort e quajtur Masonët. Duke mos bërë më asnjë sekret për qëllimet e tyre, ata tani po ngrihen me guxim kundër vetë Zotit ... ai që është qëllimi i tyre i fundit e detyron vetë ta shohë - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë prodhuar dhe zëvendësimi i një shteti të ri të gjërave në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat do të nxirren themelet dhe ligjet thjesht natyralizëm. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884

Filozofi François-Marie Arouet, i njohur si Volteri, ishte një nga masonët më të fuqishëm francezë, të cilin një burrë e përshkroi si "Mishërimi më i përsosur i Satanit që bota pa". Volteri siguron vizionin dhe arsyen pse kaq shumë papë dënuan dhe paralajmëruan për komplotin e tyre për një revolucion global ... i cili, qartë, është duke u zhvilluar:

… Kur kushtet të jenë të përshtatshme, një mbretëri do të përhapet në të gjithë tokën për të zhdukur të gjithë të krishterët dhe më pas të krijojë një vëllazëri universale pa martesa, familja, prona, ligji ose Zoti. -Francois-Marie Arouet de Voltaire, Stephen Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde (Edicioni Kindle)

Ish presidenti i BRSS, Michael Gorbachev, i cili themeloi Kryqi i Gjelbër Ndërkombëtar për të promovuar iniciativat e KB dhe kush mbetet ateist dhe komunist i aprovuar, deklaroi në PBS Charlie Rose Show:

Ne jemi pjesë e Kozmosit… Kozmosi është Zoti im. Natyra është Zoti im… Unë besoj se shekulli i 21-të do të jetë shekulli i mjedisit, shekulli kur të gjithë ne do të duhet të gjejmë një përgjigje se si të harmonizojmë marrëdhëniet midis njeriut dhe pjesës tjetër të natyrës… Ne jemi pjesë e Natyrës…  - 23 Tetor 1996, Shtypi i Lirë i Kanadasë 

Webster thekson se si është eleminimi (dmth. Plaçkitja) e pronës private kyç në një rend të ri botëror. Duke cituar filozofin dhe Freemason francez Jean-Jacques Rousseau, ajo përmbledh se si filozofia prapa këtyre shoqërive sekrete është ideja që posedim privat është rrënja e mosmarrëveshjes.

“Njeriu i parë që mendoi të thoshte 'Kjo është e imja', dhe i gjeti njerëzit aq të thjeshtë sa të besonin se ishte themeluesi i vërtetë i shoqërisë civile. Çfarë krimesh, çfarë luftëra, çfarë vrasjesh, çfarë mjerimesh dhe tmerresh do të kishte kursyer ai racën njerëzore që, duke rrëmbyer lopatat dhe duke mbushur hendekët, u kishte thirrur shokëve të tij: 'Ruhuni nga dëgjimi i këtij mashtruesi; je i humbur nëse harron që frytet e tokës nuk i përkasin të gjithëve dhe toka askujt. '"Në këto fjalë [të Rusos] duhet gjetur i gjithë parimi i Komunizmit. -Revolucioni Botëror, Komploti Kundër Qytetërimit, f. 1-2

Sigurisht, mashtrimet më të mira gjithmonë kanë një thelb të së vërtetës, nëse jo shumë të vërtetë. Kjo është arsyeja pse të rinjtë sot po tërhiqen kaq lehtë Parimet Marksiste edhe një herë. Por Webster ekspozon marrëzinë e këtij sofistikimi për atë që është:

Shkatërroni civilizimin në tërësinë e tij dhe raca njerëzore zhytet në nivelin e xhunglës në të cilën ligji i vetëm është ai i të fortit mbi të dobëtin, i vetmi stimul luftë për nevoja materiale. Megjithëse urdhëresa e Rousseau, "Kthehuni në pyll dhe bëhuni burra!" mund të jetë një këshillë e shkëlqyeshme nëse interpretohet si një masë e përkohshme, "kthehu në pyll dhe qëndro atje" është një këshillë për majmunët antropoidë ... Sa i përket shpërndarjes së "frutave të tokës", dikush ka vetëm për të parë dy mëllenjë në lëndinë duke diskutuar mbi një krimb për të parë se si zgjidhet çështja e furnizimit me ushqim në shoqërinë primitive. - Po aty. f. 2-3

Cila është arsyeja pse Zoja u shfaq në Fatima për të lutur për shenjtërimin e Rusisë në Zemrën e saj të Papërlyer, që të mos gabimet e Rusisë (Komunizmi) gati për t'u kapur atje përmes revolucionit bolshevik, do të fillonte të përhapet në të gjithë botën. Zoja nuk u mor vesh. Siç theksoi Papa Piu XI në enciklikën e tij të fuqishme dhe profetike, Shpengimi Hyjnor, Rusi dhe njerëzit e saj ishin uzurpuar nga ata

… Autorë dhe mbështetës që e konsideruan Rusinë fushën më të përgatitur për eksperimentimin me një plan të përpunuar dekada më parë, dhe që prej andej vazhdojnë ta përhapin atë nga një skaj i botës në tjetrin Fjalët tona tani po marrin konfirmim të keq nga spektakli i fryteve të hidhura të ideve përmbysëse, të cilat Ne i parashikuam dhe i paralajmëruam, dhe të cilat po… kërcënojnë çdo vend tjetër të botës. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 24, 6

 

PLANI N. KOH RE REAL

Në të vërtetë, kjo axhendë radikale për "përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës" po vazhdon siç është planifikuar. Një plan i propozuar i Kombeve të Bashkuara i quajtur Agenda 21, i shtyrë nga ambientalisti radikal por me ndikim Maurice Strong dhe i nënshkruar nga 178 kombe anëtare, është zhytur dhe rigjetur nën planin aktual: Agjenda 2030. Paraardhësi i tij bëri thirrje për heqjen e "sovranitetit kombëtar" dhe shpërbërjen e të drejtave pronësore.

Axhenda 21: “Toka… nuk mund të trajtohet si një pasuri e zakonshme, e kontrolluar nga individë dhe që i nënshtrohet presioneve dhe joefikasitetit të tregut. Pronësia private e tokës është gjithashtu një instrument kryesor i akumulimit dhe përqendrimit të pasurisë dhe për këtë arsye kontribuon në padrejtësinë shoqërore; nëse nuk zgjidhet, mund të bëhet një pengesë kryesore në planifikimin dhe zbatimin e skemave të zhvillimit. ” - "Alabama Ndalon Agjendën e KB 21 Dorëzimi i Sovranitetit", 7 qershor 2012; investitorët.com

Jam i sigurt se profeti Isaia do të binte në një borë shumë të madhe, po të ishte gjallë sot. Sidomos kur merrni parasysh atë që po ndodh në pamje e thjeshtë nën mbulesën e COVID-19 dhe masat radikale të karantinës për "të mirën e përbashkët": një nga transferimet më të mëdha të pasurisë në histori. Analisti i tregut, Jim Cramer, vëren se korporatat dhe tregu i aksioneve po lulëzojnë me dyshim ndërsa bizneset e vogla "po bien si mizat".[7]5 qershor 2020; markets.businessinsider.com Arsyeja është se Rezerva Federale dhe bankat e tjera qendrore po "shtypin para" në mënyrë që të blejnë borxhin e qeverisë dhe të korporatave duke fshehur kështu atë që po ndodh me të vërtetë - kolapsin e ekonomisë globale dhe një fluks të qëndrueshëm të aktiveve në Rezervë. Ne prill, Bloomberg raportoi se Fed është "duke blerë 41 miliardë dollarë pasuri çdo ditë"; Analistët e Morgan Stanley vlerësojnë se Rezerva Federale, Banka Qendrore Evropiane, Banka e Japonisë dhe Banka e Anglisë do të zgjerojnë bilancet e tyre me një kumulativ prej 6.8 trilionë dollarësh kur gjithçka të thuhet dhe të bëhet. Dhe analisti i aksioneve Greg Mannarino i Traders Choice pretendon:

Ende nuk kemi parë asgjë. Në mënyrë që Rezerva Federale të përfundojë planin e saj [për të zotëruar planetin], të cilin ne jemi në zemër të tij tani, ata janë duke gërmuar triliona dollarë nëpër botë në bankat e tjera qendrore për të blerë asete. —16 korrik 2020; shtfplan.com

Me fjalë të tjera, pasuria e botës po përqendrohet shpejt në një një pjesë e familjeve të fuqishme bankare, të cilët janë masonë.[8]shih "Shekulli i Skllavërimit: Historia e Rezervës Federale" nga James Corbett Merrni parasysh fjalët e profetit Mikah (kjo Leximi i parë masiv i së shtunës):

Mjerë ata që planifikojnë paudhësi dhe bëjnë keq në shtratet e tyre; në dritën e mëngjesit [dmth. "Mes të ditës"] ata e përmbushin atë kur qëndron brenda fuqisë së tyre. Ata lakmojnë fushat dhe i kapin; shtëpi, dhe ata i marrin ato; ata mashtrojnë një pronar të shtëpisë së tij, një njeri të trashëgimisë së tij… (Mikea 2: 1-2)

Kjo do të jetë koha në të cilën do të hidhet drejtësia dhe urrehet pafajësia; në të cilin i pabesi do të gjuajë të mirën si armiq; as ligji, as rendi, as disiplina ushtarake nuk do të ruhen ... të gjitha gjërat do të ngatërrohen dhe përzihen së bashku kundër së drejtës dhe kundër ligjeve të natyrës. Kështu toka do të shkatërrohet, sikur nga një plaçkitje e zakonshme. Kur këto gjëra të ndodhin kështu, atëherë të drejtët dhe ndjekësit e së vërtetës do të ndahen nga të pabesët dhe do të ikin në vetmia. —Laktanti, babai i kishës, Institutet Hyjnore, Libri VII, Ch. 17

Ndoshta kjo është tragjedia më e trishtë e orës së tanishme ndërsa shikojmë protestues që digjen ndërtesa, plaçkitin, rrëzojnë statuja, sulmojnë oficerë policie, duke bërë thirrje të hapur për sundimin marksist: ata në thelb po ia dorëzojnë pushtetin një karteli bankar i cili gjithnjë e më shumë po bën thirrje . Ironia e këtij revolucioni nuk e humbi Benediktin XVI:

Një intolerancë e re po përhapet, kjo është mjaft e qartë ... një fe negative po bëhet në një standard tiranik që të gjithë duhet të ndjekin. Kjo është atëherë liria në dukje - për arsyen e vetme që është çlirimi nga situata e mëparshme. -Drita e Botës, Një bisedë me Peter Seewald, f. 52

Siç kam shkruar më parë, lufta dhe ndarja janë nga libri i Masonerisë: nxitja e tensioneve ndërkombëtare, financimi i të dy palëve të një lufte, nxitja e ndarjeve raciale dhe gjinore, prishja e gjithçkaje në mënyrë që përfundimisht të ndërtohet përsëri Ordo ab kaos (porositni jashtë kaos ”) është e shoqërisë sekrete modus operandi. Thomas Jefferson i shkruajti John Wayles Eppes Monticello:

[T] ai frymë e luftës dhe padisë ... që nga teoria moderne e përjetësimit të borxhit, e ka zhytur tokën me gjak dhe i ka shtypur banorët e saj nën barra që akumulohen ndonjëherë. - 24 qershor 1813; le.rug.nl

Tinguj njohur?

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me anë të të cilave njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata [dmth, interesa financiarë anonimë] janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

 

REVOLUCIONI I KATRT INDUSTRIAL

Dikush nuk mund ta përfundonte këtë meditim mbi fjalët paralajmëruese të Isaisë pa shënuar një aspekt tjetër kryesor me të cilin Komunizmi po përhapet përsëri në të gjithë botën: politika "e Gjelbër". Si një zyrtar në Panelin Ndërqeveritar të KB për Ndryshimet Klimatike (IPCC) pranoi sinqerisht:

… Duhet të çlirohet nga iluzioni se politika ndërkombëtare e klimës është politikë mjedisore. Në vend të kësaj, politika e ndryshimit të klimës ka të bëjë me mënyrën se si rishpërndajmë de fakto pasuria e botës —Otmar Edenhofer, dailysignal.com, 19 nëntor 2011

Dhe perseri,

Kjo është hera e parë në historinë e njerëzimit se ne po i vendosim vetes detyrën e qëllimshme, brenda një periudhe të caktuar kohe, për të ndryshuar modelin e zhvillimit ekonomik që ka mbretëruar për të paktën 150 vjet - që nga revolucioni industrial. —Zyrtari për Ndryshimet Klimatike Shef i Kombeve të Bashkuara, Christine Figueres, 30 nëntor 2015; unric.org

Vetëm dëgjoni një nga arkitektët e "rendit të ri botëror" (misioni i të cilit është të promovojë pikërisht atë që profetizoi Isaia: kufijtë "e hapur" të kombeve):

Kjo është kriza e jetës time. Edhe para goditjes pandemike, kuptova se ishim në një revolucionar moment kur ajo që do të ishte e pamundur apo edhe e pakonceptueshme në kohë normale ishte bërë jo vetëm e mundur, por ndoshta edhe absolutisht e nevojshme. Dhe më pas erdhi Covid-19, i cili ka prishur totalisht jetën e njerëzve dhe ka kërkuar sjellje shumë të ndryshme. Shtë një ngjarje e paparë që ndoshta nuk ka ndodhur kurrë në këtë kombinim. Dhe vërtet rrezikon mbijetesën e civilizimit tonë… ne duhet të gjejmë një mënyrë për të bashkëpunuar në luftën kundër ndryshimeve klimatike dhe koronavirusit të ri. - George Soros, 13 maj, 2020; i pavarur.co.uk.

Ky është i njëjti Soros që financon haptas këta revolucionarë të dhunshëm, sipas një ekspoze të fshehtë nga Project Veritas.[9]https://www.thegatewaypundit.com

Në të vërtetë, ne po hyjmë në atë që Forumi Ekonomik Botëror i mbështetur nga Kombet e Bashkuara e quan "Rivendosja e Madhe" dhe "Revolucioni i Katërt Industrial". Sipas faqes së tyre të internetit, është

… Një revolucion teknologjik që do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën e jetesës, punës dhe lidhjes me njëri-tjetrin. Në shkallën, qëllimin dhe kompleksitetin e tij, transformimi do të jetë ndryshe nga çdo gjë që njerëzimi ka provuar më parë. Ne ende nuk e dimë se si do të zhvillohet, por një gjë është e qartë: reagimi ndaj tij duhet të jetë i integruar dhe gjithëpërfshirës, ​​duke përfshirë të gjithë aktorët e politikës globale, nga sektorët publik dhe privat tek akademia dhe shoqëria civile. —14 Janar 2016; weforum.org

Por a e kemi kërkuar apo votuar këtë? Këtu, pjesa e fundit e profecisë së Isaisë gjithashtu po realizohet në mënyrë të jashtëzakonshme; mbi "gjithë tokën ... askush nuk tundi krahun, nuk hapi gojën ose cicërroi!" Jo, ky revolucion po ndodh me bashkëpunimin tonë të plotëoperacion kur të gjithë lidhemi me "internetin e gjërave" - ​​dhe dorëzojmë privatësinë dhe lirinë tonë në të njëjtën kohë. Po, është e jashtëzakonshme se sa shpejt vendet, një nga një, kufizuan popullsinë e tyre të shëndetshme në arrest shtëpiak virtual mezi rezistencë. Si askush nuk ka pyetur se si do të kthehen ato triliona në çeqet qeveritare falas. Dhe çfarë heshtje e çuditshme nga hierarkia e Kishës ndërsa mbyllnin famullitë pa u hedhur një sy. Narrativa në mediat sociale kontrollohet fort ndërsa gjigandët e teknologjisë hyjnë në modalitetin e hiper-censurës. Edhe kryetarët e bashkive dhe guvernatorët kanë qenë çuditërisht të qetë ndërsa protestuesit pushtojnë dhe shkatërrojnë rrugët e tyre në emër të luftimit të "racizmit". Dhe në vend që të denoncojnë taktikat e tyre marksiste, shumë prej tyre janë bashkuar në heshtje nga frika, frika ose injoranca. Në të vërtetë, njerëzit gjithnjë e më shumë kanë frikë të "tundin krahun" ose "të hapin gojën" nga frika se mos ndalohen, turpërohen, apo edhe pushohen nga puna. Isaia me sa duket e parashikoi këtë me një saktësi mahnitëse.

Por kështu kanë edhe disa papë dhe anëtarë të hierarkisë. Studimi i Vatikanit për epokën e re të quajtur “Jezu Krishti, Bartësi i Ujit të Jetës”Është një vepër kritike profetike që shpjegon më në detaje paralajmërimet një shekull më parë të papëve të mëparshëm: të një“ vizioni global ”- krishterimi minus - bazuar në një përzierje të mjedisit, teknologjisë dhe lojës me ADN-në e jetës. 

Theksimi i thellë i ekologjisë në biocentrizëm mohon vizionin antropologjik të Biblës, në të cilën qeniet njerëzore janë në qendër të botës… veryshtë shumë e spikatur në legjislacion dhe edukim sot… në teorinë ideologjike që bazon politikat e kontrollit të popullsisë dhe eksperimentet në inxhinierinë gjenetike, e cila duket se shprehin një ëndërr që qeniet njerëzore e krijojnë veten përsëri Si shpresojnë njerëzit ta bëjnë këtë? Duke deshifruar kodin gjenetik, duke ndryshuar rregullat natyrore të seksualitetit, duke sfiduar kufijtë e vdekjes. -Jezu Krishti, Bartësi i Ujit të Jetës, n 2.3.4.1 

Me fjalë të tjera, është një revolucion që do të kulmojë pikërisht në mënyrën se si e thanë Isaia, Shën Gjoni, Zoti ynë dhe Shën Pali: në njeriun që e vendos veten në vendin e Zotit.

… Atë ditë [Dita e Zotit] nuk do të vijë, përveç nëse rebelimi [revolucioni] të vijë i pari dhe të zbulohet njeriu i paligjshmërisë, bir i shkatërrimit, i cili kundërshton dhe lartëson veten e tij kundër çdo të ashtuquajtur zot ose objekt të adhurimi, në mënyrë që ai të zërë vendin e tij në tempullin e Zotit, duke e shpallur veten të jetë Zot. (2 Sel. 3-4)

Por do të jetë një mbretërim i shkurtër. Zoti do të shkatërrojë të pabesët, thotë Isaia, dhe për një kohë, do të ketë një periudhë paqeje dhe drejtësie:

Ai do të godasë të pamëshirshmit me shufrën e gojës së tij, dhe me frymën e buzëve të tij ai do të vrasë të pabesin. Drejtësia do të jetë brezi rreth belit të tij, dhe besnikëria një rrip në ijet e tij. Atëherë ujku do të jetë mysafir i qengjit ... Në ditët që vijnë, Mali i shtëpisë së Zotit do të vendoset si mali më i lartë dhe të ngritura mbi kodra. Të gjithë kombet do të drejtohen drejt tij Sepse nga Sioni do të vijnë udhëzime, dhe fjala e Zotit nga Jeruzalemi. Ai do të gjykojë midis kombeve, dhe vendosi kushte për shumë popuj. Ata do të rrahin shpatat e tyre në plugje dhe shtizat e tyre në grepa krasitjeje; një komb nuk do të ngrejë shpatën kundër një tjetri, as nuk do të stërviten përsëri për luftë sepse toka do të jetë e plotë me njohurinë e Zotit ndërsa ujërat mbulojnë detin. (Isaia 11: 4-6, 2: 2-5, 11: 9)

Oh! kur në çdo qytet dhe fshat respektohet me besnikëri ligji i Zotit, kur tregohet respekt për gjërat e shenjta, kur frekuentohen Sakramentet dhe përmbushen ordinancat e jetës së krishterë, sigurisht që nuk do të ketë më nevojë që ne të punojmë më tej shikoni të gjitha gjërat e restauruara në Krishtin… Dhe pastaj? Atëherë, më në fund, do të jetë e qartë për të gjithë që Kisha, siç ishte themeluar nga Krishti, duhet të gëzojë liri dhe pavarësi të plotë dhe të tërë nga të gjithë sundimin e huaj ... "Ai do të thyejë kokat e armiqve të tij", që të gjithë të mund të e di "që Perëndia është mbreti i gjithë tokës", "që johebrenjtë të mund ta njohin veten e tyre si njerëz". E gjithë kjo, Vëllezër të Nderuar, Ne besojmë dhe presim me një besim të palëkundur. —POPA PIUS X, E Supremi, Enciklikë "Për Rivendosjen e Gjithë Gjërave", n.14, 6-7

 

LIDHJE ME LIDHJE

Kur komunizmi kthehet

Paganizmi i Ri

Papët dhe Rendi i Ri Botëror

Konfuzioni i klimës

Papat dhe epoka e agimit

Shenjtëria e Re dhe Hyjnore

Si humbi epoka

Gjykimi i të Gjallëve

I dashur At i Shenjtë… Ai po Vie

A po vjen vërtet Jezusi?

Jezusi po vjen!

Millenarianism — Çfarë është dhe nuk është

 

Mbështetni shërbimin e Markut:

 

Për të udhëtuar me Markun në La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 

Print Friendly dhe PDF

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Traktat mbi Përkushtimin e Vërtetë ndaj Zojës së Bekuar, Arti 47; krh. Shenjtëria e Re dhe Hyjnore
2 “… Ja, Zoti sjell mbi ju ujin e lumit, të fortë dhe të plotë, madje edhe mbreti i Asirisë. Nga mbreti ai do të thotë metaforikisht Antikrishti ... "-" Për Krishtin dhe Antikrishtin ", n. 57; newadvent.org
3 "Do të ketë paqe për tokën tonë ... dhe ata do të rrethojnë Assurin [Asirinë], që është antikrishti, në llogoren e Nimrodit." —Komentari mbi Apokalipsin, kap. 7
4 "... që Antikrishti është një njeri individual, jo një fuqi - jo një frymë etike e thjeshtë, ose një sistem politik, jo një dinasti, apo trashëgimi i sundimtarëve - ishte tradita universale e Kishës së hershme." - Shën. John Henry Newman, "Kohët e Antikrishtit", Leksioni 1
5 Rev 13: 1
6 shih Paganizmi i Ri-Pjesa III
7 5 qershor 2020; markets.businessinsider.com
8 shih "Shekulli i Skllavërimit: Historia e Rezervës Federale" nga James Corbett
9 https://www.thegatewaypundit.com
Postuar ne BALLINA.