Jam une

Kurrë të Braktisur by Abraham Hunter

 

Tashmë ishte errësuar dhe Jezusi ende nuk kishte ardhur tek ata.
(John 6: 17)

 

KETU nuk mund të mohojë që errësira është palosur mbi botën tonë dhe retë e çuditshme vërtiten mbi Kishë. Dhe në këtë natë të tanishme, shumë të krishterë po pyesin, "Sa kohë, Zot? Sa kohë para agimit? " 

Dhe dëgjoj Jezusin duke thënë, ashtu siç bëri në Ungjillin e sotëm:

Jam I. Mos ki frikë. (Gjoni 6:20)

Nuk te kam lene kurre. Unë kurrë nuk do ta bëj.

Por kur ai Det i Galilesë po trazonte dhe era po ulërinte, vetëm Apostujt "Donte ta merrte Atë në barkë". Por ...

… Anija mbërriti menjëherë në bregun drejt të cilit po drejtoheshin. (6:21)

Vëllezër dhe motra, ne po hyjmë në një Stuhi të Madhe, të parathënë prej kohësh në Shkrimet dhe të paralajmëruar në ditët tona nga Zoja dhe shpirtra të tjerë të caktuar. Edhe ne mund të shohim valët që ngrihen si një Tsunami shpirtëror, rrëmuja midis kombeve, drithërima e natyrës dhe zbërthimi i ligjit dhe mrekullisë natyrore morale ku je ti Jezusi

Jam I. Mos ki frikë.

Stuhia mund të tërbohet, detet mund të fryhen dhe erërat ulërijnë… por sonte, Zoti ynë po vjen te secili prej jush duke lexuar këtë thënie; 

Nuk te kam lene kurre. Unë kurrë nuk do ta bëj. Por këtë herë, unë nuk do të jem në barkë. Sepse kjo është një kohë testimi dhe besimi për Kishën Time. Por shih, unë jam gjithmonë duke ju udhëzuar. Sytë e mi janë gjithnjë drejt teje. Unë jam gjithmonë afër. Dhe unë do t'ju çoj në brigje të sigurta. 

Dhe në cilat brigje jemi drejtuar? Në cilat toka po na udhëzon Zoti? Drejt dënimit? Jo, te Triumfi i Zemrës së Papërlyer.

Zoti Jezus pati një bisedë vërtet të thellë me mua. Ai më kërkoi që urgjentisht t'i çoja mesazhet peshkopit. (Ishte 27 Mars 1963 dhe unë e bëra atë.) Ai më foli gjatë për kohën e hirit dhe Shpirtit të Dashurisë mjaft të krahasueshme me Rrëshajën e parë, duke përmbytur tokën me fuqinë e saj. Kjo do të jetë mrekullia e madhe që tërheq vëmendjen e gjithë njerëzimit. E gjithë kjo është rrjedhje e efekti i hirit të Flakës së Dashurisë së Zojës së Bekuar. Toka është mbuluar nga errësira për shkak të mungesës së besimit në shpirtin e njerëzimit dhe për këtë arsye do të përjetojë një goditje të madhe. Pas kësaj, njerëzit do të besojnë. Ky goditje, me fuqinë e besimit, do të krijojë një botë të re. Përmes Flakës së Dashuria e Zojës së Bekuar, besimi do të zërë rrënjë në shpirtra dhe faqja e tokës do të ripërtërihet, sepse “asgjë si ka ndodhur që kur Fjala u bë Mish" Rinovimi i tokës, megjithëse i përmbytur me vuajtje, do të vijë me fuqinë e ndërmjetësimit të Zojës së Bekuar. LElizabeth Kindelmann, Flaka e dashurisë së zemrës së papërlyer të Marisë: Ditari shpirtëror (Botimi Kindle, Loc. 2898-2899); aprovuar në 2009 nga Kardinali Péter Erdö Cardinal, Primat dhe Kryepeshkop. Shënim: Papa Françesku dha Bekimin e tij Apostolik mbi Flakën e Dashurisë së Lëvizjes së Zemrës së Papërlyer të Marisë në 19 Qershor 2013.

Në fund, Zemra ime e Papërlyer do të triumfojë. Ati i Shenjtë do të më shenjtërojë Rusinë dhe ajo do të konvertohet dhe botës do t'i jepet një periudhë paqeje. - Zoja jonë e Fatimes, Mesazhi i Fatimes, www.vatican.va

Po, një mrekulli u premtua në Fatime, mrekullia më e madhe në historinë e botës, e dyta vetëm për Ringjalljen. Dhe kjo mrekulli do të jetë një epokë e paqes e cila kurrë më parë nuk është dhënë më parë botës. - Kardinali Mario Luigi Ciappi, 9 tetor 1994; Katekizmi Familjar i Apostolit, f. 35; teologu papnor për Pius XII, Gjon XXIII, Paul VI, Gjon Pali I dhe Shën Gjon Pali II

Ka dy lloje njerëzish që nuk duhet të jemi në këtë Stuhi. Ata që varrosin kokën në rërën proverbiale, duke refuzuar të pranojnë erërat shkatërruese dhe valët që po zhyten shpirtrat; dhe as nuk duhet të jemi ata që transferohen dhe dëshpërohen nga Stuhia, të paaftë për të perceptuar brigjet përtej saj. I krishteri nuk duhet të jetë as pesimist, as optimist, por realist. Sepse është gjithmonë e vërteta ajo që na çliron, dhe e vërteta, pra, që na mbështet në shpresë autentike.

Kur një grua është në lindje, ajo është në ankth sepse i ka ardhur ora; por kur ajo ka lindur një fëmijë, ajo nuk e kujton më dhimbjen për shkak të gëzimit të saj që një fëmijë ka lindur në botë. (Gjoni 16:21)

Kjo është koha për të kultivuar Një Besim i pathyeshëm në Jezusin. Nëse e bëjmë, atëherë mundemi Edhe bëhuni një far për të tjerët, duke marrë pjesë me Jezusin në udhëheqjen e të tjerëve në Portin e Sigurtë që Zoti premton gjatë dhe pas Stuhisë.

Zemra ime e Papërlyer do të jetë streha juaj dhe mënyra që do t'ju çojë te Perëndia. - 13 qershor 1917, www.ewtn.com

 

 

Nëse dëshironi të mbështesni nevojat e familjes tonë,
thjesht klikoni në butonin më poshtë dhe përfshini fjalët
"Për familjen" në seksionin e komenteve. 
Ju bekoj dhe faleminderit!

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.