Vjen Shpejt Tani

 

Ndjesia që Zoti dëshiron që kjo të ribotohet sot… sepse ne jemi fluturues drejt Syrit të Stuhisë published Botuar për herë të parë më 26 Shkurt, 2020. 

 

IT është një gjë të shkruash gjërat që kam ndër vite; është tjetër t'i shohësh ata të fillojnë të shpalosen.

Jam përpjekur t'u përcjell lexuesve të mi një mesazh - jo përmes fjalëve të mia në vetvete- por ai i Magjistrit, Shkrimit dhe atyre «zbulimeve private» të besueshme nga Krishti dhe shenjtorët e Tij. Por në themel të gjithçkaje që kam shkruar dhe folur këtu ose brenda Libri im ose më parë transmetimet në internet, janë personal "Fjalë" që më kanë ardhur që, në fakt, u paraprijnë këtyre shkrimeve. Ndonjëherë janë vetëm disa fjalë ... herë të tjera, janë shumë. Ato janë fara që përfundimisht lulëzojnë në këto shkrime.

Kohët e fundit kam lexuar një përshkrim se si fjalët dhe dritat e brendshme vijnë tek një murg benediktin i cili i ka regjistruar ato në një libër të quajtur Në Sinu Jesu. Më në fund, kam gjetur një përshkrim të përvojës time të brendshme, pothuajse në letër:

Megjithëse ndonjëherë kam vuajtur nga dyshime mbi vërtetësinë e asaj që po ndodhte, drejtori im shpirtëror gjatë gjithë periudhës së mbuluar këtu identifikoi atë që po ndodhte si një të dhëna falas falas. Unë vetëm mund të them se fjalët erdhën në mënyrë paqësore, të shpejtë dhe pa mundim. Me këtë, nuk dua të them që fjalët erdhën nga vetja ime, por përkundrazi, nga ajo që përjetova si një prani objektive, por intime e Zotit tonë ... [Në fillim], Ishte pikërisht në praninë e Tij Eukaristike që këto biseda me Zoti shpaloset ... Fjalët vijnë me shpejtësi, por ato vijnë si realitete që i bëjnë përshtypje vetes rradhazi. Nuk di si ta shpjegoj ndryshe. - nga një Murg Benediktin, Në Sinu Jesu (Shtypi Angelico) ,. f. vi

Po e ndaj këtë tani sepse shumë nga gjërat e shkruara këtu kanë filluar të shpalosen, disa të cilat dua t'i ndaj përsëri me ju, por në kontekst.

 

Kur koha ishte e shkurtër

Më kujtohet një kohë disa vjet më parë kur pyeta Zotin, "Sa shpejt para se të fillojnë të shpalosen të gjitha këto gjëra?" Dhe me zor një pauzë, dëgjova në zemrën time: “Së shpejti - siç mendoni shpejt. " Për mua, "së shpejti" është brenda jetës time. Pra, me lejen e drejtorit tim shpirtëror, unë ndaj disa nga shënimet private nga ditari im për dallimin dhe reflektimin tuaj: 

24 gusht, 2010: Thoni fjalët, fjalët e mia, që unë kam vendosur në zemrën tuaj. Mos hezitoni. Koha është e shkurtër! … Përpiqu të jesh me zemër të vetme, për ta vendosur Mbretërinë të parën në gjithçka që bën. E them përsëri, mos humb më shumë kohë.

31 gusht 2010 (Mary): Por tani ka ardhur koha që fjalët e profetëve të përmbushen, dhe të gjitha gjërat u sollën nën thembrën e Birit tim. Mos vononi në konvertimin tuaj personal. Dëgjoni me vëmendje zërin e Bashkëshortit tim, Shpirtit të Shenjtë. Qëndro në Zemrën time të Papërlyer dhe do të gjesh strehë në Stuhi. Drejtësia tani bie. Qielli tani qan… dhe bijtë e njerëzve do ta njohin trishtimin pas trishtimit. Por unë do të jem me ty. Unë premtoj se do të të mbaj, dhe si një nënë e mirë, të mbroj nën strehën e krahëve të mi. Gjithçka nuk është e humbur, por gjithçka fitohet vetëm përmes Kryqit të Birit tim [dmth. Pasioni i vetë Kishës]. Duaje Jezusin tim që të do të gjithë me një dashuri të zjarrtë. 

4 tetor 2010: Koha është e shkurtër, po të them. Në jetën tënde Mark, dhembjet e hidhërimeve do të vijnë. Mos kini frikë, por jini të përgatitur, sepse nuk e dini as ditën as orën kur Biri i Njeriut do të vijë si Gjykatësi i drejtë.

14 tetor 2010: Tani eshte koha! Tani është koha që rrjetat të mbushen dhe të tërhiqen në barrikun e Kishës Sime.

20 tetor 2010: Kaq pak kohë ka mbetur… kaq pak kohë. Edhe ti nuk do jesh gati, sepse Dita do të vijë si një hajdut. Por vazhdoni të mbushni llambën tuaj dhe do ta shihni në errësirën që vjen (shih Mat. 25: 1-13 dhe si të gjithë virgjëreshat u kapën jashtë, madje edhe ata që ishin "të përgatitur").

3 nëntor 2010: Kanë mbetur shumë pak kohë. Ndryshime të mëdha po vijnë mbi sipërfaqen e tokës. Njerëzit janë të papërgatitur. Ata nuk i kanë dëgjuar paralajmërimet e Mia. Shumë do të vdesin. Lutuni dhe ndërmjetësoni për ta që ata të vdesin në hirin Tim. Fuqitë e së keqes po marshojnë përpara. Ata do ta hedhin botën tuaj në kaos. Fikso zemrën dhe sytë e tu drejt Meje dhe nuk do të ketë asnjë të keqe për ty dhe shtëpinë tënde. Këto janë ditë errësire, errësirë ​​e madhe siç nuk ka qenë që kur vura themelet e tokës. Djali im po vjen si dritë. Kush është gati për Shpallja të madhështisë së Tij? Kush është gati edhe në mesin e popullit tim për të e shohin veten në dritën e së Vërtetës?

13 nëntor 2010: Biri im, trishtimi në zemrën tënde nuk është veçse një pikë pikëllimi në zemrën e Atit tënd. Se pas kaq shumë dhuratash dhe përpjekjesh për t'i tërhequr njerëzit përsëri tek Unë, ata me kokëfortësi e kanë refuzuar hirin Tim. I gjithë Qielli është përgatitur tani. Të gjithë engjëjt janë gati për betejën e madhe të kohërave tuaja. Shkruani për këtë (Zbul. 12-13). Ju jeni në pragun e tij, vetëm pak çaste larg. Qëndro zgjuar atëherë. Jetoni i matur, mos bini në gjumë në mëkat, sepse nuk mund të zgjoheni kurrë. Ji i vëmendshëm ndaj fjalës Sime, të cilën unë do të flas përmes teje, zëdhënësi im i vogël. Nxitoni. Mos humb kohë, sepse koha është diçka që nuk e ke.

Qershor 16th, 2011: Fëmija im, fëmija im, sa pak kohë ka mbetur! Sa pak mundësi ka që njerëzit e Mi të rregullojnë shtëpinë e tyre. Kur të vij, do të jetë si një zjarr flakërues dhe njerëzit nuk do të kenë më kohë të bëjnë atë që kanë shtyrë. Ora po vjen, pasi kjo orë e përgatitjes po mbyllet. Qani, populli im, sepse Zoti, Perëndia juaj, është shumë i ofenduar dhe i plagosur nga neglizhenca juaj. Si një hajdut natën që do të vij dhe a do t'i gjej të gjithë fëmijët e Mi në gjumë? Zgjohu! Zgjohu, unë të them se nuk e kupton sa e afërt është koha e gjykimit tënd. Unë jam me ty dhe do të jem gjithmonë. Jeni ju me mua?

15 Mars 2011: Fëmija im, përgatite shpirtin tënd për ngjarjet që duhet të ndodhin. Mos kini frikë, sepse frika është një shenjë e një besimi të dobët dhe dashurisë së papastër. Përkundrazi, ki besim me gjithë zemër në gjithçka që do të arrij mbi faqen e dheut. Vetëm atëherë, në "plotësinë e natës", populli im do të jetë në gjendje të njohë dritën (krh. 1 Gjonit 4:18)

Por mbase "fjala" më shumë në zemrën time në këtë moment është ajo që më erdhi në prag të Vitit të Ri të vitit 2007, vigjilenca e festës së Nënës së Zotit. Ndjeva një dëshirë të fortë për t'u larguar nga festimet familjare dhe për të gjetur një dhomë të zbrazët për t'u lutur. Papritmas ndjeva praninë e Zojës dhe pastaj këto fjalë të qarta në zemrën time:

Kjo është Viti i Shpalosjes...

Nuk e kuptova saktësisht se çfarë donin të thoshin ato fjalë deri më vonë atë pranverë: 

Shumë shpejt tani...

Kuptimi ishte që ngjarjet nëpër botë do të zhvilloheshin shumë shpejt. Unë "pashë" në zemrën time tre urdhra të shembeshin, njëri mbi tjetrin si domino:

… Ekonomia, pastaj shoqërore, pastaj rendi politik.

Nga kjo, do të ngrihej shkurtimisht një Rend i Ri Botëror (shih Falsifikimi që vjen) Pastaj, në Festën e Kryeengjëjve, Michael, Gabriel dhe Raphael, më erdhën këto fjalë:

Djali im, përgatitu për sprovat që tani fillojnë.

Atë vjeshtë të vitit 2008, ekonomia filloi të implodoj. Miliarda dollarë u humbën brenda natës. Po të mos kishte qenë për shtypjen artificiale të parave, bankat u dhanë garanci dhe fshihnin humbjet e tyre, e gjithë ekonomia mund të jetë shembur. Me fjalë të tjera, ne kemi qenë në kohë e huazuar qëkur. Gjithçka tani është si një shtëpi me letra. Shikoni se si koronavirus vetëm ka tronditi tregjet! Pavarësisht nëse virusi i kornesë është aq serioz sa mendojnë disa, përgjigje vetëm mund të ndryshojë botën siç e njohim ne

 

Vjen RAPORTISHT TANI

Falënderoj Zotin që Ai na ka dhënë të gjithëve gati një dekadë që kur janë thënë ato fjalë nga ditari im. Na është dhënë kohë për të rregulluar shtëpinë tonë shpirtërore. Unë mendoj, “Çfarë, Zoti im, çfarë do të kisha bërë pa të gjitha hiret e vetëm vitit të fundit? Çfarë do të kisha bërë pa të gjitha ato rrëfime, Kungime dhe pajtime të nevojshme? O Zot, ti je vetë Mëshira! Ju jeni vetë Durimi! ”

Por tani, vëllezër dhe motra, do të dukej se koha e mëshirës po fillon të tranzicionkoha e drejtësisë paratha nga Shën Faustina. Siç kam shkruar dhe do të shkruaj për ju, Zhurma e vogël e zonjës sonë, koha e drejtësisë do të kulmojë në ardhjen e Mbretëria e Vullnetit Hyjnor- një epokë e paqes. Kjo është arsyeja pse Jezusi shfaqet si një Mbret:

Unë pashë Zotin Jezus, si një mbret me madhështi të madhe, duke parë tokën tonë me shumë ashpërsi; por për shkak të ndërmjetësimit të Nënës së Tij Ai e zgjati kohën e mëshirës së Tij [Jezusi tha:] Mëkatarët më të mëdhenj le të vendosin besimin e tyre në Mëshirën Time… Shkruaj: para se të vij si një Gjykatës i drejtë, së pari hap gjerë derën e mëshirës Sime. Ai që nuk pranon të kalojë përmes derës së mëshirës sime duhet të kalojë përmes derës së drejtësisë Sime -Mëshira hyjnore në shpirtin tim, Ditari i Shën Faustinës, n. 1261, 1146

Sa kohë kjo Tranzicion i Madh do të marrë, nuk e di. Por është mjaft e sigurt që kemi shumë vite akoma luftë, sprova, pastrimi dhe triumfi përpara. Kjo nuk bën do të thotë biznes si zakonisht, sidoqoftë. Në fakt, ajo që kemi filluar të shohim është se koha ndërmjet kur një shikuesit i është dhënë një mesazh kur është duke u përmbushur është, tani, muaj. Kjo është përgjithësisht e pashembullt kur kemi të bëjmë me çështje "afatgjata". Dhimbjet e lindjes po afrohen së bashku dhe me intensive. Kjo është arsyeja pse unë dhe një ekip i besuar i shpirtrave besnikë po krijojnë shpejt një faqe në internet që do t'ju ndihmojë të gjeni dhe të dalloni mesazhe të besueshme nga Parajsa që po na jepen në këtë kohë për të përgatitur dhe drejtuar Kishën në errësirën në rritje (shih Ndezja e fenerëve).

Vetëm një shembull… Më 18 gusht të vitit 2019, shikuesi Kosta Rikan Luz de Maria, mesazhet e mëparshme të të cilit janë aprovuar nga peshkopi i saj, transmetoi një mesazh që po shpaloset tani për tani. Flet për një "Sëmundja e frymëmarrjes ... insektet do të pushtojnë gjithçka në rrugën e tyre ... dhe vullkani Popocatepetl do të fillojë këtë pastrim pa ndalur lëvizjen e tokës ... " Cilat janë mundësitë që të tre ato gjëra të ndodhin kjo muaj vetëm? Popocatepetl shpërtheu përsëri dy ditë më parë në mënyrë spektakolare (dhe përsëri në 12 maj 2021; krh. volcanodiscovery.com) A ka filluar kjo, ndër të tjera, pastrimi (dmth. Zinxhiri i shpejtë i ngjarjeve për ta gjunjëzuar botën, me shpresë, në pendim)? Unë ju rekomandoj që të dalloni të gjithë mesazhin, gjoja nga Shën Mikael Arkangjeli, i postuar këtu.

Kjo është e gjitha për të thënë që përçarjet e parashikuara duket se po vijnë njëra pas tjetrës tani, duke përfshirë ngjarje të trazuara në Kishë. Siç i tha Jezusi shikuesit amerikan, Jennifer:

Populli im, kjo kohë konfuzioni vetëm do të shumëfishohet. Kur shenjat fillojnë të shfaqen si karroca, dijeni që konfuzioni do të shumëfishohet vetëm me të. Lutuni! Lutuni fëmijë të dashur. Lutja është ajo që do t'ju mbajë të fortë dhe do t'ju lejojë hirin për të mbrojtur të vërtetën dhe për të qëndruar në këto kohë sprovash dhe vuajtjesh. —Jezusi te Jennifer, 3 nëntor 2005

Këto ngjarje do të vijnë si karroca në shina dhe do të valëzohen në të gjithë këtë botë. Detet nuk janë më të qeta dhe malet do të zgjohen dhe ndarja do të shumëfishohet. —4 Prill 2005

Ose, siç u duk se Zoti më shpjegoi mua një ditë, "Një Stuhi e Madhe po vjen mbi tokë si një uragan ”. Sa më shumë afrohemi me syri i Stuhisë, ngjarjet më të shpejta do të vijnë, njëra pas tjetrës, si erërat që lëvizin gjithnjë e më shpejt. 

 

PËRGATITJA

Dikush shkroi sonte duke pyetur:

Po fillon tani, me koronavirusin dhe rrëzimin e tregut? Çfarë duhet të bëjmë për t'u përgatitur?

Disa vjet më parë, vizitova Notre Dame në Paris. Ndërsa admironte dritaret e bukura të qelqit me njolla në formë trëndafili në katedralen e lartë, një murgeshë që na shoqëron në tempullin tonë udhëtimi u përkul me padurim dhe shpjegoi pak histori. "Kur u zbulua se gjermanët do të bombardonin Parisin," pëshpëriti ajo, "punëtorët u dërguan për të hequr këto dritare, të cilat më pas ishin ruajtur thellë në qemere nëntokësore".

I dashur lexues, ose mundemi injoroni paralajmërimet nga Parajsa dhe shtireni se tonën civilizim i thyer do të vazhdojë ashtu siç është… ose të përgatisë zemrat tona për kohërat e vështira por shpresëdhënëse përpara. Ndërsa mbronin dritaret e Notre Dame duke i marrë nën tokë, gjithashtu, Kisha duhet të shkojë "nëntokësore" - domethënë, ne duhet të përgatitemi për këto kohë duke hyrë në brendësi të zemrës ku Zoti banon. Dhe atje, bisedoni me Të shpesh, e doni Atë dhe e lini të na dojë. Sepse nëse nuk jemi të lidhur thellë me Zotin, të dashuruar me Të, duke e lënë Atë të na transformojë, si mund të jemi dëshmitarë të dashurisë dhe mëshirës së Tij ndaj botës? Në fakt, si e vërteta zhduket nga horizonti i njerëzimit është pikërisht brenda zemrave të mbetjes së Tij, ku e vërteta po ruhet.[1]shih Qiri i ndezur Siç tha një nga shkrimtarët e mi shpirtëror të preferuar,

Një gjë është e sigurt: nëse nuk lutemi, askush nuk do të ketë nevojë për ne. Bota nuk ka nevojë për shpirtra dhe zemra të zbrazëta. —Pr. Tadeusz Dajczer, Dhurata e Besimit / Besimi Kërkues (Fondacioni Armët e Marisë)

Me fjalë të tjera, përgatitja për këto kohë nuk është ruajtja e vetvetes. Në të vërtetë ka të bëjë me vetëmohimin. Si e tillë, kjo ministri gjithmonë është marrë me vete shpirtëror përgatitje: të qëndrosh në një "gjendje hiri" (dmth. të shkosh në rrëfim të shpeshtë); të kalosh kohë cilësore çdo ditë në lutje; për të marrë Jezusin në Eukaristi kur është e mundur; të meditoni për Shkrimet; për të shenjtëruar veten dhe familjen e saj tek Zoja, Shën Jozefi, dhe Zemra e Shenjtë; të duash, të falësh dhe të duash edhe më shumë; dhe së fundmi, në muajt e fundit, unë kam filluar me shumë gëzim të shkruaj për të kuptuarin dhe përgatitjen për të karizmën of Të jetosh në vullnetin hyjnor, e cila është faza e fundit e përgatitjes së Kishës për t'u bërë Nusja e Krishtit. Me fjalë të tjera, ky nuk është një "prepper" por një pastrim faqe.

Thënë kjo, maturia do të sugjeronte që dikush të kishte një sasi të caktuar të përgatitjes fizike Ndonjë ngjarje Le ta pranojmë, gjithçka po egërsohet. Njerëzit nuk do të kenë kohë për t'u përgatitur në një moment, por vetëm reagojnë. Për miqtë e mi amerikanë, Qendra për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC) lëshoi ​​këtë deklaratë në lidhje me përhapjen e koronavirusit:
E kuptoj që e gjithë kjo situatë mund të duket mbizotëruese dhe përçarja në jetën e përditshme mund të jetë e rëndë, por këto janë gjërat për të cilat njerëzit duhet të fillojnë të mendojnë tani. - Dr. Nancy Messonnier, Qendra Kombëtare e CDC-së për Imunizimin dhe Sëmundjet e Frymëmarrjes; 25 shkurt, 2020; foxnews.com
Justshtë thjesht një sens i zakonshëm që të keni të grumbulluar disa muaj ushqim, ujë, ilaçe, etj. Në të njëjtën kohë, ne duhet të jemi të gatshëm t'i ndajmë ato burime me të tjerët duke ditur se Zoti ynë mund të na sigurojë kur të dojë. Ushqimi është i lehtë për Perëndinë të na japë; besim? Jo aq shumë. Kjo është arsyeja pse përgatitja shpirtërore është qëllimi ynë.
 
 
BETNI N THE ARK!
 
Në mbyllje, unë dua të ndaj një histori të fuqishme të vërtetë. Kur një plagë zbriti në Romë në shekullin e 6-të, nga Papa Gregori u formua një procesion për t'u lutur kundër përparimit të saj. Një imazh i Zojës ishte vendosur në pjesën e përparme të procesionit. Papritmas, një kor engjëjsh shpërtheu në një këngë nderimi ndaj Virgjëreshës Mari: Mbretëresha Coeli ("Përshëndetje Mbretëresha e Shenjtë"). Papa Gregori ngriti sytë dhe shikoinë Mauzoleun Hadrian dhe aty ishte një engjëll mbështjell shpatën e tij. Shfaqja bëri një gëzim universal, që besohet të jetë një shenjë se murtaja do të merrte fund. Dhe kështu ndodhi: ditën e tretë, nuk u raportua asnjë rast i vetëm i sëmundjes: «ajri u bë më i shëndetshëm dhe më i paqartë dhe miazma e murtajës u shpërbë sikur nuk mund të qëndronte prania e saj [Zoja]. ” Për nder të këtij fakti historik, varri u riemërtua Castel Sant'Angelo dhe mbi të u ngrit një statujë e një engjëlli që mbështjell shpatën e tij.
 
Morali i historisë dhe mesazhi për ne? Po fillon të bjerë shi. It'sshtë koha të hyni në Arkë nëse nuk jeni. Dhe, për ne, ajo Arkë është Zemra e Papërlyer e Marisë:

Zemra ime e papërlyer do të jetë streha juaj dhe mënyra që do t'ju çojë te Zoti. - Zoja jonë e Fatimes, shfaqja e dytë, 13 qershor 1917, Zbulesa e Dy Zemrave në Kohët Moderne, www.ewtn.com

Lepuri i saj i Vogël nuk ka të bëjë me mbylljen e tyre në Arkë vetëm, por me tërheqjen e sa më shumë shpirtrave në Mëshirën e Zotit ... para se të jetë tepër vonë.

Nëna ime është Arka e Noes.- Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë, faqe 109. sanksionim Kryepeshkopi Charles Chaput

Në kohën e Noeut, menjëherë para përmbytjes, ata që Zoti kishte destinuar t'i mbijetonin ndëshkimit të tij të tmerrshëm, hynë në arkë. Në këto kohërat e tua, unë po ftoj të gjithë fëmijët e mi të dashur të hyjnë në Arkën e Besëlidhjes së Re që unë kam ndërtuar në Zemrën time të Papërlyer për ju, që ata të ndihmohen nga unë për të mbajtur barrën e përgjakshme të sprovës së madhe, e cila i paraprin ardhjes së ditës të Zotit. Mos kërkoni askund tjetër. Sot po ndodh ajo që ndodhi në ditët e përmbytjes, dhe askush nuk po i kushton një mendim asaj që po i pret. Të gjithë janë shumë të zënë duke menduar vetëm për veten e tyre, për interesat e tyre tokësorë, për kënaqësitë dhe për të kënaqur në çdo lloj mënyre, pasionet e tyre të tepruara. Edhe në Kishë, sa pak janë ata që shqetësohen për paralajmërimet e mia mëmë dhe më të trishtueshme! Ju të paktën, të dashurit e mi, duhet të më dëgjoni dhe të më ndiqni. Dhe pastaj, përmes teje, unë do të jem në gjendje të thërras të gjithë për të hyrë sa më shpejt në Arkën e Besëlidhjes së Re dhe të shpëtimit, të cilën Zemra ime e Papërlyer ka përgatitur për ju, në funksion të këtyre kohërave të ndëshkimit. Këtu do të jeni në paqe dhe do të jeni në gjendje të bëheni shenja të paqes time dhe të ngushëllimit tim nënë për të gjithë fëmijët e mi të varfër. - Zoja jonë tek Fr. Stefano Gobbi, n. 328 në "Libri blu";  sanksionim Peshkopi Donald W. Montrose, Kryepeshkopi Francesco Cuccarese

 

LIDHJE ME LIDHJE

Në vullkanet dhe tërmetet: Kur Toka bërtet

lumë votash

Pra, çfarë të bëj?

Drejt Stuhisë

A është tepër vonë për mua?

Pra, Sa është ora?

Koha për tu bërë serioz!

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Markun dhe "shenjat e ditëve" të përditshme këtu:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih Qiri i ndezur
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.