Po ndodh perseri

 

UNE KAM publikoi disa meditime në sitin tim motër (Kundërvënia për Mbretërinë) Para se t'i rendis këto ... mund të them vetëm faleminderit për të gjithë ata që kanë shkruar shënime inkurajimi, kanë ofruar lutje, meshë dhe kanë kontribuar në "përpjekjen e luftës" këtu. Unë jam shumë mirënjohës. Ju keni qenë një forcë për mua në këtë kohë. Më vjen shumë keq që nuk mund t'i shkruaj të gjithë, por lexoj gjithçka dhe lutem për të gjithë ju.

 

MEDITIMET E RE

• Për mënyrën sesi Kisha e ka humbur vëmendjen për misionin e saj: lexoni Kush jemi Ne përsëri? 

• Në afrimin e "Ditës së Zotit": Dita e Zotit

• Si Antikrishti është "mbreti i fundit që ne meritojmë": Mbretërit që Ne meritojmë

• Paralajmërime nga "profetët" laikë: Po ndodh perseri

Duajeni Jezusin. Qëndroni pranë Nënës. Frekuentoni Sakramentet dhe vazhdoni të luteni kur është më e vështira. Do të jesh mirë… 

Ju jeni të dashur,
Shënoje

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT dhe tagged , , , .