Nuk po vjen - Është Këtu

 

DJE, hyra në një depo shishe me një maskë që nuk më mbulonte hundën.[1]Lexoni se si të dhënat dërrmuese tregojnë se maskat jo vetëm që nuk funksionojnë, por në të vërtetë mund ta bëjnë një infeksion të ri COVID shumë më keq, dhe se si maskat ka të ngjarë të përhapin ngjitjen më shpejt: Demaskimi i fakteve Ajo që pasoi ishte shqetësuese: gratë militante… mënyra se si më trajtuan si një bio-rrezik në këmbë… ata refuzuan të bënin biznes dhe kërcënuan të thërrisnin policinë, edhe pse unë ofrova të qëndroja jashtë dhe të prisja derisa të përfundonin.

Pak i shtangur, vazhdova te dyqani ushqimor dhe më afruan një çift i moshuar. Ajo filloi të më fliste me tone të qeta: “Faleminderit për të Letër e hapur peshkopëve…” Ajo vazhdoi të shpjegonte sesi gjyshi i saj jetonte në Rusi dekada më parë dhe paralajmëroi motrat e tij se diçka tinëzare po vinte… shenjat ishin të gjitha aty, “ashtu si tani”, tha ajo. Gjyshi iku në Kanada, por motrat e tij menduan se ai ishte i çmendur… dhe nuk u panë më pasi u dërguan në një kamp përqendrimi.
 
Ajo më tha se është e vërtetë që kryetari i qytetit të saj dëshiron të ndalojë të gjithë të pavaksuarit çdo dyqan, duke përfshirë sende ushqimore. Dhe se tani po mbahen takime sekrete në ferma nga anëtarët e komunitetit për të planifikuar se si të rezistojnë. Ne folëm se si qeveria (e Saskatchewan) ka krijuar një linjë snitch në faqen e tyre të internetit për të raportuar fqinjët; si është Premiera rekrutimi i policëve në pension kompanitë e sigurisë për të zbatuar "mandatet"; dhe si e dha veten krahina fuqitë emergjente për të evakuuar njerëzit, bagëtinë dhe pronat dhe për të hyrë në shtëpi pa një urdhër.[2]Akti i Planifikimit Emergjent, E-8.1
 
Sigurisht, Premiera Scott Moe tallet dhe e hedh poshtë si "teoria e komplotit” kushdo që është i shqetësuar me këto shqetësuese dhe fuqitë e tepruara - gjatë gjithë kohës, dhe pa asnjë bazë shkencore,[3]Shihni “Premisa V: Vaksinimi është i vetmi mjet i vlefshëm për ndërtimin e “imunitetit” në Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë ndalimi i të pavaksinuarve nga restorantet, palestrat, dyqanet e pijeve alkoolike dhe shërbime të tjera 'jo thelbësore' (edhe pse studimet tregojnë qartë tani se janë "të vaksinuar" ata që janë bërë "super-përhapësit".)[4]22 studime tregojnë se të “vaksinuarit” tani po përhapin variantet; Shiko: brownstone.org; Shiko gjithashtu Paralajmërime për varret - Pjesa III. “Njerëzit e vaksinuar e transmetojnë me lehtësi variantin e deltës së COVID-19 në familje: Studim në Mbretërinë e Bashkuar”, shih epochtimes.com. Shënim: Drejtoresha e CDC Dr. Rochelle Walensky pranoi kohët e fundit për CNN se injeksionet thjesht nuk "parandalojnë transmetimin". Shihni intervistën: realclearpolitics.com 
 
Ndoshta qytetarë të shëndetshëm anembanë globit, të cilët po pushohen nga puna, janë lënë në trotuar jashtë restoranteve, nëse jo dyqaneve ushqimore,[5]Video në Francë: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com dhe duke u kërcënuar me gjoba masive për dëshirën për të marrë frymë thjesht ajër të pastër…[6]Një vështrim shterues i studimeve dhe deklaratave zyrtare se pse maskimi i të shëndoshë është pa bazë në shkencë: Demaskimi i fakteve A nuk jeni pa arsye të pyesim veten nëse programi (parashikues?) i MTV-së disa vite më parë nuk po i përgatiste adoleshentët e djeshëm për grumbullimin e atyre "kokëfortëve", "të rrezikshëm" dhe "vrasësve të pavaksinuar"?[7]Shikoni të dyja reklamat në x-up.com/holokaust/

shikojnë: "Holokausti u ndodh njerëzve si ne":

(Nuk e shihni? Shikoni këtu)

U ktheva në shtëpi duke u ndjerë i mpirë nga verbëria e kaq shumë njerëzve që nuk mund të shohin se çfarë po ndodh.[8]shih Brace për ndikim Komunizmi nuk po vjen… është këtu. Nuk duket si BRSS - këtë herë, ajo ka ardhur në emër të "mbrojtjes së shëndetit tuaj" dhe shpëtimit të botës nga "ngrohja globale". Çfarë mënyrë më të mirë për të skllavëruar njerëzimin sesa për "të mirën e përbashkët"? Dhe megjithëse disa shtete dhe provinca në mbarë botën janë ende relativisht të lira, ky spektër po vjen. Rënia e ekonomisë globale dhe zinxhirët e saj të furnizimit janë pengesa që do të rrëzojë rendin aktual në mënyrë që të "ndërtohet më mirë". Rivendosja e shkëlqyeshme.[9]shih Brace për ndikim

 
Njerëzit nuk e besojnë atë që kam shkruar për 16 vjet.[10]shih 1942 ynë Ata nuk u besojnë të mbijetuarve të holokaustit që shohin të njëjtat shenja që po ndodhin përsëri.[11]shih Po ndodh perseri Ata nuk i besojnë Zojës, e cila i parashikoi të gjitha këto në 1917.[12]shih Kur komunizmi kthehet Jo, ata nuk besojnë, edhe pse shenjat janë gjithandej rreth tyre.[13]Lexoni lajmet dhe shenjat e përditshme me komente në Fjala Tani - Shenjat Siç i tha Virgjëreshës Mari shikuesit italian Gisella Cardia së fundmi:
…nuk ka më të verbër se ai që nuk dëshiron të shohë, dhe pavarësisht nga shenjat e kohërave të parathënë, edhe ata që kanë besim refuzojnë të shikojnë atë që po ndodh. —26 Tetor 2021; countdowntothekingdom.com
Shumë nuk do ta besojnë sigurisht, si gjithmonë, derisa të jetë tepër vonë.

 
 


88-vjeçari me lot duke thënë se kishte më shumë liri
duke jetuar nën Gjermaninë fashiste dhe Bllokun Sovjetik Komunist

se ai tani, duke jetuar në Kanada
(9 tetor 2021, Twitter)

 
LIDHJE ME LIDHJE
 
 
Shikoni "Duke ndjekur shkencën?"

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Lexoni se si të dhënat dërrmuese tregojnë se maskat jo vetëm që nuk funksionojnë, por në të vërtetë mund ta bëjnë një infeksion të ri COVID shumë më keq, dhe se si maskat ka të ngjarë të përhapin ngjitjen më shpejt: Demaskimi i fakteve
2 Akti i Planifikimit Emergjent, E-8.1
3 Shihni “Premisa V: Vaksinimi është i vetmi mjet i vlefshëm për ndërtimin e “imunitetit” në Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë
4 22 studime tregojnë se të “vaksinuarit” tani po përhapin variantet; Shiko: brownstone.org; Shiko gjithashtu Paralajmërime për varret - Pjesa III. “Njerëzit e vaksinuar e transmetojnë me lehtësi variantin e deltës së COVID-19 në familje: Studim në Mbretërinë e Bashkuar”, shih epochtimes.com. Shënim: Drejtoresha e CDC Dr. Rochelle Walensky pranoi kohët e fundit për CNN se injeksionet thjesht nuk "parandalojnë transmetimin". Shihni intervistën: realclearpolitics.com
5 Video në Francë: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com
6 Një vështrim shterues i studimeve dhe deklaratave zyrtare se pse maskimi i të shëndoshë është pa bazë në shkencë: Demaskimi i fakteve
7 Shikoni të dyja reklamat në x-up.com/holokaust/
8 shih Brace për ndikim
9 shih Brace për ndikim
10 shih 1942 ynë
11 shih Po ndodh perseri
12 shih Kur komunizmi kthehet
13 Lexoni lajmet dhe shenjat e përditshme me komente në Fjala Tani - Shenjat
Postuar ne BALLINA, SHENJAT dhe tagged , , , , , , , , , .