Bashkohu me Mark në Sault Ste. Marie

 

 

MISIONI I AVENTUAR ME SHENJE

 9 & 10 Dhjetor, 2012
Famullia Zoja e Këshillit të Mirë
114 Ave MacDonald

Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada
7:00 pasdite natën
(705) 942-8546

 

 

Kliko këtu për të Unsubscribe or Regjistrohu kësaj reviste.


Ju lutemi merrni parasysh të dhjetën tek apostolti ynë.
Faleminderit shume.

www.markmallett.com

-------

Klikoni më poshtë për ta përkthyer këtë faqe në një gjuhë tjetër:

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne LAJME dhe tagged , , , , , , , , , .