Përshëndetje të gëzueshme!

Krishtlindjet familjare 2014Familja Mallett, Krishtlindje 2014

 

 

FALENDERIM ju për çdo lutje, çdo letër,
çdo fjalë e mirë, çdo dhuratë këtë vit që lamë pas.

Jam i mbushur me një gëzim të thellë dhe ndjenjë mrekullie
në dhuratën e madhe jo vetëm të Shpëtimtarit tonë
por të Kishës së Tij, e cila është përhapur në çdo komb.

JEZUS KRISHTI SHT ZOT.

Dashuri dhe bekime nga klani Mallett
me mirënjohje dhe lutje për gëzimin, paqen dhe strehimin tuaj
Jezu Krishti Shpëtimtari ynë.

 

 

 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.