Thjesht Këndoni Pak Më Zë

 

KETU ishte një i krishterë gjerman që jetonte pranë shinave hekurudhore në kohën e Luftës së Dytë Botërore. Kur fishkëlleu bilbili i trenit, ata e dinin se çfarë do të vinte së shpejti: klithmat e hebrenjve të mbushur në makinat e bagëtive.

Ishte kaq tmerrësisht shqetësuese! Ne nuk mund të bënim asgjë për të ndihmuar këta njerëz të varfër të mjerë, megjithatë britmat e tyre na munduan. Ne e dinim saktësisht se në cilën orë do të binte ai bilbil dhe vendosëm se mënyra e vetme për të mos u shqetësuar nga klithmat ishte të fillonim të këndonim himnet tona. Në kohën kur ai tren vërshëlleu nëpër oborrin e kishës, ne po këndonim me zë të lartë. Nëse disa nga ulërimat do të arrinin në veshët tanë, ne thjesht do të këndonim pak më fort derisa të mos i dëgjonim më. Vitet kanë kaluar dhe askush nuk flet më shumë për të, por unë ende e dëgjoj bilbilin e trenit në gjumë. Unë ende mund t'i dëgjoj ata duke thirrur për ndihmë. Zoti na fal të gjithë ne që e quajtëm veten të krishterë, por nuk bëmë asgjë për të ndërhyrë. -pendamerica.com/singalittlelouder.html

Në këtë orë, një tragjedi tjetër po shpaloset në mesin tonë, e mbushur me ndarje, fyerje dhe po, viktimaMe Ndërsa shkruaj këtë, provinca ime e Saskatchewan (dhe Alberta ngjitur) ka njoftuar se "të pavaksinuarve" do t'u ndalohet shërbimet "jo thelbësore". E njëjta gjë po ndodh në vendet e tjera të botës. Jo vetëm që shumica e njerëzve po e pranojnë në heshtje këtë aparteid mjekësor, por disa gjithashtu kanë dalë në mediat sociale për të duartrokitur këto kufizime, duke fajësuar "të pavaksinuarit" për krizën e supozuar. Pse kjo nuk është vetëm një padrejtësi groteske, por një pretendim krejtësisht i rremë është për tre arsye:

 

I. JO VAKSIN

Injeksionet e ARN -së që mediat dhe zyrtarët qeveritarë i quajnë vazhdimisht "vaksina" janë në të vërtetë "terapi gjenesh", sipas Administratës së Ushqimit dhe Barnave (FDA).[1]"Aktualisht, mRNA konsiderohet një produkt i terapisë së gjeneve nga FDA." - faqe 19, sek.gov; (shiko CEO i Moderna-s duke shpjeguar teknologjinë dhe mënyrën se si ata “në të vërtetë po hakojnë softuerin e jetës”: Biseda TED) Kjo teknologji e re as nuk është projektuar për të ndaluar transmetimin e virusit, por vetëm të zvogëlojë simptomat përmes një përgjigje antitrupash. 

Studimet [mbi vaksinimet e mRNA] nuk janë krijuar për të vlerësuar transmetimin. Ata nuk e bëjnë atë pyetje, dhe në të vërtetë nuk ka informacion për këtë në këtë moment në kohë. - Dr. Larry Corey mbikëqyr Institutet Kombëtare të Shëndetit (NIH) provat e "vaksinës" COVID-19; 20 nëntor 2020; medscape.com; shih doktor primar.org/covidvaccine

Ata u testuan me një rezultat të sëmundjes së rëndë - duke mos parandaluar infeksionin. - Gjenerali kirurg amerikan Jerome Adams, Mirëmëngjes Amerikë, 14 dhjetor 2020; dailymail.co.uk

Duket se këto prova synojnë të kalojnë pengesën më të ulët të mundshme të suksesit. - Profesor i Harvardit William A. Haseltine, 23 shtator, 2020; forbes.com

Prandaj, jo vetëm t'i detyrosh njerëzit të injektohen me këto terapi eksperimentale të gjeneve, por t'i ndash ato në shoqëri nën pretendimin e ndërtimit të "imunitetit të tufës" është një gënjeshtër e qartë. Në fakt, tani janë "të vaksinuarit" ata që po nxisin përhapjen virale në shumë vende, sipas të dhënave më të fundit ...

 

II T “VAKINUARIT P ARHAPIN VIRUSIN

Pas nëntë muajsh të injektimeve, të dhënat rrotullohen në atë që tashmë ishte e parashikueshme: "të vaksinuarit" po vazhdojnë të përhapin virusin.[2]Shiko këtu këtu këtu këtu Një studim i CDC tregon se 74% e njerëzve të infektuar në një shpërthim të Massachusetts në COVID ishin vaksinuar plotësisht.[3]cnbc.com "Dëshmitë rriten se njerëzit me infeksione të përparuara mund ta përhapin Delta lehtë," tha National Geographic.[4]Nationalgeographic.com Në Izrael, i cili pretendon normat e vaksinimit të mbi 62% të popullsisë - shkalla më e lartë në botë - është raportuar nga Dr. Kobi Haviv, drejtori mjekësor i spitalit Herzog, i treti më i madh në Izrael, se "85-90 përqind e pacientëve të shtruar këtu janë pacientë të vaksinuar plotësisht".[5]shih spektator.com.au; sarahwestall.com; shih Tarifat Të dhënat e Ministrisë së Shëndetësisë tregojnë se "Izraelitët e vaksinuar kishin 6.72 herë më shumë gjasa të infektoheshin pas goditjes sesa pas infeksionit natyror."[6]israelnationnews.com Deri në 15 gusht 2021 sipas Institutit të Teknologjisë të Izraelit, "514 izraelitë u shtruan në spital me COVID-19 të rëndë ose kritik, një rritje prej 31% nga vetëm 4 ditë më parë. Nga 514, 59% ishin plotësisht të vaksinuar. Nga të vaksinuarit, 87% ishin 60 vjeç e lart. "Ka kaq shumë infeksione të përparuara sa ato dominojnë dhe shumica e pacientëve të shtruar në të vërtetë janë të vaksinuar."[7]shkenca.org Thënë kështu, të dhënat izraelite janë jokonsistente, varësisht se kush e raporton atë. "Ekziston një mospërputhje midis të dhënave të publikuara nga autoritetet dhe realitetit në terren ...", tha Dr. Hervé Seligmann dhe inxhinieri Haim Yativ i Fakultetit të Mjekësisë të Universitetit Aix-Marseille, Njësia e Sëmundjeve Infektive dhe Tropikale që shfaqen. Ata studiuan tre burime të të dhënave dhe zbuluan, ndër çështje të tjera, se, "Krahasuar me vitet e tjera, vdekshmëria [nga" vaksinat "] është 40 herë më e lartë."[8]israelnationalnews.com Komentatori politik, Kim Iversen, i cili ka ndjekur të dhënat nga disa vende, deklaroi se të dhënat në mesin e të vaksinuarve në Izrael janë thjesht "alarmante dhe tronditëse".[9]Childrenshealthdefense.org Në MB, shkalla e vdekjeve është 6.6 herë më e lartë në mesin e të vaksinuarve,[10]0.636% krahasuar me .0957% sipas një raport i ri, duke sugjeruar që injeksionet po shkatërrojnë sistemin imunitar të marrësit, siç është paralajmëruar nga shumë virologë dhe imunologë.[11]shih Ndjek Shkencen?  Dhe Bermuda, 67% e "vaksinuar", po sheh gjithashtu një shpërthim të "rasteve".[12]twitter.com

Një letër e printuar nga Grupi prestigjioz i Kërkimeve Klinike të Universitetit të Oksfordit, botuar më 10 gusht 2021 në Lancet, "Individët e gjetur të vaksinuar mbajnë 251 herë ngarkesën e viruseve COVID-19 në vrimat e hundës në krahasim me të pavaksinuarit" të epokës së para-vaksinimit të vitit 2020 (shih fusnotën).[13]Childrenshealthdefense.org; SQARIMI i publikuar nga Mbrojtja e Shëndetit të Fëmijëve: "Krahasimi i ngarkesës virale midis të vaksinuarve dhe të pavaksinuarve (epoka e para-vaksinimit) siç raportohet në Chau et al. Shtypja e Lancet 2021 është midis dy varianteve të ndryshme të SARS-CoV-2. Dr. McCullough thotë drejtpërdrejt se mostrat u krahasuan me ato "nga epoka e para-vaksinimit të vitit 2020." Kështu, ndryshimet midis këtyre dy grupeve nuk janë vetëm rezultat i statusit të vaksinimit. Autorët e Chau et al. 2021 studim në e tyre kundërshtim për pjesën tonë të nxjerrë në pah një parashkrim tjetër (Li et al. 2021) e cila raportoi një ndryshim në ngarkesën virale prej ~ 1000 midis pacientëve të infektuar me variantin Delta dhe pacientëve të infektuar me A/B. Sidoqoftë, statusi i vaksinimit të pacientëve me variantin Delta në këtë preprint nuk raportohet. Kështu, askush këtu nuk ka bërë një krahasim të drejtpërdrejtë midis pacientëve të pavaksinuar Delta dhe pacientëve të pavaksinuar A/B për të përcaktuar ndryshimin e vërtetë në ngarkesën virale. Në dy botime shkencore shtesë të parapublikuara (Riemersma et al. 2021Chia et al. 2021), ngarkesa të krahasueshme virale të variantit Delta të SARS-CoV-2 raportohen në mesin e pacientëve të vaksinuar dhe të pavaksinuar. Sidoqoftë, kjo në vetvete është një aktakuzë për efikasitetin e vaksinës pasi individët e vaksinuar dhe të pavaksinuar posedojnë aftësinë për të përhapur variantin Delta. E thënë thjesht, vaksinat kundër COVID nuk kanë arritur të ndalojnë transmetimin e SARS-CoV-2. ” Një studim i postuar nga CDC pohoi se individët e goditur mbajnë të paktën të njëjtën ngarkesë virale kur janë simptomatikë si individët e pavaksinuar - duke theksuar më tej ndarjen diskriminuese të "të pavaksinuarve".[14]nbcnews.com; Studimi: cdc.gov Shkencë raportet e revistës a studim që zbuloi "rreziku i zhvillimit simptomatik të COVID-19 ishte 27 herë më i lartë në mesin e të vaksinuarve dhe rreziku i shtrimit në spital tetë herë më i lartë."[15]shkenca.org La studim gjithashtu u zbulua se, ndërsa personat e vaksinuar të cilët gjithashtu kishin infeksion natyror dukeshin se kishin mbrojtje shtesë kundër variantit Delta, të vaksinuarit ishin ende në një rrezik më të madh për shtrime të lidhura me COVID-19 në krahasim me ata pa vaksinë, por që ishin më parë i infektuar. Vaksinat që nuk kishin pasur një infeksion natyral gjithashtu kishin një rrezik 5.96-fish të rritur për infeksion të madh dhe një rrezik 7.13-fish në rritje për sëmundje simptomatike.[16]medrxiv.org Dhe Universiteti Duke kishte një "shpërthim" të dukshëm në kampusin e tyre, pavarësisht se "98%" ishin të vaksinuar.[17]cnbc.com

Në fakt, Drejtoresha e CDC Rochelle Walensky kohët e fundit i tha CNN se injeksionet thjesht nuk "parandalojnë transmetimin" (nëse kanë bërë ndonjëherë).[18]realclearpolitics.com; thevacinereaction.org Pastaj CDC papritmas ndryshoi përkufizimin e tyre të vaksinimit në shtator, 2021, nga ai do të "sigurojë imunitet" për të "prodhuar mbrojtje".[19]cdc.gov; në krahasim me një vit më parë: web.archive.org Kjo nuk po lëviz shtyllat e portës; po i heq krejt.

Prandaj, për të veçuar, fyer dhe fshirë personat e shëndetshëm që kanë refuzuar injeksionet për një numër arsyesh të vlefshme, përfshirë faktin se vdekje është një nga reagimet negative që raportohet në shifra alarmante,[20]shih Tarifat nuk ka bazë në sensin e përbashkët, aq më pak shkencë. Kjo-dhe një kurë aktuale për COVID-19 po vazhdon të injorohet, e cila është kriminale, pasi do t'i jepte fund jo vetëm pandemisë, por dëshirës obsesive për të vaksinuar të gjithë botën, e cila është absolutisht e paparë.[21]cf. "Ivermectin fshin 97 përqind të rasteve në Delhi", thedesertreview.com; thegatewaypundit.com; Gjithashtu, në fushatën e paparë të vaksinimit masiv dhe sesi një protokoll Ivermectin është treguar të jetë jashtëzakonisht i suksesshëm: shiko Ndjek Shkencen? 

 

III. Imuniteti natyror është më i qëndrueshëm

Në fakt, shkenca është krejtësisht e përmbysur në këtë pikë. Është në fakt imunitet natyral që është më e qëndrueshme dhe më e qëndrueshme, dhe ka qenë gjithmonë që nga fillimi i kohës. Arsyeja që qeveritë tani kanë filluar të trajtojnë njerëzit e shëndetshëm "të pavaksinuar" si qytetarë të klasit të dytë, bazohet në një shikim mahnitës të dorës nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH). Përkufizimi i "imunitetit të tufës" është kuptuar gjithmonë se do të thotë se "një pjesë më e madhe e popullsisë ka ndërtuar imunitet kundër një infeksioni të caktuar, qoftë përmes natyror infeksion paraprak ose përmes vaksinimit. "[22]"Imuniteti i tufës mund të arrihet ose nëpërmjet infeksionit dhe shërimit ose me vaksinim", Dr. Angel Desai, redaktor i asociuar i JAMA Network Open, Maimuna Majumder, Ph.D., Spitali i Fëmijëve në Boston, Shkolla Mjekësore e Harvardit; 19 tetor 2020; jamanetwork.com Sidoqoftë, OBSH në heshtje por në mënyrë të konsiderueshme ndryshoi atë përkufizim vjeshtën e kaluar:

"Imuniteti i tufës", i njohur gjithashtu si "imuniteti i popullatës", është një koncept i përdorur për vaksinimin, në të cilin një popullsi mund të mbrohet nga një virus i caktuar nëse arrihet një prag vaksinimiMe Imuniteti i tufës arrihet duke mbrojtur njerëzit nga një virus, jo duke i ekspozuar ndaj tij. —15 Tetor 2020; kush.int

Tani, vetëm vaksinat dhe imuniteti jo i fituar natyrshëm mund të arrijë me sa duket "imunitetin e tufës". Kjo është në mënyrë flagrante anti-shkencë-dhe implikimet janë befasuese. Kjo do të thotë që tani e tutje, i gjithë globi duhet të rreshtohet për t'u injektuar për këtë, ose sëmundjet e ardhshme, sa herë që qeveria na thotë - praktikisht duke e kthyer popullsinë e gatshme në vaksinat e varur. Nuk është çudi që Bill Gates është praktikisht i çmendur në intervistat e tij televizive.[23]shih Çështja Kundër Gates 

Përkundrazi, Dr. Peter McCullough, MD, MPH, një nga mjekët më të cituar në Bibliotekën Kombëtare të Mjekësisë, deklaroi para një Dëgjimi i Komisionit të Senatit në Teksas: 

Ju nuk mund ta mposhtni imunitetin natyror. Ju nuk mund të vaksinoni mbi të dhe ta bëni atë më mirë. - Dr. Peter McCullough, 10 Mars 2021; cf. dokumentar Ndjek Shkencen?

Të MIT -ve Teknologjia Rishikimi raportoi një studim që tregonte se "pacientët me COVID-19 të shëruar nga sëmundja kanë ende imunitet të fortë nga koronavirusi tetë muaj pas infektimit",[24]6 janar 2021; technologyreview.com Natyrë publikuar një studim në fund të majit 2021 duke treguar se "Njerëzit që shërohen nga COVID-19 i butë kanë qeliza të palcës kockore që mund të prodhojnë antitrupa për dekada të tëra."[25]26 maj 2021; nature.com

Për disa arsye, njerëzit janë duke mohuar faktin se në të vërtetë, për momentin, një nga arsyet që ne po shijojmë situatën që kemi aktualisht, është sepse ka pasur një rritje të konsiderueshme të "imunitetit të tufës". - Dr. Sunetra Gupta, epidemiologe e Oksfordit në Ndjek Shkencen?

Dr. Mike Yeadon, ish Zëvendës President i Pfizer, jo më pak, tha: 

Pasi të jeni infektuar, jeni imun. Nuk ka paqartësi në lidhje me të. It'sshtë studiuar qindra herë tani, shumë literaturë është botuar. Pra, pasi të jeni infektuar, shpesh nuk do të keni simptoma, me siguri do të jeni imun për dekada të tëraMe Dr. Mike Yeadon, krh. 34:05, Ndjek Shkencen?

Profesori i Harvardit Dr. Martin Kulldorff, Ph.D. deklaron:

Ajo që dimë është se nëse keni pasur COVID, keni imunitet shumë të mirë - jo vetëm për të njëjtin variant, por edhe për variante të tjera. Dhe madje edhe për llojet e tjera, imuniteti kryq, për llojet e tjera të koronaviruseve.- Dr. Martin Kulldorff, 10 gusht 2021, Times epokë

Dhe studiuesit në Universitetin e Nju Jorkut arritën në përfundimin se ndërsa infeksioni SARS-CoV-2 dhe vaksinimi shkaktojnë përgjigje të fuqishme imune, imuniteti që merrni kur të jeni shëruar nga infeksioni natyror është më i qëndrueshëm dhe më i shpejtë për t'u përgjigjur. Arsyeja është sepse imuniteti natyror përcjell më shumë imunitet të lindur që përfshin qelizat T dhe antitrupat, ndërsa imuniteti i [mRNA] i shkaktuar nga vaksina stimulon kryesisht imunitetin adaptues që përfshin antitrupa.[26]gazeta.ssrn.com Më keq, injeksionet COVID vazhdojnë të veniten në mënyrë dramatike në çdo efektivitet,[27]blogs.bmj.com; cnbc.com sinjalizim i pafund goditje përforcuese.[28]khn.org; contagionlive.com Lidhur me atë tjetrën studim të vaksinuarve të përmendur më lart, autorët thanë se "Ky studim tregoi se imuniteti natyror jep mbrojtje më afatgjatë dhe më të fortë kundër infeksionit, sëmundjeve simptomatike dhe shtrimit në spital të shkaktuar nga varianti Delta i SARS-CoV-2, në krahasim me BNT162b2 me dy doza imuniteti i shkaktuar nga vaksina. "[29]medrxiv.org
 
Mos bëni gabim: faktet që sapo lexuat jo vetëm që po shpërfillen në masë të madhe nga mediat kryesore (ose hidhen poshtë plotësisht nga të ashtuquajturit "kontrollues të fakteve"), por shumë njerëz thjesht nuk duan t'i dëgjojnë ato. Ata nuk duan të kundërshtojnë rrëfimin, të jenë objekt talljeje të mundshme ose të konsiderohen "teoricien konspirativ". Ata nuk duan të duken sikur janë egoistë, jo një lojtar i ekipit, jo "pjesë e zgjidhjes".
 
Dhe kështu, ata thjesht këndojnë pak më fort. 
 
 
S'KA POR T BE QENI PRETTY
 
Ne po shohim tani pse Zoti ynë dhe Zoja jonë kanë paralajmëruar dekada që kohët e ardhshme do të trondisnin besimin e shumë njerëzve deri në atë pikë sa Kisha do të reduktohej në një mbetje të thjeshtë dhe se do të kishte të jashtëzakonshme ndarje. 
Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë një sprovë përfundimtare që do të trondisë besimin e shumë besimtarëve. Përndjekja që shoqëron pelegrinazhin e saj në tokë do të zbulojë "misterin e paudhësisë" në formën e një mashtrimi fetar duke u ofruar njerëzve një zgjidhje të dukshme për problemet e tyre me çmimin e braktisjes nga e vërteta. Mashtrimi suprem fetar është ai i Antikrishtit, një pseudo-mesianizëm me anë të të cilit njeriu lëvdohet në vend të Zotit dhe Mesia i tij vjen në mish… -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675-676 (shih Millenarianism - Çfarë është dhe nuk është)
Çfarë është ky "mashtrim fetar"? A nuk është, të paktën pjesërisht, Feja e Scientism - bindja e padiskutueshme që duhet të ketë i gjithë planeti tani ndaj masave jo të bazuara të "shëndetit"[30]shih Dhjetë fabulat kryesore të pandemisë por për të rreshtuar për i detyrueshëm injeksione të substancave të panjohura me efekte afatgjata të panjohura që manipulojnë gjenet e dikujt? Isshtë sikur "vaksina" tani është një "sakrament i tetë". Megjithatë, njerëzit po e bëjnë atë - me qindra miliona! Dhe qartë, kjo fe e re ka përçarë familjet, siç e dini shumë prej jush. 
Tani e tutje një familje prej pesë vetësh do të ndahet, tre kundër dy dhe dy kundër tre; një baba do të ndahet kundër djalit të tij dhe një djalë kundër babait të tij, një nënë kundër vajzës së saj dhe një vajzë kundër nënës së saj, një vjehrër kundër nuses së saj dhe një nuse kundër nënës së saj -in-ligji. (Luka 12: 52-53)
Itshtë "dashuri" që e shtyn këtë apo frikë? A është dashuri të përjashtosh fqinjin tënd të shëndetshëm sepse jeton në terror? A është dashuri të mbyllësh sytë ndaj të plagosur nga vaksina dhe ata që kanë vdekur sepse doni të ktheheni në stilin e jetës tuaj? A është dashuri t'i quash ata që janë vërtet të shqetësuar për mirëqenien e të tjerëve "teoricienë konspirative" dhe "anti-vaksinues"? A është dashuri të hedhësh njerëzit nga dyqanet ushqimore dhe t'i detyrosh ata të mbeten të uritur sepse ata refuzojnë të bëhen pjesë e këtij eksperimenti masiv?[31]Video në Francë: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com A është dashuri për të pezulluar, pa pagesë, ata të tillë si në Itali, të cilët refuzojnë injektimin e detyruar?[32]"Italia do të bëhet vendi i parë udhëheqës evropian që do t'i bëjë të detyrueshëm pasaportat e vaksinës kundër koronavirusit për të gjithë punonjësit shtetërorë dhe privatë, me personat e pavaksinuar që do të pezullohen pa pagesë deri sa të marrin një të tillë." -thetimes.co.uk A është dashuri të veçosh dhe fyesh njerëzit e shëndetshëm tashmë imunë ndaj këtij virusi? Sepse dashuria, dashuria e vërtetë, nuk do të shkelte kurrë lirinë autentike të tjetrit:
Tani Zoti është Shpirti dhe atje ku është Shpirti i Zotit, atje është liria. (2 Korintasve 3:17)
Nuk është Fryma e Zotit që kalon botën në këtë pandemi, por fryma e kontrollit,[33]shih Kontroll, Kontroll!   Pandemia e Kontrollit a fryma e frikës,[34]shih Mposhtja e Shpirtit të Frikës a fryma e ndarjes.[35]shih Stuhia e Ndarjes Françesku dhe Anija e Madhe e MbyturJu do të njihni një pemë nga frutat e saj, Jezusi tha.[36]Luka 6: 44 Në krahinën time të Saskatchewan, qeveria ka miratuar kompetenca emergjente që u mundësojnë atyre "të shkaktojnë evakuimin e personave dhe largimin e personave ose bagëtive dhe pronave personale nga çdo zonë e Saskatchewan ... [dhe] të autorizojnë hyrjen në çdo ndërtesë ose në çdo tokë, pa urdhër, nga çdo person gjatë zbatimit të një plani emergjence. "[37]shih Akti i Planifikimit të Emergjencave Nëse qeveritë tashmë po largohen plotësisht nga shkenca e vendosur për bllokimet, testet e PCR, maskimin, distancimin shoqëror dhe vaksinimin,[38]shih Dhjetë fabulat më të mira të pandemisë; secila nga këto trajtohet në Ndjek Shkencen? çfarë po i ndalon ata të përdorin fuqi të tilla, duke i vënë fqinjët tuaj të shëndetshëm në atë që CDC në fakt i quan "kampe"?[39]cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/global-covid-19/shielding-approach-humanitarian.html Po vjen. Tashmë po ndodh në Australi.[40]thewest.com.au 
 
Në ditët e kaluara, tani dëgjojmë për peshkopë duke i detyruar priftërinjtë dhe dhjakët e tyre të rrëfejnë se nuk janë të vaksinuar "Kështu që njerëzit mund të vendosin nëse duan të shkojnë në meshën e tyre." Per me teper, këta priftërinj nuk lejohen më t'u sjellin sakramentet të sëmurëve.[41]catholicvote.org Ndaloni dhe mendoni për këtë: priftërinjve krejtësisht të shëndetshëm u ndalohet të administrojnë hiret shpirtërore të sakramenteve, sepse imuniteti i tyre natyror nuk konsiderohet më i dobishëm. Kjo nuk është vetëm anti-shkencë, anti-imunologji dhe anti-njerëzore, por kundër Krishtit. Shtë një fyerje ndaj Krijuesit që i ka dhënë njeriut një dhuratë më efektive: një imunitet të fuqishëm, madje edhe sipas imunologut agnostik me famë botërore Dr. Beda Stadler, Ph.D. i cili është kaq pro-vaksinë, ai e përshkruan veten si "Papa i Vaksinës". E megjithatë, edhe ai është në humbje për fjalët se si është larguar bota en masse nga shkenca aktuale (dëgjojeni atë brenda Ndjek Shkencen?) Në fakt, disa peshkopë janë të barabartë duke ndaluar tufën e tyre nga sakramentet pa një "pasaportë vaksine" - "certifikata e re e pagëzimit" e Rendit të Ri Botëror. Në Dioqezën e Moncton, njëra është e ndaluar të të gjithë Masat tani përveç nëse "vaksinohen dyfish".[42]diomonkton.ca Kjo është e tmerrshme - përfshirë këtë video - ose duhet të jetë për ata që nuk po këndojnë mbi të. 

Unë kisha një vizion tjetër të shtrëngimit të madh… Më duket se u kërkua një koncesion nga klerikët që nuk mund të jepej. Unë pashë shumë priftërinj të vjetër, veçanërisht një, që qanin me hidhërim. Disa më të rinj po qanin… Ishte sikur njerëzit të ndaheshin në dy kampe.  - E bekuara Anne Catherine Emmerich (1774–1824); Jeta dhe Zbulimet e Anne Catherine Emmerich; mesazh nga 12 Prilli 1820
Papritur, fjalët e një prifti amerikan, të besuar mua vite më parë, me sa duket po realizohen. Çdo natë, ky prift i sheh shpirtrat në purgator, por një natë, Shën Thérèse de Lisieux erdhi tek ai duke i thënë:
Ashtu si vendi im [Franca], e cila ishte vajza e madhe e Kishës, vrau priftërinjtë dhe besnikët e saj, kështu që persekutimi i Kishës do të ndodhë në vendin tuaj. Pas një kohe të shkurtër, klerikët do të shkojnë në mërgim dhe nuk do të jenë në gjendje të hyjnë hapur në kisha. Ata do t'u shërbejnë besimtarëve në vende klandestine. Besimtarët do të privohen nga "puthja e Jezusit" [Kungimi i Shenjtë]. Laikët do ta sjellin Jezusin tek ata në mungesë të priftërinjve. - Prill 2008, krh. Revolucion!
Shën Thérèse i referohet, natyrisht, Revolucionit Francez, i cili u krijua nga Masoneria. Ky revolucion ishte i suksesshëm përtej imagjinatës, përveç një goditjeje:
Në çdo mënyrë, përveç njërës, Revolucioni Francez kishte ardhur siç ishte planifikuar. Kishte mbetur vetëm një pengesë e madhe për Illuminati, që të ishte Kishë, për Kishën - dhe ekziston vetëm një Kishë e Vërtetë - që formoi themelin e civilizimit perëndimor. - Stefeni, Mahowald, Ajo do të shtypë kokën tënde, Kompania Botuese MMR, f. 10
Kështu, siç lexoni në Françesku dhe Anija e Madhe e Mbytur, globalistët tani po pështyjnë në stuhinë e përsosur për ta revolucion global.

Një revolucion i madh po na pret. Kriza jo vetëm që na bën të lirë të imagjinojmë modele të tjera, një tjetër të ardhme, një botë tjetër. Na detyron ta bëjmë këtë. —Presidenti i mëparshëm francez Nicolas Sarkozy, 14 shtator 2009; unwwo.org; shih Guardian

Kjo është kriza e jetës time. Edhe para goditjes pandemike, kuptova se ishim në një revolucionar moment kur ajo që do të ishte e pamundur ose madje e pakonceptueshme në kohë normale ishte bërë jo vetëm e mundur, por ndoshta edhe absolutisht e domosdoshme ... ne duhet të gjejmë një mënyrë për të bashkëpunuar në luftën kundër ndryshimit të klimës dhe koronavirusit të ri. - George Soros, 13 maj, 2020; i pavarur.co.uk.

… Në fund të fundit kemi kaluar, nuk mjafton vetëm të kthehemi në normalitet ... Sepse historia na mëson se ngjarje të kësaj madhësie - luftëra, uri, murtaja; ngjarje që prekin pjesën më të madhe të njerëzimit, siç ka ky virus — ato jo vetëm vijnë e ikin. Ato më shpesh janë shkas për përshpejtimin e ndryshimeve shoqërore dhe ekonomike - Kryeministri Boris Johnson, Fjalimi i Partisë Konservatore, 6 tetor, 2020; konservatorët.com

Ne ua kemi borxh brezave të ardhshëm ndërto përsëri më mirë. - Kryeministri Boris Johnson, Shumë 28, 2020; twitter.com

"Ndërtoni më mirë" ... thjesht pa Kisha Katolike, të paktën siç e njohim ne.  

… Një revolucion teknologjik që do të ndryshojë rrënjësisht mënyrën se si jetojmë, punojmë dhe lidhemi me njëri -tjetrin. Në shkallën, shtrirjen dhe kompleksitetin e tij, transformimi do të jetë ndryshe nga çdo gjë që njerëzimi ka përjetuar më parë. Ne ende nuk e dimë se si do të zhvillohet, por një gjë është e qartë: përgjigja ndaj tij duhet të jetë e integruar dhe gjithëpërfshirëse, duke përfshirë të gjithë aktorët e politikës globale, nga sektori publik dhe privat tek akademia dhe shoqëria civile. —14 Janar 2016; weforum.org

Në të vërtetë, qëllimi, tha Papa Leo XIII, është "përmbysja e të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë".[43]Gjinia Humanum, Enciklike në Frimasonerinë, n.10, 20 Prill 1884 Dhe kjo përfshin shkatërrimin e "imazhit të Zotit" në të cilin është krijuar njeriu - kulmi i mashtrimit të Antikrishtit.

Revolucioni i Katërt Industrial është fjalë për fjalë, siç thonë ata, një revolucion transformues, jo vetëm për sa i përket mjeteve që do të përdorni për të modifikuar mjedisin tuaj, por për herë të parë në historinë njerëzore për të modifikuar vetë qeniet njerëzore. - Dr. Miklos Lukacs de Pereny, profesor kërkimor i politikës shkencore dhe teknologjike në Universidad San Martin de Porres në Peru; 25 nëntor 2020; lifesitenews.com

Një nga karakteristikat e Revolucionit të Katërt Industrial është se nuk ndryshon atë që ne po bëjmë, por na ndryshon ne. - Prof. Klauss Schwabb, Forumi Ekonomik Botëror; cf. Ngritja e Antik kishës

Ku po shkon e gjithë kjo? Ju do të shihni kabinat tuaja të pagesave të shndërruara në pika kontrolli. Ju do të shihni ushtrinë në rrugët tuaja. Do të shihni që paratë e letrës të zhduken dhe një ID dixhitale, statusin e vaksinës dhe llogaritë tuaja bankare të shkrira së bashku. Ju do të shihni aftësinë tuaj për të lëvizur plotësisht të përcaktuar nga vendimet e Shtetit për shëndetin tuaj personal. Ju do ta shihni njerëzimin të trajtohet si një tufë Korrëzimi i Madh nga eugjenistët që besojnë se popullsia e tokës është shumë e madhe. [44]shih Çështja Kundër GatesÇelësi i Kaducusit

Dhe unë vazhdoj të dëgjoj fjalët e Jezusit drejtuar Shërbëtores së Zotit Luisa Piccarreta që nuk duhej të ishte kështu…

Vullneti im dëshiron të triumfojë dhe do të dëshirojë të triumfojë me anë të dashurisë në mënyrë që të themelojë mbretërinë e saj. Por njeriu nuk dëshiron të vijë ta takojë këtë dashuri, prandaj është e nevojshme të përdoret Drejtësia. - Jezusi te Shërbëtori i Zotit, Luisa Piccarreta; 16 nëntor 1926

Natyrisht, unë do të përjashtohem si një "frikësues", një "teoricien konspirativ", një "anti-vaxxer", si dikush që "mund të kishte bërë mirë", por që tani ka zbritur në një vrimë lepuri. Nëse citimi i shkencëtarëve të nivelit të lartë dhe studimet e publikuara është një vrimë lepuri, atëherë unë jam lepurushi i Pashkëve. Nëse kujdeseni për historitë e tmerrshme të të rinjve që paralizohen dhe lëndohen përgjithmonë nga këto injeksione mRNA - histori dhe video që po postojmë çdo ditë këtu - më bën një "Ekstremist i Dhunshëm në Dhuna" (sipas Departamentit të Sigurisë Kombëtare udhëzime të reja), atëherë mendoj se ky postim është ekuivalenti i një bombe valixheje.

Në fakt, kam pasur që disa lexues të thonë se nuk po abonohen sepse shpresonin se do të shkruaja më shumë për Vullnetin Hyjnor, etj. Po, do dashuri për të. Do të doja të shkruaja për ndonjë gjë tjetër. Unë do të doja të këndoja. Do të më pëlqente t'i drejtoja njerëzit në lavdërim dhe adhurim. Dhe ndoshta ato ditë po vijnë. Por përgjigja ime tani për tani: Në cilën pikë ndalon paralajmërimi për atë që po shpaloset me orë? Për të përdorur analogjinë e tanishme ... a ndalon dikush paralajmërimin kur ushtarët gjermanë janë në rrugë? Kur njerëzit detyrohen të hyjnë në trena? Kur trenat lëvizin? Kur del tym nga "kampet"? Në cilën pikë do të donit që unë thjesht të ndaloja paralajmërimin dhe, mirë, thjesht të këndoja pak më fort?

Nuk mundem. Për gjashtëmbëdhjetë vjet, Zoti ka më thirri nga të qenit kryesisht një kantautor deri tek tani duke shkruar për kohët në të cilat po jetoni tani. Dhe gjithçka që kishte Zoti më tregoi vite më parë tani po ndodh - duke përfshirë faktin se njerëzit, në përgjithësi, thjesht do të nuk dua te degjoj për atë që unë, ose më veçanërisht, atë që Zoti ynë dhe Zoja jonë kanë për të thënë.[45]shih Pse bota mbetet në dhimbje Në fakt, disa madje kanë shkruar për të thënë: "Ah, më kujtohet që shkova në një nga koncertet e tua ... por tani ju jeni jashtë shinave, ju teoricien konspirative, ju." 

Ndoshta jam. Ndoshta shkenca dhe shkencëtarët e vjetër që kam cituar tani janë krejtësisht të gabuar. Ndoshta paralajmërimet e papëve dhe shfaqjet e Zojës që përfshijnë një shekull janë vetëm paranojë. Ndoshta mediat kryesore dhe ushtria e tyre e "kontrolluesve të fakteve" anonimë janë vërtet të pagabueshëm dhe priftërinjtë e lartë të shkencizmit keni gjithçka në rregull - shpëtimtarët e rinj të njerëzimit që e shohin meshën tuaj të famullisë si i padëshirueshëm: "Jo thelbësore". Nëse mendoni se një qeveri tani mund të diktojë kur, si dhe çfarë mjekësore ndërhyrjen që do të merrni tani e tutje ... atëherë e keni gjetur fenë tuaj. Por nuk është e imja. 

Unë hezitoj ta citoj këtë, por ditën kur Zoti më thirri në këtë apostolik shkrimi, ky Shkrim doli nga faqja:

Dhe ata vijnë tek ju ashtu siç vijnë njerëzit, dhe ulen para jush si populli im, dhe dëgjojnë atë që thoni, por nuk do ta bëjnë; sepse me buzët e tyre ata tregojnë shumë dashuri, por zemra e tyre është e vendosur në fitimin e tyre. Dhe ja, ju jeni për ta si një që këndon këngë dashurie me një zë të bukur dhe luan mirë në një instrument, sepse ata dëgjojnë atë që ju thoni, por ata nuk do ta bëjnë. Kur të vijë kjo - dhe do të vijë! - atëherë ata do ta dinë se një profet ka qenë mes tyre. (Ezekieli 33: 31-33)

Unë nuk pretendoj se jam profet. Në fakt, shpresoj se jam gabim për të gjitha këto. Siç më tha vite më parë drejtori shpirtëror i këtyre shkrimeve, “Ti je tashmë një budalla për Krishtin. Nëse e keni gabim, do të jeni budalla për Krishtin me vezë në fytyrë.. " Ajo me të cilën nuk mund të jetoja ishte të shikoja një tjetër holokaust të shpalosej… dhe të kisha thënë dhe bërë asgjë. 

 

Zoti na fal të gjithë ne që e quajtëm veten të krishterë,
por nuk bëri asgjë për të ndërhyrë.

 

Njeriu ka arritur në një pikë të tillë që vetëm kur sheh lëkurën e tij që preket dhe ndjen se po shkatërrohet, dridhet vetvetja; ndërsa të tjerët, përderisa mbeten të paprekur, jetojnë me zemër të lehtë dhe vazhdojnë jetën e tyre të mëkatit. Deathshtë e nevojshme që vdekja të korrë në mënyrë që të marrë shumë jetë që nuk bëjnë asgjë tjetër veçse të bëjnë ferra të mbijnë nën hapat e tyre; dhe kjo, në të gjitha klasat - laike dhe fetare. Ah! vajza ime, këto janë kohë durimi. Mos u shqetësoni dhe lutuni që gjithçka të jetë e tepërt për Lavdinë time dhe për të mirën e të gjithëve ... Duhen më shumë spastrime dhe përmes triumfit të tyre e keqja do të pastrojë Kishën time. Atëherë do t'i shtyp dhe do t'i shpërndaj, si pluhuri në erë. Prandaj, mos u shqetësoni për triumfet që dëgjoni, por qani me mua për fatin e tyre të trishtuar.  —Jezusi Shërbëtorit të Zotit Luisa Piccarreta, Vëllimi 12, 3, 14 tetor 1918

 

LIDHJE ME LIDHJE

1942 ynë

shikojnë: Ndjek Shkencen? 

Dhjetë fabulat kryesore të pandemisë

Vendi për Frikacakët

Për Dashurinë e Fqinjit

 

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 "Aktualisht, mRNA konsiderohet një produkt i terapisë së gjeneve nga FDA." - faqe 19, sek.gov; (shiko CEO i Moderna-s duke shpjeguar teknologjinë dhe mënyrën se si ata “në të vërtetë po hakojnë softuerin e jetës”: Biseda TED)
2 Shiko këtu këtu këtu këtu
3 cnbc.com
4 Nationalgeographic.com
5 shih spektator.com.au; sarahwestall.com; shih Tarifat
6 israelnationnews.com
7 shkenca.org
8 israelnationalnews.com
9 Childrenshealthdefense.org
10 0.636% krahasuar me .0957%
11 shih Ndjek Shkencen?
12 twitter.com
13 Childrenshealthdefense.org; SQARIMI i publikuar nga Mbrojtja e Shëndetit të Fëmijëve: "Krahasimi i ngarkesës virale midis të vaksinuarve dhe të pavaksinuarve (epoka e para-vaksinimit) siç raportohet në Chau et al. Shtypja e Lancet 2021 është midis dy varianteve të ndryshme të SARS-CoV-2. Dr. McCullough thotë drejtpërdrejt se mostrat u krahasuan me ato "nga epoka e para-vaksinimit të vitit 2020." Kështu, ndryshimet midis këtyre dy grupeve nuk janë vetëm rezultat i statusit të vaksinimit. Autorët e Chau et al. 2021 studim në e tyre kundërshtim për pjesën tonë të nxjerrë në pah një parashkrim tjetër (Li et al. 2021) e cila raportoi një ndryshim në ngarkesën virale prej ~ 1000 midis pacientëve të infektuar me variantin Delta dhe pacientëve të infektuar me A/B. Sidoqoftë, statusi i vaksinimit të pacientëve me variantin Delta në këtë preprint nuk raportohet. Kështu, askush këtu nuk ka bërë një krahasim të drejtpërdrejtë midis pacientëve të pavaksinuar Delta dhe pacientëve të pavaksinuar A/B për të përcaktuar ndryshimin e vërtetë në ngarkesën virale. Në dy botime shkencore shtesë të parapublikuara (Riemersma et al. 2021Chia et al. 2021), ngarkesa të krahasueshme virale të variantit Delta të SARS-CoV-2 raportohen në mesin e pacientëve të vaksinuar dhe të pavaksinuar. Sidoqoftë, kjo në vetvete është një aktakuzë për efikasitetin e vaksinës pasi individët e vaksinuar dhe të pavaksinuar posedojnë aftësinë për të përhapur variantin Delta. E thënë thjesht, vaksinat kundër COVID nuk kanë arritur të ndalojnë transmetimin e SARS-CoV-2. ”
14 nbcnews.com; Studimi: cdc.gov
15 shkenca.org
16 medrxiv.org
17 cnbc.com
18 realclearpolitics.com; thevacinereaction.org
19 cdc.gov; në krahasim me një vit më parë: web.archive.org
20 shih Tarifat
21 cf. "Ivermectin fshin 97 përqind të rasteve në Delhi", thedesertreview.com; thegatewaypundit.com; Gjithashtu, në fushatën e paparë të vaksinimit masiv dhe sesi një protokoll Ivermectin është treguar të jetë jashtëzakonisht i suksesshëm: shiko Ndjek Shkencen?
22 "Imuniteti i tufës mund të arrihet ose nëpërmjet infeksionit dhe shërimit ose me vaksinim", Dr. Angel Desai, redaktor i asociuar i JAMA Network Open, Maimuna Majumder, Ph.D., Spitali i Fëmijëve në Boston, Shkolla Mjekësore e Harvardit; 19 tetor 2020; jamanetwork.com
23 shih Çështja Kundër Gates
24 6 janar 2021; technologyreview.com
25 26 maj 2021; nature.com
26 gazeta.ssrn.com
27 blogs.bmj.com; cnbc.com
28 khn.org; contagionlive.com
29 medrxiv.org
30 shih Dhjetë fabulat kryesore të pandemisë
31 Video në Francë: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com
32 "Italia do të bëhet vendi i parë udhëheqës evropian që do t'i bëjë të detyrueshëm pasaportat e vaksinës kundër koronavirusit për të gjithë punonjësit shtetërorë dhe privatë, me personat e pavaksinuar që do të pezullohen pa pagesë deri sa të marrin një të tillë." -thetimes.co.uk
33 shih Kontroll, Kontroll!   Pandemia e Kontrollit
34 shih Mposhtja e Shpirtit të Frikës
35 shih Stuhia e Ndarjes Françesku dhe Anija e Madhe e Mbytur
36 Luka 6: 44
37 shih Akti i Planifikimit të Emergjencave
38 shih Dhjetë fabulat më të mira të pandemisë; secila nga këto trajtohet në Ndjek Shkencen?
39 cdc.gov/coronavirus/2019-ncov/global-covid-19/shielding-approach-humanitarian.html
40 thewest.com.au
41 catholicvote.org
42 diomonkton.ca
43 Gjinia Humanum, Enciklike në Frimasonerinë, n.10, 20 Prill 1884
44 shih Çështja Kundër GatesÇelësi i Kaducusit
45 shih Pse bota mbetet në dhimbje
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , .