Le të ngrihet në ty!

Përqafimi i Shpresës nga Lea MallettPërqafimi i Shpresës, nga Lea Mallett

 

JEZUS KRISHTI RSHT NGJALL NGA VARRI!

… Tani le të ngrihet në ty,

që përsëri, Ai të mund të ecë mes nesh,

që përsëri, Ai të mund të shërojë plagët tona

që përsëri, Ai mund të na thajë lotët

dhe që përsëri, ne mund të shikojmë në sytë e Tij të dashurisë.

Qoftë i ringjallur Jezusi ju

 

 

 

Imazhi i Shpresës së Përqafimit i pikturuar nga gruaja e Markut, Lea, është në dispozicion
at
www.markmallett.com

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KRESHME RETREAT.