Dashuria vjen në tokë

 

ON këtë prag, vetë Dashuria zbret në tokë. E gjithë frika dhe i ftohti shpërndahet, sepse si mund të kesh frikë nga a Fëmija? Mesazhi i përjetshëm i Krishtlindjes, i përsëritur çdo mëngjes gjatë çdo agimi, është ai je i dashur.

Faleminderit të gjithë lexuesve, shikuesve dhe dashamirësve të mi për dashurinë dhe mbështetjen tuaj vitin e kaluar. Ju dërgoj të gjithëve një përqafim të madh dhe lutje që të përjetoni dashurinë e Jezusit në një mënyrë të re këtë Krishtlindje. 

Mark & ​​Lea Mallett

 

 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT.