Turi i së Vërtetës

 

Ishte një kohë e bukur dhe e jashtëzakonshme hiri me vëllezërit dhe motrat e mia në Luiziana. Falënderimet e mia për të gjithë ata që punuan kaq shumë për të na sjellë atje. Lutjet dhe dashuria ime qëndrojnë me njerëzit e Luizianës. 

 

"Turi i së Vërtetës"

shtator 21: Takohuni me Jezusin, Shën Gjoni i Kryqit, Lacombe, LA USA, 7:00 pasdite

• 22 shtator: Takohuni me Jezusin, Zoja jonë e Ndihmës së Shpejtë, Chalmette, LA USA, 7:00 pasdite

Screen Shot 2015-09-03 në 1.11.05 AM• 23 shtator: Takohuni me Jezusin, OLPH, Belle Chasse, LA USA, 7:30 pasdite

• 24 shtator: Takohuni me Jezusin, Mater Dolorosa, New Orleans, LA USA, 7:30 pasdite

shtator 25: Takohuni me Jezusin, St. Rita's, Harahan, LA USA, ora 7:00

shtator 27: Takohuni me Jezusin, Zoja e Guadalupe, New Orleans, LA USA, 7:00 pasdite

• 28 shtator: "Për Motin e Stuhisë", Mark Mallett me Charlie Johnston, Fleur de Lis Center, Mandeville, LA USA, ora 7:00; do të jenë tetë priftërinj në dispozicion për të dëgjuar rrëfimet në orën 6:XNUMX.

• 29 shtator: Takohuni me Jezusin, St. Joseph's, 100 E. Milton, Lafayette, LA USA, ora 7:00 pasdite

• 30 shtator: Takohuni me Jezusin, St. Joseph's, Galliano, LA USA, ora 7:00 pasdite

 

Marku do të luajë tingëllimin e mrekullueshëm
McGillivray kitarë akustike e bërë me dorë. 

EBY_5003-199x300Shiko
mcgillivrayguitars.com

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne LAJME.

Komentet janë të mbyllura.