Mark Vjen në Teksas

 

SHENJË do të flasë dhe do të këndojë Texas

këtë nëntor në dy konferenca në zonën Dallas / Fortworth.

Shikoni më poshtë… dhe shih te gjithe atje!

 

 

Epoka e ardhshme e paqes

Një tërheqje ditore

 

Konferenca e UNITETIT NDATIONRKOMBTAR
Klikoni në imazhin vijues për detaje:

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.