Shënoni Vjen në Zonën e Torontos

Mark Mallett

 

SHENJË do të vijë në Toronto, Kanada këtë fundjavë për të folur në një Konferencë të Grave Katolike, dhe një Mbrëmje të Veçantë për Nënat dhe Bijat. Detajet më poshtë

Ju mund të regjistroheni në dy mënyra.
1) Regjistrohu në internet
2) Postoni regjistrimin tuaj
(emri, adresa dhe çeku i pagueshëm për Shoqatën e Grave Dinamike të Ontario)

Konferenca e DWF
1077 Rruga e Shërbimit të Veriut
Njësia 29 KUTIA 20020
Mississauga
N ON L4Y 4L2
PAGA E SHPEZIT T E HERSHM 55 dollarë + HST është 62.15 dollarë (para 20 shkurtit)
Tarifa e regjistrimit të rregullt prej ($ 60 + HST) është 67.80 $
akuzohet duke filluar nga 20 Shkurt 2018.
Pyetjet? Kontaktoni me ne në www.dynamicwomenfaith.com
ose telefononi në 416 907-1042

Kliko këtu për të parë broshurën e plotë. 

 

Ju mund të regjistroheni në dy mënyra.
1) Regjistrohuni në internet në www.dynamicwomenfaith.com
2) Postoni regjistrimin tuaj
(emri, adresa dhe çeku i pagueshëm për Shoqatën e Grave Dinamike të Ontario) në:
1077 Shërbimi i Veriut Rd.
Unit 29 
Kutia 20020
Misisipi, ON
GJ4L4
PAGA E SHPEZIT T E HERSHM 22 $ + HST është 24.86 $ për person (para 20 shkurt)
ose $ 27 + HST është 30.31 $ për person pas.

Për më shumë informacion vizitoni www.dynamicwomenfaith.com

Kliko këtu për të parë broshurën e plotë.

 

Marku do të luajë tingëllimin e mrekullueshëm
McGillivray kitarë akustike e bërë me dorë.


Shiko
mcgillivrayguitars.com

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.