Mark në Luiziana


Mark Mallett së fundmi në Ohio

 

 

I do të jetë në Lacombe, Luiziana më 10 shtator 2012 për të folur dhe kënduar në Kishën Katolike të Zemrës së Shenjtë të Jezusit (7:00). Është një ribashkim i lumtur me Fr. Kyle Dave, pastori atje. Unë kam përmendur Fr. Kyle për ju shumë herë; Isha në ish-famullinë e tij shtatë vjet më parë, dy javë përpara se uragani Katrina ta përfshiu atë duke mos lënë gjë tjetër veçse një statujë të Shën Terezës në mes të shenjtërores. Këtë herë, po mbërri dy javë pas uraganit Isaac…

Pas Katrinës, Fr. Kyle qëndroi me ne këtu në Kanada, pasi rektori i tij u shkatërrua nga stuhia. Ishte gjatë atyre ditëve këtu Zoti i foli fuqishëm Fr. Kyle dhe unë ndërsa jemi në një mal, duke mbjellë atë që ka qenë një udhëtim i fuqishëm profetik këto shtatë vitet e fundit. [1]Për të parë orarin e ngjarjeve të Markut, shkoni te https://www.markmallett.com/Concerts.html

Koha për të ribashkoj ka ardhur. Lutem që sa më shumë prej jush në zonë të jenë në gjendje të dalin për këtë Takim me Jezusin dhe që besoj se do të jetë një mbrëmje e paharrueshme. Të tilla janë ditët. Ejani për t'u forcuar. Ejani të zgjoheni. Ejani të takoni Jezusin që do të jetë i pranishëm tek ne në Sakramentin e Bekuar.

----------

E kuptoj gjithashtu se nuk kam shkruar një blog të ri këtu gjatë dy javëve të fundit. Një kohë pushimi dhe pushimi familjar, por edhe kriza më ka larguar nga shërbimi (nëna e gruas sime, Margaret, po lufton me kancerin e trurit… ju lutem kujtoni atë në lutjet tuaja). Këtë muaj, unë do të shkoj në Luiziana dhe Misisipi për një javë. Kur të kthehem në shtëpi, do të përfundoj miksimin e albumit tim të ri, i cili do të dalë vonë këtë vjeshtë. Kështu që ju lutem më duroni pasi të gjitha këto kërkesa e kanë bërë të vështirë të jem në përputhje me shërbimin tim në internet. Me një fjalë, po ndihem i dërrmuar.

Që nga shkrimi Misteri Bablyon, kam përjetuar sprova të jashtëzakonshme. Nisur nga përmbajtja e atij shkrimi, nuk jam i befasuar. Unë thjesht kërkoj lutjet tuaja të vazhdueshme për familjen time dhe mbrojtjen tonë. Do t'ju shkruaj në ditët në vijim edhe për krizën e vazhdueshme financiare me të cilën përballet kjo ministri. Kemi pasur fatkeqësi financiare njëra pas tjetrës këtë vit që pothuajse na ka gjymtuar. Ne besojmë në provincën e Perëndisë, por realisht e dimë gjithashtu se mbështetja jonë në të kaluarën, dhe me gjasë në të ardhmen, do të vijë nga ata që e ndjekin këtë shërbesë dhe e kuptojnë rëndësinë e saj për kohën tonë.

Lutem çdo ditë për ju, lexuesit e mi, që të mos hiqni dorë nga beteja ndërsa ajo intensifikohet. Ti je më afër zemrës sime se kurrë. E di që shumë prej jush po vuajnë gjithashtu shumë sprova në këto kohë. Dhe kështu, kujtoni fjalët e Shën Pjetrit:

Të dashur, mos u habitni që po ndodh një provë me zjarr midis jush, sikur diçka e çuditshme po ju ndodhte. Por gëzohuni për aq sa ju merrni pjesë në vuajtjet e Krishtit, në mënyrë që, kur të zbulohet lavdia e tij, të gëzoheni edhe ju me shkëlqim. (1 Pjetër 4:12)

Së fundi, dua të falënderoj çdo shpirt që më ka shkruar një letër, një email, një kartë ose ndryshe. I lexova të gjitha. Por më vjen keq që thjesht nuk mund t'i përgjigjem të gjithëve, pasi koha ime është e shtrirë në kufijtë e saj. Nëse më keni shkruar në të kaluarën me një pyetje shpirtërore që vazhdon të mbetet në zemrën tuaj, mos hezitoni të më shkruani përsëri dhe unë do të bëj çmos t'ju përgjigjem.

Dashuria e Jezusit ju mbajtë, ju mbajtë të fortë në Besim dhe ju ruajtë gjithmonë ju dhe të dashurit tuaj.

 

 


Kliko këtu për të Unsubscribe or Regjistrohu kësaj reviste.

Faleminderit për ndihmën tuaj urgjente në këtë moment. 
Klikoni butonin Mbështetje më lart për t'i dhuruar këtij apostullimi.

www.markmallett.com

-------

Klikoni më poshtë për ta përkthyer këtë faqe në një gjuhë tjetër:

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Për të parë orarin e ngjarjeve të Markut, shkoni te https://www.markmallett.com/Concerts.html
Postuar ne LAJME.