Mark Mallett në Koncert, Dimër 2015

 

Ndër arsyet pse dikush do të kishte një "zemër prej guri", [është se dikush] ka kaluar një "përvojë të dhimbshme". Zemra, kur ngurtësohet, nuk është e lirë dhe nëse nuk është e lirë është sepse nuk do…
—POPE FRANCIS, Homily, 9 janar 2015, Zenit

 

KUR Prodhova albumin tim të fundit, "Të pambrojtur", unë bashkova një koleksion këngësh që kam shkruar që flasin për 'përvojat e dhimbshme' që shumë prej nesh kanë kaluar: vdekjen, prishjen e familjes, tradhëtinë, humbjen ... dhe më pas Përgjigja e Zotit ndaj saj. ,Shtë, për mua, një nga albumet më prekëse që kam krijuar, jo vetëm për përmbajtjen e fjalëve, por edhe për emocionin e pabesueshëm që muzikantët, këngëtarët rezervë dhe orkestra sollën në studio.

Dhe tani, ndiej se është koha për të marrë këtë album në rrugë që shumë, zemrat e të cilëve janë ngurtësuar nga përvojat e tyre të dhimbshme, mbase të zbuten nga dashuria e Krishtit. Ky turne i parë është përmes Saskatchewan, Kanada këtë Dimër.

Nuk ka bileta ose tarifa, kështu që të gjithë mund të vijnë (një ofertë me vullnet falas do të merret). Shpresoj të takoj shumë prej jush atje

 

DIMRI 2015 TASURI SASKATCHEWAN

janar 27: Koncert, Supozimi i Famullisë së Zojës sonë, Kerrobert, SK, ora 7:00
janar 28: Koncert, Famullia e St. James, Wilkie, SK, ora 7:00 pasdite
janar 29: Koncert, Famullia e Shën Pjetrit, Uniteti, SK, ora 7:00
janar 30: Koncert, Salla e Famullisë St. VItal, Battleford, SK, 7:30 pasdite
janar 31: Koncert, Famullia e St. James, Albertville, SK, 7:30 pasdite
shkurt 1: Koncert, Famullia e Konceptimit të Papërlyer, Tisdale, SK, ora 7:00 pasdite
shkurt 2: Koncert, Famullia Zoja e Ngushëllimit, Melfort, SK, ora 7:00
shkurt 3: Koncert, Famullia e Zemrës së Shenjtë, Watson, SK, ora 7:00 pasdite
shkurt 4: Koncert, Famullia e Shën Augustinit, Humboldt, SK, ora 7:00
shkurt 5: Koncert, Famullia e Shën Patrikut, Saskatoon, SK, ora 7:00
shkurt 8: Koncert, Famullia e Shën Michael, Cudworth, SK, ora 7:00 pasdite
shkurt 9: Koncert, Famullia e Ringjalljes, Regina, SK, ora 7:00 pasdite
shkurt 10: Koncert, Famullia Zoja e Hirit, Sedley, SK, ora 7:00 pasdite
shkurt 11: Koncert, Famullia e Shën Vincent de Paul, Weyburn, SK, ora 7:00 pasdite
shkurt 12: Koncert, Famullia e Notre Dame, Pontiex, SK, ora 7:00
13 Shkurt: Koncert, Kisha e Famullisë së Zojës sonë, Moosejaw, SK, 7:30 pasdite

shkurt 14: Koncert, Famullia e Krishtit Mbret, Shaunavon, SK, 7:30 pasdite
15 Shkurt: Koncert, Famullia St. Lawrence, përroi i Maple, SK, ora 7:00 pasdite
shkurt 16: Koncert, Famullia e Shën Marisë, Lugina e Dhelprave, SK, ora 7:00
shkurt 17: Koncert, Famullia e Shën Jozefit, Kindersley, SK, ora 7:00

 

Për më shumë informacion, kontaktoni Lea në:

[email mbrojtur]

 Shihni kalendarin e ngjarjeve të Mark-ut për informacionin më të azhurnuar

at markmallett.com

McGillivraybnrlrg

 

Jeni lodhur nga muzika për seksin dhe dhunën?
Po në lidhje me ngritjen e muzikës që flet me tuajin zemër...

Albumi i ri i Markut i prekshëm ka prekur shumë me baladat e saj të harlisura dhe tekstet lëvizëse. Me artistë dhe muzikantë nga e gjithë Amerika e Veriut, përfshirë këtu
Nashville String Machine, kjo është një nga Market
prodhimet më të bukura akoma.

Këngë për besimin, familjen dhe fortësinë që do të frymëzojnë!

 

Klikoni në kopertinën e albumit për të dëgjuar ose porositur CD-në e re të Markut!

VULcvrNEWRELEASE8x8__64755.1407304496.1280.1280

 

Dëgjoni më poshtë!

 

Çfarë njerëzit janë duke thënë ...

Unë kam dëgjuar CD tim të sapo blerë të "Vulnerable" pa pushim dhe nuk mund të bëjë që të ndryshojë CD për të dëgjuar ndonjë nga 4 CD të tjera të Mark's që kam blerë në të njëjtën kohë. Çdo Këngë e "Vulnerabël" vetëm merr frymë Shenjtërinë! Unë dyshoj se ndonjë nga CD-të e tjerë mund të prekë këtë koleksion të fundit nga Marku, por nëse ato janë edhe gjysma më e mirë
ato janë akoma të domosdoshme.

- Uajne Label

Udhëtoi një rrugë të gjatë me Vulnerabël në CD player… Në thelb ajo është Soundtrack e jetës së familjes time dhe mban gjallë Kujtimet e Mirë dhe na ndihmoi të kalonim nëpër disa pika shumë të ashpra
Falënderoni Zotin për Shërbesën e Markut!

- Mary Therese Egizio

Mark Mallett është i bekuar dhe i vajosur nga Zoti si lajmëtar për kohën tonë, disa nga mesazhet e tij ofrohen në formën e këngëve që rezonojnë dhe kumbojnë brenda qenies time më të brendshme dhe në zemrën time…. Si nuk është Mark Mallet një vokal i njohur botërisht ???
-Sherrel Moeller

Unë e bleva këtë CD dhe e gjeta atë absolutisht fantastike. Zërat e përzier, orkestrimi është thjesht i bukur. Ju ngre lart dhe ju zbret butësisht në Duart e Zotit. Nëse jeni një adhurues i ri i Mark's, kjo është një nga më të mirat që ai ka prodhuar deri më tani.
- Xhenxhefili Supeck

Unë i kam të gjitha CD-të e Shenjave dhe i dua të gjitha, por kjo më prek në shumë mënyra të veçanta. Besimi i tij pasqyrohet në çdo këngë dhe më shumë se gjithçka që është ajo që nevojitet sot.
-Ka një

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.