Mëshirë Krishtlindjet

 

I dashur vëllezërit dhe motrat e Qengjit. Dua të gjej një moment për të falënderuar kaq shumë prej jush për lutjet, dashurinë dhe mbështetjen tuaj gjatë këtij viti të kaluar. Edhe unë, edhe gruaja ime, Lea, jemi bekuar tepër nga mirësia, zemërgjerësia dhe dëshmitë tuaja se si ky apostol i vogël ka prekur jetën tuaj. Ne jemi mirënjohës të gjithëve që kanë dhuruar, gjë që më ka mundësuar të vazhdoj punën time që tani po arrin qindra mijëra njerëz çdo vit.

Meqenëse kemi hyrë në Vitin Jubilar të Mëshirës, ​​dua t'i bëj secilit prej jush një dhuratë për Krishtlindje - një kopje të albumit tim Chaplet hyjnore mëshirë. Këto janë lutjet e fuqishme që Jezusi i lexoi Shën Faustinës dhe na kërkoi me radhë të luteshim në këtë orë në botë. Ai përfshin disa këngë origjinale (disa janë të preferuarat e mia personale) që i kam shkruar si reflektime mbi mëshirën e Zotit. Lutjet drejtohemi nga unë dhe shoku im Fr. Don Calloway.

Mbaj mend herën e parë që u luta me këtë version të Chaplet, pata një përvojë thellësisht mistike ndërsa udhëtova me Shën Michael Archangel ndërsa ai shoqëronte Jezusin përmes Pasionit. Ishte e pabesueshme! Dhe kështu, jam shpresa ime që kjo të sjellë shumë hire për ju, familjen tuaj dhe botën ndërsa ju luteni. Nuk ka asnjë kosto. Thjesht ndiqni këto hapa të thjeshtë për të shkarkuar një kopje tani:

• Klikoni CdBaby.com për të shkuar në faqen e tyre të internetit

• Zgjidhni Chaplet hyjnore mëshirë nga lista e muzikës time

• Klikoni “Shkarkoni $ 0.00”

• Klikoni “Arkë” dhe vazhdoni.

Gjithçka që unë kërkoj është që ju të më kujtoni mua dhe familjen time dhe këtë apostolatë në një nga Bijat tuaja. Në mënyrë që të mposhtim trishtimin, duhet të lutemi. E di që shumë nga ju po ndiheni siç jam sot ... një rëndesë. Zhyt, pra, në Pasionin e Tij, i cili vetëm ka pushtuar fuqitë e errësirës.

Zoti ju bekoftë ju dhe familjet tuaja me shumë e shumë hire këtë Krishtlindje. Unë po ju lë atëherë me premtimet që Jezusi u bëri atyre që luten në Chaptin e Mëshirës Hyjnore dhe i kushtohen mëshirës së Tij:[1]Pjesë të marra nga Ditari i Shën Faustina Kowalska, me titull Mëshira Hyjnore në Shpirtin Tim, © 1987, Kongregacioni i Marianëve të Konceptimit të Papërlyer, Stockbridge, MA 01263

 

1. "Shpirtrat që thonë këtë tempull do të përqafohen nga mëshira Ime gjatë jetës së tyre dhe veçanërisht në orën e vdekjes së tyre." (Ditari, 754)

2. "Kur mëkatarët e thekur e thonë këtë, unë do t'ua mbush shpirtrat e tyre me paqe dhe ora e vdekjes së tyre do të jetë e lumtur." (Ditari, 1541)

3. "Kur ata e thonë këtë kishë në prani të vdekjes, unë do të qëndroj midis Atit Tim dhe personit që po vdes, jo si një Gjykatës i drejtë por si një Shpëtimtar i mëshirshëm." (Ditari, 1541)

4. "Kushdo që do ta recitojë atë do të marrë mëshirë të madhe në orën e vdekjes." (Ditari, 687)

5. “Priftërinjtë do t’ua rekomandojnë mëkatarëve si shpresën e tyre të fundit për shpëtim. Edhe nëse do të ishte një mëkatar më i ngurtësuar, nëse do ta recitonte këtë kishë vetëm një herë, ai do të merrte hir nga mëshira Ime e pafund ... Unë dëshiroj të jap hire të paimagjinueshme për ata shpirtra që besojnë në mëshirën Time. " (Ditari, 687)

6. “Priftërinjve që shpallin dhe lartësojnë mëshirën Time, unë do të jap një fuqi të mrekullueshme; Unë do të vajos fjalët e tyre dhe do të prek zemrat e atyre me të cilët ata do të flasin.”(Ditari, 1521)

7. “Lutja më e këndshme për Mua është lutja për kthimin në besim të mëkatarëve. Dije, bija ime, se kjo lutje gjithmonë dëgjohet dhe përgjigjet. ” (Ditari, 1397)

8. “Në orën tre, lute mëshirën Time, veçanërisht për mëkatarët; dhe, qoftë vetëm për një moment të shkurtër, zhytuni në Pasionin Tim, veçanërisht në braktisjen Time në momentin e agonisë .... Unë nuk do t'i refuzoj asgjë shpirtit që i bën një kërkesë Mua në saje të Pasionit Tim. " (Ditari, 1320; gjithashtu, krh. Ditari, 1572)

9. "Shpirtrat që përhapin nderin e mëshirës Sime ... në orën e vdekjes unë nuk do të jem gjykatës për ta, por Shpëtimtari i Mëshirshëm". (Ditari, 1075)

10. "Unë premtoj se shpirti që do ta nderojë këtë imazh (të Mëshirës Hyjnore) nuk do të shkatërrohet". (Ditari, 48) “." Të dy rrezet tregojnë Gjak dhe Ujë se. Këto dy rrezet e lëshuara nga thellësia e mëshirës sime të butë kur Zemra ime e agonizuar u hap me një hendek në Kryq. Këto rrezet i mbrojnë shpirtrat nga zemërimi i Atit Tim. ” (Ditari, 299)

11. “Dëshiroj që Festa e Mëshirës celebrated të festohet solemnisht të Dielën e parë pas Pashkëve soul. Shpirti që do të shkojë në Rrëfim dhe do të marrë Kungimin e Shenjtë (në një gjendje hiri në këtë ditë) do të marrë faljen e plotë të mëkateve dhe ndëshkimit. ” (Ditari, 699)

12. "Nëpërmjet kësaj kishe ju do të merrni gjithçka, nëse ajo që kërkoni është në përputhje me vullnetin tim." (Ditari, 1731)

 

Klikoni në kopertinën e albumit për kopjen tuaj falas!

 

 

LEXUESHME PARAQITJE

Një përrallë e vërtetë për Krishtlindje

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Pjesë të marra nga Ditari i Shën Faustina Kowalska, me titull Mëshira Hyjnore në Shpirtin Tim, © 1987, Kongregacioni i Marianëve të Konceptimit të Papërlyer, Stockbridge, MA 01263
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES.