Krishtlindje Gëzuar dhe Gëzuar 2019!

 

Me mirënjohje për lutjet tuaja,
DASHURI & MBUPSHTETJE

 

Gëzuar Krishtlindjet nga
CLAN MALLETT!

 

Mos e humb kurrë shpresën, sepse Zoti është dashuri.

 

Mark & ​​Lea Mallett

 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.