Më shumë për Flakën e Dashurisë

zemra-2.jpg

 

 

SIPAS PASURIS për Zojën tonë, ka një "bekim" që vjen mbi Kishën, në "Flaka e Dashurisë" të Zemrës së saj të Papërlyer, sipas zbulimeve të miratuara të Elizabeth Kindelmann (lexo Konvergjenca dhe Bekimi) Unë dua të vazhdoj të shpalos në ditët në vijim rëndësinë e këtij hiri në Shkrimet e Shenjta, zbulesat profetike dhe mësimet e Magjisteriut.

 

Konfirmimet e flakës FL

In Konvergjenca dhe Bekimi, Unë citova nga shfaqjet e pretenduara të Medjugorje (shih Në Medjugorje, shkruar për skeptikët dhe ata që "shuajnë Frymën") ku Zoja flet për një "bekim" të ardhshëm. Ishte në të vërtetë disa ditë më vonë që një lexues shkroi për të më informuar se, në fillim nga këto shfaqje, Zoja u kishte dhënë shikuesve një lutje kushtrimi, a lutje për këtë Flakë:

O Zemra e Papërlyer e Marisë,
e mbushur me mirësi,
na tregoni dashurinë tuaj për ne.
Flaka e zemrës sate,
O Mari, zbrit mbi tërë njerëzimin
dhe kështu të shndërrohen përmes
flaka e Zemrës Sate. Amen

- krh. medjugorje.com

Kjo lutje pak e folur është domethënëse, sepse vërtet thotë vizioni, arsyeja, qëllim për një nga vendet më të famshme të shfaqjes në kohët moderne. 

Shenjtori, i cili dikush mund të thotë se na dha "kushtrimin për Marinë", është Shën Luis de Montfort. (Apostulli Shën Gjonit iu shenjtërua Marisë nën Kryq, dhe si i tillë, kështu ishte e gjithë Kisha. Por St. Louis de Montfort zhvilloi teologji për këtë shenjtërim dhe sesi amësia e Marisë na çon drejtpërdrejt në një marrëdhënie të thellë dhe autentike me Birin e saj, Jezu Krishtin.) St. Louis flet për "mbretërimin" e Shpirtit të Shenjtë:

Kur do të ndodhë, kjo përmbytje e zjarrtë e dashurisë së pastër, me të cilën do të vini flakën të gjithë botës dhe që do të vijë, me aq butësi, por me aq forcë, sa të gjitha kombet. do të kapet në flakët e saj dhe do të shndërrohet?… Kur ju thithni Shpirtin tuaj në to, ato rivendosen dhe faqja e tokës përtërihet. Dërgoni këtë Shpirt gjithë konsumues mbi tokë për të krijuar priftërinj që digjen me të njëjtin zjarr dhe shërbesa e të cilëve do të rinovojë faqen e tokës dhe do të reformojë Kishën tuaj. -Nga Zoti Vetëm: Shkrimet e Mbledhura të St. Louis Marie de Montfort; Prill 2014, Madhështor, P. 331

Një zë tjetër në shkretëtirë të cilin e kam cituar më parë këtu është "Pelianito", një shpirt shumë i lutur dhe i përulur që unë e njoh personalisht, i cili, përmes meditimit mbi Shkrimet, dëgjon zërin e Bariut. Shkrimet e saj janë në përputhje me profecinë e aprovuar kishtare në të gjithë botën. Më 13 Prill 2014, ajo postoi një reflektim i cili na bën thirrje të lutemi për një "bekim", i cili është pjesë e një "zgjimi" të botës:

Fëmijët e mi, përmes lutjeve dhe sakrificave tuaja do të bëj një punë të shkëlqyeshme. Unë dua të them që ju të merrni pjesë aktive në zgjimin që do të vijë në botë. Mos u trego i matur, por merre kryqin tënd çdo ditë dhe më ndiq mua. Shuaj etjen time. Mendimet e mia mbi Kalvarin ishin të ngulitura në shpirtrat që vdiqa për të ruajtur. Atëherë më sillni më shumë shpirtra - zgjeroni territorin tuaj të shpirtrave. Thirrni bekimin tim për të gjithë ata që ju kam dhënë për t'u lutur. Bëhu një bekim për botën. -pelianito.stblogs.com

Manifestimet qiellore drejtuar Edson Glauber nga Brazili morën një miratim nga Peshkopi i tij. Në një mesazh dhënë Kishës në Slloveni - duke i bërë jehonë mesazheve të miratuara për Elizabeth Kindelmann - Zoja flet për Flakën e Dashurisë që tashmë ka filluar të përhapet. 

Familjet që ia besojnë zemrat tona do të jenë një dritë drite për shumë familje të tjera që kanë nevojë për dashurinë dhe hirin e Zotit. Mbretëria e errësirës së Satanait është tronditur në Slloveni me flakën e dashurisë së tre Zemrave tona të Shenjta të bashkuara. Mund që kjo flakë të përhapet gjithnjë e më shumë në shumë familje, dhe Zoti do të ketë mëshirë për Slloveninë dhe do ta mbushë atë me hirin e Shpirtit të tij Hyjnor. —5 janar 2016, Brezje, Slloveni

 

Zëri i vetëm: Mary & Kisha

Convshtë bindja ime që, kur flasim i vërtetë Mesazhet mariane, ato që po dëgjojmë janë jehona të asaj që tashmë është thënë dhe mësuar në Kishë. Kjo do të thotë, shfaqjet autentike, lokucionet, etj. Do të jenë në Harmoni me zërin profetik të Magjisteriut (megjithëse në asnjë mënyrë nuk po bëj ndonjë prononcim përfundimtar në lidhje me sa më sipër) pasi Maria është teologjikisht një "tip" dhe "pasqyrë" e Kishës. Besoj se ky është qëllimi dytësor i kësaj faqe interneti dhe imja libër: për të marrë në thelb atë që ka qenë tradicionalisht domeni i "zbulesës private" dhe të demonstrojë se si në të vërtetë "dëgjohet" në zërin Magjistral duke siguruar fragmente nga dokumentet e Kishës, Shkrimet e Shenjta, Katekizmi, Etërit e Kishave dhe papët. Siç tha Benedikti XVI:

Maria e Shenjtë… ju u bëtë imazhi i Kishës që do të vijë… - Enciklike, Spe Salvi, n.50

Dhe kështu,

Kur flitet për cilindo, kuptimi mund të kuptohet nga të dy, pothuajse pa kualifikim. - Bekuar Isaku i Stellës, Liturgjia e Orëve, Vëll. Unë, fq. 252

Flaka e Dashurisë mund të kuptohet gjithashtu si zbritja e Jezusit përmes Shpirtit të Shenjtë, e kuptuar teologjikisht si ardhja "pneumatike" e Krishtit (shih Ardhja e Mesme) Pra, edhe një herë, ne dëgjojmë papët që gjithashtu parashikojnë një zbritje të re të hirit, por duke folur për të në lidhje me Shpirtin:

Mund [Maria] të vazhdojë të forcojë lutjet tona me votat e saj, që, në mes të gjithë stresit dhe shqetësimit të kombeve, ato mrekulli hyjnore të ringjallen me lumturi nga Fryma e Shenjtë, të cilat ishin parathënë në fjalët e Davidit: « Dërgoni Frymën Tënde dhe ata do të krijohen, dhe Ti do të ripërtërish faqen e dheut "(Ps. Ciii., 30). —POPA LEO XIII, Divinum Illud Munus, n 14

Më 3 maj, 1920, Papa i Shenjtë u lut:

Ne i lutemi me përulësi Frymës së Shenjtë, Parakletës, që Ai të mund "t'i dhurojë me mirësi Kishës dhuratat e unitetit dhe paqes" dhe të mund të ripërtërijë faqen e tokës me një derdhje të re të bamirësisë së Tij për shpëtimin e të gjithëve. —POPA BENEDICT XV, Pacem Dei Munus Pulcherrimum

Shën Gjoni XXIII vazhdoi atë ndjenjë të shenjtë ndërsa mblodhi një këshill të ri, duke u lutur:

Rinovoni mrekullitë tuaja në këtë ditë, si nga një Rrëshajë e re. Dhuroji Kishës Tuaj që, duke qenë me një mendje dhe të palëkundur në lutje me Marinë, Nënën e Jezusit dhe duke ndjekur udhëheqjen e Pjetrit të bekuar, mund të përparojë mbretërimin e Shpëtimtarit tonë Hyjnor, mbretërinë e së vërtetës dhe drejtësisë, mbretërinë e dashuri dhe paqe. Amen —POPA JOHN XXIII në hapjen e Këshillit të Dytë të Vatikanit  

Duke bërë jehonë të disa profecive, Pali VI shkroi:

… Kaq të mëdha janë nevojat dhe rreziqet e epokës aktuale, kaq i gjerë horizonti i njerëzimit i tërhequr drejt bashkëjetesa botërore dhe e pafuqishme për ta arritur atë, se nuk ka shpëtim për të përveç në a derdhje e re e dhuratës së Zotit. Le të vijë Atëherë, Shpirti Krijues, për të ripërtërirë faqen e tokës! —POPULLI PAUL VI, Gaudete në Domino, Maj 9th, 1975
www.vatican.va

Dhe kush mund ta harrojë profecinë e famshme të Shën Gjon Palit II?

… [Një pranverë e re e jetës së krishterë do të zbulohet nga Jubileu i Madh nëse të krishterët janë të shkathët ndaj veprimit të Shpirtit të Shenjtë… OPPOPE JOHN PAUL II, Tertio Millennio Adveniente, n 18

Siç u përmend në shkrimet e mia të mëparshme, Papa Emeritus Benedikti XVI gjithashtu u lut për një "Rrëshajë të re" në 2008 në New York. [1]shih Dita e Ndryshimit Por ai e kuptoi, ashtu si të gjithë papët, se ardhja e Shpirtit të Shenjtë është një Marian dhuratë, në atë që ajo ka qenë duke përgatitur shpirtra për këtë hir që do ta sjellë Kishën në një epokë triumfuese të paqes: [2]shih I dashur At i Shenjtë… Ai po Vie!

Fryma e Shenjtë, duke gjetur Bashkëshortin e tij të dashur përsëri të pranishëm në shpirtra, do të zbresë në ta me një fuqi të madhe. Ai do t'i mbushë me dhuratat e tij, veçanërisht me mençuri, me anë të të cilave ata do të prodhojnë mrekulli të hirit ... kjo mosha e Marisë, kur shumë shpirtra, të zgjedhur nga Maria dhe të dhënë nga Zoti më i Lartë, do të fshihen plotësisht në thellësitë e shpirtit të saj, duke u bërë kopje të gjalla të saj, duke dashur dhe lavdëruar Jezusin. -St. Louis de Montfort, Përkushtim i Vërtetë ndaj Zojës së Bekuar, n.217, Botimet Montfort 

Dhe kështu, këtu kemi një polifoni të jashtëzakonshme të profecive që shtrihen në disa shekuj, të gjitha tregojnë për një gjë: një hir që vjen për t'u derdhur mbi Kishën që do të rinovojë faqen e tokës. Ndërsa shikojmë "shenjat e kohërave" rreth nesh, pyetja kryesore përsëri është, po pergatiteni per te? [3]shih Pesë gurë të lëmuardhe Dhurata e Madhe

Pak janë, por kjo është edhe më shumë arsye pse Mary është Gideoni i Ri 

 

Botuar për herë të parë më 9 maj, 2014.  

 

Merrni një kopje të Flaka e Dashurisë
me Imprimatur nga Kardinali Peter Erdö: këtu.

Screen Shot 2014-05-09 në 12.00.46 PM

 

Mbështetja juaj është e nevojshme për këtë shërbesë me kohë të plotë.
Ju bekoj, dhe faleminderit.

Për të marrë La Tani Word, Reflektimet e Masës ditore të Markut,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Flamuri Tani i Fjalës

Bashkohu me Mark në Facebook dhe Twitter!
logoja e FacebookTwitterlogo

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES.

Komentet janë të mbyllura.