Misteri Babilonia


Ai do të Mbretërojë, nga Tianna (Mallett) Williams

 

Shtë e qartë se ka një betejë të ndezur për shpirtin e Amerikës. Dy vizione. Dy të ardhme. Dy fuqi. A është shkruar tashmë në Shkrime? Pak amerikanë mund ta kuptojnë se beteja për zemrën e vendit të tyre filloi shekuj më parë dhe revolucioni që po zhvillohet atje është pjesë e një plani antik. Botuar për herë të parë më 20 qershor 2012, kjo është më e rëndësishme në këtë orë se kurrë

 

AS avioni u ngrit mbi Kaliforni gjatë kthimit në shtëpi nga misioni im atje në Prill të 2012, u ndjeva i detyruar të lexoja Kapitujt 17-18 të Librit të Zbulesës.

Duket, përsëri, sikur një vello po ngrihej mbi këtë libër arkanik, si një faqe tjetër me ind të hollë që kthehej për të zbuluar pak më shumë imazhin misterioz të "kohërave të fundit" që shfaqeshin në ditët tona. Fjala "apokalips" do të thotë, në fakt, zbulimi- një referencë për zbulimin e një nuseje në dasmën e saj. [1]shih A po heq velin?

Ajo që lexova filloi ta vendosë Amerikën në një dritë krejtësisht të re biblike. Për të qenë i sigurt se nuk po lexoja diçka që nuk është atje, unë kam bërë disa hulumtime që më kanë lënë disi të mahnitur…

 

HARLOTI I MADH

Në Apokalipsin e Shën Gjonit, atij iu dha një vizion i fuqishëm i gjykimit të asaj që ai e quajti "prostituta e madhe":

Eja ketu. Unë do t'ju tregoj gjykimin për prostitutën e madhe që jeton pranë shumë ujërave. Mbretërit e tokës kanë kryer marrëdhënie me të dhe banorët e tokës u dehën nga vera e prostitucionit të saj. (Zbul. 17: 1-2)

Ndërsa shikoja Amerikën nga dritarja, u çudita me bukurinë e një vendi që jeton pranë shumë ujërave. Oqeani Paqësor, Atlantiku, Gjiri i Meksikës, Liqenet e Mëdha, të gjithë shënojnë katër kufijtë e Amerikës. Dhe cili vend në tokë ka pasur më shumë ndikim mbi “mbretërit… dhe banorët e tokës ”? Por çfarë do të thotë se ata “e dehur në verën e prostitucionit të saj ”? Ndërsa përgjigjet më erdhën aq shpejt sa rrufeja, u befasova nga ajo që po shpalosej në lidhje me, ndoshta, America.

Tani, duhet të bëj një pauzë për një moment për të bërë diçka absolutisht të qartë. Unë kam miq të shumtë në Shtetet e Bashkuara - të krishterë të mrekullueshëm, të fortë, të përkushtuar. Ka xhepa të vegjël këtu dhe atje ku besimi jetohet fuqishëm. Po shkruaj atë që më ka ardhur gjatë lutjes dhe reflektimit… në të njëjtën mënyrë si kanë ardhur shkrimet e tjera këtu. Nuk është gjykimi im mbi individët amerikanë, shumë të cilët i dua dhe kam krijuar miqësi. (Për më tepër, për mendimin tim, Kisha në Kanada është shumë më komat se Amerika ku çështjet kritike të ditës së paku debatohen hapur.) Megjithatë, miqtë e mi Amerikanë janë të parët që thonë se sa larg ka rënë vendi i tyre nga hiri dhe hyri në "prostitutë" shpirtërore. Nga një lexues amerikan:

Ne e dimë që Amerika ka mëkatuar kundër dritës më të madhe; kombet e tjerë janë po aq mëkatarë, por askush nuk e ka predikuar dhe shpallur ungjillin siç ka Amerika. Zoti do ta gjykojë këtë vend për të gjitha mëkatet që thërrasin në qiell… flashtë flagrant i paturpshëm i homoseksualitetit, vrasje e miliona foshnjave të lindura paraprakisht, divorc i shfrenuar, shthurje, pornografi, abuzim i fëmijëve, praktika okulte e me radhë e me radhë. Për të mos përmendur lakminë, dynjaltësinë dhe vakëtinë e kaq shumë njerëzve në Kishë. Pse një komb që dikur ishte një bastion dhe fortesë e krishtërimit dhe kaq i mrekullueshëm i bekuar nga Zoti… i ka kthyer shpinën Atij?

Përgjigja është e vështirë. Mund të qëndrojë pjesërisht në një fat biblik që po del në dritë.[2]Fati për aq sa njerëzit e kombit zgjedhin, me vullnet të lirë, rrugën e tyre. Shih Ligji i Përtërirë 30:19

 

MISTERIA

Shën Gjoni vazhdoi:

Unë pashë një grua të ulur në një kafshë të kuqe flakë, e mbuluar me emra blasfemues, me shtatë koka dhe dhjetë brirë. Gruaja kishte veshur ngjyrë vjollcë dhe të kuqe të ndezur dhe të zbukuruar me ar, gurë të çmuar dhe perla. (vs 4)

Ndërsa shikoja nga poshtë qytetet poshtë meje me pallate fluturuese, qendra tregtare të shtrira dhe rrugë të shtruara, të zbukuruara si të thuash, me "ar ...", mendova se si Amerika është bërë një nga kombet më të pasura në tokë. Kam lexuar në

Në ballin e saj ishte shkruar një emër, i cili është një mister, "Babilonia e madhe, nëna e prostitutave dhe e neverive të tokës". (vs 5)

Fjala "mister" këtu vjen nga greqishtja mustērion, që do të thotë:

… Një sekret ose "mister" (përmes idesë së heshtjes të imponuar nga fillimi në ritet fetare.) - Fjalor grek i Dhiatës së Re, Bibla e Studimit Çelës Hebraisht-Grek, Spiros Zodhiates dhe AMG Publishers

E hardhisë ekspozitë për fjalët biblike shton:

Midis grekëve të lashtë, 'misteret' ishin ritet dhe ceremonitë fetare të praktikuara nga shoqëri sekretenë të cilat mund të pranohet kushdo që dëshiron kështu. Ata që u iniciuan në këto mistere u bënë zotërues të njohurive të caktuara, të cilat nuk u jepeshin të pa iniciuarve dhe quheshin 'të përsosurit'. -Vines Fjalor i plotë ekspozues i fjalëve të Dhiatës së Vjetër dhe të Re, WE Vine, Merrill F. Unger, William White, Jr., f. 424

Vetëm në prapavijë, duke parë themelet e Amerikës dhe qëllimet e themeluesve të saj, ndihet ndikimi i plotë i këtyre fjalëve dhe përdorimi i fjalës greke mustērion -ne lidhje me shoqëri sekrete -merr një rëndësi apokaliptike për Shtetet e Bashkuara.

 

SHOQRIT SEC SEKRETE DHE SHPRESA E Lashtë

Amerika u themelua si një komb i krishterë, është e vërtetë - por vetëm pjesërisht e vertete I ndjeri Dr. Stanley Monteith (1929-2014) ishte një kirurg ortoped në pension, drejtues radioje dhe autor i Vëllazëria e Errësirës, një grup pune se si shoqëritë sekrete - në veçanti, Masonët -po manipulojnë të ardhmen e botës ... veçanërisht America.

Nëse nuk e kuptoni ndikimin e shoqërive okulte dhe zhvillimin e Amerikës, në krijimin e Amerikës, në rrjedhën e Amerikës, pse, ju humbni plotësisht duke studiuar historinë tonë. -Atlantia e Re: Misteret e Fshehta të Fillimeve të Amerikës (video); intervistë Dr. Stanley Monteith

Para se të vazhdoj, duhet të marrim diçka drejtpërdrejt për masonët. Në një konferencë të fundit, një zotëri i moshuar më afroi dhe më falënderoi për fjalën time, por pa asnjë term të pasigurt, mendoi imi komenti mbi Masonët ishte hogwash. "Në fund të fundit," tha ai, "Unë njoh shumë prej tyre dhe ata nuk kanë asnjë lidhje me këtë teori konspirative." Pajtova me të që miqtë e tij ndoshta nuk kanë ndonjë ide se çfarë po ndodh në prapaskenë të globalizimit. "Ka 33 gradë në praktikën e Masonerisë, të njohur si" Artizanati "," shpjegova unë, "dhe gradat më të ulëta - që përbëjnë shumicën e Masonëve - janë në errësirë ​​në lidhje me qëllimet e vërteta dhe lidhjet Luciferiane në shkallët më të larta". Albert Pike (1809-1891), një mason i nivelit të lartë që shkruajti Moralët dhe Dogma e ritit antik dhe të pranuar skocez të masonerisë, konsiderohet si një nga arkitektët e një "rendi të ri botëror".

Duhet të theksohet në këtë pikë se shumica e Frimasonëve nuk i kuptojnë vërtet simbolet e Artizanatit, siç tha Pike në Moralët dhe Dogma,se ata janë "mashtruar qëllimisht nga interpretime të rreme" në lidhje me këto. Pike shkroi se "nuk është menduar" që Masonët në Shkallët e Ulëta ose të Kaltër "t'i kuptojnë ata, por synohet që [ata] të imagjinojnë" që ata bëjnë. Ai tha se kuptimet e vërteta të simboleve masonike janë "të rezervuara për Adepts, Princat e Masonerisë". —Dennis L. Cuddy, nga artikulli “Statuja e Lirisë"www.newswithviews.com

Për masonerinë, autori katolik Ted Flynn shkruan:

… Pak njerëz janë të vetëdijshëm se sa thellë arrijnë rrënjët e këtij sekti. Masoneria është ndoshta fuqia e vetme më e madhe e organizuar laike në tokë sot dhe lufton kokë më kokë me gjërat e Zotit çdo ditë. Isshtë një fuqi kontrolluese në botë, që operon prapa skenave në bankë dhe politikë dhe në mënyrë efektive ka depërtuar në të gjitha fetë. Masoneria është një sekt sekret mbarëbotëror që minon autoritetin e Kishës Katolike me një axhendë të fshehur në nivelet e sipërme për të shkatërruar papatin. - Ted Flynn, Shpresa e të Ligut: Plani Master për të Sunduar Botën, P. 154

Larg nga një teori konspiracioni, vetë Papët kanë denoncuar zyrtarisht Frimasonerinë në termat më të fortë në enciklikat papnore. Në një kundërsulm të drejtpërdrejtë ndaj Masonerisë, Papa mistik, Leo XIII, barazoi sektin me "mbretërinë e Satanit", duke paralajmëruar se, ajo që ka qenë duke bërë me dyer të mbyllura për shekuj, tani po del në shesh:

Në këtë periudhë, sidoqoftë, partizanët e së keqes duket se po ndërthuren së bashku dhe do të luftojnë me një qëndrim të bashkuar, të udhëhequr ose ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar dhe e përhapur fuqishëm e quajtur Frimasonët. Duke mos bërë më sekrete të qëllimeve të tyre, ata tani po ngriten me guxim kundër Vetë Zotit ... që është qëllimi i tyre i fundit që e detyron vetë të shikojë - domethënë, përmbysjen e plotë të këtij rendi fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë prodhuar, dhe zëvendësimi i një gjendje të re të sendeve në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat themelet dhe ligjet do të nxirren nga natyralizmi i thjeshtë. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklike në Frimasonerinë, n.10, 20 Prill 1884

Duke mos perceptuar, ata kërcasin në errësirë ​​dhe rendi i botës është tronditur. (Psalmi 82: 5)

Qëllimi përfundimtar i masonerisë është të krijojë një utopi në tokë ku të gjitha fetë të shpërndahen në një "besim" homogjen ku ndriçimi njerëzor- jo Zoti - është fundi përfundimtar.

… Ata mësojnë në këtë mënyrë gabimin e madh të kësaj epoke - që një respekt për fenë duhet të konsiderohet si një çështje indiferente, dhe se të gjitha fetë janë të ngjashme. Kjo mënyrë arsyetimi llogaritet të sjellë shkatërrimin e të gjitha formave të fesë —POPA LEO XIII, Gjini Humanum,. n 16

Ndoshta kjo është arsyeja pse Papa Pius X pyeste, në një enciklik jo më pak, nëse Antikrishti mund të mos 'ekzistojë tashmë në tokë'. [3]E Supremi, Enciklike Mbi restaurimin e të gjitha gjërave në Christ, n 3, 5; 4 tetor 1903

Mashtrimi i Antikrishtit tashmë fillon të marrë formë në botë sa herë që bëhet kërkesa për të realizuar brenda historisë atë shpresë mesianike që mund të realizohet vetëm përtej historisë përmes gjykimit eskatologjik. Kisha ka refuzuar madje edhe format e modifikuara të këtij falsifikimi të mbretërisë që do të vijnë nën emrin e mijëvjeçarit, veçanërisht formën politike "thelbësisht të çoroditur" të një mesianizmi laik. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 676

Kjo fe e re, paralajmëron papati ynë aktual, është tani duke filluar të marrë formë:

Religion një fe abstrakte, negative është duke u bërë në një standard tiranik që të gjithë duhet të ndjekin. —POPA BENEDIKTI XVI, Drita e botës, Një bisedë me Peter Seewald, P. 52

Shoqëritë sekrete bazohen në një gënjeshtër të lashtë satanike se përmbushja e njerëzimit do të vijë përmes arritjes së njohurive sekrete. Kjo, natyrisht, ishte laku i djallit me Adamin dhe Evën: që të hanin frytin e «pemës së njohuri e së mirës dhe së keqes ” [4]krh. Zan 2:17 gjoja do t'i bënte perëndi ... [5]krh. Zan 3:5 por përkundrazi, i ndau ata nga Zoti. 

 

FUQIA manipuluese

Sir Francis Bacon konsiderohet babai i shkencës moderne dhe gjyshi i Frimasonerisë. Ai besoi përmes dijes ose shkencës, njerëzimi mund ta shndërrojë veten ose botën në gjendjen e saj më të lartë të ndriçimit. Duke e quajtur veten "lajmëtar të epokës së re", ishte besimi i tij ezoterik që Amerikë do të ishte instrumenti për të krijuar një utopi në tokë, një "Atlantis të Ri", [6]Titulli i një romani nga Sir Francis Bacon që 'përshkruan krijimin e një toke utopike ku "bujaria dhe ndriçimi, dinjiteti dhe shkëlqimi, devotshmëria dhe shpirti publik" janë cilësitë e mbajtura zakonisht ... " kjo do të ndihmonte në përhapjen e "demokracive të ndriçuara" për të sunduar botën.

Amerika do të përdorej për të udhëhequr botën në perandorinë filozofike. Ju e kuptoni që Amerika u themelua nga të krishterët si një komb i krishterë. Sidoqoftë, kishte gjithmonë ata njerëz në anën tjetër që donin të përdornin Amerikën, të abuzonin me fuqinë tonë ushtarake dhe fuqinë tonë financiare, për të krijuar demokraci të ndriçuara në të gjithë botën dhe për të rivendosur Atlantisin e humbur. - Dr. Stanley Monteith, Atlantia e Re: Misteret e Fshehta të Fillimeve të Amerikës (video); intervistë Dr. Stanley Monteith

Një nga ekspertët kryesorë të jetës së Sir Francis Bacon është Peter Dawkins i cili detajon përfshirjen e Bacon me magjinë dhe okultin dhe ndikimin e tij pasues mbi baballarët themelues të Amerikës. Ai tregon se si Bacon kontaktoi me fushën shpirtërore dhe që, pasi dëgjoi një "zë qiellor", iu dha vepra e jetës së tij. [7]krh. Gal 1: 8 dhe paralajmërimi i Shën Palit në lidhje me mashtrimin engjëllor. Kjo punë, thotë Dawkins, ishte për të zhvilluar një "skemë kolonizimi" për Amerikën që do t'i mundësonte asaj përhapjen e një perandorie të iluminizmit në të gjithë botën. Pjesë e këtij kolonizimi ishte vërtet vendosja e anëtarëve të shoqërisë sekrete për të ndihmuar në sjelljen e këtij iluminimi përmes manipulimit të fuqisë dhe pasurisë amerikane. Shoqëritë sekrete atëherë u bënë një mjet për të sistemoj gënjeshtrat e lashta filozofike të Satanit:

Organizimi i shoqërive sekrete ishte i nevojshëm për të shndërruar planet e filozofëve në një sistem konkret dhe të frikshëm për shkatërrimin e civilizimit. - Nesta Webster, Revolucioni Botëror, f. 20, c. 1971

Ky manipulim i pushtetit u bë i qartë që herët. Presidenti i gjashtë i Shteteve të Bashkuara, John Quincy Adams, në të tijin Letra për Masonerinë, i bëri jehonë paralajmërimeve të ardhshme të Papa Leo XII:

Unë me ndërgjegje dhe sinqerisht besoj se Urdhri i Masonëve, nëse jo më i madhi, është një nga të këqijat më të mëdha morale dhe politike —Presidenti John Quincy Adams, 1833, cituar në Atlantia e Re: Misteret Sekrete të Fillimit të Amerikës

Ai nuk ishte vetëm. Një Komitet i Përbashkët në Massachusetts gjithashtu deklaroi se ka

… Një qeveri e veçantë e pavarur brenda qeverisë sonë, dhe përtej kontrollit të ligjeve të vendit me anë të fshehtësisë - viti 1834, cituar në Atlantia e Re: Misteret Sekrete të Fillimit të Amerikës

Disa nga burrat më të mëdhenj në Shtetet e Bashkuara, në fushën e tregtisë dhe prodhimit, kanë frikë nga dikush, kanë frikë nga diçka. Ata e dinë se ekziston një fuqi diku kaq e organizuar, kaq delikate, aq vigjilente, kaq e ndërlidhur, aq e plotë, aq e përhapur, saqë më mirë të mos flasin mbi frymë kur flasin për ta dënuar atë. —Presidenti Woodrow Wilson, Liria e Re, Ch 1

Rezerva Federale Amerikane nuk është në pronësi të Qeverisë së SHBA por nga një kartel bankierësh ndërkombëtarë të cilët Ligji i Rezervës Federale i vitit 1913 lejon të mbahen sekrete. [8]Shpresa e të Ligut, Ted Flynn, f. 224 Mrekullueshëm, politikat fiskale të Shteteve të Bashkuara - të cilat nga ana tjetër ndikojnë në të gjithë botën përmes standardit të përbashkët të dollar- përcaktohen përfundimisht nga një bandë e familjeve të fuqishme bankare në të gjithë globin.

Unë sinqerisht besoj se institucionet bankare janë më të rrezikshme sesa ushtritë në këmbë; dhe se parimi i shpenzimit të parave për t'u paguar nga pasardhësit, nën emrin e financimit, është thjesht një mashtrim i ardhmërisë në një shkallë të gjerë. —Presidenti Thomas Jefferson, cituar në Shpresa e të Ligut, Ted Flynn, fq. 203

Më lër të lëshoj dhe kontrolloj paratë e një kombi dhe nuk më intereson kush i shkruan ligjet. —Mayer Amschel Rothschild (1744-1812), themelues i dinastisë bankare ndërkombëtare të familjes Rothschild; Po aty f. 190

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me anë të të cilave njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata [dmth, interesa financiarë anonimë] janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

Ajo që është gjithashtu e qartë është se luftë është biznes i mirë - dhe një mjet për të kontrolluar, prishur dhe "ri-rregulluar" kombet. Ai shpjegon pse merren vendime, për shembull, për të bombarduar Irakun dhe për të vendosur diktatorin e tij… ndërsa diktatorët e tjerë, të tillë si në Sudan dhe vende të tjera, vazhdojnë të padëmtuar me programet e tyre të gjenocidit. Përgjigja është se ka një program tjetër në punë: krijimi i një "Rendi të Ri Botëror" që nuk bazohet në drejtësi të vërtetë, por një qëllim utopik të tillë që qëllimi të justifikojë mjetet, edhe nëse mjetet janë të padrejta. Megjithatë, Dr. Monteith me të drejtë shtron pyetjen pse Amerika, e cila nuk është demokraci, por a republikë, a është i zënë me përpjekjet për të përhapur demokracitë sesa republikat në të gjithë botën? Producenti, Christian J. Pinto, në dokumentarin e tij të hulumtuar mirë mbi bazat masonike të vendit, përgjigjet:

Ndërsa Amerika ecën përpara duke përhapur demokracinë në të gjithë globin, a është ajo thjesht promovimi i lirisë apo përmbushja e një plani antik? -Atlantia e Re: Misteret Sekrete të Fillimit të Amerikës

Pasi babai i tij presidencial bëri thirrje për një "Rend të Ri Botëror" gjatë Krizës së Gjirit Persik, George W. Bush ripohoi atë nocion në fjalimin e tij të inaugurimit në 2005:

Kur themeluesit tanë deklaruan një "rend të ri të epokave"… ata po vepronin sipas një shprese të lashtë që duhej të përmbushej. —Presidenti George Bush Jr, fjalimi në Ditën e Përurimit, 20 janar 2005

Këto fjalë vijnë nga mbrapa dollarit amerikan, i cili thotë Novus Ordo Seclorum, që do të thotë "Rendi i Ri i Moshave". Imazhi shoqërues është "syri i Horus", një simbol okul i miratuar gjerësisht nga Masonët dhe shoqëritë e tjera sekrete, një imazh i lidhur me adhurimin e Baalit dhe Perëndinë Egjiptian të Diellit. "Shpresa e lashtë" është krijimi i një utopie në tokë që do të dalë nga kombet e ndriçuara:

Janë vetëm njerëzit nga fetë misterioze dhe shoqëritë sekrete që po shtyjnë idenë e demokracisë botërore ose këtë kombinim të Lartësuar shpirtërisht kombe -Lartësuar shpirtërisht demokracitë për të sunduar botën. - Dr. Stan Monteith, Atlantia e Re: Misteret Sekrete të Fillimit të Amerikës

 

RENDOSENI NGA KAOSI

Horus njihet gjithashtu si "zoti i luftës". Motoja e Frimasonëve në shkallët e saj më të larta është Ordo Ab Kaos: “Urdhëroni jashtë Kaos ”. Ndërsa lexojmë në Librin e Zbulesës, ajo po kalon luftë revolucioneve [9]shih Revolucioni Global! dhe një skemë globale monedhe që Bisha, Antikrishti, kërkon të sundojë. Ose, thënë një mënyrë tjetër, është nga kaosi i ndarjeve dhe konflikteve dhe kolapsi i ekonomisë globale dhe infrastrukturave sociopolitike, Antikrishti ngrihet. [10]shih Shtatë Vulat e Revolucionit

Vetë subjekti deklaron se rënia dhe shkatërrimi i botës do të ndodhë së shpejti; përveç se ndërsa qyteti i Roma mbetet se duket se asgjë nga ky lloj nuk duhet të ketë frikë. Por kur ai kryeqytet i botës do të ketë rënë dhe do të ketë filluar të jetë një rrugë… kush mundet dyshim se fundi tani ka mbërritur në punët e burra dhe e gjithë bota? —Laktanti, babai i kishës, Institutet Hyjnore, Libri VII, Ch. 25, "I kohëve të fundit dhe i qytetit të Romës ”; shënim: Lactantius vazhdon duke thënë se shembja e Perandorisë Romake nuk është fundi i botës, por shënon fillimin e një mbretërimi "një mijë vjeçar" të Krishtit në Kishën e Tij, pasuar nga përmbledhja e të gjitha gjërave.

Roma pagane dhe Babilonia u barazuan në ditën e Shën Gjonit. Megjithatë, ne gjithashtu e dimë që Roma përfundimisht u bë e krishterë dhe se vizioni i Shën Gjonit ishte gjithashtu për kohët e ardhshme. Pra, kush është kjo "Roma" e ardhshme ku është përqendruar tregtia e botës? Si mund të mos tundohet të mendohet menjëherë për Nju Jorkun, një qytet multikulturor ku si Qendra Botërore e Tregtisë ashtu edhe Kombet e Bashkuara qëndrojnë pranë shumë ujërave? [11]Shiko: Heqja e Frenuesit ku diskutoj se si ekzistenca e sotme e "Perandorisë Romake" frenon Antikrishtin që të mos dalë në skenë.

Ujërat që keni parë atje ku jeton prostituta përfaqësojnë një numër të madh popujsh, kombesh dhe gjuhësh ... Gruaja që keni parë përfaqëson qytetin e madh që ka sovranitetin mbi mbretërit e tokës. (Zbul. 17:15, 18)

Po, do të kem më shumë për të thënë në lidhje me Kombet e Bashkuara dhe po shton imponimin mbi sovranitetin e kombeve në një shkrim tjetër. Në një deklaratë që është jashtëzakonisht zbuluese e identitetit të vërtetë të Babilonisë, Papa Benedikti i tha Kurisë Romake:

La Libri i Zbulesës përfshin midis mëkateve të mëdha të Babilonisë - simbolin e qyteteve të mëdha jofetare të botës - faktin që tregton me trupa dhe shpirtra dhe i trajton ato si mallra (Shih i jap supërxhiro 18: 13). Në këtë kontekst, problemi ilaçeve gjithashtu rrit kokën e tij, dhe me forcën në rritje shtrihet tentakulat e oktapodit në të gjithë botën - një shprehje elokuente e tiranisë së mamonit që çorodit njerëzimin. Asnjë kënaqësi nuk është kurrë e mjaftueshme, dhe teprimi i mashtrimit të dehjes bëhet një dhunë që copëton rajone të tëra - dhe e gjithë kjo në emër të një keqkuptimi fatal të lirisë që në të vërtetë minon lirinë e njeriut dhe në fund të fundit e shkatërron atë. —POPA BENEDICT XVI, Me rastin e Përshëndetjeve të Krishtlindjeve, 20 dhjetor 2010; http://www.vatican.va/

Këtu, Ati i Shenjtë e percepton Babiloninë si përfshirjen e të gjitha qyteteve pa fe që qarkullojnë në "trupa dhe shpirtra", duke treguar në veçanti drogën dhe materializmin si një "dehje mashtruese". Ky shpikje vdekjeprurëse po destabilizon rajonet, duke i copëtuar ato: Ordo ab kaos. [12]Meksika është një shembull i qartë i një rajoni që ndahet në qepje përmes luftërave të drogës. Sidoqoftë, Amerika vazhdon të zhvillojë një "luftë kundër drogës" në tokën e saj që, deri më tani, ka bërë pak për të ndaluar shkatërrimin në rritje midis të rinjve nga murtaja e përdorimit të drogës. Përhapja e kësaj të ashtuquajture lirie shpesh bie nën petkun e një "përparimi" të kuptuar si globalizimi.

… Pa udhëzimin e bamirësisë në të vërtetë, kjo forcë globale mund të shkaktojë dëme të papara dhe të krijojë ndarje të reja brenda familjes njerëzore… njerëzimi rrezikon rreziqe të reja skllavërimi dhe manipulimi .. —POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n.33, 26

Por ky është pikërisht qëllimi i kësaj "force globale" ose "Bisha": të rrëzojë rendin e vjetër që është edhe mbetja e Perandorisë Romake mbi të cilën u ndërtua Perëndimi, dhe Kisha që ishte, për një kohë, shpirtërore e saj shpirti 

Kjo revoltë ose rënie në përgjithësi kuptohet, nga Etërit e lashtë, e një revolte nga perandoria Romake, e cila u shkatërrua e para, para ardhjes së Antikrishtit. Ndoshta mund të kuptohet gjithashtu për një revoltë të shumë kombeve nga Kisha Katolike e cila, pjesërisht, ka ndodhur tashmë, me anë të Mahomet, Luther, etj. Dhe mund të supozohet se do të jetë më e përgjithshme në ditët e të Antikrishtit. - shënimi në 2 Thesalëve 2: 3, Bibla e Shenjtë Douay-Rheims, Baronius Press Limited, 2003; f. 235

 

NENA E QYTETEVE FETARE

Babilonia e madhe, nëna e prostitutave dhe e neverive të tokës. (Zbul. 17: 5)

Amerika është bërë "nëna" e përhapjes së "demokracisë", madje edhe tani në Lindjen e Mesme, ose duke bombarduar "diktatorë" dhe "tiranë" ose duke furnizuar me armë për "rebelët" për t'i përmbysur ata. Megjithatë, siç mësuam me shembjen e Bashkimit Sovjetik dhe vendeve të tjera që kanë pasur një "ndryshim të udhëheqjes", Amerika është bërë gjithashtu nëna e eksportit të "neverive të tokës". [13]krh. Zb 17:5 Pornografia, muzika hedoniste pop / rap, abuzimi i shfrenuar i drogës dhe substancave, dhe filmat dhe materializmi i Hollivudit kanë gjithashtu përmbytur këto vende në vazhdën e "lirive" të tyre të reja, në fund të fundit duke minuar lirinë dhe kështu duke shkatërruar kombet përbrenda.

Kudo që udhëton dikush, ndikimi i kulturës amerikane është i dukshëm në shumë vende, shpesh pjesërisht për shkak të makinës propagandistike të Hollywood.

… Të gjitha kombet u larguan nga ilaçi juaj magjik… (Zbul. 18:23)

Interestingshtë interesante se Hollywood ose "druri i shenjtë" është pema e kërkuar për të bërë shkopinjtë magjikë, pasi besohet se ka veti të veçanta magjike. Në të vërtetë, shkopi i Harry Potter është bërë nga dru i shenjtë. Dhe është pikërisht Hollywood në veçanti që vazhdon të vendosë një "magji" mbi mendjet përmes "argëtimit" përmes ekranit të argjendtë, televizionit dhe tani në internet duke formuar modën, ideologjinë dhe seksualitetin.

Tani të gjithë mund të kuptojnë lehtësisht se sa më e mrekullueshme është rritja e teknikës së kinemasë, aq më e rrezikshme është bërë për pengesat e moralit, për fenë dhe për vetë marrëdhëniet shoqërore… pasi prek jo vetëm qytetarët individualë, por të gjithë komunitetin të njerëzimit. —POPA PIUX XI, Letër Enciklike Cura vigjilente, n 7, 8; 29 qershor 1936

Dikush mund të spekulojë se për çfarë flitet për "shëmbëlltyrën e bishës" në Zb 13:15. Një autor bën një vëzhgim interesant se numri i bishës, 666, kur transliterohet në alfabetin hebraik (ku letrat kanë një ekuivalent numerik) prodhon shkronjat "www". [14]shih Zbulimi i Apokalipsit, f. 89, Emmett O'Regan A e parashikoi Shën Gjoni në një farë mënyre se si Antikrishti do të përdorte një "rrjetë të gjerë botërore" për të zënë në kurth shpirtrat përmes një burimi të vetëm, universal të transmetimit të imazheve dhe tingullit "në sytë e të gjithëve"? [15]krh. Zb 13:13

 

FONDACIONET E OKULTIT

E gjithë kjo nuk do të thotë, megjithatë, se Amerika është e fundit burim. Shën Gjoni foli për

të ... mister e gruas dhe e bishës që e mbart, bisha me shtatë koka dhe dhjetë brirë… (Zbul. 17: 7)

Prostitutë është kryer. Ashtu si Maria ishte shërbyesja e Zotit për të sjellë mbretërimin e Birit të saj, ashtu edhe prostituta e Zbulesës është thjesht shërbëtore e Antikrishtit

Për të arritur këtë qëllim të një utopie në të gjithë botën e diktuar nga elita, i gjithë sistemi i Amerikës do të duhej të infiltrohej nga njerëz "të ndriçuar" me mendje të njëjtë që ndanin njohuritë e lashta ezoterike. Ish Mason dhe autori, Rev. William Schnoebelen, gjithashtu thotë për Amerikën:

Origjina e vendit tonë ishte e zhytur në Masoneri. - I nderuar William Schnoebelen, Atlantia e Re: Misteret e Fshehta të Fillimeve të Amerikës (video); intervistë

Ai, ndër të tjera, shtron pyetjen pse, nëse Amerika themelohet mbi krishterimin, a nuk përmban arkitektura e kryeqytetit, statujat, monumentet kombëtare, etj., Dhe në fakt, pagan në origjinë? Përgjigja është se Amerika u themelua pjesërisht nga Frimasonët të cilët hartuan Uashington, DC bazuar në besimet e tyre pagane dhe okulte. Kryeqyteti është në të vërtetë i mbushur me simbolikë masonike, nga mënyra se si rrugët ishin në një linjë me arkitekturën e saj të përgjithshme.

E gjithë arkitektura është paraqitur në mënyrë okulte me simbolikën masonike. Çdo ndërtesë kryesore në Uashington, DC ka një pllakë masonike në të.- Dr. Stanley Monteith, Po aty.

Për shembull, David Ovason zbulon në librin e tij, Arkitektura Sekrete e tonës Kryeqyteti i Kombit, ceremonitë okulte që rrethuan vendosjen e gurthemelit në Uashington, DC në 1793. Pastaj Presidenti, George Washington, veshi "përparësen" Masonike gjatë ceremonisë. [16]Revista Skoceze e Riteve,http://srjarchives.tripod.com/1997-06/Scott.htm Dyqind vjet më vonë, në një ceremoni përkujtimore, simboli masonik i një sheshi dhe busulle mund të shihet qartë i gdhendur në gur themeli të kombit. Po kështu, vendosja e Monumentit të Uashingtonit - një obelisk egjiptian që simbolizon rrezet e perëndisë egjiptiane Ra, duke ndriçuar dhe ndriçuar njerëzimin - u shoqërua gjithashtu nga rituale masonike dhe një gur themeli masonik.

Statuja e Lirisë, e mbajtur prej kohësh si një simbol i ëndrrës Amerikane, u ndërtua nga inxhinieri francez Gustave Eiffel. Eiffel ishte një Frimason, ashtu si edhe dizajneri i statujës, Auguste Bartholdi. Statuja e Lirisë ishte një dhuratë nga Masonët e Tempullit të Grand Orientit Francez për Masonët e Amerikës. [17]Dennis L. Cuddy, nga Statuja e Lirise, Pjesa I, www.newswithviews.com Pak e kuptojnë që Bartholdi e bazoi modelin e Statujës së Lirisë (e cila fillimisht ishte planifikuar të mbikëqyrë Kanalin e Suezit) në perëndeshën pagane Isis, "Një grua e zhveshur që mban një pishtar lart". [18]Po aty; nb Në Salina, Kansas, Tempulli i Isisit është masonik. Isis është vetëm një nga disa perëndeshat antike që rrjedhin të gjitha nga perëndesha antike Semiramis, e njohur për sundimin dhe prostitucionin e saj. Isis ishte martuar me Osiris, zot i nëntokës, i cili, rastësisht, i lindi një djalë -Horus, ai "zot i luftës". Historianët e vendosin Semiramis si gruan e Nimrodit, nipit të Noeut. Nimrodi në thelb ndërtoi Babiloninë e lashtë, përfshirë edhe besohet, Kulla e Babelit. Tradita armene e shihte Semiramis si një "shkatërrues shtëpie dhe një prostitutë". [19]shih http://en.wikipedia.org/wiki/Semiramis A është rastësi që në Amerikë sot, dy viktimat më të mëdha të "kulturës së saj të vdekjes" janë familje pastërti?

Gjithashtu, rastësisht, Shën Gjoni përshkruan prostitutën ndërsa po kalëronte bisha - një pozicion i mbizotërim. A është kjo arsyeja pse, në fund, Shën Gjoni sheh që bisha përfundimisht flak poshtë prostitutën, duke e parë atë, me sa duket, jo më e dobishme? A kryen ajo gjithashtu një plan që ndërhyn me atë të Bishës? Në të vërtetë, fondacionet e krishtera të Amerikës kanë konkurruar vazhdimisht me interesat e brendshëm të Frimasonëve.

Dhjetë brirët që pe dhe bisha do të urrejë prostitutën; ata do ta lënë të shkretë dhe të zhveshur; ata do ta hanë mishin e saj dhe do ta konsumojnë me zjarr. Sepse Perëndia ua ka vënë në mendje për të përmbushur qëllimin e tij dhe për t'i bërë të bien dakord për t'i dhënë mbretërinë e tyre kafshës derisa të përmbushen fjalët e Zotit. (Zbul. 17: 16-17)

Haruna është edhe e bukur, por edhe e pabesë; ajo është zbukuruar në virtyt dhe megjithatë mban "një kupë prej ari që ishte e mbushur me veprime të neveritshme dhe të ndyra të prostitucionit të saj"; ajo vesh flakë të kuqe (mëkat) dhe megjithatë purpurtë (pendesë); ajo është një grua e ndarë midis aftësisë së saj për të sjellë mirësi ose për të sjellë të keqe për kombet, një dritë e vërtetë ose një dritë e rreme

 

Mashtrim i ndriçuar

"Princat e Masonerisë" e konsiderojnë veten "të ndriçuar". Sir Francis Bacon ishte në disa mënyra shkëndija e asaj epoke filozofike e njohur si periudha e "Iluminizmit" me zbatimin e tij të filozofisë së deizmi:

Zoti ishte Qenia Supreme që e projektoi universin dhe më pas e la atë në ligjet e veta. —Pr. Frank Chacon dhe Jim Burnham, Fillimi i Apologjisë 4, f. 12

Për kuriozitet, titulli zyrtar i Statujës së Lirisë është "Liria duke ndriçuar botën". Në të vërtetë, pishtari që ajo mban shfaqet atëherë si një simbol i asaj "drite" antike, asaj mençurie të fshehtë të gjetur nga "të ndriturit" për t'i drejtuar ata në një utopi të Rendit të Ri Botëror. Gjithashtu, në kurorën e saj, janë shtatë rrezet. Shkroi vizionarja dhe satanistja e rendit të ri botëror, Alice Bailey Rrezja e Shtatë: Zbuluesi i Epokës së Re

...duke treguar se do të kishte një "fe të ardhshme shkencore të Dritë" Ajo shpjegoi “se shtatë rrezet e mëdha ekzistojnë në kozmos. Ata mund të konsiderohen si shtatë njësi inteligjente përmes të cilave po punon plani. " "Plani" përfshin një "Federatë të Kombeve" që do të marrë formë të shpejtë deri në vitin 2025 pas Krishtit dhe do të ketë një "sintezë në biznes, në fe dhe në politikë". Sipas Bailey, kjo do të vinte në epokën e Ujorit, ndërsa po lëvizim nga "Epoka e Pisqeanit, e qeverisur nga Rrezja e gjashtë e Devotshmërisë dhe Idealizmit", në "Epokën Ujore, e drejtuar nga Rrethi i Shtatë i Rendit dhe Organizimit. ” —Dennis L. Cuddy, nga "Statuja e Lirise", Pjesa I,  www.newswithviews.com

Sigurisht, burimi i kësaj njohurie ezoterike është vetë Satanai i cili tundoi Adamin dhe Evën të ndiqnin këtë njohuri "sekrete" që do t'i kthente ata në perëndi. [20]krh. Zan 3:5 Lucifer, në fakt, do të thotë «bartës i dritës». Ky engjëll i rënë tani është bërë burimi i i rremë drita Kjo do të thotë, pavarësisht nëse ata e dinë atë apo jo (dhe disa prej tyre e dinë), orkestrimi i sistemit një-botëror në zhvillim është satanik në natyrë.

Iluminizmi ishte një lëvizje gjithëpërfshirëse, e mirë-organizuar dhe e udhëhequr në mënyrë të shkëlqyeshme për të eleminuar Krishterimin nga shoqëria moderne. Filloi me Deizmin si besimin e tij fetar, por përfundimisht hodhi poshtë të gjitha nocionet transhendente të Zotit. Më në fund u bë një fe e "përparimit njerëzor" dhe "Hyjnesha e Arsyes". —Pr. Frank Chacon dhe Jim Burnham, Fillimi i Apologjetikës Vëllimi 4: Si t'u përgjigjemi ateistëve dhe agjentëve të rinj, f.16

Sepse do të vijë koha kur njerëzit nuk do të tolerojnë doktrinë të shëndoshë, por, duke ndjekur dëshirat e tyre dhe kuriozitetin e pangopur, do të grumbullojnë mësues dhe do të ndalojnë së dëgjuari të vërtetën dhe do të devijohen në mite të errësuara në kuptim, të tjetërsuara nga jeta e Zotit sepse për injorancën e tyre, për shkak të ngurtësisë së tyre të zemrës. (2 Tim 4: 3-4; Efes 4:18))

Besimi i Bekonit se ai dhe ata të "shoqërisë sekrete" mbanin çelësin për të rikrijuar Kopshtin e Edenit ishte dhe është një mashtrim satanik që do të sjellë pasoja të pamendueshme.

Ky vizion programatik ka përcaktuar trajektoren e kohëve moderne… Francis Bacon (1561—1626) dhe ato të cilët ndoqën rrymën intelektuale të modernitetit që ai frymëzoi ishin gabim të besonin se njeriu do të shpengohej përmes shkencës. Një pritje e tillë kërkon shumë nga shkenca; kjo lloj shprese është mashtruese. Shkenca mund të kontribuojë shumë për ta bërë botën dhe njerëzimin më njerëzor. Megjithatë, ai gjithashtu mund të shkatërrojë njerëzimin dhe botën nëse nuk drejtohet nga forca që ndodhen jashtë saj. —POPA BENEDIKTI XVI, Letër Enciklike, Flisni Salvi, n 25

Ne nuk mund ta harrojmë paralajmërimin e Krishtit për natyrën e vërtetë të Satanit:

Ai ishte një vrasës që nga fillimi… ai është një gënjeshtar dhe babai i gënjeshtrave. (Gjoni 8:44)

Ata që synojnë të krijojnë një utopi botërore janë, në fund të fundit, kukulla duke u përdorur nga babai i gënjeshtrës i cili synon të sjellë shkatërrim më të madh të njerëzimit (për aq sa Zoti e lejon atë.) Kjo elitë sunduese ka blerë mashtrimin që ata janë të ndriçuarit të destinuar të sundojnë tokën. Në disa raste, përmes masave të zeza dhe ritualeve okulte, ata po bashkëpunojnë drejtpërdrejt për të sjellë adhurimin global të Satanit:

Ata adhuruan dragoin sepse i dha autoritetin e saj bishës; ata gjithashtu adhuruan bishën dhe thanë: “Kush mund të krahasohet me bishën ose kush mund të luftojë kundër saj? (Zbul. 13: 4)

Por në fund të fundit, neveritjet e Babilonisë sjellin shkatërrimin e saj:

I rënë, i rënë Babilonia e madhe. Ajo është bërë një vend i përhumbur për demonët. Ajo është një kafaz për çdo frymë të ndyrë, një kafaz për çdo zog të papastër, një kafaz për çdo kafshë të papastër dhe të neveritshme. Sepse të gjitha kombet kanë pirë verën e pasionit të saj të etur. Mbretërit e tokës kryenin marrëdhënie me të dhe tregtarët e tokës u pasuruan nga dëshira e saj për luks

Mbretërit e tokës që kryenin marrëdhënie me të në dëshpërimin e tyre do të qajnë dhe do të mbajnë zi mbi të kur të shohin tymin e shtyllës së saj. Ata do të mbajnë distancën e tyre nga frika e mundimit të shkaktuar ndaj saj dhe do të thonë: "Mjerisht, mjerisht, qyteti i madh, Babilonia, qyteti i fuqishëm. Në një orë gjykimi yt ka ardhur. ” (Rev 18:2-3, 8-10)

 

I MENJSISHMP SI SHPRGJYJT, I PALUAJT AS SI SHIHON

Ndërsa Zoti më ka futur gjithnjë e më thellë në këto pasazhe të Zbulesës, imazhi i një qelize kanceroze ka mbetur gjithnjë para syve të mendjes time. Kanceri është një qelizë komplekse, e ngjashme me brithin, e shumë fijeve lidhëse që arrijnë rrugën e tyre në çdo çarje dhe çarje. Difficultshtë e vështirë të hiqesh pa prerë të mirën me të keqen.

Ne duhet të jemi të qartë për një gjë: Babilonia, Bisha, Frimasoneria dhe të gjitha fytyrat e antikrishtit, qofshin ato maska ​​të diktatorëve apo sisteme fetare, janë ide e Luciferit, një i rënë engjëll Engjëjt janë me inteligjencë superiore ndaj çdo qenie njerëzore. Satani ka thurur një rrjetë tepër të ndërlikuar, që përfshin shekuj komploti dhe mashtrimi mjeshtëror me tentakula që lidhin dhe ndërthurin fatet e kombeve që nuk mund të perceptohen plotësisht pa ndihmën e hirit. Jo pak shpirtra që kanë eksploruar këto lidhje të errëta janë larguar thellësisht të shqetësuar dhe të tronditur në konspiracionin e gjerë të së keqes.

Thënë kjo, ndërsa njerëzit janë të përfshirë në komplotin e Satanit, ka një tendencë që disa ta besojnë këtë gjithkush në shkallët e sipërme të pushtetit në botë po komploton kundër njerëzimit. E vërteta është, disa thjesht mashtrohen, duke besuar se e keqja është e mirë dhe e keqe e mirë, duke u bërë kështu shpesh pionetë të errësirës, ​​të pavëmendshëm ndaj skemës më të madhe. Kjo është arsyeja pse ne duhet të lutemi vazhdimisht për udhëheqësit tanë që ata të përqafojnë dritën e vërtetë të mençurisë dhe kështu të drejtojnë komunitetet dhe kombet tona sipas së vërtetës.

Nëse planet e Satanit mund të krahasohen me një qelizë kanceroze, atëherë plani i Zotit mund të krahasohet me një pikë të thjeshtë uji. Isshtë e qartë, freskuese, reflektuese e dritës, jetëdhënëse dhe e pastër. “Nëse nuk kthehesh dhe nuk bëhesh si fëmijë", Tha Jezusi,"nuk do të hyni në mbretërinë e qiejve." [21]Matt 18: 3 Mbretëria i përket shpirtrave të tillë si fëmijë. [22]krh. Mat 19:4 

Unë dua që ju të jeni të mençur për atë që është e mirë dhe të thjeshtë për atë që është e keqe; atëherë Zoti i paqes shpejt do ta shtypë Satanin nën këmbët tuaja. (Rom 16: 9)

Atëherë, pse mund të pyesni, u shqetësova së pari të shkruaj për këtë prostitutë? Profeti Hosea shkroi:

Populli im vdes për mungesë njohurie! (Hozea 4: 6)

Sidomos ajo njohuri e së vërtetës që na çliron. [23]shih Populli im po Vdes E megjithatë, Jezusi foli edhe për të këqijat që do të vinin për një arsye:

Unë të kam thënë gjithë këtë për të mos u larguar… Por unë ju kam thënë këto gjëra që, kur të vijë ora e tyre, të kujtoni se ju thashë për to. (Gjoni 16: 1-4)

Babilonia do të shembet. Sistemi i "qyteteve pa fe" do të prishet. Shën Gjoni shkruan për "Babiloninë e madhe":

Largohuni prej saj, populli im, në mënyrë që të mos merrni pjesë në mëkatet e saj dhe të merrni një pjesë të plagëve të saj, sepse mëkatet e saj janë grumbulluar deri në qiell dhe Zoti i kujton krimet e saj. (Zbul. 18: 4)

Disa amerikanë, bazuar në kapitujt 17 dhe 18 të Zbulesës, dhe veçanërisht në këtë fragment, janë fjalë për fjalë ikur vendin e tyre. Sidoqoftë, këtu duhet të kemi kujdes. Ku është i sigurt? Vendi më i sigurt për të qenë është në vullnetin e Zotit, edhe nëse është në qendër të qytetit të New York-ut. Zoti mund ta mbrojë popullin e Tij kudo që të jetë. [24]shih Unë do të jem streha jote; Strehë e Vërtetë, Shpresa e Vërtetë Ajo që ne duhet ikni janë kompromiset e kësaj bote, duke refuzuar të marrin pjesë në mëkatet e saj. Lexoni Dilni nga Babilonia!

Shën Gjoni e quajti emrin e prostitutës një "mister" - mustērion. Ne vetëm mund të vazhdojmë të spekulojmë saktësisht se kush është ajo, diçka që mund të mos dihet plotësisht derisa të kemi mençurinë e mendimit të plotë. Në ndërkohë, Shkrimet janë të qarta se ne që jetojmë në mes të këtyre prostitutave jemi thirrur të bëhemi "Mister i madh" nusja e Krishtit [25]shih Ef 5:32 - i shenjtë, i pastër dhe besnik.

Dhe ne do të mbretërojmë me Të.

 

 

LIDHJE ME LIDHJE

Rënia e Babilonisë së Misterit

Në Daljen nga Babilonia

 

Imazhi sipër “Ai do të Mbretërojë" tani mund të blihet
si një shtypje magnet nga faqja jonë e internetit,
së bashku me tre piktura të tjera origjinale nga familja Mallett.
Të ardhurat shkojnë për të ndihmuar në vazhdimin e këtij apostoliti të shkrimit.

Shkoni tek www.markmallett.com

 

Tani Fjala është një shërbesë me kohë të plotë që
vazhdon me mbështetjen tuaj.
Ju bekoj, dhe faleminderit. 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 shih A po heq velin?
2 Fati për aq sa njerëzit e kombit zgjedhin, me vullnet të lirë, rrugën e tyre. Shih Ligji i Përtërirë 30:19
3 E Supremi, Enciklike Mbi restaurimin e të gjitha gjërave në Christ, n 3, 5; 4 tetor 1903
4 krh. Zan 2:17
5 krh. Zan 3:5
6 Titulli i një romani nga Sir Francis Bacon që 'përshkruan krijimin e një toke utopike ku "bujaria dhe ndriçimi, dinjiteti dhe shkëlqimi, devotshmëria dhe shpirti publik" janë cilësitë e mbajtura zakonisht ... "
7 krh. Gal 1: 8 dhe paralajmërimi i Shën Palit në lidhje me mashtrimin engjëllor.
8 Shpresa e të Ligut, Ted Flynn, f. 224
9 shih Revolucioni Global!
10 shih Shtatë Vulat e Revolucionit
11 Shiko: Heqja e Frenuesit ku diskutoj se si ekzistenca e sotme e "Perandorisë Romake" frenon Antikrishtin që të mos dalë në skenë.
12 Meksika është një shembull i qartë i një rajoni që ndahet në qepje përmes luftërave të drogës. Sidoqoftë, Amerika vazhdon të zhvillojë një "luftë kundër drogës" në tokën e saj që, deri më tani, ka bërë pak për të ndaluar shkatërrimin në rritje midis të rinjve nga murtaja e përdorimit të drogës.
13 krh. Zb 17:5
14 shih Zbulimi i Apokalipsit, f. 89, Emmett O'Regan
15 krh. Zb 13:13
16 Revista Skoceze e Riteve,http://srjarchives.tripod.com/1997-06/Scott.htm
17 Dennis L. Cuddy, nga Statuja e Lirise, Pjesa I, www.newswithviews.com
18 Po aty; nb Në Salina, Kansas, Tempulli i Isisit është masonik.
19 shih http://en.wikipedia.org/wiki/Semiramis
20 krh. Zan 3:5
21 Matt 18: 3
22 krh. Mat 19:4
23 shih Populli im po Vdes
24 shih Unë do të jem streha jote; Strehë e Vërtetë, Shpresa e Vërtetë
25 shih Ef 5:32
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , , .