Publikimi i romanit të ri! Gjaku

 

PRINT versioni i vazhdimit Gjaku tani është në dispozicion!

Që nga publikimi i romanit të parë të vajzës sime Denise Pema rreth shtatë vjet më parë - një libër që mori komente të mira dhe përpjekjet e disave për ta bërë atë film - ne kemi pritur vazhdimin. Dhe më në fund është këtu. Gjaku vazhdon historinë në një mbretëri mitike me fjalët e pabesueshme të Denisit për të formuar personazhe realistë, për të krijuar imazhe të jashtëzakonshme dhe për ta bërë historinë të zgjasë shumë pasi ta keni lënë librin poshtë. Kaq shumë tema në Gjaku flasin thellë për kohën tonë. Nuk mund të jem më krenare si babai i saj… dhe i kënaqur si lexues. Por mos e pranoni fjalën time: lexoni komentet më poshtë!

Sot, ne po publikojmë zyrtarisht versionin e printuar të romanit të saj të ri, pas javësh pritjeje për zgjidhjen e mungesës së letrës. Gjaku është gjithashtu i disponueshëm në Kindle (ne kemi ende kopje të printuara të Pema, e cila është edhe në Kindle. Shikoni më poshtë). Për të shkarkuar një kopje dixhitale tani, thjesht klikoni në imazhet më poshtë… dhe hyni në botën e bukur dhe frymëzuese të këtij shkrimtari të ri dhe të talentuar katolik. Për të porositur versionin e printuar, vizitoni dyqani im.


"Gjaku" - Vlerësime

Duke ndjekur gjurmët e shkrimtarëve
si Michael O'Brien dhe Natalia Sanmartin Fenollera, 
Denise Mallett përfaqëson një brez të ri tregimtarësh të talentuar katolikë.
In Gjaku, Mallett tregon edhe një herë aftësinë e saj unike
për t'i shqetësuar lexuesit e saj, për t'i magjepsur dhe për t'i mbushur me shpresë.
- Matt Nelson, Ndihmësdrejtor i Institutit Word on Fire
 
Proza e Mallett është një gëzim për t'u lexuar - e shkruar bukur, bindëse, personazhet të besueshëm. Rekomandohet shumë! -Ellen Gable, autor i vlerësuar me çmime
 
Më mbajtën rob, duke dashur vazhdimisht të humbisja kohën për ta lexuar, duke qëndruar zgjuar deri në orët e vona për ta përfunduar. Kjo histori gjen rrugën e saj thellë në zemrën e lexuesit. Është e thurur me personazhe që me të vërtetë vijnë në jetë, me shkëlqimin e bukurisë mes hijeve të errëta dhe do t'ju çojë të mendoni për kuptimin e vuajtjes, thellësinë e mëshirës dhe në fund të kapeni pas premtimit të shërimit. - Carmen Marcoux, autor i Krahët e Dashurisë Dorëzohem
 
Një përrallë e ndërlikuar që eksploron natyrën njerëzore në momentet e saj më të mëdha dhe më të errëta. Ndërsa udhëtimi shpaloset nëpër fushat e betejës politike dhe shpirtërore, lexuesit do të arrijnë të kuptojnë integritetin përballë mashtrimit dhe shpresën në vuajtjet shëlbuese.
— Dr. Brian Doran, MD, themelues i Arkeoteos
 
 

"Pema" - Vlerësime

Mallett ka shkruar një përrallë vërtet epike njerëzore dhe teologjike
të aventurës, dashurisë, intrigës dhe kërkimit
për të vërtetën dhe kuptimin përfundimtar.
Nëse ky libër bëhet ndonjëherë në një film - dhe duhet të bëhet -
botës i duhet vetëm t'i dorëzohet së vërtetës së mesazhit të përjetshëm. 
—Pr. Donald Calloway, MIC, autor dhe folës

Nga fjala e parë deri tek e fundit mbeta i mahnitur, i pezulluar mes frikës dhe habisë. Si shkroi një kaq i ri linja kaq të ndërlikuara komplote, karaktere kaq komplekse, një dialog kaq bindës? Si e kishte zotëruar një adoleshent i thjeshtë zanatin e të shkruarit, jo vetëm me aftësi, por me thellësi të ndjenjës? Si mund t'i trajtonte ajo tema të thella me kaq shkathtësi, pa të paktën predikim? Unë jam ende në habi. Është e qartë se dora e Zotit është në këtë dhuratë. —Janet Klasson, autore e Gëzimi i pendimit blog

Shkruar në mënyrë të hollësishme… Që në faqet e para të prologut, nuk mund ta vendosja!—Janelle Reinhart, artiste e krishterë e regjistrimit

Nga momenti që mora Pemën, nuk mund ta vendosja down Ajo që më bëri më shumë përshtypje, megjithatë, ishte thellësia e njohurive dhe të kuptuarit të personit njerëzor që Mallett tregon në personazhet e saj. Një histori dhe thesar i shkëlqyeshëm. - Jennifer M.

Ky është romani i parë i vajzës sime. Unë prisja ta lexoja, ta godisja në kokë dhe t'i thoja: "Punë të mbarë, e dashur". Në vend të kësaj, e gjeta veten me frikë të plotë se kjo i doli nga mendja, jeta e saj e lutjes. Shtë një nga romanet më prekës që kam lexuar prej kohësh dhe personazhet dhe historia nuk më kanë lënë kurrë. Më në fund, çmimi i krishterë nuk është i butë. Sinqerisht mund të them se mezi po e pres vazhdimin. —Mark Mallett, autor i TheNowWord.com   Përballja Finale

 

Për të porositur kopje të printuara

Ne kemi ende disa shtyp kopje të Pema! 
Porosit këtu: store.markmallett.com/the-tree-novel/

Për të porositur një shtyp kopja e Gjaku,
Porosit këtu: store.markmallett.com

Për të shkarkuar menjëherë versionin Kindle të secilit roman
në pajisjen tuaj të lexuesit iPad ose Kindle…

Kliko këtu për Pema

Kliko këtu për Gjaku

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME dhe tagged , , , , , , .