Uebfaqe e re në internet - Falas!

 

PARË, Unë dua të mirëpres të gjithë abonentët e mi të rinj. U ngatërrova. Gjetëm një gabim teknik dy mije pajtimtarët nuk po merrnin email nga unë për mjaft kohë. Pra, nëse jeni tani, kjo është arsyeja pse! Me vjen shume keq.

 

RINISUAR SHPRESN E PBRRBASHKT

Më në fund, transmetimi im në internet Përqafimi i TV Shpresë tani është në dispozicion për t'u parë pa abonim. Ne gjithmonë kemi dashur ta bëjmë të lirë në dispozicion këtë shfaqje, dhe tani është. It'sshtë një hap besimi për ne, sepse tani kjo ministri është plotësisht e varur nga shikuesit që të klikojnë në butonin "Dhuro" për ta mbajtur këtë ministri. Sidoqoftë, e ndiej se do Zoti, dhe kështu që e di se Ai do t'i shtyjë zemrat për të siguruar atë që është e nevojshme. Uebfaqja e re është këtu:

www.embracinghope.tv

Për ata që ishin regjistruar, ne shpresojmë që të merrni parasysh që lejoni që pagesa juaj e pajtimit të bëhet një donacion i thjeshtë për këtë ministri. Sidoqoftë, nëse preferoni të keni një rimbursim për ato që kanë mbetur në pajtimin tuaj, ju lutemi kontaktoni [email mbrojtur]. Si një mënyrë për të falënderuar pajtimtarët tanë vjetorë për angazhimin tuaj afatgjatë ndaj kësaj ministrie, ne do t'ju ofrojmë një kod kuponi për dyqani im online e cila do t'ju japë 50% zbritje të CD-ve ose librit tim. Ju duhet ta merrni atë së shpejti përmes adresës së postës elektronike që keni dhënë kur jeni pajtuar. Shume faleminderit!

 

KËTË JAVË

Së fundi, unë jam larg duke dhënë misione famullie këtë javë në Alberta, Kanada. Ju mund ta shihni orarin tim këtu: Ngjarje. Nëse jeni në zonë, do të ishte e mrekullueshme të të shihja.

Do të rifilloj transmetimet në internet kur të kthehem. Ndërkohë, kjo do të jetë një mundësi e shkëlqyeshme për shumë prej jush që të kapin serialet e fuqishme Profecia në Romë. Dhe sigurisht, unë gjithashtu do të vazhdoj të shkruaj në këtë faqe interneti ndërsa Fryma drejton.

Zoti ju bekoftë dhe faleminderit të gjithëve për lutjet dhe mbështetjen financiare. Ju lutemi lutuni për misionet e mia të ardhshme. Ju jeni në lutjet e mia!

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.