Jo rruga e Herodit


Dhe pasi u paralajmërua në ëndërr të mos kthehej te Herodi,

ata u nisën për në vendin e tyre në një mënyrë tjetër.
(Mateu 2: 12)

 

AS ne afër Krishtlindjeve, natyrshëm, zemrat dhe mendjet tona janë kthyer drejt ardhjes së Shpëtimtarit. Meloditë e Krishtlindjeve luajnë në sfond, shkëlqimi i butë i dritave zbukuron shtëpitë dhe pemët, leximet masive shprehin pritje të madhe dhe normalisht, ne presim mbledhjen e familjes. Kështu që, kur u zgjova këtë mëngjes, u mërzita për atë që Zoti po më detyronte të shkruaja. E megjithatë, gjërat që Zoti më ka treguar dekada më parë po përmbushen tani ndërsa flasim, duke u bërë më të qarta për minutën. 

Kështu që, nuk po përpiqem të jem një leckë e lagur depresive para Krishtlindjeve; jo, qeveritë po e bëjnë këtë mjaft mirë me bllokimet e tyre të papara të të shëndetshëmve. Përkundrazi, është me dashuri të sinqertë për ju, shëndetin tuaj dhe mbi të gjitha, mirëqenien tuaj shpirtërore që unë adresoj një element më pak "romantik" të historisë së Krishtlindjes që ka gjithçka të bëjmë me orën në të cilën po jetojmë.

Po, kur u zgjova këtë mëngjes, po mendoja për fjalët e Shën Gjon Palit II, i cili na thirri të rinjve në 2002 për t'u bërë "rojet e mëngjesit që shpallin ardhjen e diellit që është Krishti i Ngjallur!"[1]Papa JOHN PAUL II, Mesazhi i Atit të Shenjtë për Rininë e Botës, XVII Dita Botërore e Rinisë, n. 3; (krh. Is 21: 11-12) duke shtuar se kjo do të ishte një "detyrë e jashtëzakonshme".[2]Novo Millennio Inuente, n.9 E di mirë se shumë do ta hedhin poshtë sa më poshtë si "teori konspirative", unë e di që ti, e dashura ime Gjëmim, të paktën do të dëgjoj dhe dalloj… cila është gjithçka që unë kërkoj (atëherë, me ndërgjegjen time të pastër që kam shkruar atë që Zoti ka kërkuar, unë shpresoj të kaloj duke folur se si të përgatitemi për Dhuratën e Të Jetuarit në Vullnetin Hyjnor ) 

 

NUM NUMRIMI I KRISHTINAVE

E gjithë arsyeja që Jozefi dhe Maria u nisën për në Betlehem nuk ishte që të kishin fëmijën, por për shkak të një regjistrimi i detyruar e njerëzve. 

Në ato ditë doli një dekret nga Cezar Augusti që e gjithë bota duhet të regjistrohej. (Luka 2: 1)

Prandaj, historia e Krishtlindjes fillon me regjimin shtypës të Perandorisë Romake që përhap më tej tentakulat e saj. Ne mësojmë në Dhjatën e Vjetër, në fakt, se Zoti nuk është i kënaqur me një regjistrim por e lejon këtë si një ndëshkim të popullit të Tij.

Atëherë Satanai qëndroi kundër Izraelit dhe e nxiti Davidin për të numëruar Izraelin. (1 Kron 21: 1)

Dhe kështu ne lexojmë që mbreti David përfundimisht "Pendohem që numërova njerëzit":[3]2 Sam 24:10

Ky urdhërim ishte i keq në sytë e Zotit dhe ai goditi Izraelin. Pastaj Davidi i tha Zotit: "Unë kam mëkatuar shumë duke bërë këtë gjë. Zhduke fajin e shërbëtorit tënd, sepse unë kam vepruar shumë marrëzisht ". (1 Kron 21: 7-8)

Siç rezulton, një "regjistrim" i llojeve të planetit ka filluar këtë javë. Si Nga ata që vaksinohen. Dhe siç e kam shpjeguar në Të dashur Barinj… Ku jeni?, së shpejti, kushdo që është nuk të vaksinuarit nuk do të jenë në gjendje të marrin pjesë në sektorin privat - kjo sipas ministrave të Shëndetësisë në të gjithë botën:

Kushdo që vaksinohet automatikisht do të marrë 'statusin e gjelbër'. Prandaj, ju mund të vaksinoni dhe të merrni Statusin e Gjelbër për të shkuar lirshëm në të gjitha zonat e gjelbërta: Ata do të hapin për ju ngjarje kulturore, ata do t'ju hapin qendrat tregtare, hotelet dhe restorantet. —Drejtori i Ministrisë së Shëndetësisë Dr. Eyal Zimlichman; 26 nëntor 2020; israelnationalnews.com

Po nga ata që nuk vaksinojnë? Këtë mëngjes, mora një letër nga një nënë e cila ishte e tronditur kur vizita e saj e bukur e Krishtlindjeve shkoi keq kur u shfaq tema e "vaksinave". “Fëmijët e mi nuk besojnë në zgjedhjen time të lirë për të mos e marrë atë siç thonë ata Unë mund të jem përgjegjës për disa vdekje, dhe si mund t'ia shpjegoja këtë Zotit… ”Me fjalë të tjera, dikush do të konsiderohet bashkëpunëtor në vrasje e thjeshtë pa vaksinë (apo edhe maskë). Përgjigja do të jetë të vaksinoheni - ose të izoloheni.

Qeveritë tashmë e bëjnë këtë në praktikë. Kishte një thashethem disa muaj më parë se Kanadaja po përgatiste ambiente izolimi, dhe në fakt, tashmë i përdorte ato. Në të vërtetë, qeveria Kanadeze po tenderonte ofertat në faqen e tyre zyrtare.[4]Tenderi u ruajt këtu Në Toronto, Bordi i Shëndetit i qytetit miratoi lehtësi të tilla, dhe në Saskatchewan, ato tashmë janë përdorur:

Forshtë për ata individë që nuk arritën të respektojnë kushtet lokale dhe janë një rrezik për komunitetin.  —Marlo Pritchard, President i Agjencisë së Sigurisë Publike të Saskatchewan; 14 maj, 2020; cbc.ca

Shtë e vështirë të mos shohësh se si kjo nuk do të zbatohet përfundimisht për të pavaksinuarit, të cilët gjithashtu do të konsiderohen një "rrezik për komunitetin". Si mundet që ne si shoqëri e lirë të mos shohim se çfarë po shpaloset dhe çfarë ka tashmë është përsëritur në histori herë pas here?

Apokalipsi flet për antagonistin e Zotit, bishën. Kjo kafshë nuk ka një emër, por një numër. Në [tmerrin e kampeve të përqendrimit], ata anulojnë fytyrat dhe historinë, duke e shndërruar njeriun në një numër, duke e reduktuar atë në një dhëmbë në një makinë të madhe. Njeriu nuk është më shumë se një funksion. Në ditët tona, nuk duhet të harrojmë se ata parafytyruan fatin e një bote që rrezikon të miratojë të njëjtën strukturë të kampeve të përqendrimit, nëse ligji universal i makinës pranohet. Makineritë që janë ndërtuar imponojnë të njëjtin ligj. Sipas kësaj logjike, njeriu duhet të interpretohet nga a kompjuter dhe kjo është e mundur vetëm nëse përkthehet në numra. Bisha është një numër dhe shndërrohet në numra. Sidoqoftë, Zoti ka një emër dhe thërret me emër. Ai është një person dhe kërkon personin. - Kardinal Ratzinger, (POPE BENEDICT XVI) Palermo, 15 mars, 2000 (pjerrësi i shtuar)

Në nëntor 2019, menjëherë pas asaj që dukej të ishte një formë e idhujtarisë që po ndodhte në Kopshtet e Vatikanit me Papën duke parë,[5]shih Paganizmi i Ri - Pjesa III Pyeta nëse nuk ishim Vendosja e Degës në Hundën e Zotit? Në të njëjtën kohë, shpërtheu "pandemia" e koronavirusit.

Pastaj më solli në oborrin e brendshëm të shtëpisë së Zotit… njëzet e pesë burra me shpinë te tempulli i Zotit… po përkuleshin drejt lindjes drejt diellit. Ai tha: A po shikon, bir njeriu? A janë gjërat e neveritshme që shtëpia e Judës ka bërë këtu kaq të vogla, saqë duhet ta mbushin vendin me dhunë, duke më provokuar përsëri dhe përsëri? Tani po ma vendosin degën në hundë! (Ezekieli 8: 16-17)

Kardinali Teolog Jean Daniélou vëren se idhujtari mund t'i hapë derën Satanit - siç bëri në kohën e mbretit David, duke detyruar kështu regjistrimin dhe duke ngritur shtrënguesin të mbrojtjes së Zotit:

Si rezultat, engjëlli mbrojtës është pothuajse i pafuqishëm mbi [Satanin], ashtu si mbi kombet. - Engjëjt dhe misionet e tyre, Jean Daniélou, SJ, fq.71

Vini re se, para regjistrimit, Davidi kishte fituar një luftë kundër Amonitëve që adhuronin perëndinë Milcom.

Davidi mori kurorën e Milcom nga koka e idhullit. U zbulua se peshonte një talent ari, me gurë të çmuar; këtë kurorë Davidi e mbajti në kokën e tij. (1 Kron 20; 2)

 

REndrra e Krishtlindjeve

Ndërsa kartat e Krishtlindjeve përshkruajnë skena paqësore të grazhdit dhe fshatra të qetë natën e Lindjes së Shenjtë, në të vërtetë, njerëzit e varfër të asaj toke ishin të pavëmendshëm se po gjente një gjenocid. Herodi, duke përdorur pamjen e Yllit të Krishtlindjes, urdhëroi "njerëzit e mençur" t'i zbulonin atij vendndodhjet e Shpëtimtarit. Megjithatë, pasi ishin paralajmëruar në ëndërr për qëllimet e Herodit, ata morën një rrugë tjetër për në shtëpi. Nga ana tjetër, Herodi masakroi të gjithë djemtë nën moshën dy vjeç.

Pothuajse tridhjetë vjet më parë, edhe unë pashë një ëndërr, një paralajmërim kaq të gjallë dhe real, saqë ka mbetur në ballë të mendjes time si një profeci gjithë këto vite. 

Unë isha në një ambient tërheqjeje me të krishterë të tjerë, duke adhuruar Zotin, kur papritmas hyri një grup i të rinjve. Ata ishin në të njëzetat, burra dhe gra, të gjithë ata shumë tërheqës. Ishte e qartë për mua se ata po merrnin në heshtje këtë shtëpi tërheqëse. Mbaj mend që duhet t'i kaloja përmes kuzhinës (trupat e tyre bllokonin hyrjen në ushqim). Ata ishin të buzëqeshur, por sytë e tyre ishin të ftohtë. Kishte një të keqe të fshehur nën fytyrat e tyre të bukura, më të prekshme sesa të dukshme.

Gjëja tjetër që mbaj mend është se po del nga izolimi. Nuk kishte roje sigurie por ishte sikur unë duhej të isha atje dhe, përfundimisht, të lija me dëshirën time. Më dërguan në një dhomë të bardhë të ngjashme me laboratorin, të ndriçuar me dritë të bardhë. Atje, gjeta gruan dhe fëmijët e mi në dukje të droguar, të dobësuar, të abuzuar në një farë mënyre… të ndryshuar në "diçka tjetër" (Nuk di si ta përshkruaj ndryshe).

U zgjova. Dhe kur e bëra, e ndjeva - dhe nuk e di se si - frymën e "Antikrishtit" në dhomën time. E keqja ishte aq e madhe, aq e tmerrshme, aq e paimagjinueshme, saqë fillova të qaj, “Zot, nuk mund të jetë. Nuk mund të jetë! Jo Zot ””. Asnjëherë më parë ose që atëherë nuk kam provuar një të keqe të tillë "të pastër". Dhe ishte kuptimi i qartë se kjo e keqe ishte ose e pranishme, ose duke ardhur në tokë

Gruaja ime u zgjua, duke dëgjuar shqetësimin tim, qortoi shpirtin dhe paqja ngadalë filloi të kthehej

Këtë vit, kur kishat u mbyllën, e ndjeva qartë Zotin që më thoshte ta interpretoja këtë ëndërr fjalë për fjalë, diçka që nuk e kisha bërë kurrë më parë. Tani, në këtë prag të shfaqjes së "Yllit të Krishtlindjes" edhe një herë në qiellin tonë jugor në ditën më të shkurtër të vitit,[6]shih nbcnews.com Unë shoh një kuptim më të qartë se kurrë më parë.

Sot, nga fytyrat e qeshura, në dukje të arsyeshme po na thuhet se bllokimet, etj. Janë për "të mirën e përbashkët". Kjo është shqetësuese, duke pasur parasysh se bllokimet kanë filluar të thyejnë zinxhirin e furnizimit,[7]këtu këtu këtu janë të gatshëm të dyfishojnë varfërinë globale,[8]Dr. David Nabarro, i dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), 10 tetor 2020; Java në 60 Minuta # 6 me Andrew Neil; gloria.tv po detyrojnë familjet në varfëri dhe papunësi,[9]këtu këtu këtu dhe vendosjen e 130 milion njerëzve më shumë në rrezik urie.[10]David Beasley, Drejtor i WFP; 22 Prill, 2020; cbsnews.com Sidoqoftë, ata janë "për të mirën e përbashkët", na thonë ata. Megjithatë,

E mira e përbashkët e shëndetit publik nuk kërkon më shumë që çdo vdekje të parandalohet sesa e mira e përbashkët e sigurisë ekonomike kërkon që çdo falimentim të parandalohet. —Prof. Robert C. Koons, filozofi dept. në Universitetin e Teksasit në Austin; Tetor 2020; të parët.com

Por politikanët janë nxiton, jo vetëm përpara shkencës, por edhe të arsyes së shëndoshë. Dhe prandaj, edhe Qielli po paralajmëron tani

Bëhuni të bashkuar, fëmijë; do të keni nevojë për njëri-tjetrin - uria do të vijë së shpejti dhe do të duhet të jeni gati të ndihmoni njëri-tjetrin si vëllezër dhe motra. -Zoja tek Gisella Cardia, 19 dhjetor 2020; countdowntothekingdom.com; krh. Mateu 24: 7

Pjesa e mesme e kësaj ëndrre, izolimi, ka të ngjarë të mos ketë nevojë për shpjegim. Por pjesa e fundit e ëndrrës është ajo që më ka mbajtur zgjuar natën kohët e fundit. Diçka iu administrua familjes time që ndikoi rrënjësisht në shëndetin e tyre.

Unë besoj se kjo skenë përfundimtare ka të bëjë me vaksinat aktuale eksperimentale të ARN-së që po vendosen në të gjithë botën. Vetëm gjatë kësaj jave, pasi shkencëtarët dhe ekspertët e nivelit të lartë kanë filluar të flasin, kjo pjesë e ëndrrës sime ka kuptim. Në fakt, vetëm këtë të Premte të kaluar, Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC) lëshuan një raport që media kryesore e ka injoruar praktikisht. Kjo tregon se që nga 18 Dhjetori, 3150 njerëz kanë pasur reagime të tilla negative ndaj vaksinave të reja saqë ata ishin "të paaftë për të kryer aktivitete të përditshme normale, të paaftë për të punuar, [ose] kërkuan kujdes nga [një] mjek ose profesionist i kujdesit shëndetësor".[11]“Anafilaksia Pas Marrjes së Vaksinës m-ARN COVID-19”; 19 dhjetor, 2020; cdc.gov 

Por më shumë se kaq, siç lexoni në Çelësi i Kaducusitdisa shkencëtarë kanë paralajmëruar se këto vaksina mund të shkaktojnë edhe vdekje. Dr. Sucharit Bhakdi, MD, është një mikrobiolog i njohur gjerman i cili ka botuar mbi treqind artikuj në fushat e imunologjisë, bakteriologjisë, virologjisë dhe parazitologjisë dhe ka marrë çmime të shumta dhe Urdhrin e Merita e Rheinland-Pfalzit. Ai është gjithashtu ish-Shefi Emeritus i Institutit për Mikrobiologji Mjekësore dhe Higjienë në Johannes-Gutenberg-Universität në Mainz, Gjermani. Ai paralajmëron se provat e vaksinave të ARN-së jo vetëm që ishin të pamjaftueshme, por errësuan efektet anësore të vërteta.

Ajo që bënë anglezët, në Oksford, sepse efektet anësore ishin kaq të rënda, që nga ajo pikë, të gjithë subjekteve të mëvonshëm të testit për vaksinën iu dha një dozë e lartë e paracetamolit [acetaminofenit]. Ky është një qetësues i dhimbjeve. Ti e di Një qetësues i dhimbjeve antipiretike. Paracetamoli në doza të larta… Në përgjigje të vaksinimit? —Jo. Për të parandalojnë reagimin. Kjo do të thotë që ata fillimisht morën ilaçin kundër dhimbjeve dhe më pas vaksinimin. E pabesueshme. - Intervistë, shtator 2020; rairfoundation.com 

Në një intervistë tjetër, një Dr. Bhakdi i irrituar shpjegoi se si trupi sulmon viruset. Por me këtë teknologji të re të gjeneve në vaksinat e mARN, ai paralajmëron për efekte të rrezikshme, të paparashikuara afatgjata:

Do të ketë një sulm automatik ... Ju do të mbillni farën e reaksioneve auto-imune. Dhe unë ju them për Krishtlindje, mos e bëni këtë. Zoti i dashur nuk donte që njerëzit, madje as Fauci, të shkonin rreth injektimit të gjeneve të huaja në trup ... është e tmerrshme, është e tmerrshme. -Highwire, 17 Dhjetor 2020

Ky sulm auto-imun, sidoqoftë, mund të mos shfaqet për muaj apo edhe vite.

Vaksinat janë zbuluar se shkaktojnë një mori ngjarjesh anësore kronike, të zhvilluara vonë. Disa ngjarje anësore si diabeti i tipit 1 mund të mos ndodhin vetëm 3-4 vjet pas administrimit të një vaksine. Në shembullin e diabetit tip 1, frekuenca e rasteve të ngjarjeve anësore mund të tejkalojë frekuencën e rasteve të sëmundjes së rëndë infektive, vaksina është krijuar për të parandaluar. Duke qenë se diabeti i tipit 1 është vetëm një nga shumë sëmundje të ndërmjetësuara nga imuniteti të shkaktuara potencialisht nga vaksinat, ngjarjet anësore kronike të vonuara janë një çështje serioze e shëndetit publik. Ardhja e teknologjisë së re të vaksinave krijon mekanizma të rinj të mundshëm të ngjarjeve anësore të vaksinës. - "Vaksinat e bazuara në ARN COVID-19 dhe Rreziku i Imunoterapive të Klasave të Sëmundjeve Prion", J. Bart Classen, MD; 18 janar 2021; scivisionpub.com

Unë kam pasur një paralajmërim në zemrën time për muaj me radhë që këto vaksina mund të shkaktojnë pasoja të panjohura dhe katastrofike në të ardhmen, por unë nuk kisha ndonjë ide se si - derisa këta shkencëtarë filluan të flasin. Një tjetër është Dr. Wolfgang Wodarg, një mjek gjerman, specialist i mushkërive dhe epidemiolog i cili paralajmëron se manipulimi gjenetik i qelizave nuk mund të përjashtohet dhe se efektet e panjohura afatgjata të këtyre vaksinave e bëjnë fushatën aktuale të vaksinave masive "në realitet një gjithëpërfshirëse, studim gjigand vëzhgimi me manipulime të reja gjenetike të sistemit tonë imunitar. ”[12]6 nëntor. 2020; ekoterra.info Si i tillë, ai paraqiti një kërkesë me Agjencinë Evropiane të Mjekësisë përgjegjëse për miratimin e ilaçeve në të gjithë BE-në, duke kërkuar pezullimin e menjëhershëm të të gjitha studimeve të vaksinave SARS CoV 2. 

… Gjithçka që shqetëson sistemin imunitar, mund të shkaktojë sëmundje serioze kronike. Dhe kur kryhet ky vaksinim en masse, dhe vetëm një në milion në popullsi ka efekte anësore - atëherë do të ketë miliona njerëz që sëmuren rëndë, shumë më tepër sesa kanë vuajtur nga ndonjë epidemi deri më tani ... Unë mendoj se kjo vaksinim është me të vërtetë kulmi i krimit. - intervistë; 20 nëntor 2020; video në gatesofvienna.net

Në Mars të 2021, një paralajmërim i jashtëzakonshëm u lëshua nga Dr. Geert Vanden Bossche, PhD, DVM, një ekspert i çertifikuar në mikrobiologji dhe sëmundje infektive dhe konsulent për zhvillimin e vaksinave. Ai ka punuar me Fondacionin Bill dhe Melinda Gates dhe GAVI (Aleanca Globale për Vaksinat dhe Imunizimin). Në të tij Faqja e Linkedin, ai deklaron se është "i apasionuar" pas vaksinave - në të vërtetë, ai ka të bëjë me pro-vaksinat sa mund të jetë dikush. Në një Letra e hapur shkruar me "urgjencën më të madhe", tha ai, "Në këtë letër agonuese unë vë në rrezik gjithë reputacionin dhe besueshmërinë time." Ai paralajmëron që vaksinat e veçanta që administrohen gjatë kjo pandemi po krijon "ikje imune virale", që po provokon lloje të reja vaksinuar vetë do të përhapen.

Në thelb, ne shumë shpejt do të përballemi me një virus super-infektues që i reziston plotësisht mekanizmit tonë më të çmuar të mbrojtjes: sistemit imunitar të njeriut. Nga të gjitha sa më sipër, po bëhet gjithnjë e më shumë i vështirë të imagjinohet se si pasojat e një njeriu të gjerë dhe të gabuar ndërhyrje në këtë pandemi nuk do të zhdukin pjesë të mëdha të njeriut tonë popullsi. -Letër e Hapur, 6 Mars 2021; shikoni një intervistë mbi këtë paralajmërim me Dr. Vanden Bossche këtu or këtu

Në faqen e tij në Linkedin, ai shprehet troç: "Për hir të Zotit, askush nuk e kupton llojin e katastrofës që po bëjmë?" 

Nga ana tjetër, Dr. Mike Yeadon, ish Nënkryetar dhe një Shkencëtar Kryesor në gjigantin farmaceutik, Pfizer, paralajmëron se nuk janë variantet, por teknologjia aktuale e këtyre injeksioneve që përbën një kërcënim.

… Nëse do të donit të prezantonit një karakteristikë e cila mund të ishte e dëmshme dhe madje mund të ishte vdekjeprurëse, madje mund të akordoni ["vaksinën"] për të thënë 'le ta vendosim në ndonjë gjen që do të shkaktojë dëmtime të mëlçisë për një periudhë nëntë mujore' ose, 'bëj që veshkat e tua të dështojnë por jo derisa të hasësh këtë lloj organizmi [që do të ishte mjaft e mundur].' Bioteknologjia ju ofron mënyra të pakufishme, sinqerisht, për të plagosur ose vrarë miliarda njerëz.... jam shume i shqetësuar ... për atë rrugë do të përdoret shpopullimi masiv, sepse nuk mund të mendoj për ndonjë shpjegim dashamirës.

Eugjenistët kanë kapur levat e pushtetit dhe kjo është një mënyrë vërtet artistike për t'ju tërhequr në rreshtim dhe për të marrë ndonjë gjë të paspecifikuar që do t'ju dëmtojë. Nuk e kam idenë se çfarë do të jetë në të vërtetë, por nuk do të jetë vaksinë sepse nuk të duhet. Dhe nuk do t'ju vrasë në fund të gjilpërës, sepse do ta dallonit atë. Mund të jetë diçka që do të prodhojë patologji normale, do të jetë në periudha të ndryshme ndërmjet vaksinimit dhe ngjarjes, do të jetë me bindje e mohueshme sepse do të ketë diçka tjetër që po ndodh në botë në atë kohë, në kontekstin e së cilës do të vdesë, ose e fëmijëve tuaj duken normale. Kjo është ajo që do të bëja nëse do të doja të hiqja qafe 90 ose 95% të popullsisë së botës. Dhe mendoj se kjo është ajo që po bëjnë.

Ju kujtoj atë që ndodhi në Rusi në vitet 20th Shekulli, çfarë ndodhi në vitet 1933-1945, çfarë ndodhi në, e dini, në Azinë Juglindore në disa nga kohët më të tmerrshme në epokën e pasluftës. Dhe, çfarë ndodhi në Kinë me Maon dhe kështu me radhë. Duhet të shohim vetëm dy ose tre breza. Të gjithë rreth nesh ka njerëz që janë po aq të këqij sa njerëzit që e bëjnë këtë. Ata janë rreth nesh. Kështu që, unë u them njerëzve, e vetmja gjë që shënon vërtet këtë, është e vetmja gjë shkallë - intervistë, 7 prill 2021; lifesitenews.com

Kur kam shkruar që kjo është 1942 ynëVështirë se kisha ndonjë kuptim shkencor për atë që saktësisht po paralajmëronte Zoti, përveç kësaj që përfshinte një vaksinë, derisa dëgjova shumë nga këto paralajmërime. Ju nxis ta lexoni përsëri në këtë dritë të re për të kuptuar pasojat e plota të asaj fjale profetike. 

 

SO ÇFAR N TANI?

Që nga sonte, lloje të reja të koronavirusit janë duke shpërthyer në Itali, Danimarkë, Hollandë, Australi, MB dhe Gjibraltar që janë dukshëm më virale dhe potencialisht më të dëmshme.[13]21 Dhjetor 2020; Sky News Me fjalë të tjera, çështja e vaksinimeve të detyrueshme nuk po zhduket. Edhe Herodët e botës - ata të fiksuar për të zvogëluar popullsinë globale - nuk do të zhduken. 

Shumë pak punë është duke u zhvilluar në lidhje me metodat imunologjike, metoda të tilla si vaksinat, për të zvogëluar pjellorinë, dhe kërkohet shumë më tepër hulumtime nëse këtu do të gjendet një zgjidhje. - “The President Five Five Year Review, 1968 Report Annual, the Rockefeller Foundation, f. 52; shiko pdf këtu

Bota sot ka 6.8 miliardë njerëz. Kjo shkon deri në rreth nëntë miliardë. Tani, nëse bëjmë një punë vërtet të shkëlqyeshme për vaksinat e reja, kujdesin shëndetësor, shërbimet e shëndetit riprodhues, ne mund ta ulim atë me, ndoshta, 10 ose 15 përqind. - Bill Gates, Biseda TED, 20 shkurt 2010; krh. shenjën 4:30

Tha Papa Gjon Pali II:

Në kontekstin e sotëm kulturor dhe shoqëror, në të cilin shkenca dhe praktika e mjekësisë rrezikojnë të humbin vëmendjen e dimensionit të tyre të pandarë etik, profesionistët e kujdesit shëndetësor mund të tundohen ndonjëherë për t'u bërë manipulues të jetës, apo edhe agjentë të vdekjes. -Evangelium Vitae, n 89

Për ata që i drejtohen Kishës së sotme për udhëzime morale mbi rreziqet e këtyre vaksinave, ata mund të gjejnë, në vend të kësaj, një vakum moral.[14]shih Të dashur Barinj… Ku jeni? Në fakt, në një deklaratë në 11 Dhjetor, 2020, Konferenca e Shteteve të Bashkuara të Peshkopëve Katolikë deklaroi

… Të vaksinoheni në mënyrë të sigurt kundër COVID-19 duhet të konsiderohet si një akt dashurie ndaj të afërmit tonë dhe pjesë e përgjegjësisë sonë morale për të mirën e përbashkët. - "Konsideratat Morale Lidhur me Vaksinat e reja COVID-19"; usccb.org

Duke pasur parasysh që këto vaksina kanë efekte të panjohura afatgjata, duke pasur parasysh reagimet aktuale të pafavorshme, dhe duke qenë se ato po i imponohen gjithnjë e më shumë popullatës… shumë katolikë shqetësohen plotësisht për mungesën e lirisë dhe udhëzimin moral. Sidoqoftë, ky nuk është një moment paniku, por një moment për t’u lutur. Nuk është një kohë për frikë, por një kohë për besim. Edhe një herë, nevoja për "njerëz të mençur" nuk ka qenë kurrë më e nevojshme. 

… E ardhmja e botës qëndron në rrezik nëse nuk vijnë njerëz më të mençur. —POPA ST. JOHN PAUL II, Consolidio Familiaris, n 8

Ashtu si Jozefi, Maria dhe Jezusi nuk u braktisën kur Herodi lëshoi ​​skuadrat e tij, ashtu edhe Gruaja-Kisha e cila tani po përpiqet të lindë tërë Popullin e Perëndisë nuk do të braktiset. Ashtu si Jozefi u paralajmërua në një ëndërr të ikte në Egjipt për të shmangur zemërimin e Herodit, ashtu edhe Zoti do të ruajë një mbetje që të mos duhet të ndjekë rrugën e Herodit.

… Gruas iu dhanë dy krahët e shqiponjës së madhe, në mënyrë që të mund të fluturonte në vendin e saj në shkretëtirë, ku, larg gjarprit, ajo u kujdes për një vit, dy vjet e gjysmë viti. (Zbul. 12:14)

Necessaryshtë e nevojshme që një tufë e vogël ekziston, pa marrë parasysh sa e vogël mund të jetë. —POPULLI PAUL VI, Sekreti Paul VI, Jean Guitton, f. 152-153, Referenca (7), f. ix.

Kështu që sonte, nëse ju ndodh të shihni një vështrim të asaj lidhjeje "ylli i Krishtlindjes" të Jupiterit dhe Saturnit, ngrini dy krahët e besim Lutje dhe besoji vetes Shën Jozefit në këtë vit që sapo është shenjtëruar tek ai.[15]shih vaticannews.va Po, kush më mirë të na udhëheqë nëpër Luginën e Kulturës së Vdekjes sesa ai të cilit Zoti Atë i besoi Birit të Tij hyjnor.  

 Shën Jozef, lutu për ne.

 

LIDHJE ME LIDHJE

Koha e Shën Jozefit

Pandemia e Kontrollit

Çelësi i Kaducusit

1942 ynë

Zoja: Përgatitja - Pjesa III

Numërimi

Korrëzimi i Madh

Apokalipsi i Krishtlindjes

Refugjatët dhe vetmitë që vijnë

Streha për kohën tonës

 


 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Papa JOHN PAUL II, Mesazhi i Atit të Shenjtë për Rininë e Botës, XVII Dita Botërore e Rinisë, n. 3; (krh. Is 21: 11-12)
2 Novo Millennio Inuente, n.9
3 2 Sam 24:10
4 Tenderi u ruajt këtu
5 shih Paganizmi i Ri - Pjesa III
6 shih nbcnews.com
7 këtu këtu këtu
8 Dr. David Nabarro, i dërguari special i Organizatës Botërore të Shëndetësisë (OBSH), 10 tetor 2020; Java në 60 Minuta # 6 me Andrew Neil; gloria.tv
9 këtu këtu këtu
10 David Beasley, Drejtor i WFP; 22 Prill, 2020; cbsnews.com
11 “Anafilaksia Pas Marrjes së Vaksinës m-ARN COVID-19”; 19 dhjetor, 2020; cdc.gov
12 6 nëntor. 2020; ekoterra.info
13 21 Dhjetor 2020; Sky News
14 shih Të dashur Barinj… Ku jeni?
15 shih vaticannews.va
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , , , , .