Konvergjenca e tetorit

 

A numri i çështjeve të rëndësishme botërore si dhe mesazhet e fundit profetike tregojnë këtë tetor. A ka ndonjë gjë për këtë?

Më është bashkuar sërish Prof. Daniel O'Connor teksa hulumtojmë në shenjat e jashtëzakonshme të kohës sonë… 

Shikojnë

 

Dëgjoj

 

 

 

Zoti ju bekoftë për mbështetjen tuaj!

 

me Nihil Obstat

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS.