Video: Për Profetët dhe Profecitë

 

kryepeshkop Rino Fisichella dikur tha,

Përballja me temën e profecisë sot është më shumë sikurse të shikosh rrënojat pas një mbytje anijeje. - "Profecia" në Fjalori i Teologjisë Themelore, faqe 788

Në këtë transmetim të ri në internet, Mark Mallett ndihmon shikuesin të kuptojë se si Kisha u afrohet profetëve dhe profecive dhe si duhet t'i shohim ata si një dhuratë për t'i dalluar, jo si një barrë për t'u mbajtur.

shikojnë:

 

 

LIDHJE ME LIDHJE

Profecia Kuptohet si duhet

A mund të injoroni zbulimin privat?

Të shikuesve dhe vizionarëve

Racionalizmi dhe Vdekja e Misterit

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT, VIDEO & PODCASTS.