Në prag

 

KJO javë, një trishtim i thellë dhe i pashpjegueshëm më pushtoi, ashtu si në të kaluarën. Por unë e di tani se çfarë është kjo: është një pikë trishtimi nga Zemra e Zotit - që njeriu e ka refuzuar Atë deri në pikën që ta sjellë njerëzimin në këtë pastrim të dhimbshëm. Theshtë trishtimi që Zoti nuk u lejua të triumfojë mbi këtë botë përmes dashurisë, por duhet ta bëjë këtë, tani, përmes drejtësisë. 

Pra, Dënimet që kanë ndodhur nuk janë asgjë tjetër përveç preludeve të atyre që do të vijnë. Sa më shumë qytete do të shkatërrohen? Drejtësia ime nuk mund të durojë më; Vullneti im dëshiron të triumfojë dhe do të dëshirojë të triumfojë me anë të dashurisë në mënyrë që të themelojë mbretërinë e saj. Por njeriu nuk dëshiron të vijë ta takojë këtë dashuri, prandaj është e nevojshme të përdoret Drejtësia. - Jezusi te Shërbëtori i Zotit, Luisa Piccarreta; 16 nëntor 1926

Shtë e qartë se shumë njerëz, të maskuar me kujdes dhe të distancuar me kujdes gjashtë metra nga fqinji i tyre, besojnë se jeta do të kthehet në normalitet "if ne thjesht u bindemi autoriteteve shëndetësore. ” Por ata besojnë në atë që tani është një fabul e dukshme: se gjithçka që duhet të bëjmë is "Rrafshoni kurbën" në mënyrë që jeta të rifillojë. Ai moment i "rrafshimit" ndodhi pak kohë më parë. Jo, tani me sa duket është bërë "nuk duhet të shohim më raste". Dhe kjo është e pamundur.

Pikërisht Sepse ajo që unë, dhe shumë shpirtra të tjerë të sinqertë, jemi përpjekur të paralajmërojmë njerëzit për muaj me radhë është se ky është vetëm fillimi i asaj që Kombet e Bashkuara kanë pranuar haptazi se janë një "Rivendosja e shkëlqyeshme" Nuk ka kthim në atë që ishte. Kjo eshte nje Revolucioni Global për të sjellë komunizmi global për "të mirën e përbashkët", për "hir të planetit" dhe më shumë "barazi". Në të vërtetë, me shfaqjen e rasteve të reja të koronavirusit - edhe nëse shumica dërrmuese e këtyre njerëzve nuk po vdesin, spitalet mbeten bosh dhe njerëzit mund të mos kenë as simptoma - mjafton që bllokimi të fillojë përsëri "për të zakonshmet mirë ” Përveç kësaj, këtë herë, ne do të shohim masa të reja radikale që përfshijnë testet e detyrueshme, vaksinat e detyrueshme, largimi i individëve të infektuar nga shtëpitë e tyre, etj. Këto janë gjëra që kemi dëgjuar drejtpërdrejt nga goja e zyrtarëve të KB dhe qeverisë, jo "teoricientë konspiracioni". 

 

E MIRA E PONRBASHKT?

Kjo nuk ka të bëjë dhe kurrë nuk ka qenë në lidhje me "të mirën e përbashkët". Sepse duke shkatërruar jetesën dhe bizneset e njerëzve nuk është për "të mirën e përbashkët". Një shembull: një e treta e restoranteve në Shtetet e Bashkuara vetëm përballen me mbyllje të përhershme për shkak të grykës së karantinës së të shëndetshmit.[1]Bloomberg, 1 korrik 2020 As nuk është duke dëmtuar zinxhirin global të furnizimit për "të mirën e përbashkët".[2]nacionalinteres.org; qendër.jhu.edu Në Kanada, unë kam biseduar me biznese të shumta të vogla dhe të mëdha të cilët thjesht nuk mund të marrin më aksione të gjërave themelore. As nuk është shkatërrimin e lirisë përmes kufizimeve iracionale, të rastësishme dhe jokonsistente për "të mirën e përbashkët" pasi, brenda natës, njerëzit janë bërë të tensionuar, të frikësuar dhe të izoluar nga njëri-tjetri. Si i tillë, abuzim me substanca, vetëvrasje vrasje normat janë rritur. Më në fund, mbyllja e kishave dhe privimi i besimtarëve nga Sakramentet nuk është për "të mirën e përbashkët" pasi që është nga Sakramentet (Pagëzimi, Eukaristia, Rrëfimi) që ne marrim hiret për shpëtimin dhe shenjtërimin tonë. 

Ah! bija ime, kur unë lejoj që kishat të mbeten të shkreta, ministrat të shpërndahen, Meshat të zvogëlohen, kjo do të thotë që sakrificat janë shkelje për mua, lutjet fyerje, adhurimet, mosrespektimet, argëtimet e rrëfimeve dhe pa fruta. Prandaj, duke mos gjetur më lavdinë time, por më tepër ofendime, e as ndonjë të mirë për ta, pasi nuk më bëjnë asgjë më, unë i heq. Sidoqoftë, kjo rrëmbim ministrash nga Shenjtërorja ime do të thotë gjithashtu që gjërat kanë arritur në pikën më të shëmtuar dhe se shumëllojshmëria e kamxhikëve do të shumëfishohet. Sa i vështirë është njeriu - sa i vështirë! —Jezusi Shërbëtorit të Zotit, Luisa Piccarreta; 12 Shkurt 1918 

Por e gjithë kjo është me të vërtetë mirë për ata që bëjnë thirrje për të gjithë botën:

Një vaksinë e koronavirusit e rrënjosur në një partneritet qeveritar është karburantit shpërblime financiare për drejtuesit e ndërmarrjes. - një titull në Washington Post, Korrik 2nd, 2020

It is e mirë për kompanitë farmaceutike dhe shkencëtarët brenda Qendrës për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC) që duhet të bëjnë së bashku miliarda dollarë.

CDC është një degë e industrisë farmaceutike. Agjencia zotëron më shumë se 20 patenta dhe blerje vaksinash dhe shet 4.1 miliardë dollarë vaksina në vit. Kongresmeni Dave Weldon ka theksuar se metrika kryesore për suksesin në të gjithë CDC është sa vaksina shet agjencia dhe sa me sukses agjensia zgjeron programin e saj të vaksinave - pavarësisht nga efektet negative në shëndetin e njeriut. Weldon ekspozoi se si Zyra e Sigurisë së Imunizimit, e cila supozohet të sigurojë efikasitetin dhe sigurinë e vaksinës, është përfshirë në atë metrikë. Shkencëtarët në atë pjesë të agjencisë nuk duhet të konsiderohen më pjesë e sektorit të sigurisë publike. Funksioni i tyre është të promovojnë vaksinat. Siç ka dëshmuar Dr. Thompson, ata urdhërohen në mënyrë rutinore të shkatërrojnë, manipulojnë dhe fshehin provat e reaksioneve anësore të vaksinës në mënyrë që të mbrojnë atë metrikë të fundit. CDC nuk duhet të jetë agjencia në të cilën po mbështetemi për mbikëqyrjen e programit të vaksinave. Theshtë ujku që ruan shtëpinë e pulave. - Robert F. Kennedy, EcoWatch, 15 Dhjetor 2016

It is mirë për Kombet e Bashkuara që kanë kërkuar me dëshpërim mjete për të ristrukturuar ekonominë, qoftë përmes “ngrohja globale”Ose disa kriza të tjera që do të çmontonin sistemin e tregut të lirë siç e njohim ne dhe do të prezantojmë mekanizma të rinj për“ rishpërndarjen e pasurisë ”.

… Duhet të çlirohet nga iluzioni se politika ndërkombëtare e klimës është politikë mjedisore. Në vend të kësaj, politika e ndryshimit të klimës ka të bëjë me mënyrën se si rishpërndajmë de fakto pasuria e botës —Ottmar Edenhofer i Panelit Ndërqeveritar të KB për Ndryshimet Klimatike (IPCC), dailysignal.com, 19 nëntor 2011

It is mirë për ata globalistë që kanë nxitur revolucion për dekada, në të vërtetë, që nga Revolucioni Francez. 

Kjo është kriza e jetës time. Edhe para goditjes pandemike, kuptova se ishim në një revolucionar moment kur ajo që do të ishte e pamundur apo edhe e pakonceptueshme në kohë normale ishte bërë jo vetëm e mundur, por ndoshta edhe absolutisht e nevojshme. Dhe më pas erdhi COVID-19, i cili ka prishur plotësisht jetën e njerëzve dhe kërkoi shumë sjellje të ndryshme. Isshtë një ngjarje e paparë që ndoshta nuk ka ndodhur kurrë në këtë kombinim… ne duhet të gjejmë një mënyrë për të bashkëpunuar në luftën kundër ndryshimeve klimatike dhe koronavirusit të ri. - George Soros, 13 maj, 2020; i pavarur.co.uk.

It is mirë për ata bankierë dhe filantropë botërorë të cilët, pasi kanë investuar dhe marrë nën kontroll jo vetëm farmaceutikën, por korporatat ushqimore, mediat dhe patentat bujqësore në farërat e modifikuara gjenetikisht, tani janë në gjendje të përfshijnë pothuajse të gjithë botën në sistemet e tyre dhe ideologjia.[3]shih Pandemia e Kontrollit 

Në këtë periudhë part partizanët e së keqes duket se po kombinohen së bashku dhe se po luftojnë me egërsinë e bashkuar, të udhëhequr ose të ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar fuqimisht dhe e përhapur e quajtur Masonët. Duke mos bërë më asnjë sekret për qëllimet e tyre, ata tani po ngrihen me guxim kundër vetë Zotit ... ai që është qëllimi i tyre i fundit e detyron vetë ta shohë - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka mësimi i krishterë prodhuar dhe zëvendësimi i një shteti të ri të gjërave në përputhje me idetë e tyre, nga të cilat do të nxirren themelet dhe ligjet thjesht natyralizëm. —POPA LEO XIII, Gjinia HumanumEnciklikë për Masonerinë, n.10, 20 Prill, 1884

Prandaj, tani jemi në pragun e një përmbysjeje, të tilla si bota nuk i ka parë kurrë. Dhe këtu është arsyeja pse është e pashmangshme 

 

PIKA E JO KTHIMIT

1. Zoti na ka thënë se është e pashmangshme

Shkrimet janë të qarta se do të vijë një kohë kur një sistem global ("bisha") i një lloji do të ngrihet drejt fundit të kësaj epoke dhe t'i detyrojë të gjithë të "blejnë dhe shesin" përmes ajo Ky Shkrim nuk është opsional, as një përrallë. Do te ndodhe. Në mënyrë të jashtëzakonshme sot, ne dëgjojmë hapur zyrtarë të qeverisë duke thënë se një "letërnjoftim biometrik" i një lloji ka të ngjarë të kërkohet për të provuar se jeni vaksinuar ose testuar, ose të dyja, në mënyrë që të hyni përsëri në shoqëri. Forma e kësaj ID nuk dihet ende, megjithëse një teknologji nano pullë ose "tatuazh" është tashmë në punë si dhe një injeksion i financuar nga DARPA (Agjencia e Projekteve të Kërkimit të Avancuar të Mbrojtjes) "çip biometrik" Papritmas, ne shohim se si "shenja e bishës" nuk është më ndonjë fantazi, por mund të paraqitet si një kërkesë "e përgjegjshme" "për të mirën e përgjithshme" - dhe kështu, sa lehtë do të "detyrohet" marka (Zbul. 13: 16) mbi të gjithë. 

 

2. I fuqishmi me të vërtetë janë i fuqishëm

Tre papët e fundit posaçërisht kanë paralajmëruar se këto elita anonime globale që po financojnë kombe të tëra, duke tërhequr fijet dhe duke diktuar kujdesin tuaj shëndetësor, kërcënojnë liria e njerëzimit. 

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me anë të të cilave njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata [dmth, interesa financiarë anonimë] janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

… Pa udhëzimin e bamirësisë në të vërtetë, kjo forcë globale mund të shkaktojë dëme të papara dhe të krijojë ndarje të reja brenda familjes njerëzore… njerëzimi rrezikon rreziqe të reja skllavërimi dhe manipulimi —POPE BENEDIKTI XVI, Caritas në Veritate, n.33, 26

 

3. Frika funksionon

Gjashtë muajt e kaluar kanë demonstruar se frika funksionon - diçka që autoritarët dhe diktatorët e mësuan shekuj më parë. Ndërsa ka demonstrata në disa vende kundër ligjeve drakoniane që po vihen në zbatim, kur bëhet fjalë për të, shumica e njerëzve thjesht do të dorëzohen. A do të shkoni në burg sepse nuk keni vendosur maskë, edhe pse disa botuar studime shkencore [4]krh. Uebfaqja e vetë CDC-së citon një studim që përfundon, "Megjithëse studimet mekanike mbështesin efektin e mundshëm të higjienës së duarve ose maskave të fytyrës, provat nga 14 prova të kontrolluara rastësisht të këtyre masave nuk mbështesnin një efekt thelbësor në transmetimin e gripit të konfirmuar laboratorik." Organizata Botërore e Shëndetësisë të dhëna konkludon se "maskat kirurgjikale dhe N95 (respiratore) ishin efektive në parandalimin e përhapjes së gripit" (me protokollet e duhura mjekësore). Sidoqoftë, në studime të tjera të maskave të kombinuara të fytyrës dhe higjienës së duarve, "provat ishin të pamjaftueshme për të përjashtuar shansin si një shpjegim për rrezikun e zvogëluar të transmetimit". Shiko këtu. tregojnë se ata jo vetëm që nuk arrijnë të ndalojnë grimcat e koronavirusit (ato janë shumë të vogla për maskat K95, aq më pak bandana juaj projektuese) por mund të përhapin në të vërtetë sëmundjen? Me siguri jo. A do të rrezikoni të gjobiteni me mijëra dollarë për të mos qëndruar në shtëpi ose distancim shoqëror - edhe pse hapësira prej "gjashtë metra" larg është një numër i rastësishëm? (Organizata Botërore e Shëndetësisë rekomandoi tre këmbë!).[5]"Katër muaj keqpërdorimi të paparë të qeverisë", ImprimisMaj / Qershor 2020, Vëllimi 49, Numri 5/6 Me siguri jo. A do ta lini frigoriferin tuaj të zbrazët sepse nuk mund të blini ushqime pa dëshmi se jeni vaksinuar? Bëni kujdes tani si përgjigjeni (shih 1).

 

4. Zoja ka premtuar se do të triumfojë. 

Zbulimet nga e gjithë bota, përfshirë ato në mesazhe të aprovuara kishtarisht, jo vetëm që kanë profetizuar këtë përmbysje të madhe, por triumfin për të ndjekur. Ndoshta është përmbledhur më së miri nga Gjon Pali II:

Pas pastrimit përmes sprovave dhe vuajtjeve, agimi i një epoke të re po prishet. -POPE ST. JOHN PAUL II, Auditori i Përgjithshëm, 10 Shtator 2003

 

5. Po ndodh shpejt! 

Më 9 qershor, 2020, unë shkrova në Ekspozimi i këtij Shpirti Revolucionar:

… Shënjoni fjalët e mia - ju do të shihni kishat tuaja katolike të prishura, të vandalizuara dhe disa të djegura deri në tokë, jo shumë larg nga tani. 

Vetëm disa javë më vonë, filloi i pari i një kaskade me djegie kishash, kokat e statujave, djegiet e Biblës dhe të ngjashme. Amerikë Veriore. Çfarë? Kjo nuk ka të bëjë me George Floyd? Jo nuk eshte. Bëhet fjalë për zhdukjen e krishterimit dhe të gjithë rendit aktual. 

Krishterimi duhet të eliminohet dhe t'i japë vendin një feje globale dhe një rendi të ri botëror.  -Jezu Krishti, Bartësi i Ujit të Jetës, n 4, Këshillat Papnorë për Kulturë dhe Dialog Ndërfetar

 

Mos kini frikë… POR mos u bëni budallenj

Konsensusi profetik në faqen time të motrës Kundërvënia për Mbretërinë është mjaft e shquar, siç u përmend më lart. Këshillat nga Parajsa në këtë kohë janë thelbësore. Shkoni te Sakramentet sa më shpesh që të mundeni, veçanërisht Eukaristinë dhe Rrëfimin. Lutuni Rruzarja çdo ditë. Shenjtërohuni tek Zoja, Shën Jozefi, dhe Zemra e Shenjtë. Agjëroni dhe lutuni, dhe lutuni edhe më shumë. Mos u tërhiq prapa në botën dhe mëkatin. Jini të gatshëm të ndihmoni të tjerët dhe veçanërisht t'u jepni një përgjigje atyre për arsyen e besimit tuaj. Mbroni të vërtetën. Qëndro me magjistarin e vërtetë të Kishës. Lutuni për Papën dhe klerikët. Mos bini në gjumë. 

Hm Tingëllon i njohur? Po, është i njëjti program që kemi dëgjuar për 2000 vjet me bonusin e Rruzares dhe disa sakramentalë dhe devotshmëri.

Tani ka pasur edhe paralajmërime më specifike që këtë Vjeshtë do të shohim ngjarje të mëdha; mbi këtë, ne vetëm mund të "presim dhe të shohim", ose unë do të preferoja të thoja, "shiko dhe lutu".

Titulli i CNN, 21 shtator, 2020

Thënë kjo, bllokimet kanë filluar përsëri dhe kështu personalisht ndjej se "dhimbja e rëndë" e radhës tashmë ka filluar (dhe ngjarje të tjera të mëdha po afrohen. Shih Timeline) Rekomandimi nga disa shikues për të grumbulluar disa muaj ushqim dhe furnizime nëse mundeni është, në këtë pikë, thjesht maturi duke pasur parasysh atë që pamë të ndodhte nga bllokimet e para. Tani për tani, zinxhiri global i furnizimit dhe shumë biznese që qëndrojnë sot nuk do të qëndrojnë nesër. E gjithë ekonomia është si një shtëpi me letra me një uragan që gati po godet. Si mendoni se do të jenë të ndershme? Pra, qartë, kjo është ora për të stërvitur besimin tuaj te Krishti. Nëse nuk e keni lexuar këtë profeci nga vonë Fr. Michael Scanlan në 1976, përmbledh atë që dua të them me këtë:

Bir njeriu, a e sheh atë qytet duke falimentuar? A jeni i gatshëm t'i shihni të gjitha qytetet tuaja duke falimentuar? A jeni i gatshëm të shihni falimentimin e të gjithë sistemit ekonomik ku ju mbështeteni tani, në mënyrë që të gjitha paratë të jenë pa vlerë dhe nuk mund t'ju mbështesin?

Bir njeriu, a e shihni krimin dhe paligjshmërinë në rrugët e qytetit tuaj, qytete dhe institucione? A jeni i gatshëm të shihni asnjë ligj, asnjë urdhër, asnjë mbrojtje për ju përveç asaj që unë vetë do t'ju jap?

Bir njeriu, a e sheh vendin të cilin e do dhe të cilin tani po e feston - historinë e një vendi që e shikon me nostalgji? A jeni i gatshëm të shihni asnjë vend - asnjë vend për të thirrur tuajin përveç atyre që unë ju jap si trupin tim? A do të më lejosh të të sjell jetën në trupin tim dhe vetëm atje?

Bir njeriu, a i sheh ato kisha në të cilat mund të shkosh kaq lehtë tani? A jeni gati t'i shihni me bare nëpër dyert e tyre, me dyer të gozhduara të mbyllura? A jeni gati ta bazoni jetën tuaj vetëm tek Unë dhe jo në ndonjë strukturë të veçantë? A jeni gati të vareni vetëm nga Unë dhe jo nga të gjitha institucionet e shkollave dhe famullive që po punoni kaq shumë për të nxitur?

Bir njeriu, unë ju thërras që të jeni gati për këtë. Kjo është ajo që po ju tregoj. Strukturat po bien dhe ndryshojnë - nuk është për ju të dini detajet tani - por mos u mbështetni në ato siç keni qenë. Unë dua që ju të bëni një angazhim më të thellë ndaj njëri-tjetrit. Unë dua që ju t’i besoni njëri-tjetrit, të ndërtoni një ndërvarësi që bazohet në Shpirtin tim. Shtë një ndërvarësi që nuk është luksoze. Shtë një domosdoshmëri absolute për ata që do të mbështesin jetën e tyre mbi mua dhe jo strukturat nga një botë pagane. Unë kam folur dhe do të zhvillohet. Fjala ime do të dalë përpara popullit tim. Ata mund të dëgjojnë dhe ata mund të jo - dhe unë do të përgjigjem në mënyrë të duhur — por kjo është fjala ime.

Shikoni për ju, bir njeriu. Kur ta shihni të mbyllur të gjitha, kur të shihni gjithçka të hequr që është marrë si e mirë, dhe kur të jeni gati të jetoni pa këto gjëra, atëherë do të dini se çfarë jam duke bërë gati. -Kjo profeci u soll në dritë nga Dr. Ralph Martin pasi filluan bllokimet. Shiko Fr. Scanlan - Profecia e vitit 1976.

Në vitin 2006, u mblodha me një grup të vogël misionarësh në dhomën e sipërme të një kishëz të vogël në malet e Kanadasë Perëndimore. Atje, përpara Sakramentit të Bekuar, ne u shenjtëruam në Zemrën e Shenjtë të Jezusit. Në heshtjen e fuqishme të atij momenti, unë mora një "vizion" të rrallë, rrjedhës dhe të kthjellët të brendshëm, të cilin dua ta ndaj përsëri këtu për dallimin dhe lutjen tënde. Më ka ardhur në mendje shpesh këto muajt e fundit dhe unë ndiej se po i afrohemi me shpejtësi. Ai i bën jehonë profecisë së dhënë nga Fr. Michael ku Jezusi pyet, "A do të më lejosh të të sjell jetën në trupin tim dhe vetëm atje?"

Më poshtë është një vizion i ardhjes së "bashkësive paralele" që do të shfaqen pas një krize

Unë pashë që, në mes të kolapsit virtual të shoqërisë për shkak të ngjarjeve kataklizmike, një "udhëheqës botëror" do të paraqiste një zgjidhje të patëmetë për kaosin ekonomik. Kjo zgjidhje do të shërojë në të njëjtën kohë shtrëngimet ekonomike, si dhe nevojën e thellë shoqërore të shoqërisë, domethënë nevojën për Komuniteti. [Unë menjëherë kuptova që teknologjia dhe ritmi i shpejtë i jetës kanë krijuar një mjedis izolimi dhe vetmie -tokë e përsosur për një i ri koncepti i bashkësisë që do të shfaqet.] Në thelb, unë pashë se cilat do të ishin "bashkësitë paralele" me komunitetet e krishtera. Komunitetet e krishtera do të ishin krijuar tashmë përmes "ndriçimit" ose "paralajmërimit" ose ndoshta më shpejt [ato do të çimentoheshin nga hiret e mbinatyrshme të Shpirtit të Shenjtë dhe do të mbroheshin nën mantelin e Nënës së Bekuar.]

Nga ana tjetër, "bashkësitë paralele" do të pasqyronin shumë nga vlerat e bashkësive të krishtere - ndarja e drejtë e burimeve, një formë e shpirtshmërisë dhe lutjes, mendimi i njëjtë dhe ndërveprimi shoqëror e mundur (ose e detyruar të ekzistojë) nga pastrimet e mëparshme, të cilat do t'i detyronin njerëzit të bashkoheshin së bashku. Dallimi do të ishte ky: bashkësitë paralele do të bazoheshin në një idealizëm të ri fetar, të ndërtuar mbi bazat e relativizmit moral dhe të strukturuar nga filozofitë e Epokës së Re dhe Gnostikës. DHE, këto komunitete do të kishin gjithashtu ushqim dhe mjete për mbijetesë të rehatshme.

Tundimi për të krishterët për të kryqëzuar do të jetë aq i madh sa do të shohim familje të ndara, baballarë të kthyer kundër djemve, vajza kundër nënave, familje kundër familjeve (krh. Marku 13:12). Shumë do të mashtrohen sepse bashkësitë e reja do të përmbajnë shumë nga idealet e komunitetit të krishterë (krh. Veprat 2: 44-45), e megjithatë, ato do të jenë struktura të zbrazëta, pa zot, që shkëlqejnë në një dritë false, të mbajtur së bashku nga frika më shumë sesa nga dashuria dhe të fortifikuara me qasje të lehtë në gjërat e nevojshme të jetës. Njerëzit do të joshen nga ideali - por do të gëlltiten nga gënjeshtra. [E tillë do të jetë taktika e Satanit, për të pasqyruar komunitetet e vërteta të krishtere, dhe në këtë kuptim, për të krijuar një anti-kishë].

Ndërsa uria dhe inkriminimi përshkallëzohen, njerëzit do të përballen me një zgjedhje: ata mund të vazhdojnë të jetojnë në pasiguri (duke folur njerëzisht) duke besuar te  Vetëm Zoti, ose ata mund të zgjedhin të ushqehen mirë në një komunitet mikpritës dhe në dukje të sigurt. [Ndoshta një farë "shënojë"Do të kërkohet t'u përkasin këtyre komuniteteve - një spekulim i qartë, por i besueshëm (krh. Zbulesa 13: 16-17)].

Ata që refuzojnë këto bashkësi paralele do të konsiderohen jo vetëm të dëbuar, por pengesa për atë që shumë do të mashtrohen duke besuar është "ndriçimi" i ekzistencës njerëzore - zgjidhja e një njerëzimi në krizë dhe e humbur. [Dhe këtu përsëri, terrorizëm është një tjetër element kryesor i planit aktual të armikut. Këto bashkësi të reja do të qetësojnë terroristët përmes kësaj feje të re botërore duke sjellë kështu një "paqe dhe siguri" të rreme, dhe kështu, të krishterët do të bëhen "terroristët e rinj" sepse ata kundërshtojnë "paqen" e vendosur nga udhëheqësi botëror.]

Edhe pse njerëzit deri tani do ta kenë dëgjuar zbulesën në Shkrime në lidhje me rreziqet e një feje të ardhshme botërore (krh. Zbulesa 13: 13-15), mashtrimi do të jetë aq bindës sa shumë do të besojnë Katolicizmi të jetë ajo fe "e keqe" botërore në vend të kësaj. Vrasja e të krishterëve do të bëhet një "akt vetëmbrojtjeje" i justifikueshëm në emër të "paqes dhe sigurisë".

Konfuzioni do të jetë i pranishëm; të gjitha do të testohen; por mbetja besnike do të mbizotërojë.

Merrni parasysh këto fjalë të shenjta:

Revolta [revolucioni] dhe ndarja duhet të vijnë… Sakrifica do të pushojë dhe… Biri i Njeriut vështirë se do të gjejë besim në tokë… Të gjitha këto pasazhe janë kuptuar për mundimin që Antikrishti do të shkaktojë në Kishë… Por Kisha… nuk do të dështojë dhe do të ushqehet dhe ruhet mes shkretëtirave dhe vetmive në të cilat Ajo do të pensionohet, siç thotë Shkrimi, (Apok. Ch. 12). - Shën. Francis de Sales, Misioni i Kishës, kapitulli X, n.5

Më në fund, pothuajse e kam humbur gjumin këto ditë sepse dëshiroja që të jesh i sigurt se ke lexuar Zoja: Përgatitja - Pjesa III. Këto janë momentet profetike në jetën time që vërtet besoj se janë në prag të përmbushjes. Ju lutem lexojeni. Mos i numëro fjalët dhe mos mendo se sa kohë do të të duhet (ndërsa ne kurrë nuk mendojmë të lëvizim pa mend në Facebook). Unë i dërgoj këto gjëra me dashuri dhe një bindje të fortë, bazuar në pesëmbëdhjetë vjet përpjekje për të qenë një roje besnike, se këto ngjarje janë tani i pashmangshëm. Unë tashmë jam budalla për Krishtin. Nëse gaboj, atëherë do të jem budalla për Krishtin me vezë në fytyrë. Unë mund të jetoj me atë. 

Më shumë për të thënë në ditët në vijim 

 

"Do të doja të mos kishte ndodhur në kohën time", tha Frodo.
"Kështu edhe unë," tha Gandalf, "dhe kështu bëjnë të gjithë ata që jetojnë për të parë kohë të tilla.
Por kjo nuk është për ata që të vendosin. E tëra çfarë duhet të vendosim është
çfarë të bëjmë me kohën që na është dhënë. ”

—JR Tolkien, Lord of the Rings

 

Shihni Afatet kohore të ngjarjeve duke klikuar në këtë imazh:

 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Bloomberg, 1 korrik 2020
2 nacionalinteres.org; qendër.jhu.edu
3 shih Pandemia e Kontrollit
4 krh. Uebfaqja e vetë CDC-së citon një studim që përfundon, "Megjithëse studimet mekanike mbështesin efektin e mundshëm të higjienës së duarve ose maskave të fytyrës, provat nga 14 prova të kontrolluara rastësisht të këtyre masave nuk mbështesnin një efekt thelbësor në transmetimin e gripit të konfirmuar laboratorik." Organizata Botërore e Shëndetësisë të dhëna konkludon se "maskat kirurgjikale dhe N95 (respiratore) ishin efektive në parandalimin e përhapjes së gripit" (me protokollet e duhura mjekësore). Sidoqoftë, në studime të tjera të maskave të kombinuara të fytyrës dhe higjienës së duarve, "provat ishin të pamjaftueshme për të përjashtuar shansin si një shpjegim për rrezikun e zvogëluar të transmetimit". Shiko këtu.
5 "Katër muaj keqpërdorimi të paparë të qeverisë", ImprimisMaj / Qershor 2020, Vëllimi 49, Numri 5/6
Postuar ne BALLINA, LEXIMET masive, SHENJAT dhe tagged , , , , , , , , , , , .