Letër e Hapur për Peshkopët Katolikë

 

Besimtarët e Krishtit janë të lirë të bëjnë të ditur nevojat e tyre,
veçanërisht nevojat e tyre shpirtërore dhe dëshirat e tyre për Pastorët e Kishës.
Ata kanë të drejtë, vërtet nganjëherë detyra,
në përputhje me njohuritë, kompetencën dhe pozicionin e tyre,
për t'u shfaqur Pastorëve të shenjtë pikëpamjet e tyre mbi çështjet
që kanë të bëjnë me të mirën e Kishës. 
Ata kanë të drejtë gjithashtu që t'ia bëjnë të njohur pikëpamjet e tyre të tjerëve besnikë të Krishtit, 
por duke vepruar kështu ata duhet të respektojnë gjithmonë integritetin e besimit dhe moralit,
tregojnë respektin e duhur ndaj Pastorëve të tyre,
dhe merren parasysh të dyja
e mira dhe dinjiteti i përbashkët i individëve.
-Kodi i Ligjit të Kanunit, 212

 

 

I dashur Peshkopët katolikë,

Pas një viti e gjysmë të jetuarit në një gjendje "pandemie", jam i detyruar nga të dhënat e pamohueshme shkencore dhe dëshmitë e individëve, shkencëtarëve dhe mjekëve që të luten hierarkinë e Kishës Katolike të rishqyrtojë mbështetjen e saj të përhapur për "shëndetin publik masat ”që në fakt po rrezikojnë rëndë shëndetin publik. Ndërsa shoqëria po ndahet midis "të vaksinuarve" dhe "të pavaksinuarve" - ​​me këtë të fundit që vuan gjithçka nga përjashtimi nga shoqëria deri te humbja e të ardhurave dhe jetesës - është tronditëse të shohësh disa barinj të Kishës Katolike duke inkurajuar këtë aparteid të ri mjekësor. 

Atje jane shtatë premisat themelore që Kisha me sa duket i ka pranuar si fakte shkencore që janë, në të vërtetë, pseudoshkenca në rastin më të mirë. Unë do të trajtoj secilën nga këto më poshtë. Edhe pse aktualisht jam një ungjilltar laik brenda Kishës, prejardhja ime profesionale është një ish -reportere televizive me CTV Edmonton në Kanada. Si i tillë, unë jam kthyer në rrënjët e mia gazetareske vonë me shpresën për të shpuar përmes censurës intensive dhe kulturës së anulimit që i ka privuar besimtarët dhe botën në përgjithësi nga informacionet kritike që janë çështje jete dhe vdekjeje-një çështje vërtet e " e mira e përbashkët. ” Romancieri amerikan Upton Sinclair dikur shkruante: "foolshtë marrëzi të bindesh pa prova, por është po aq marrëzi të refuzosh të bindesh me prova të vërteta."

Para se të trajtoj këto shtatë premisa, ekziston një temë themelore që është pranuar nga shoqëria në përgjithësi dhe që ka shkaktuar dëme të jashtëzakonshme. Dhe kjo është ideja e re që një person krejtësisht i shëndetshëm është disi një kërcënim viral. Dr Peter McCullough, MD, MPH, FACC, FAHA, është ndoshta eksperti kryesor në botë sot në përgjigjen e pandemisë dhe mjeku më i cituar në Bibliotekën Kombëtare të Mjekësisë. Ai deklaroi kohët e fundit:

Virusi nuk përhapet asimptomatikisht. Vetëm njerëzit e sëmurë ua japin njerëzve të tjerë. - 20 Shtator 2021; interviste, Gab TV, 6:32

Një nga imunologët më të njohur në botë pajtohet:

… Ishte kurorëzimi i marrëzisë për të pohuar se dikush mund të kishte COVID-19 pa ndonjë simptomë fare ose madje edhe të kalonte sëmundjen së bashku pa treguar asnjë simptomë çfarëdo. - Profesor Beda M. Stadler, PhD, ish drejtor i Institutit për Imunologji në Universitetin e Bernit në Zvicër; Weltwoche (Java Botërore) më 8 qershor 2020; krh. worldhealth.net

Ish -Zëvendëspresidenti dhe Shefi Shkencëtar i prodhuesit të vaksinave Pfizer, jo më pak, deklaron prerazi se një premisë e tillë është një trillim i plotë. 

Transmetimi asimptomatik: koncepti që një person i përkryer mund të përfaqësojë një kërcënim të virusit të frymëmarrjes për një person tjetër; që është shpikur rreth një vit më parë - asnjëherë nuk është përmendur më parë në industri… Nuk është e mundur të kesh një trup të mbushur me virus të frymëmarrjes deri në atë pikë sa të jesh burim infektiv dhe të mos kesh simptoma Nuk është e vërtetë që njerëzit pa simptoma janë një kërcënim i fortë i virusit të frymëmarrjes. - Dr. Mike Yeadon, 11 Prill 2021, intervistë më Vagabondi i Fundit Amerikan

Nga të dhënat që kemi, duket se është ende e rrallë që një person asimptomatik të transmetojë në të vërtetë te një individ dytësor. — Dr. Maria Van Kerkhove, Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH), nga Ndjek Shkencen?, Shenja 2:53

Studimet e fundit konfirmojnë se transmetimi asimptomatik është thjesht i rrallë nëse ndonjëherë.[1]"Një gjykim i kontrolluar i rastit (RCT) me 246 pjesëmarrës [123 (50%) simptomatikë)] të cilët u ndanë ose të mbanin ose të mos mbanin maskë kirurgjikale, duke vlerësuar transmetimin e viruseve përfshirë koronavirusin. Rezultatet e këtij studimi treguan se në mesin e individëve simptomatikë (ata me ethe, kollë, dhimbje të fytit, rrjedhje hundësh etj ...) nuk kishte asnjë ndryshim midis mbajtjes dhe mos mbajtjes së një maskë fytyre për transmetimin e grimcave të pikave prej> 5 µm mbi pikat e koronavirusit. Në mesin e individëve asimptomatikë, nuk kishte asnjë pikë ose aerosole koronavirus të zbuluar nga asnjë pjesëmarrës me ose pa maskë, duke sugjeruar që individët asimptomatikë nuk transmetojnë ose infektojnë njerëz të tjerë. " (Leung NHL, Chu DKW, Shiu EYC, Chan KH, McDevitt JJ, Hau BJP "Virusi i frymëmarrjes që derdh në frymëmarrje dhe efikasitet të maskave të fytyrës." Nat Med. 2020; 26: 676-680. [PubMed] [] [Lista e ref])

Kjo u mbështet më tej nga një studim mbi infektivitetin ku 445 individë asimptomatikë u ekspozuan ndaj bartësit asimptomatik SARS-CoV-2 (ishte pozitiv për SARS-CoV-2) duke përdorur kontakt të ngushtë (hapësirë ​​të përbashkët karantine) për një mesatare prej 4 deri në 5 ditë. Studimi zbuloi se asnjë nga 445 individët nuk ishte infektuar me SARS-CoV-2 të konfirmuar nga polimeraza e transkriptimit të kundërt në kohë reale. (Gao M., Yang L., Chen X., Deng Y., Yang S., Xu H. "Një studim mbi infektivitetin e bartësve asimptomatikë të SARS-CoV-2". Respir Med. 2020; 169 [Artikulli i lirë i PMC] [PubMed] [] [Lista e ref]).

Një studim JAMA Network Open zbuloi se transmetimi asimptomatik nuk është një nxitës kryesor i infeksionit brenda familjeve. (14 dhjetor 2020; jamanetwork.com)

Një studim masiv i gati 10 milion njerëzve u botua në 20 Nëntor 2020 në prestigjioz Nature Communications: "Të gjithë banorët e qytetit të moshës gjashtë vjeç e lart kishin të drejtë dhe 9,899,828 (92.9%) morën pjesë ... Nuk kishte teste pozitive midis 1,174 kontakteve të ngushta të rasteve asimptomatike ... Kulturat e virusit ishin negative për të gjitha rastet asimptomatike pozitive dhe pozitive, duke mos treguar asnjë" virus të zbatueshëm "Në rastet pozitive të zbuluara në këtë studim." -"Shqyrtimi i acidit nukleik SARS-CoV-2 pas mbylljes në gati dhjetë milion banorë të Wuhan, Kinë", Shiyi Cao, Yong Gan et. al, natyra.com.

Dhe në Prill 2021, CDC publikoi një studim që përfundoi: "Ne nuk kemi vërejtur asnjë transmetim nga pacientët me raste asimptomatike dhe SAR më të lartë përmes ekspozimit presimptomatik." -"Analiza e transmetimit asimptomatik dhe presimptomatik në shpërthimin SARS-CoV-2, Gjermani, 2020", cdc.gov
Prandaj rrjedh se maskimi i të shëndetshmëve,[2]cf. Një artikull që përmbledh të gjitha studimet më të fundit mbi maskimin dhe pse është joefektiv: Demaskimi i fakteve distancimi shoqëror dhe mbyllja e të gjithë popullatave të shëndetshme sesa protokollet e fokusuara shëndetësore dhe karantinimi i të sëmurëve, kanë pak bazë në shkencë.[3]Unë i trajtoj këto në detaje në dokumentar Ndjek Shkencen? Testi PCR, i përdorur globalisht për të përcaktuar nëse dikush ka COVID, ka prodhuar kaq shumë "pozitivë të rremë"[4]shih Dhjetë fabulat më të mira të pandemisë Çështja Kundër Gates - mbi 90% sipas New York Times [5]nytimes.com/2020/08/29 - se është dënuar nga disa gjykata evropiane[6]portuguese: gjeopolitike.org/2020/11/21; Austriake: greatgameindia.com; Belgjika: politikan.eu dhe është quajtur "kriminel" nga disa shkencëtarë kryesorë.[7]shih Ndjek Shkencen?, 7: 30 Edhe CDC më në fund pranoi kohët e fundit se testi nuk mund të bëjë dallimin midis gripit sezonal dhe virusit COVID.[8]"Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) u bënë thirrje laboratorëve këtë javë që të pajisin klinikat me pajisje që mund të testojnë për të dyja koronavirus dhe grip ndërsa "sezoni i gripit" po afrohet ... Kishte Vdekje 646 në lidhje me gripin midis të rriturve të raportuar në vitin 2020, ndërsa në vitin 2019 CDC vlerësoi se midis 24,000 dhe 62,000 njerëzit vdiqën nga sëmundjet e lidhura me gripin. " - 24 korrik 2021; yahoo.com Duke kombinuar mbi një mijë orë kërkime, unë e kam trajtuar këtë largim mahnitës nga shkenca në një dokumentar të ri të quajtur Ndjek Shkencen? 

Jo shumë kohë më parë, Papa Françesku tha:

Unë besoj se etikisht të gjithë duhet të marrin vaksinën. Choiceshtë zgjedhje etike sepse ka të bëjë me jetën tuaj, por edhe jetën e të tjerëve. Unë nuk e kuptoj pse disa thonë se kjo mund të jetë një vaksinë e rrezikshme. Nëse mjekët po ju paraqesin këtë si një gjë që do të shkojë mirë dhe nuk ka ndonjë rrezik të veçantë, pse të mos e merrni atë? Ekziston një mohim vetëvrasës që nuk do të dija ta shpjegoja, por sot, njerëzit duhet të marrin vaksinën. OPPOPE FRANCIS, intervistë për programin e lajmeve TG5 të Italisë, 19 janar 2021; ncronline.com

Fatkeqësisht, kjo deklaratë, e cila kundërshtohet nga të dhënat e reja, është baza për të lejuar kthimin jo vetëm të ndarjes en masse brenda shoqërisë, por potencialisht ka çuar në dëmtimin dhe vdekjen e shumë të tjerëve, siç do të shpjegoj.

Unë e shkruaj këtë letër veçanërisht në emër të të gjithë priftërinjve dhe laikëve që më kanë drejtuar mua, të ushtruar nën presion nga peshkopët e tyre për të marrë pjesë në një program mjekësor që shkel ndërgjegjen e tyre…

 

Premisa I: Kjo është një vaksinë

Premisa e parë nga e cila duket se funksionon Kisha është se kjo është një "vaksinë". Nuk është gjë e vogël që janë injeksionet e ARNi nuk vaksinat në çdo kuptim tradicional. Sipas Administratës së Ushqimit dhe Barnave të Shteteve të Bashkuara (FDA), është një "terapi gjenike". 

Aktualisht, mARN konsiderohet si një produkt i terapisë gjenike nga FDA. —Deklarata e Regjistrimit të Modernës, fq. 19, sek.gov

Kjo është një teknologji që nuk ka dalë kurrë në treg pas gati njëzet vitesh kërkime për shkak të vdekshmërisë së saj në provat e kafshëve.[9]primaredoktor.org; Letra e Bardhë e Mjekëve të Frontit të Amerikës Vaksinat eksperimentale për COVID-19; shih pfizer.com Ajo gjeti vetëm "përdorim të autorizimit emergjent" gjatë kësaj pandemie të deklaruar aktuale. Pse është e rëndësishme kjo? Nuk ka studime afatgjata të kësaj "vaksine" aktuale, një proces i cili zakonisht merr 10-15 vjet para se të shpërndahet në masë. Së dyti, provat klinike të këtyre injeksioneve të ARN nuk janë planifikuar të përfundojnë deri në vitin 2023.[10]clinicaltrials.gov Kjo do të thotë që të gjitha të dhënat e provës dhe sigurisë janë ende duke u mbledhur ndërsa produkti po injektohet në miliona krahë. Kjo, sipas shumë përkufizimit, e bën këtë një eksperimental injeksion. Kjo është konfirmuar nga Moderna.[11]Dëgjoni "Pranimi i Modernës", gjëmoj.com

CEO i Moderna pranon se kjo teknologji "në të vërtetë po hakon softuerin e jetës".[12]Biseda TED Ekzistojnë shqetësime se në fakt mund të ndryshojë ADN -në e njeriut.[13]“Na është thënë se vaksinat e ARN-së SARS-CoV-2 nuk mund të integrohen në gjenomin njerëzor, sepse ARN-ja e dërguar nuk mund të kthehet përsëri në ADN. Kjo është e rreme. Ekzistojnë elemente në qelizat njerëzore të quajtura retrotransposone LINE-1, të cilat me të vërtetë mund të integrojnë mRNA në një gjenom njerëzor me transkriptim të kundërt endogjen. Për shkak se mRNA e përdorur në vaksina është e stabilizuar, ajo vazhdon brenda qelizave për një periudhë më të gjatë kohore, duke rritur shanset që kjo të ndodhë. Nëse gjeni për SARS-CoV-2 Spike integrohet në një pjesë të gjenomit që nuk është e heshtur dhe në të vërtetë shpreh një proteinë, është e mundur që njerëzit që marrin këtë vaksinë mund të shprehin vazhdimisht SARS-CoV-2 Spike nga qelizat e tyre somatike për pjesën tjetër të jetës së tyre. Duke i vaksinuar njerëzit me një vaksinë që shkakton që qelizat e tyre të shprehin proteinat Spike, ata po inokulohen me një proteinë patogjene. Një toksinë që mund të shkaktojë inflamacion, probleme me zemrën dhe një rrezik të rritur të kancerit. Në afat të gjatë, mund të çojë gjithashtu në sëmundje neurodegjenerative të parakohshme. Absolutisht askush nuk duhet të detyrohet të marrë këtë vaksinë në asnjë rrethanë, dhe në fakt, fushata e vaksinimit duhet të ndalet menjëherë. " - Instituti për Inteligjencën Jofitimprurëse të Shfaqjes së Koronavirusit, Letra e Spartakut, fq 10. Shih gjithashtu Zhang L, Richards A, Khalil A, et al. "ARN SARS-CoV-2 e transkriptuar dhe e integruar në gjenomin njerëzor", 13 dhjetor 2020, PubMed; "Studimi MIT & Harvard sugjeron vaksinën e ARN -së që mund të ndryshojë përgjithmonë ADN -në në fund të fundit" Të Drejtat dhe Liria, 13 gusht 2021; "Transkriptimi i kundërt ndërqelizor i vaksinës mRNA të Pfizer BioNTech COVID-19 BNT162b2 In vitro në linjën qelizore të mëlçisë njerëzore", Markus Aldén et. al, www.mdpi.com; "Homologjia MSH3 dhe Lidhja e Rekombinimit Potencial me Vendin e Shkëputjes së Furinit SARS-CoV-2", frontiersin.org; kf. "Mashtrimi me injeksion - nuk është një vaksinë" - Raport Solari, 27 maj 2020 Isshtë befasuese, pra, që Kisha në dukje e ka hedhur mbështetjen e saj pas një teknologjie krejtësisht të re, të paprovuar me potencial radikal për keqpërdorim.[14]cf. Prof. Yuval Harar, për shembull, i konsideron njerëzit si "kafshë të hackueshme": gjëmoj.com La Katekizmi i Kishës Katolike është e qartë:

Hulumtimi ose eksperimentimi mbi qenien njerëzore nuk mund të legjitimojë akte që në vetvete janë në kundërshtim me dinjitetin e personave dhe me ligjin moral. Pëlqimi i mundshëm i subjekteve nuk justifikon akte të tilla. Eksperimentimi mbi qeniet njerëzore nuk është moralisht i ligjshëm nëse ekspozon jetën e subjektit ose integritetin fizik dhe psikologjik ndaj rreziqeve joproporcionale ose të shmangshme. Eksperimentimi mbi qeniet njerëzore nuk përputhet me dinjitetin e personit nëse bëhet pa pëlqimin e informuar të subjektit ose atyre që flasin në mënyrë legjitime për të. —N. 2295

 

Premisa II: Etikisht të gjithë duhet ta marrin këtë "vaksinë"

Meqenëse terapitë e gjeneve mRNA janë eksperimentale, çdo detyrim ose "mandat" për të detyruar dikë që të injektohet me këtë teknologji është një shkelje e drejtpërdrejtë e mësimit katolik, si dhe Kodit të Nurembergut. Ky Kod u zhvillua në 1947 për të mbrojtur pacientët nga eksperimentet mjekësore, duke deklaruar si deklaratën e tij të parë se "pëlqimi vullnetar i subjektit njerëzor është absolutisht thelbësor." [15]Shuster E. Pesëdhjetë vjet më vonë: Rëndësia e kodit të Nurembergut. Revista e Mjekësisë e Nju Anglisëe 1997; 337: 1436-1440 Prandaj, deklarata e Atit të Shenjtë se "se etikisht të gjithë duhet të marrin vaksinën" është në kundërshtim me këtë parim bazë të etikës ndërkombëtare. Së dyti, është në kundërshtim me udhëzimet e Kongregacionit për Doktrinën e Besimit:

Në të njëjtën kohë, arsyeja praktike bën të qartë se vaksinimi nuk është, si rregull, një detyrim moral dhe se, për këtë arsye, duhet të jetë vullnetar. - "Shënim mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave anti-Covid-19", n. 6; vatikan.va

Prandaj, është thellësisht shqetësuese të kesh parë Peshkopin tënd në Moncton, New Brunswick të kërcënojë shkurtimisht se do t'i refuzojë sakramentet nga ata që nuk janë "të vaksinuar dyfish".[16]web.archive.org Sidoqoftë, ne e kuptojmë se kjo tashmë mund të jetë rasti në Malajzi. Sidoqoftë, është e qartë se disa peshkopë dhe kardinalë po detyrojnë stafin e tyre dioqezan të injektohet - ose të përballen me përfundimin e mundshëm, i cili është i barabartë me shkeljen e "pëlqimit vullnetar të subjektit njerëzor".

 

Premisa III: "Vaksina" nuk ka ndonjë "rrezik të veçantë"

Në udhëzimet e CDF -së, ajo shprehimisht thotë:

Ne nuk kemi ndërmend të gjykojmë sigurinë dhe efikasitetin e këtyre vaksinave, edhe pse etikisht të rëndësishme dhe të nevojshme, pasi ky vlerësim është përgjegjësi e studiuesve biomjekësorë dhe agjencive të barnave. —N. 1, vatikan.va

Një vit e gjysmë në pandeminë dhe shumë muaj në një "vaksinim masiv" të paparë të popullsisë globale, ka të dhëna të mjaftueshme për të kundërshtuar mohimin befasues të Papës. Për një, sprovat e kafshëve që nga fillimi ishin tashmë një "sinjal" i "rreziqeve të veçanta" të mundshme me këtë terapi. 

Sidoqoftë, tani që jemi mirë në sprovat njerëzore, të dhënat e hershme zbulojnë një pamje të paparë dhe shqetësuese. Në Shtetet e Bashkuara, VAERS (Sistemi i Raportimit të Ngjarjeve Anësore të Vaksinave) i krijuar për të mbledhur informacion mbi dëmtimet e vaksinave, zbulon se 15,386 njerëz thuhet se kanë vdekur pas marrjes së injeksionit deri më 17 shtator të këtij viti;[17]50% e tyre brenda 48 orëve nga injektimi, sipas Dr. Peter McCullough; cf. odysee.com 20,789 janë plagosur përgjithmonë;[18]Ne po botojmë shumë nga historitë e tyre këtu. dhe mbi 800,000 kanë raportuar një lloj reagimi negativ që ndryshon në ashpërsi.[19]VAERS; kjo faqe interneti ka filtruar injeksione COVID-19 nga vaksina të tjera këtu: openVAERS.com; ne po i ndjekim numrat në mënyrë të pavarur nga disa vende këtu. Për perspektivë, Dr. Peter McCullough, i cili ka kryesuar bordet e monitorimit të sigurisë së të dhënave të drogës, vëren se:

Një ilaç tipik i ri në rreth pesë vdekje, vdekje të pashpjegueshme, kemi një paralajmërim të kutisë së zezë, duke thënë se mund të shkaktojë vdekje. Dhe pastaj në rreth 50 vdekje është tërhequr nga tregu. - intervistë me Alex Newman, Amerikan i Ri, 27 Prill 2021

Gjatë pandemisë së gripit të derrit në 1976, ata u përpoqën të vaksinonin 55 milionë amerikanë, por dëshira u hodh papritur. "Programi u vra me 25 të vdekur," thotë Dr. McCullough.[20]lexoni intervisten këtu Më 16 korrik 1999, CDC rekomandoi që ofruesit e kujdesit shëndetësor të pezullojnë përdorimin e RotaShield të licencuar - një vaksinë rotavirus - pasi vetëm 15 raste të intuzusceptimit (pengimi i zorrëve) u raportuan në VAERS.[21]cdc.gov 

Për më tepër, Dr. McCullough vëren një Studimi i Harvardit që gjetën vetëm rreth 1% të reaksioneve anësore aktuale janë raportuar tek VAERS.[22]Lazari raportin përfundimtar Kjo do të thotë që lëndimet dhe vdekjet e lartpërmendura mund të jenë eksponenciale më e lartë.[23]Dr Jessica Rose, PhD, MSc, BSc, e cila kohët e fundit paraqiti prova në një seancë publike të FDA -së, thotë se numri i vdekjeve të tepërta të shkaktuara nga injeksionet COVID është disa shkallë më i lartë. Që nga 28 gusht 2001, llogaritjet e saj tregojnë vdekje pas goditjes nga COVID në kufirin prej të paktën 150,000 vetëm në SHBA; 18 shtator 2021; Video e FDA: odysee.com Së fundi, vetë Dr. McCullough deklaron:

Ne kemi vlerësime të pavarura që sugjerojnë se 86% [e vdekjeve] lidhet me vaksinën [dhe] është shumë përtej çdo gjëje që është e pranueshme ... Do të hyjë në histori si përhapja më e rrezikshme e produkteve biologjike-mjekësore në historinë njerëzore. - 21 korrik 2021, Stew Peters Show, rumble.com në 17: 38

Në të kundërt, në Evropë, baza e të dhënave zyrtare EudraVigjilenca raporton se, që nga 25 shtatori 2021, rreth 26,401 vdekje kanë ndodhur pas injektimit dhe mbi 2.4 milion janë plagosur.[24]shih Tarifat Dhe baza e të dhënave e OBSH-së duke përdorur termin e kërkimit "vaksina COVID-19" kthen mbi 2 milionë lëndime.[25]vigiaccess.org Kjo është e jashtëzakonshme, dhe pse Dr. McCullough ka bërë thirrje për një ndalim të menjëhershëm të programit të drogës. Në fakt, Dr Robert Malone, shpikësi i teknologjisë mRNA, kohët e fundit ka nënshkruar dokumentin Deklarata e mjekut së bashku me mbi 17,000 mjekë dhe shkencëtarë të tjerë, duke akuzuar politikëbërësit e COVID për "krime kundër njerëzimit" të mundshëm.[26]shih internationalcovidsummit.com; shih Childrenshealthdefense.org Arsyeja për plagosjet dhe vdekjet është konstatuar dhe diskutuar tani nga shkencëtarë të shumtë të nivelit të lartë (shih fusnotën). [27]Injeksionet e mRNA bëjnë që qelizat e një personi të krijojnë "proteinën e pikut" të ngjashme me virusin SARS-CoV-2. Sidoqoftë, në vend që të qëndroni në vendin e injektimit, të dhënat e bio-shpërndarjes ka zbuluar se proteina pikon po udhëton në të gjithë trupin, përfshirë në tru dhe akumulohet në organe, më së shumti në vezoret. Kjo po shkakton raporte masive të koagulimit të gjakut, goditjeve, miokarditit, dështimit të zemrës, skuqjeve, paralizës, konfiskimeve, verbërisë, humbjes së flokëve dhe çështje të tjera të raportuara në VAERS. Si virusi përdor proteinën spike për të hyrë në qelizat njerëzore: https://www.nature.com/articles/d41586-021-02039-y

Artikull se si proteina e thumbit Covid19 kalon barrierën gjak-tru: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S096999612030406X?via%3Dihub

Artikulli japonez se si lidhet vaksina Pfizer me hemorragjinë e trurit (duke i dhënë besim hipotezës se proteinat e pikut po kalojnë barrierën e trurit të gjakut në disa njerëz): https://joppp.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40545-021-00326-7

Artikull se si AstraZeneca shoqërohet me mpiksjen e gjakut në tru (duke i dhënë më shumë besim hipotezës se proteinat e pikut po kalojnë barrierën e gjakut në tru në disa njerëz): https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104840

Artikull se si lidhet proteina e Covid19 me receptorin ACE2 të trombociteve tona për të shkaktuar mpiksje gjaku: https://jhoonline.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13045-020-00954-7

Artikull që shpjegon se mpiksjet e gjakut nga proteina e pikut që ndërveprojnë me trombocitet tona lidhen me infeksionin COVID-19 dhe vaksinimin: https://journals.plos.org/plosmedicine/article?id=10.1371/journal.pmed.1003648

Artikulli shpjegon se vetëm nën -njësia S1 e proteinës spike mund të shkaktojë mpiksjen e trombociteve: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.05.21252960v1

Artikull me dëshmi se proteinat me majë përfundojnë duke qarkulluar në gjak, kur nuk supozohet, ato supozohet të jenë të ankoruara në membranat qelizore: https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075

Më shumë dëshmi se proteinat e pikut nuk qëndrojnë në membranat qelizore por përfundojnë duke qarkulluar në gjak. Ky studim synon të shpjegojë mpiksjen e gjakut të shkaktuar nga vaksinat adenovector J&J dhe AstraZeneca, ata pretendojnë se ADN -ja nuk është e bashkuar siç duhet dhe proteinat e pikave përfundojnë në gjak duke shkaktuar trombozë kur thumbat ngjiten në receptorët ACE2 të qelizave endoteliale : https://www.researchsquare.com/article/rs-558954/v1

Artikull se si proteina e pikut mund të shkaktojë neurodegjenerim: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006291X2100499X?via%3Dihub

Artikull i revistës me dëshmi se proteina e pikut në vetvete mund të dëmtojë qelizat duke u lidhur me ACE2, duke bërë që mitokondria e qelizave të humbasë formën e tyre dhe të ndahet: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

Artikull se si proteina e pikut në vaksina mund të shkaktojë dëmtimin e qelizave nëpërmjet sinjalizimit të qelizave: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7827936/

Neni që kur proteina e pikut lidhet me receptorin ACE2 shkakton lëshimin e IL-6R të tretshëm i cili vepron si një sinjal jashtëqelizor i cili shkakton inflamacion (shiko artikullin e parë për dëshmi se piku shkakton lirimin e IL-6R dhe shiko të dytin letër për një shpjegim se si IL-6R i tretshëm shkakton sinjalizim pro-inflamator jashtëqelizor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33284859/ dhe https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3491447/

Një artikull tjetër se proteina Spike nga covid ose vaksina shkakton inflamacion përmes sinjalizimit të qelizave, këtë herë ka dëshmi se proteina spike shkakton sinjale të plakjes (plakjes së parakohshme) në qelizë e cila tërheq leukocitet që shkaktojnë inflamacion të qelizës: https://journals.asm.org/doi/10.1128/JVI.00794-21

Proteina spike në vetvete shkakton dëmtimin e qelizave duke shkaktuar një përgjigje pro-inflamatore: https://www.nature.com/articles/s41375-021-01332-z

Në një fjalim të theksuar drejtuar Kryeministrit Boris Johnson, Dr Sucharit Bhakdi, MD, i cili ka botuar mbi treqind artikuj në fushat e imunologjisë, bakteriologjisë, virologjisë dhe parazitologjisë, dhe mori çmime të shumta dhe Urdhrin e Meritave të Rheinland-Pfalz , deklaroi:

A nuk i dini rreziqet e këtyre vaksinave? Nëse po, pse jo? Dutyshtë detyra juaj e mallkuar ta zbuloni. Njësoj me autoritetet; njëjtë, meqë ra fjala, me BBC - dikur Korporata e Madhe Britanike e Transmetimit ... Tani Korporata e Transmetimit të Borisit ose Bill [Gates]. Turp për ty, turp për ty. - Dr. Sucharit Bhakdi, MD; Filma Oracle, gjëmoj.com

Nëse peshkopët do të urdhërojnë që stafi dhe priftërinjtë e tyre të injektohen kundër ndërgjegjes së tyre dhe të heshtin ndërsa mijëra famullitarë të tyre pushohen nga puna në kujdesin shëndetësor dhe gjetkë ... do të duket se ekziston një detyrim moral, minimale, që dioqezat të kenë rishikuar së pari të dhënat e sigurisë. 

 

Premisa IV: Nuk ka alternativë

CDF thotë:

Ata që, megjithatë, për arsye ndërgjegjeje, refuzojnë vaksinat e prodhuara me linja qelizore nga fetuset e abortuara, duhet të bëjnë çmos që të shmangin, me mjete të tjera profilaktike dhe sjellje të përshtatshme, të bëhen mjete për transmetimin e agjentit infektiv. -Ibid. n. 5

Meqenëse injeksionet që u përdorën në këtë fushatë masive "vaksinimi" përdorën linja qelizore të abortit të ndërprera për t'i zhvilluar ato,[28]Më 6 tetor, Melissa Strickler, një sinjalizuese nga Pfizer, konfirmoi se indet fetale të njeriut u përdorën në testimin laboratorik të vaksinave të tyre. Shiko: projectveritas.com CDF dha udhëzime specifike se kur ato do të ishin të lejueshme, nëse fare. Ndër të tjera, "Shënimi mbi moralin e përdorimit të disa vaksinave kundër Covid-19" thotë:

Në mungesë të mjeteve të tjera për të ndaluar apo edhe parandaluar epideminë, e mira e përbashkët mund të rekomandojë vaksinimin, veçanërisht për të mbrojtur më të dobëtit dhe më të ekspozuarit. —N. 5, vatikan.va

Ky studim, për shembull, përfundoi: “Meta-analizat e bazuara në 18 studime të kontrolluara të rastit të kontrolluara të Ivermectin në COVID-19, kanë gjetur ulje të mëdha, statistikisht të rëndësishme në vdekshmëri, kohë për shërim klinik dhe kohë për pastrimin viral. Për më tepër, rezultatet e provave të shumta të kontrolluara të profilaksisë raportojnë ulje të konsiderueshme të rreziqeve të kontraktimit të COVID-19 me përdorimin e rregullt të Ivermectin. ”[29]"Rishikimi i dëshmive të reja që demonstrojnë efikasitetin e Ivermectin në profilaksinë dhe trajtimin e COVID-19", ncbi.nlm.nih.gov Në fakt, një nga autorët e atij studimi dëshmoi para seancës së Komitetit të Senatit Amerikan për Sigurinë Kombëtare:

Malet e të dhënave janë shfaqur nga shumë qendra dhe vende të botës, duke treguar efektivitetin e mrekullueshëm të Ivermectin. Në thelb shfaros transmetimi i këtij virusi. Nëse e merrni, nuk do të sëmureni. - Dr. Pierre Kory, MD, 8 Dhjetor, 2020; cnsnews.com

I nominuari për Çmimin Nobel Dr. Vladimir Zelenko, MD, këshilltar në disa qeveri dhe i botuar në revista kryesore të rishikuara, raporton një "mbijetesë 99% të pacientëve me rrezik të lartë Covid-19" duke i vendosur ata në protokolle të ngjashme duke përdorur "Nobelin i nderuar me çmim ”Ivermectin[30]"Ivermectin: një ilaç i shumanshëm i çmimit Nobel i nderuar me efikasitet të treguar kundër një plage të re globale, COVID-19", pubmed.ncbi.nlm.nih.gov ose Quercetin për të dhënë zink në qeliza për të luftuar proteinat virale.[31]vladimirzelenkomd.com; shih gjithashtu "Ivermectin fshin 97 përqind të rasteve në Delhi", thedesertreview.comthegatewaypundit.comMe Të paktën 63 studime kanë konfirmuar efektivitetin e Ivermectin në trajtimin e COVID-19; cf. ivmmeta.com Në fjalimin e tij drejtuar qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, Dr. Sucharit deklaron:

E vërteta është se ka ilaçe të shkëlqyera: të sigurta, efikase, të lira-që, siç thotë Dr Peter McCullough prej muajsh tani, do të shpëtojë jetën e 75% të të moshuarve me sëmundje ekzistuese dhe kjo zvogëlon vdekshmërinë e ky virus tek nën grip. - Filma Oracle; : Shenja 01; gjëmoj.com

Prandaj, argumenti moral për marrjen e këtyre injeksioneve të njollosura me abortin bie plotësisht. Për më tepër, se këto mjete shpëtuese për jetën[32]Profesori francez me famë botërore Didier Raoult, drejtor i një prej grupeve më të mëdha kërkimore në sëmundjet infektive dhe mikrobiologjinë. Ai është mikrobiologu më i cituar në Evropë sipas ISI dhe ka trajnuar më shumë se 457 shkencëtarë të huaj në laboratorin e tij që nga viti 1998 me më shumë se 1950 artikuj të referuar në ISI ose Pubmed dhe konsiderohet eksperti kryesor në botë për sëmundjet infektive. Profesori Raoult filloi të trajtojë pacientët me covid me një ilaç që ekziston për më shumë se gjashtëdhjetë vjet dhe është i famshëm për sigurinë dhe efikasitetin e tij në mposhtjen e koronaviruseve: hidroksilklorina. Profesori Raoult trajtoi mbi katër mijë pacientë me hidroksilklorinë + azitromicinë dhe pothuajse të gjithë u shëruan, me përjashtim të një grushti të moshuarish të cilët tashmë kishin disa sëmundshmëri; cf. Sciencedirect.comMe Në Holandë Dr. Rob Elens u dha të gjithë pacientëve të tij me covid hidroksilklorinë të kombinuar me zink, dhe pa një normë shërimi 100% në një mesatare prej katër ditësh; cf. arti kolektiv.nlMe Biofizikanti Andreas Kalcker përdori dioksidin e klorit për të ulur normën ditore të vdekjeve prej 100 në 0, në Bolivi, dhe iu kërkua të trajtonte ushtrinë, policinë dhe politikanët në disa vende të Amerikës Latine. Rrjeti i tij mbarëbotëror COMUSAV.com përbëhet nga mijëra fizikanë, akademikë, shkencëtarë dhe juristë që po promovojnë këtë trajtim efektiv; cf. andreaskalcker.comMe Qindra studime konfirmojnë efektivitetin e HCQ në trajtimin e COVID-19 dhe parandalimin e shtrimit në spital dhe vdekjes; cf. c19hcq.comMe cf. Raporti i Vdekjes nga Vaksina, Pp. 33 34- censurimi duhet të shkaktojë një protestë kolektive nga të gjitha anët e Kishës pasi anëtarët e familjes, fetarët dhe priftërinjtë po vdesin në mënyrë të panevojshme dhe Njësitë e Kujdesit Intensiv (ICU) janë tendosur pa nevojë! 

 

Premisa V: Vaksinimi është mjeti i vetëm i vlefshëm për ndërtimin e “imunitetit”

Në vitin 2020, Organizata Botërore e Shëndetit në heshtje por në mënyrë të konsiderueshme ndryshoi përkufizimin e "imunitetit të tufës":

"Imuniteti i tufës", i njohur gjithashtu si "imuniteti i popullatës", është një koncept i përdorur për vaksinimin, në të cilin një popullsi mund të mbrohet nga një virus i caktuar nëse arrihet një prag vaksinimiMe Imuniteti i tufës arrihet duke mbrojtur njerëzit nga një virus, jo duke i ekspozuar ndaj tij. —15 Tetor 2020; kush.int

Ajo deklaratë monumentale, e cila heq për herë të parë infeksionin "natyral",[33]Përkufizimi i "imunitetit të tufës" është kuptuar gjithmonë se do të thotë se "një pjesë më e madhe e popullsisë ka ndërtuar imunitet kundër një infeksioni të caktuar, qoftë përmes natyror infeksion paraprak ose përmes vaksinimit. " "Imuniteti i tufës mund të arrihet ose nëpërmjet infeksionit dhe shërimit ose me vaksinim", Dr. Angel Desai, redaktor i asociuar i JAMA Network Open, Maimuna Majumder, Ph.D., Spitali i Fëmijëve në Boston, Shkolla Mjekësore e Harvardit; 19 tetor 2020; jamanetwork.com duhet të kishte ngritur një protestë të fortë dhe uniforme midis etikëve dhe shkencëtarëve katolikë (por ndoshta censura është thjesht shumë e madhe, dhe ata nuk janë në dijeni…?). Megjithatë, ky përkufizim godet në zemër të krijimit të Zotit, duke sugjeruar se imuniteti natyror i njeriut është disi i padobishëm.[34]Mbi 100 studime kërkimore pohojnë imunitetin e fituar natyrshëm ndaj Covid-19: 'Ne nuk duhet t'i detyrojmë askujt vaksinat e COVID-it kur provat tregojnë se imuniteti i fituar natyrshëm është i barabartë ose më i fortë dhe superior ndaj vaksinave ekzistuese. Në vend të kësaj, ne duhet të respektojmë të drejtën e integritetit trupor të individëve për të vendosur vetë.' kf. brownstone.org. Ichor Blood Services, një laborator privat me qendër në Calgary, Alberta, ka lëshuar atë Gjetjet mbi imunitetin natyror. Bazuar në 4,300 teste cilësore të antitrupave deri më sot, raporti i Ichor tregon se 42 përqind e Albertanëve të pavaksinuar kanë tashmë një nivel të mbrojtjes natyrore të imunitetit kundër COVID; kf. thepostmillenial.com, newswire.ca dhe që çdo burrë, grua dhe fëmijë duhet të injektohet që tani kur, si, dhe me Çfarë dikton qeveria. Kjo është në mënyrë flagrante anti-shkencë dhe vetë përkufizimi i tiranisë mjekësore.[35]Shikoni: Shkencëtarët e Pfizer pranojnë në kamerën e fshehur se imuniteti natyror është shumë më i mirë se "vaksina" e tyre: youtube.com Përkundrazi, Profesori i Harvardit Dr. Martin Kulldorff, PhD, thotë:

Ajo që dimë është se nëse keni pasur COVID, keni imunitet shumë të mirë - jo vetëm për të njëjtin variant, por edhe për variante të tjera. Dhe madje edhe për llojet e tjera, imuniteti kryq, për llojet e tjera të koronaviruseve.- Dr. Martin Kulldorff, 10 gusht 2021, Times epokë

Dhe Dr. McCullough deklaron:

Ju nuk mund ta mposhtni imunitetin natyror. Ju nuk mund të vaksinoni mbi të dhe ta bëni atë më mirë. - Dr. Peter McCullough, 10 Mars 2021; cf. dokumentar Ndjek Shkencen?

Ai citon të dhëna të reja nga Mbretëria e Bashkuar që tregojnë se "nëntë nga çdo 10 njerëz në Mbretërinë e Bashkuar midis moshave 16 dhe 24 vjeç tashmë kanë antitrupa për t'u mbrojtur kundër koronavirusit Wuhan (COVID-19) ... Sipas vlerësimeve, 86.9 përqind e të rinjve në Uells kanë antitrupa COVID-19. Në Irlandën Veriore, numri është 87.2 përqind. Në Skoci dhe Angli, ky numër rritet pak në 88.7 përqind. Prania e antitrupave të koronavirusit në një përqindje kaq të lartë të të rinjve në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar sugjeron që shumë prej tyre tashmë janë infektuar nga COVID-19 dhe janë shëruar prej tij ... Në Mumbai, Indi, gati 90 përqind e banorëve të qytetit tashmë kanë Antitrupat COVID-19, sipas një sondazhi që sapo u publikua të Premten. "[36]Dr Peter McCullough, postim në Telegram; 23 shtator 2021

Sidoqoftë, me disa peshkopë dhe madje edhe kardinalë që fillojnë të shtyjnë "mandatet e vaksinës", duket se ky fakt themelor i Krijimit dhe parimit themelor të imunologjisë po injorohet, madje edhe nga Kisha. Në fakt, një Kryepeshkop shkoi aq larg sa deklaroi: «Nëse nuk doni të vaksinoheni, në të vërtetë jeni mëkatar sepse do të bëheni burim i sëmundjes për njerëzit e tjerë.»[37]23 shtator, 2021; ucanews.com Kjo është aq larg nga shkenca aktuale, aq larg nga çdo argument i shëndoshë mjekësor ose moral, saqë deklarata të tilla janë skandaloze, të turpshme dhe shkaktojnë më shumë ndarje dhe demonizim të njerëzve krejtësisht të shëndetshëm dhe imunë. Thotë një prift kanadez, fatmirësisht:

Një gjë që di është se ne nuk mund të marrim pjesë në asnjë zbatim nga qeveria të ndonjë sistemi shënimi që identifikon të pastër dhe të papastër, lebrozë dhe jo lebrozë, të vaksinuar ose të pavaksinuar; ta bëjmë këtë do të ishte që ne të dorëzohemi ndaj fuqive të kësaj bote, asaj që i takon vetëm Zotit ... Kjo pasaportë vaksine për hyrjen në adhurimin e Zotit. Unë nuk i pyes njerëzit kur vijnë për bashkim nëse janë në gjendje hiri. Dhe vëllezërit dhe motrat, për sa i përket përjetësisë, kjo është shumë më e rëndësishme sesa gjendja e trupit të tyre. Kjo nuk do të ndodhë kurrë në këtë kishë, kurrë. - Z. Stefano Penna, Katedralja e Shën Palit, Saskatoon, Kanada; 19 shtator 2021; lifesitenews.com

Duhet të theksohet mirë se "mohuesit",[38]france24.com siç Papa Françesku i quajti me trishtim disa nga kardinalët e tij të cilët janë "hezitues ndaj vaksinave", nuk janë mbajtës të paarsimuar, egoistë. Përkundrazi, një studim i kohëve të fundit zbuloi se më "hezituesit e vaksinave" janë ata me doktorata.[39]shih unherd.com; shih gjithashtu një artikull të rekomanduar nga Dr. Robert Malone: ​​"Arsyet e pranueshme për hezitimin e vaksinës me 50 burime të botuara të revistës mjekësore", reddit.com Si i nënçmon, tallet dhe nënçmon ata që, bazuar në hulumtimet e tyre të kujdesshme dhe një vendimi të informuar për të refuzuar injektimin e detyruar, avancojnë çdo lloj kauze "njerëzore"? A nuk beson më Kisha në parimin e "ndërgjegjes së informuar"?[40]KKK, 1783

Për më tepër, shfaqet një ironi mahnitëse në atë që injeksionet e ARNi nuk bëjnë dhe kurrë nuk janë krijuar për të parandaluar transmetimin të virusit. 

Studimet [mbi vaksinimet e mRNA] nuk janë krijuar për të vlerësuar transmetimin. Ata nuk e bëjnë atë pyetje, dhe në të vërtetë nuk ka informacion për këtë në këtë moment në kohë. - Dr. Larry Corey mbikëqyr Institutet Kombëtare të Shëndetit (NIH) provat e "vaksinës" COVID-19; 20 nëntor 2020; medscape.com; shih doktor primar.org/covidvaccine

Ata u testuan me një rezultat të sëmundjes së rëndë - duke mos parandaluar infeksionin. - Gjenerali kirurg amerikan Jerome Adams, Mirëmëngjes Amerikë, 14 dhjetor 2020; dailymail.co.uk

Më 19 maj 2021, dokumentacioni i qeverisë kanadeze tha gjithashtu:

Deri më tani nuk na janë paraqitur dëshmi të efektivitetit të vaksinave për të parandaluar transmetimin… -"Privatësia dhe Pasaportat e Vaksinës kundër COVID-19", priv.gc.ca

Prandaj, këto janë "vaksina që rrjedhin" klasike, që do të thotë se heqin presionin evolucionar mbi virusin për t'u bërë më pak vdekjeprurës. Si i tillë, do të thotë që të vaksinuarit janë bërë bartës të përsosur të virusit.[41]19 Studime dhe raporte që ngrenë dyshime të thella në lidhje me efikasitetin e vaksinës për popullatën e përgjithshme: “Gestalti i gjetjeve nënkupton se shpërthimi i infeksionit globalisht – pas vaksinimit të dyfishtë p.sh. Izraeli, MB, SHBA etj. – që ne kemi përjetuar mund të jetë për shkak të ndaj mundësisë që të vaksinuarit të jenë shkaktarë të epidemisë/pandemisë dhe jo të pavaksinuarit.” kf. brownstone.org “Me fjalë të tjera, ata që janë të vaksinuar janë një kërcënim për të pavaksinuarit, jo anasjelltas.”[42]nga Instituti për Inteligjencën Jofitimprurëse të Shfaqjes së Koronavirusit Letra e Spartakut, fq 7. Shihni gjithashtu "Vaksinat" që rrjedhin "mund të prodhojnë versione më të forta të viruseve", Healthline, 27 korrik 2015; "Le të ndalojmë së pretenduari për vaksinat Covid-19", RealClearScience, 23 gusht 2021; cf. Dhoma e lajmeve CDC, CDC, 30 korrik 2021. Fituesi i Çmimit Nobel Dr. Luc Montagnier si dhe Dr Geert Vanden Bossche, PhD, paralajmëruan herët kundër vaksinimit masiv gjatë një pandemie; Shiko Paralajmërime Varri Fakti që hierarkia është mashtruar në këtë drejtim nga një sektor i vogël por i fuqishëm në kompleksin mjekësor global është për të ardhur keq. Në fakt, të dhënat që vijnë nga vendet në mbarë botën, veçanërisht vendet më të vaksinuara të Izraelit, Britanisë së Madhe, Bermuda, etj. Të gjitha tregojnë se janë "të vaksinuarit" ata që po përhapin më shumë virusin.[43]shih Thjesht Këndoni Pak Më Zë Nëse ka ndonjë dyshim, Drejtori i CDC Dr. Rochelle Walensky kohët e fundit pranoi në CNN se injeksionet thjesht nuk "parandalojnë transmetimin" (gjë që na u tha që në fillim se nuk e bënë kurrë).[44]realclearpolitics.com Me fjalë të tjera, 

Nëse këto vaksina nuk parandalojnë fare transmetimin, duke arritur imunitetin e tufës nga vaksinimi bëhet i pamundur. —ScienceNews, 8 dhjetor 2020; Sciencenews.org

Pra, pse politikanët dhe disa peshkopë katolikë po demonizojnë individë të shëndetshëm, të pavaksinuar, kur ata që janë "të vaksinuar" me shumë mundësi po përhapin virusin në famullitë dhe komunitetet e tyre gjithsesi?

 

Premisa VI: COVID-19 është çështja më urgjente shëndetësore

Sëmundja COVID-19 e shkaktuar nga virusi SARS-CoV-2 mund të jetë një infeksion serioz për njerëz të caktuar. Sipas CDC, shkalla e mbijetesës për ata nën 50 vjeç është 99.5%.[45]cdc.gov Fëmijët janë më të rrezikuar të vdesin nga gripi sezonal sesa COVID-19.[46]lajme-mjekësore-net; "Ka afërsisht 7 herë më shumë fëmijë që vdesin nga gripi sesa COVID-19", aapsonline.org/CovidPatientTreatmentGuide.pdf Dr Robert Malone thotë, "rreziku i lidhur me këtë sëmundje nuk është i shpërndarë në mënyrë të njëtrajtshme", por është "pothuajse ekskluzivisht në njerëzit shumë të vjetër dhe të trashë, dhe të tjerët me faktorë të caktuar para -ekzistues të rrezikut".[47]Diskutime me kardinalin Peter Turkson, Churchmilitant.com; nb Unë nuk i mbështes domosdoshmërisht mendimet e tjera të shprehura në atë faqe interneti Pra, ndërsa ky është një virus më serioz për ata në kategoritë me rrezik të lartë, është vërtetuar se nuk është kështu për popullatën e përgjithshme. 

Sidoqoftë, obsesioni i qeverive me COVID-19 vetëm, me miratimin e Kishës në nivelin më të lartë, ka krijuar një hendek të tmerrshëm vuajtjesh dhe padrejtësie diku tjetër. Dy agjenci të Kombeve të Bashkuara kanë paralajmëruar se bllokimi i paparë i popullatave të shëndetshme mund të çojë në një "dyfishim të varfërisë botërore" dhe një "135 milion" të tjera për të vdekur nga uria.[48]shih Kur isha i uritur Ashtë një ironi tragjike që ndërsa udhëheqësit tanë të Kishës po bëjnë thirrje për shpërndarje të barabartë të këtyre "vaksinave", vetë bllokimet që synojnë të "mbrojnë" të varfërit po i vrasin ata. Dhe çfarë ndodh me ato duke humbur bizneset dhe jetesën e tyre për shkak të bllokimeve të zgjatura? Po ata mijëra që po vdesin për shkak të operacionet e vonuara? Po në lidhje me qiellin çështjet e shëndetit mendor potencial shpërthimi i vetëvrasje?[49]Rritja e 44% në vetëvrasje në Nepal; Japonia pa më shumë vdekje nga vetëvrasja sesa COVID në 2020; Shiko gjithashtu studim; shih "Vdekshmëria nga vetëvrasjet dhe sëmundja e koronavirusit 2019 - një stuhi e përsosur?" Po vdekjet përmes a pandemia e abuzimit me drogën? Po në lidhje me ata që detyrohen të punojnë në këtë aparteid mjekësor?[50]"Mijëra punonjës të kujdesit shëndetësor do të humbasin vendet e punës", ktrh.iheart.com David Redman, një ish -kreu i Agjencisë së Menaxhimit të Emergjencave në Alberta, shkruan:

Përgjigja kanadeze e "bllokimit" do të vrasë të paktën 10 herë më shumë sesa mund të kishte shpëtuar nga virusi aktual, COVID-19. Përdorimi i paarsyeshëm i frikës gjatë një emergjence, për të siguruar pajtueshmërinë, ka shkaktuar një shkelje të besimit në qeveri që do të zgjasë një dekadë ose më shumë. Dëmi ndaj demokracisë sonë do të zgjasë të paktën një brez. - Korrik 2021, faqe 5, "Përgjigja vdekjeprurëse e Kanadasë ndaj COVID-19"

Dhe peshkopi juaj, prelati francez Marc Aillet paralajmëroi:

… Njeriu është "një në trup dhe në shpirt", nuk është e drejtë ta shndërroni shëndetin fizik në një vlerë absolute deri në pikën e sakrifikimit të shëndetit psikologjik dhe shpirtëror të qytetarëve, dhe në veçanti t'i privoni ata nga praktikimi i lirë i fesë së tyre, të cilën e përjetojnë dëshmohet të jetë thelbësore për ekuilibrin e tyre. Frika nuk është një këshilltar i mirë: çon në qëndrime të këshilluara keq, vendos njerëzit kundër njëri-tjetrit, gjeneron një klimë tensioni dhe madje dhune. Ne mund të jemi në prag të një shpërthimi! - Peshkopi Marc Aillet për revistën dioqezane Notre Eglise ("Kisha jonë"), dhjetor 2020; countdowntothekingdom.com

 

Premisa VII: një "pasaportë vaksine" është një mjet "shëndetësor"

Shkencëtarët në të gjithë globin, përfshirë ish -nënkryetarin e Pfizer, Dr. Mike Yeadon, po paralajmërojnë se pasaportat e vaksinave janë fundi i lirisë siç e njohim. Fakti që Vatikani tani ka miratuar një mjet të tillë është në vetvete një skandal pasi përjashton qëllimisht njerëz të përkryer të shëndetshëm, shumë të cilët janë natyrisht imunë, nga pjesëmarrja në shoqëri. Tashmë në Francë dhe në Kolumbi, disa njerëz janë bllokuar nga blerja e sendeve ushqimore.[51]Video në Francë: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com Dy mjekë në Alberta të Kanadasë po bëjnë thirrje që të gjithë të pavaksinuarit të humbin punën, duke i sjellë mijëra familje në varfëri.[52]westernstandardonline.com Italia tashmë ka pezulluar të gjithë punëtorët e pavaksinuar pa pagesë.[53]rte.dmth Aparteidi i tillë mjekësor është një spektër tmerruese që përhapet në të gjithë botën, duke krijuar forma të reja diskriminimi, padrejtësie dhe vështirësish. Këtu, fjalët paraprake të Benediktit XVI janë tashmë mbi ne - se një "akt dashurie", që është ajo që Papa Françesku e quan duke marrë këtë injeksion eksperimental, duhet të jetë gjithmonë e rrënjosur në e verteta, ndryshe:

… Pa udhëheqjen e bamirësisë në të vërtetë, kjo forcë globale mund të shkaktojë dëme të papara dhe të krijojë ndarje të reja brenda familjes njerëzore. -Caritas në Veritaten 33

Fakti që Vatikani po "jep shembullin" duke krijuar të ashtuquajturat "pasaporta jeshile" është e rëndë kur merren parasysh të gjitha gjërat, dhe e pafalshme për ata shkencëtarë që po paralajmërojnë për rreziqet e mëdha për lirinë mjekësore dhe njerëzore me një sistem të tillë të panevojshëm të mbikëqyrjes: 

Thjesht ma merr atë, nuk ke nevojë për pasaporta vaksine. Ato nuk ofrojnë asgjë për ju ose për dikë tjetër në lidhje me sigurinë. Por, kujtdo që kontrollon atë bazë të dhënash dhe rregullat, do t'i japë kontroll të plotë mbi gjithçka që bëni. - Dr. Mike Yeadon, nga Ndjek Shkencen? 58: Shenja 31

Nëse ata ndonjëherë lindin, atëherë është natë e mirë për shoqërinë, natë e mirë për shkencën, natë e mirë për njerëzimin. - Dr. Sucharit Bhakdi, Po aty; 58:48

Nuk mund ta them me aq forcë, ky është fjalë për fjalë fundi i lirisë njerëzore në Perëndim nëse ky plan shpaloset siç ishte planifikuar. - Dr. Naomi Wolfe, Po aty; 59:04

Në letrën Enciklike Laudato 'si, Papa Françesku tha: “Kisha nuk supozon të zgjidhë çështje shkencore ose të zëvendësojë politikën. Por unë jam i shqetësuar për të inkurajuar një debat të sinqertë dhe të hapur në mënyrë që interesat ose ideologjitë e veçanta të mos paragjykojnë të mirën e përbashkët. "[54]n 188, vatikan.va Duhet të jetë e qartë tani se as debati i sinqertë, as i hapur, as liria nga interesat ose ideologjitë e veçanta, nuk e kanë shënuar këtë pandemi. Përkundrazi, censura, kontrolli dhe manipulimi kanë mbizotëruar pasi mijëra shkencëtarë, mjekë dhe punonjës të kujdesit shëndetësor janë kërcënuar, deformuar ose shkarkuar për ndarjen e të dhënave që sapo keni lexuar. Fakti që Kisha është palë në këtë për shkak të heshtjes së saj dhe/ose marrëveshjes bashkëfajtore, nuk është vetëm e rëndë për shumë prej nesh, por kostoja mund të llogaritet fjalë për fjalë në jetën e humbur dhe të shkatërruar.

Ju lutemi, barinj të dashur, refuzoni këtë holokaust të ri në emër të së vërtetës dhe shkencës. 

Shërbëtori yt në Krishtin,
Mark Mallett

Shtator 27th, 2021

 

Një prezantim i fuqishëm dhe autoritar
nga Dr. Peter McCullough, MD, më 2 tetor 2021
duke bërë thirrje për MENJËHERSHËM ndalimi i fushatës së vaksinimit: 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 "Një gjykim i kontrolluar i rastit (RCT) me 246 pjesëmarrës [123 (50%) simptomatikë)] të cilët u ndanë ose të mbanin ose të mos mbanin maskë kirurgjikale, duke vlerësuar transmetimin e viruseve përfshirë koronavirusin. Rezultatet e këtij studimi treguan se në mesin e individëve simptomatikë (ata me ethe, kollë, dhimbje të fytit, rrjedhje hundësh etj ...) nuk kishte asnjë ndryshim midis mbajtjes dhe mos mbajtjes së një maskë fytyre për transmetimin e grimcave të pikave prej> 5 µm mbi pikat e koronavirusit. Në mesin e individëve asimptomatikë, nuk kishte asnjë pikë ose aerosole koronavirus të zbuluar nga asnjë pjesëmarrës me ose pa maskë, duke sugjeruar që individët asimptomatikë nuk transmetojnë ose infektojnë njerëz të tjerë. " (Leung NHL, Chu DKW, Shiu EYC, Chan KH, McDevitt JJ, Hau BJP "Virusi i frymëmarrjes që derdh në frymëmarrje dhe efikasitet të maskave të fytyrës." Nat Med. 2020; 26: 676-680. [PubMed] [] [Lista e ref])

Kjo u mbështet më tej nga një studim mbi infektivitetin ku 445 individë asimptomatikë u ekspozuan ndaj bartësit asimptomatik SARS-CoV-2 (ishte pozitiv për SARS-CoV-2) duke përdorur kontakt të ngushtë (hapësirë ​​të përbashkët karantine) për një mesatare prej 4 deri në 5 ditë. Studimi zbuloi se asnjë nga 445 individët nuk ishte infektuar me SARS-CoV-2 të konfirmuar nga polimeraza e transkriptimit të kundërt në kohë reale. (Gao M., Yang L., Chen X., Deng Y., Yang S., Xu H. "Një studim mbi infektivitetin e bartësve asimptomatikë të SARS-CoV-2". Respir Med. 2020; 169 [Artikulli i lirë i PMC] [PubMed] [] [Lista e ref]).

Një studim JAMA Network Open zbuloi se transmetimi asimptomatik nuk është një nxitës kryesor i infeksionit brenda familjeve. (14 dhjetor 2020; jamanetwork.com)

Një studim masiv i gati 10 milion njerëzve u botua në 20 Nëntor 2020 në prestigjioz Nature Communications: "Të gjithë banorët e qytetit të moshës gjashtë vjeç e lart kishin të drejtë dhe 9,899,828 (92.9%) morën pjesë ... Nuk kishte teste pozitive midis 1,174 kontakteve të ngushta të rasteve asimptomatike ... Kulturat e virusit ishin negative për të gjitha rastet asimptomatike pozitive dhe pozitive, duke mos treguar asnjë" virus të zbatueshëm "Në rastet pozitive të zbuluara në këtë studim." -"Shqyrtimi i acidit nukleik SARS-CoV-2 pas mbylljes në gati dhjetë milion banorë të Wuhan, Kinë", Shiyi Cao, Yong Gan et. al, natyra.com.

Dhe në Prill 2021, CDC publikoi një studim që përfundoi: "Ne nuk kemi vërejtur asnjë transmetim nga pacientët me raste asimptomatike dhe SAR më të lartë përmes ekspozimit presimptomatik." -"Analiza e transmetimit asimptomatik dhe presimptomatik në shpërthimin SARS-CoV-2, Gjermani, 2020", cdc.gov

2 cf. Një artikull që përmbledh të gjitha studimet më të fundit mbi maskimin dhe pse është joefektiv: Demaskimi i fakteve
3 Unë i trajtoj këto në detaje në dokumentar Ndjek Shkencen?
4 shih Dhjetë fabulat më të mira të pandemisë Çështja Kundër Gates
5 nytimes.com/2020/08/29
6 portuguese: gjeopolitike.org/2020/11/21; Austriake: greatgameindia.com; Belgjika: politikan.eu
7 shih Ndjek Shkencen?, 7: 30
8 "Qendrat për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC) u bënë thirrje laboratorëve këtë javë që të pajisin klinikat me pajisje që mund të testojnë për të dyja koronavirus dhe grip ndërsa "sezoni i gripit" po afrohet ... Kishte Vdekje 646 në lidhje me gripin midis të rriturve të raportuar në vitin 2020, ndërsa në vitin 2019 CDC vlerësoi se midis 24,000 dhe 62,000 njerëzit vdiqën nga sëmundjet e lidhura me gripin. " - 24 korrik 2021; yahoo.com
9 primaredoktor.org; Letra e Bardhë e Mjekëve të Frontit të Amerikës Vaksinat eksperimentale për COVID-19; shih pfizer.com
10 clinicaltrials.gov
11 Dëgjoni "Pranimi i Modernës", gjëmoj.com
12 Biseda TED
13 “Na është thënë se vaksinat e ARN-së SARS-CoV-2 nuk mund të integrohen në gjenomin njerëzor, sepse ARN-ja e dërguar nuk mund të kthehet përsëri në ADN. Kjo është e rreme. Ekzistojnë elemente në qelizat njerëzore të quajtura retrotransposone LINE-1, të cilat me të vërtetë mund të integrojnë mRNA në një gjenom njerëzor me transkriptim të kundërt endogjen. Për shkak se mRNA e përdorur në vaksina është e stabilizuar, ajo vazhdon brenda qelizave për një periudhë më të gjatë kohore, duke rritur shanset që kjo të ndodhë. Nëse gjeni për SARS-CoV-2 Spike integrohet në një pjesë të gjenomit që nuk është e heshtur dhe në të vërtetë shpreh një proteinë, është e mundur që njerëzit që marrin këtë vaksinë mund të shprehin vazhdimisht SARS-CoV-2 Spike nga qelizat e tyre somatike për pjesën tjetër të jetës së tyre. Duke i vaksinuar njerëzit me një vaksinë që shkakton që qelizat e tyre të shprehin proteinat Spike, ata po inokulohen me një proteinë patogjene. Një toksinë që mund të shkaktojë inflamacion, probleme me zemrën dhe një rrezik të rritur të kancerit. Në afat të gjatë, mund të çojë gjithashtu në sëmundje neurodegjenerative të parakohshme. Absolutisht askush nuk duhet të detyrohet të marrë këtë vaksinë në asnjë rrethanë, dhe në fakt, fushata e vaksinimit duhet të ndalet menjëherë. " - Instituti për Inteligjencën Jofitimprurëse të Shfaqjes së Koronavirusit, Letra e Spartakut, fq 10. Shih gjithashtu Zhang L, Richards A, Khalil A, et al. "ARN SARS-CoV-2 e transkriptuar dhe e integruar në gjenomin njerëzor", 13 dhjetor 2020, PubMed; "Studimi MIT & Harvard sugjeron vaksinën e ARN -së që mund të ndryshojë përgjithmonë ADN -në në fund të fundit" Të Drejtat dhe Liria, 13 gusht 2021; "Transkriptimi i kundërt ndërqelizor i vaksinës mRNA të Pfizer BioNTech COVID-19 BNT162b2 In vitro në linjën qelizore të mëlçisë njerëzore", Markus Aldén et. al, www.mdpi.com; "Homologjia MSH3 dhe Lidhja e Rekombinimit Potencial me Vendin e Shkëputjes së Furinit SARS-CoV-2", frontiersin.org; kf. "Mashtrimi me injeksion - nuk është një vaksinë" - Raport Solari, 27 maj 2020
14 cf. Prof. Yuval Harar, për shembull, i konsideron njerëzit si "kafshë të hackueshme": gjëmoj.com
15 Shuster E. Pesëdhjetë vjet më vonë: Rëndësia e kodit të Nurembergut. Revista e Mjekësisë e Nju Anglisëe 1997; 337: 1436-1440
16 web.archive.org
17 50% e tyre brenda 48 orëve nga injektimi, sipas Dr. Peter McCullough; cf. odysee.com
18 Ne po botojmë shumë nga historitë e tyre këtu.
19 VAERS; kjo faqe interneti ka filtruar injeksione COVID-19 nga vaksina të tjera këtu: openVAERS.com; ne po i ndjekim numrat në mënyrë të pavarur nga disa vende këtu.
20 lexoni intervisten këtu
21 cdc.gov
22 Lazari raportin përfundimtar
23 Dr Jessica Rose, PhD, MSc, BSc, e cila kohët e fundit paraqiti prova në një seancë publike të FDA -së, thotë se numri i vdekjeve të tepërta të shkaktuara nga injeksionet COVID është disa shkallë më i lartë. Që nga 28 gusht 2001, llogaritjet e saj tregojnë vdekje pas goditjes nga COVID në kufirin prej të paktën 150,000 vetëm në SHBA; 18 shtator 2021; Video e FDA: odysee.com
24 shih Tarifat
25 vigiaccess.org
26 shih internationalcovidsummit.com; shih Childrenshealthdefense.org
27 Injeksionet e mRNA bëjnë që qelizat e një personi të krijojnë "proteinën e pikut" të ngjashme me virusin SARS-CoV-2. Sidoqoftë, në vend që të qëndroni në vendin e injektimit, të dhënat e bio-shpërndarjes ka zbuluar se proteina pikon po udhëton në të gjithë trupin, përfshirë në tru dhe akumulohet në organe, më së shumti në vezoret. Kjo po shkakton raporte masive të koagulimit të gjakut, goditjeve, miokarditit, dështimit të zemrës, skuqjeve, paralizës, konfiskimeve, verbërisë, humbjes së flokëve dhe çështje të tjera të raportuara në VAERS. Si virusi përdor proteinën spike për të hyrë në qelizat njerëzore: https://www.nature.com/articles/d41586-021-02039-y

Artikull se si proteina e thumbit Covid19 kalon barrierën gjak-tru: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S096999612030406X?via%3Dihub

Artikulli japonez se si lidhet vaksina Pfizer me hemorragjinë e trurit (duke i dhënë besim hipotezës se proteinat e pikut po kalojnë barrierën e trurit të gjakut në disa njerëz): https://joppp.biomedcentral.com/articles/10.1186/s40545-021-00326-7

Artikull se si AstraZeneca shoqërohet me mpiksjen e gjakut në tru (duke i dhënë më shumë besim hipotezës se proteinat e pikut po kalojnë barrierën e gjakut në tru në disa njerëz): https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMoa2104840

Artikull se si lidhet proteina e Covid19 me receptorin ACE2 të trombociteve tona për të shkaktuar mpiksje gjaku: https://jhoonline.biomedcentral.com/articles/10.1186/s13045-020-00954-7

Artikull që shpjegon se mpiksjet e gjakut nga proteina e pikut që ndërveprojnë me trombocitet tona lidhen me infeksionin COVID-19 dhe vaksinimin: https://journals.plos.org/plosmedicine/article?id=10.1371/journal.pmed.1003648

Artikulli shpjegon se vetëm nën -njësia S1 e proteinës spike mund të shkaktojë mpiksjen e trombociteve: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.03.05.21252960v1

Artikull me dëshmi se proteinat me majë përfundojnë duke qarkulluar në gjak, kur nuk supozohet, ato supozohet të jenë të ankoruara në membranat qelizore: https://academic.oup.com/cid/advance-article/doi/10.1093/cid/ciab465/6279075

Më shumë dëshmi se proteinat e pikut nuk qëndrojnë në membranat qelizore por përfundojnë duke qarkulluar në gjak. Ky studim synon të shpjegojë mpiksjen e gjakut të shkaktuar nga vaksinat adenovector J&J dhe AstraZeneca, ata pretendojnë se ADN -ja nuk është e bashkuar siç duhet dhe proteinat e pikave përfundojnë në gjak duke shkaktuar trombozë kur thumbat ngjiten në receptorët ACE2 të qelizave endoteliale : https://www.researchsquare.com/article/rs-558954/v1

Artikull se si proteina e pikut mund të shkaktojë neurodegjenerim: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0006291X2100499X?via%3Dihub

Artikull i revistës me dëshmi se proteina e pikut në vetvete mund të dëmtojë qelizat duke u lidhur me ACE2, duke bërë që mitokondria e qelizave të humbasë formën e tyre dhe të ndahet: https://www.ahajournals.org/doi/10.1161/CIRCRESAHA.121.318902

Artikull se si proteina e pikut në vaksina mund të shkaktojë dëmtimin e qelizave nëpërmjet sinjalizimit të qelizave: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7827936/

Neni që kur proteina e pikut lidhet me receptorin ACE2 shkakton lëshimin e IL-6R të tretshëm i cili vepron si një sinjal jashtëqelizor i cili shkakton inflamacion (shiko artikullin e parë për dëshmi se piku shkakton lirimin e IL-6R dhe shiko të dytin letër për një shpjegim se si IL-6R i tretshëm shkakton sinjalizim pro-inflamator jashtëqelizor: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33284859/ dhe https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3491447/

Një artikull tjetër se proteina Spike nga covid ose vaksina shkakton inflamacion përmes sinjalizimit të qelizave, këtë herë ka dëshmi se proteina spike shkakton sinjale të plakjes (plakjes së parakohshme) në qelizë e cila tërheq leukocitet që shkaktojnë inflamacion të qelizës: https://journals.asm.org/doi/10.1128/JVI.00794-21

Proteina spike në vetvete shkakton dëmtimin e qelizave duke shkaktuar një përgjigje pro-inflamatore: https://www.nature.com/articles/s41375-021-01332-z

28 Më 6 tetor, Melissa Strickler, një sinjalizuese nga Pfizer, konfirmoi se indet fetale të njeriut u përdorën në testimin laboratorik të vaksinave të tyre. Shiko: projectveritas.com
29 "Rishikimi i dëshmive të reja që demonstrojnë efikasitetin e Ivermectin në profilaksinë dhe trajtimin e COVID-19", ncbi.nlm.nih.gov
30 "Ivermectin: një ilaç i shumanshëm i çmimit Nobel i nderuar me efikasitet të treguar kundër një plage të re globale, COVID-19", pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
31 vladimirzelenkomd.com; shih gjithashtu "Ivermectin fshin 97 përqind të rasteve në Delhi", thedesertreview.comthegatewaypundit.comMe Të paktën 63 studime kanë konfirmuar efektivitetin e Ivermectin në trajtimin e COVID-19; cf. ivmmeta.com
32 Profesori francez me famë botërore Didier Raoult, drejtor i një prej grupeve më të mëdha kërkimore në sëmundjet infektive dhe mikrobiologjinë. Ai është mikrobiologu më i cituar në Evropë sipas ISI dhe ka trajnuar më shumë se 457 shkencëtarë të huaj në laboratorin e tij që nga viti 1998 me më shumë se 1950 artikuj të referuar në ISI ose Pubmed dhe konsiderohet eksperti kryesor në botë për sëmundjet infektive. Profesori Raoult filloi të trajtojë pacientët me covid me një ilaç që ekziston për më shumë se gjashtëdhjetë vjet dhe është i famshëm për sigurinë dhe efikasitetin e tij në mposhtjen e koronaviruseve: hidroksilklorina. Profesori Raoult trajtoi mbi katër mijë pacientë me hidroksilklorinë + azitromicinë dhe pothuajse të gjithë u shëruan, me përjashtim të një grushti të moshuarish të cilët tashmë kishin disa sëmundshmëri; cf. Sciencedirect.comMe Në Holandë Dr. Rob Elens u dha të gjithë pacientëve të tij me covid hidroksilklorinë të kombinuar me zink, dhe pa një normë shërimi 100% në një mesatare prej katër ditësh; cf. arti kolektiv.nlMe Biofizikanti Andreas Kalcker përdori dioksidin e klorit për të ulur normën ditore të vdekjeve prej 100 në 0, në Bolivi, dhe iu kërkua të trajtonte ushtrinë, policinë dhe politikanët në disa vende të Amerikës Latine. Rrjeti i tij mbarëbotëror COMUSAV.com përbëhet nga mijëra fizikanë, akademikë, shkencëtarë dhe juristë që po promovojnë këtë trajtim efektiv; cf. andreaskalcker.comMe Qindra studime konfirmojnë efektivitetin e HCQ në trajtimin e COVID-19 dhe parandalimin e shtrimit në spital dhe vdekjes; cf. c19hcq.comMe cf. Raporti i Vdekjes nga Vaksina, Pp. 33 34-
33 Përkufizimi i "imunitetit të tufës" është kuptuar gjithmonë se do të thotë se "një pjesë më e madhe e popullsisë ka ndërtuar imunitet kundër një infeksioni të caktuar, qoftë përmes natyror infeksion paraprak ose përmes vaksinimit. " "Imuniteti i tufës mund të arrihet ose nëpërmjet infeksionit dhe shërimit ose me vaksinim", Dr. Angel Desai, redaktor i asociuar i JAMA Network Open, Maimuna Majumder, Ph.D., Spitali i Fëmijëve në Boston, Shkolla Mjekësore e Harvardit; 19 tetor 2020; jamanetwork.com
34 Mbi 100 studime kërkimore pohojnë imunitetin e fituar natyrshëm ndaj Covid-19: 'Ne nuk duhet t'i detyrojmë askujt vaksinat e COVID-it kur provat tregojnë se imuniteti i fituar natyrshëm është i barabartë ose më i fortë dhe superior ndaj vaksinave ekzistuese. Në vend të kësaj, ne duhet të respektojmë të drejtën e integritetit trupor të individëve për të vendosur vetë.' kf. brownstone.org. Ichor Blood Services, një laborator privat me qendër në Calgary, Alberta, ka lëshuar atë Gjetjet mbi imunitetin natyror. Bazuar në 4,300 teste cilësore të antitrupave deri më sot, raporti i Ichor tregon se 42 përqind e Albertanëve të pavaksinuar kanë tashmë një nivel të mbrojtjes natyrore të imunitetit kundër COVID; kf. thepostmillenial.com, newswire.ca
35 Shikoni: Shkencëtarët e Pfizer pranojnë në kamerën e fshehur se imuniteti natyror është shumë më i mirë se "vaksina" e tyre: youtube.com
36 Dr Peter McCullough, postim në Telegram; 23 shtator 2021
37 23 shtator, 2021; ucanews.com
38 france24.com
39 shih unherd.com; shih gjithashtu një artikull të rekomanduar nga Dr. Robert Malone: ​​"Arsyet e pranueshme për hezitimin e vaksinës me 50 burime të botuara të revistës mjekësore", reddit.com
40 KKK, 1783
41 19 Studime dhe raporte që ngrenë dyshime të thella në lidhje me efikasitetin e vaksinës për popullatën e përgjithshme: “Gestalti i gjetjeve nënkupton se shpërthimi i infeksionit globalisht – pas vaksinimit të dyfishtë p.sh. Izraeli, MB, SHBA etj. – që ne kemi përjetuar mund të jetë për shkak të ndaj mundësisë që të vaksinuarit të jenë shkaktarë të epidemisë/pandemisë dhe jo të pavaksinuarit.” kf. brownstone.org
42 nga Instituti për Inteligjencën Jofitimprurëse të Shfaqjes së Koronavirusit Letra e Spartakut, fq 7. Shihni gjithashtu "Vaksinat" që rrjedhin "mund të prodhojnë versione më të forta të viruseve", Healthline, 27 korrik 2015; "Le të ndalojmë së pretenduari për vaksinat Covid-19", RealClearScience, 23 gusht 2021; cf. Dhoma e lajmeve CDC, CDC, 30 korrik 2021. Fituesi i Çmimit Nobel Dr. Luc Montagnier si dhe Dr Geert Vanden Bossche, PhD, paralajmëruan herët kundër vaksinimit masiv gjatë një pandemie; Shiko Paralajmërime Varri
43 shih Thjesht Këndoni Pak Më Zë
44 realclearpolitics.com
45 cdc.gov
46 lajme-mjekësore-net; "Ka afërsisht 7 herë më shumë fëmijë që vdesin nga gripi sesa COVID-19", aapsonline.org/CovidPatientTreatmentGuide.pdf
47 Diskutime me kardinalin Peter Turkson, Churchmilitant.com; nb Unë nuk i mbështes domosdoshmërisht mendimet e tjera të shprehura në atë faqe interneti
48 shih Kur isha i uritur
49 Rritja e 44% në vetëvrasje në Nepal; Japonia pa më shumë vdekje nga vetëvrasja sesa COVID në 2020; Shiko gjithashtu studim; shih "Vdekshmëria nga vetëvrasjet dhe sëmundja e koronavirusit 2019 - një stuhi e përsosur?"
50 "Mijëra punonjës të kujdesit shëndetësor do të humbasin vendet e punës", ktrh.iheart.com
51 Video në Francë: gjëmoj.com; Columbia: 2 gusht 2021; france24.com
52 westernstandardonline.com
53 rte.dmth
54 n 188, vatikan.va
Postuar ne BALLINA, E VURTETA E VARDRTET dhe tagged , , , , , , , , , , , , , .