1942 ynë

 

Dhe kështu ju deklaroj solemnisht sot
se unë nuk jam përgjegjës për gjakun e askujt prej jush,
sepse unë nuk u tërhoqa nga të të proklamoja të gjithë planin e Zotit ...
Kështu që jini vigjilent dhe mos harroni se për tre vjet, natën dhe ditën,
E këshillova pa pushim secilin prej jush me lot.
(Veprat 20:26-27, 31)

 

HIS divizioni i ushtrisë do të çlironte kampin e fundit nga tre kampet e përqendrimit në Gjermani.

Charles J. Palmeri po shërbente me Divizionin e Ylberit të Shteteve të Bashkuara kur një çift rreshterësh, të cilët kishin qenë tashmë në Dachau, i thanë atë që panë atje. Por ai u përgjigj: “Kjo nuk mund të ndodhë. Askush nuk do ta bënte atë. ” Ditën tjetër, 29 Prill 1945, divizioni i tij hyri në kamp.

Gjëja e parë që pamë ishin rreth 30 makina hekurudhore të ngarkuara me trupa të pajetë… Pastaj, u futëm në kamp dhe kishte trupa të grumbulluar, trupa të zhveshur - burra dhe gra dhe madje disa fëmijë… Çfarë më shqetësoi më shumë se të vdekurit - dhe të vdekurit më shqetësuan, padyshim - ishin njerëzit që ishin ende gjallë, endeshin përreth dhe të traumatizuar ... Ata mezi mund të ecnin dhe këmbët e tyre ishin më të holla se binarët. -Kolumbi revista, maj 2020, f. 27

Tre vjet më parë, një hebre i huaj i njohur si Moishe Beadle, u urdhërua të linte qytetin e tij të Sighet. Të rrethuar nga policia hungareze në makina bagëtish, ato u morën përtej kufirit në Polonia. Papritmas, treni ndaloi.

Hebrenjtë u urdhëruan të zbresin dhe të hipin në kamionë që presin. Kamionët u drejtuan drejt një pylli. Aty të gjithë u urdhëruan të dilnin jashtë. Ata u detyruan të hapnin llogore të mëdha. Kur ata mbaruan punën e tyre, burrat nga Gestapo filluan të tyren. Pa pasion dhe nxitim, ata qëlluan të burgosurit e tyre, të cilët u detyruan t'i afroheshin hendekut një nga një dhe të ofronin qafën. Foshnjat u hodhën në ajër dhe u përdorën si shënjestra për mitralozët. -(Ditët e qëndrimit) nga Elie Weisel, faqe 6

Por një Moishe i plagosur arriti të shpëtonte, duke u shfaqur muaj më vonë në Sighet. Ditë e natë, ai paralajmëroi fshatarët se gjermanët po vinin për të gjithë hebrenjtë dhe cilat ishin qëllimet e nazistëve. Por pak njerëz i besuan atij ose historive.

Të asgjësojmë një popull të tërë? Fshij një popullsi të shpërndarë në kaq shumë kombe? Kaq miliona njerëz! Me çfarë mjeti? Në mes të shekullit të njëzetë! -p. 8

Gjermanët më në fund erdhën dhe pushtuan qytetin e tyre, por edhe atëherë, njerëzit thanë se kjo ishte për "arsye strategjike, për arsye politike". Ushtarët gjermanë thanë pak, ishin të sjellshëm dhe buzëqeshnin herë pas here. Një oficer gjerman madje solli çokollata. Optimistët ishin gazmorë: “Epo? Çfarë ju thamë? … Këtu janë, gjermanët tuaj. Cfare thua tani Ku është mizoria e tyre e famshme? " Po, gjermanët ishin tashmë në qytet, fashistët ishin tashmë në pushtet, verdikti tashmë ishte nxjerrë - dhe hebrenjtë e Sighet ishin ende të buzëqeshur.

Pastaj një ditë, sinagogat u mbyllën. "Pothuajse shtëpia e çdo rabini u bë një shtëpi lutjeje", rrëfen Wiesel. "Ne kemi pirë, kemi ngrënë, kemi kënduar." Por më pas, sa hap e mbyll sytë, filluan arrestimet. Njerëzit nuk mund të dilnin nga shtëpitë e tyre. Moishe the Beadle erdhi duke vrapuar në shtëpinë e Weisel:

"Unë ju paralajmërova", bërtiti ai. 

Pastaj erdhi sekuestrimi i mallrave personale; pastaj yjet e verdhë; pastaj getot… dhe pastaj, makinat e bagëtive. Udhëtimi për hebrenjtë e Sighet përfundoi në Aushvic.

 

KONSPIRACIONI KUNDR JETS

Vëllezërit dhe motrat e mia të dashura, për 15 vjet unë jam ulur në këtë tryezë duke ju shkruar javë pas jave për t'ju përgatitur për orën që ka ardhur tani. Dhe jo vetëm unë: rojet në të gjithë botën, shpesh me koston e reputacionit, karrierës dhe marrëdhënieve të tyre, kam paralajmëruar për kohët nëpër të cilat po kalojmë tani. 

Nëse kjo të ishte viti 1942, do të ishte koha e "Moishies" që po thërrasin se po shpaloset një komplot i vërtetë kundër jetës - njerëz si Papa Shën Gjon Pali II:

Kjo kulturë nxitet në mënyrë aktive nga rryma të fuqishme kulturore, ekonomike dhe politike të cilat inkurajojnë një ide të shoqërisë që merret tepër me efikasitetin. Duke parë situatën nga ky këndvështrim, është e mundur të flasësh në një kuptim të caktuar të një lufte të të fuqishmëve kundër të dobëtve: një jetë e cila do të kërkonte pranim më të madh, dashuri dhe kujdes konsiderohet e padobishme, ose konsiderohet e patolerueshme barrë, dhe për këtë arsye refuzohet në një mënyrë apo në një tjetër. Një person i cili, për shkak të sëmundjes, aftësisë së kufizuar ose, më thjesht, thjesht duke ekzistuar, komprometon mirëqenien ose stilin e jetës së atyre që janë më të favorizuar ka prirjen të shikohet si një armik që duhet rezistuar ose eliminuar. Në këtë mënyrë lëshohet një lloj "komploti kundër jetës". -Evangelium Vitae, n 12

Ah, por “Kjo nuk mund të ndodhte. Askush nuk do ta bënte atë! ”

Por rojet vazhdojnë të bërtasin se, kësaj radhe, agjentët e këtij komploti nuk janë në xhema të armatosur me mitraloza, por janë politikanë, gjykatës, filantropë dhe shkencëtarë të kompromentuar që po kryejnë këtë "luftë të të fuqishmëve".

Një përgjegjësi unike i takon personelit të kujdesit shëndetësor: mjekët, farmacistët, infermierët, kapelanët, burrat dhe gratë fetarë, administratorët dhe vullnetarët. Profesioni i tyre i bën thirrje që ata të jenë kujdestarë dhe shërbëtorë të jetës njerëzore. Në kontekstin e sotëm kulturor dhe shoqëror, në të cilin shkenca dhe praktika e mjekësisë rrezikojnë të humbin vëmendjen e dimensionit të tyre të pandarë etik, profesionistët e kujdesit shëndetësor mund të tundohen ndonjëherë për t'u bërë manipulues të jetës, apo edhe agjentë të vdekjes. -Evangelium Vitae, n 89

“Farmaceutikat dhe vaksinat tona po përdoren për të na sëmurur, sterilizuar ose vrarë? Kjo nuk mund të ndodhë. Askush nuk do ta bënte atë! ”[1]Sipas një studimi të Harvardit, “Pak njerëz e dinë që ilaçet e reja me recetë kanë një shans 1 në 5 të shkaktojnë reagime serioze pasi të jenë aprovuar… Pak e dinë që rishikimet sistematike të tabelave spitalore zbuluan se edhe ilaçet e përshkruara siç duhet (përveç keq përshkrimit, mbidozimit ose vetë-përshkrimit) shkaktojnë rreth 1.9 milion shtrime në spital në vit. 840,000 pacientëve të tjerë të shtruar në spital u jepen barna që shkaktojnë reaksione serioze anësore për një total prej 2.74 milion reaksione serioze anësore të ilaçeve. Rreth 128,000 njerëz vdesin nga ilaçet e përshkruara për ta. Kjo i bën barnat me recetë një rrezik të madh shëndetësor, duke u renditur në vendin e 4-të me goditje në tru si shkak kryesor i vdekjes. Komisioni Evropian vlerëson se reagimet negative nga ilaçet e përshkruara shkaktojnë 200,000 vdekje; kështu që së bashku, rreth 328,000 pacientë në SH.B.A. dhe Evropë vdesin nga ilaçet e përshkruara çdo vit. " - "Ilaçe të reja me recetë: Një rrezik i madh shëndetësor me pak përparësi kompensuese", Donald W. Light, 27 qershor 2014; etika.harvard.edu; shih Pandemia e Kontrollit

Por rojet vazhdojnë të bërtasin, natë e ditë, se ka një arsye që kaq shumë po sëmuren, aq shumë po vdesin: shkenca ka humbur shpirtin e saj dhe ilaçi moralin e saj.

Në këtë pikë, vetë kërkimi shkencor duket se është pothuajse ekskluzivisht i preokupuar me zhvillimin e produkteve të cilat janë gjithnjë e më të thjeshta dhe më efektive në shtypjen e jetës -Evangelium Vitae, n 13

"Jo, ju jeni një teoricien i çmendur konspiracioni!" vajtoni skeptikët dhe kontrolluesit e fakteve. “Kjo nuk mund të ndodhë. Askush nuk do ta bënte atë. ”

Por rojet qëndrojnë në tokë, mbajnë postimet e tyre dhe bërtasin me zë të lartë:

Ne mendojmë për fuqitë e mëdha të ditëve të sotme, për interesat financiare anonime që i kthejnë njerëzit në skllevër, të cilat nuk janë më gjëra njerëzore, por janë një fuqi anonime të cilës njerëzit i shërbejnë, me anë të të cilave njerëzit torturohen dhe madje theren. Ata janë një fuqi shkatërruese, një fuqi që kërcënon botën. —POPA BENEDICT XVI, Reflektim pas leximit të zyrës për Orën e Tretë këtë mëngjes në Sinodin Aula, Qyteti i Vatikanit, 11 tetor 2010

“Çfarë interesash anonime? Shoqëritë sekrete? Frimasonët? Shteti i Thellë? Oh ju lutem ... Kjo nuk mund të ndodhë. Askush nuk do ta bënte atë. ”

Dhe kështu, ndërsa kishat u mbyllën, linjat e ushqimit u rritën dhe ata i detyruan shumë të vishnin maska… ndërsa muret e shkencës së mirë u shembën dhe ndarësit e pleksiglasit u ngritën… ndërsa rregullat e distancës shoqërore detyruan fqinjët të ndaheshin dheai i sëmurë u la të vdiste vetëm… Shumë thanë thjesht, kjo është për "arsye strategjike, arsye mjekësore". Mjerisht, shumë shtëpi u bënë shtëpi lutjeje. Ata pinë, hëngrën, kënduan. "Së shpejti, gjithçka do të mbarojë", thanë ata kur hapën një tjetër përsëritje të Netflix.

Por rojet (që përfshinin zërat e etik shkencëtarët dhe Përkushtuar mjekë) thirrën që karantinimi i i shëndetshëm nuk ishte strategjikisht i zgjuar dhe as i shëndetshëm nga ana mjekësore. Se shembja e ekonomisë, prishja e zinxhirit ushqimor dhe destabilizimi i kombeve do të kishte pasoja shumë më shkatërruese.

Jam thellësisht i shqetësuar që pasojat shoqërore, ekonomike dhe të shëndetit publik të kësaj shkatërrimi gati të plotë të jetës normale - shkollat ​​dhe bizneset e mbyllura, tubimet e ndaluara - do të jenë afatgjata dhe shkatërruese, ndoshta më të rënda se dëmtimi i drejtpërdrejtë i vetë virusit. Bursa do të kthehet në kohë, por shumë biznese kurrë nuk do ta bëjnë këtë. Papunësia, varfërimi dhe dëshpërimi që mund të rezultojë do të jenë plagë të shëndetit publik të rendit të parë. - Dr. David Katz, një mjek Amerikan dhe drejtor themelues i Qendrës së Kërkimit të Parandalimit të Universitetit Yale; europost.eu

Paralajmëruan rojet se ka më shumë se në sy. Kjo ishte një Pandemi e Kontrollit planifikuar prej kohësh dhe duke u bërë. "Filantropistët" globalë, nën mbulesën e "kujdesit shëndetësor", janë aktualisht kontrolli i popullsisë eugjenistët.[2]shih Çështja Kundër Gates , Pandemia e Kontrollit   Tërheqja e Madhe; Shikoni: “Njihuni me Bill Gates" Financimi i tyre i kërkimit në farmaceutikë sintetike, modifikimi gjenetik i ushqimit dhe bujqësisë dhe "ndryshimi i klimës" kanë të bëjnë më shumë me kontrollin e gurëve të themelit të jetës njerëzore sesa ruajtjen e tij.[3]Çështja Kundër Gates, Pandemia e Kontrollit

"Kjo nuk mund të ndodhë," tha larja e trurit. "Askush nuk do ta bënte atë," i bëri jehonë status quo-së.

"Oh, po do ta bënin", thanë rojet. "Dhe ata janë - me një buzëqeshje".

Ne shohim se si e keqja dëshiron të mbizotërojë botën dhe se është e nevojshme të hysh në betejë me të keqen. Ne e shohim sesi e bën atë në kaq shumë mënyra, të përgjakshme, me forma të ndryshme të dhunës, por edhe të maskuar me mirësi, dhe pikërisht në këtë mënyrë, duke shkatërruar bazat morale të shoqërisë. —POPA BENEDICT XVI, 22 maj 2012, Qyteti i Vatikanit

Dhe kështu, si gjurmuesit e kontaktit të armatosur me smartphone dhe dokumentacion që mund të detyrojë karantinën, u përhap në të gjitha lagjet;[4]Youtube.com si plane për vaksinimin e detyrueshëm, "pasaportat e vaksinës" dhe dixhitale ID-të për çdo person në tokë të zhvilluar;[5]biometupdate.com ndërsa maskat e stilistëve filluan të shfaqeshin në internet dhe përkujtuesit e distancës shoqërore në radio u bënë normë; si lëvizja drejt një shoqëri pa para i avancuar dhe një rrjet 5G u zhvillua i shpejtë që mund të gjurmonte çdo civil në tokë në kohë reale… rojet paralajmëruan se plani nuk është më i fshehur. Nuk ka më nevojë të jetë. I gjithë planeti, duke përfshirë edhe Kishën Katolike, u pajtua pa aq shumë sa një rënkim. Big Pharma, Big Tech, Big Banks ... të gjithë janë duke u kombinuar me shpejtësinë e thyerjes së qafës për të zbatuar një Rend të Ri Botëror - një "Rivendosje të Madhe" - dhe mburren me të në çdo hap.

Në këtë periudhë part partizanët e së keqes duket se po kombinohen së bashku dhe po luftojnë me egërsinë e bashkuar, të udhëhequr ose të ndihmuar nga ajo shoqatë e organizuar fuqimisht dhe e përhapur, e quajtur Masonët. Duke mos bërë më sekret për qëllimet e tyre, ata tani ngrihen me guxim kundër vetë Zotit. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum, Enciklikë për Masonerinë, n.10, Apri 20th, 1884

Kjo është komunizëm me një kapelë tjetër dhe buzëqeshje të pikturuar. Thjesht ka pritur në hije, duke pritur momentin e duhur për të dalë.

Një revolucion i madh po na pret. Kriza jo vetëm që na bën të lirë të imagjinojmë modele të tjera, një tjetër të ardhme, një botë tjetër. Na detyron ta bëjmë këtë. —Presidenti i mëparshëm francez Nicolas Sarkozy, 14 shtator 2009; unwwo.org; shih Guardian

 

P PRGATITJET P FRFUNDIMTARE

Penny Lea rrëfen historinë e një të krishteri gjerman i cili jetonte pranë binarëve të hekurudhës në kohën e Luftës së Dytë Botërore. Ai i tha asaj se ata e dinin se kur të frynte bilbili i trenit, do të ndodhte u pasua menjëherë me thirrjet e hebrenjve të paketuar në makina bagëtish.

Ishte kaq shqetësuese! Ne nuk mund të bënim asgjë për të ndihmuar këta njerëz të mjerë të mjerë, megjithatë britmat e tyre na munduan. Ne e dinim saktësisht se në cilën kohë do të binte ajo bilbil dhe vendosëm se mënyra e vetme për të mos u shqetësuar nga të qarat ishte të fillonim të këndonim himnet tona. Në kohën që ai tren erdhi duke gërmuar përtej oborrit të kishës, ne po këndonim në majë të zërit. Nëse disa nga britmat do të arrinin në veshët tanë, ne thjesht do të këndonim pak më fort derisa të mos i dëgjonim më. Kanë kaluar vite dhe askush nuk flet më shumë për këtë, por unë ende e dëgjoj atë bilbil të trenit në gjumë. Ende i dëgjoj duke thirrur për ndihmë. Zoti na fal të gjithë neve që e quanim veten të krishterë, por nuk bëmë asgjë për të ndërhyrë. -pendamerica.com/singalittlelouder.html

E vërteta është se shumica dërrmuese duan të këndojnë pak më fort kur u thuhet rreth "komplotit kundër jetës" që po kulmon tani në "kulturën tonë të vdekjes" në kohe reale. Ata nuk mund të besojnë se ka njerëz të fuqishëm që po investojnë miliarda për të ulur jo vetëm rritjen e popullsisë, por edhe vetë popullsinë. Ata nuk pranojnë të besojnë se ne po jemi i korriduar si bagëtia në një qeverisje globale që do të na mbikëqyrë, gjurmojë dhe lejojë (ose jo të lejojë) të marrim pjesë në shoqëri - një sistem që duket jashtëzakonisht i ngjashëm me mbretërimin e një antikrishti siç përshkruhet në kapitullin e trembëdhjetë të Zbulesës.

“Kjo nuk mund të ndodhë. Askush nuk do ta bënte atë! ”

Por, edhe papët edhe parajsa na kanë paralajmëruar për të vjet se ky është vërtet rasti. Dhe akoma…

… Ne nuk e dëgjojmë Zotin sepse nuk duam të shqetësohemi dhe kështu qëndrojmë indiferentë ndaj së keqes. 'përgjumja' është e jona, e atyre prej nesh që nuk dëshirojnë të shohin forcën e plotë të së keqes dhe nuk duan të hyjnë në pasionin e tij. —POPA BENEDIKTI XVI, Agjencia e lajmeve katolike, Qyteti i Vatikanit, 20 prill 2011, Publiku i Përgjithshëm

Pasioni i Kishës.[6]krh. "Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë nëpër një provë të fundit që do të lëkundë besimin e shumë besimtarëve." -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675

Tani jemi duke qëndruar përballë konfrontimit më të madh historik që ka kaluar njerëzimi Tani po përballemi me përballjen përfundimtare midis Kishës dhe anti-Kishës, të Ungjillit kundrejt anti-Ungjillit, të Krishtit kundër anti-Krishtit… Isshtë një provë… e 2,000 viteve të kulturës dhe civilizimit të krishterë, me të gjitha pasojat e tij për dinjitetin njerëzor, të drejtat individuale, të drejtat e njeriut dhe të drejtat e kombeve. ArdKardinal Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eucharistic, Philadelphia, PA; 13 gusht 1976; shih Katolike Online (konfirmuar nga Deacon Keith Fournier i cili ishte i pranishëm)

Vëllezër dhe motra, Zoti më paralajmëroi në gropat e zemrës sime për shumë vite "Koha është e shkurtër." Por që nga mbyllja në mbarë botën e kishave në fillim të këtij viti, tani dëgjoj çdo ditë:

Ju jeni jashtë kohe.

Nuk mund të them me siguri se çfarë do të thotë kjo. Përveç se kjo nuk është koha e "kthimit në normalitet" por a vera e përgatitjes për definitive "thyerja e vulave”I Zbulesës (shih Timeline) Nëse po pyesni se kur do të vijnëmakina kuti”Po vijnë, mirë, ata tashmë po grumbullohen. Rënia ekonomike që po vjen tashmë po ndihet me mbylljen e biznesit, falimentimet dhe pushimet nga puna në masë. Vetëm në Nju Jork, rreth 100,000 biznese kanë përherë mbyllur.[7]yahoo.com Boeing sapo pushoi nga puna 12,000.[8]reuters.com Fermerët po falimentojnë[9]fb.org ndërsa papunësia rritet.[10]lajme.bloomberglaw.com Mungesat e ushqimit, të parashikuara në mars, tashmë janë ndjerë në të gjithë globin.[11]express.co.uk, bloomberg.com Karkalecat në Afrikë dhe Azi tani janë në valën e dytë dhe njëzet herë më keq, duke vendosur disa kombe në rrezik urie.

Bota nuk do të ketë më një shans për të marrë frymë. Egërsia e krizave po rritet dhe ato nuk do të shpërndahen. —Sunita Narain nga Qendra e New Delhi për Shkencë dhe Mjedis; Associated Press

[12]cbn.com Në Perëndim, një e treta e amerikanëve tani tregojnë shenja të ankthit klinik.[13]washingtonpost.comDisa spitale kanë filluar të raportojnë se ka më shumë vetëvrasje për shkak të karantinimit COVID-19 sesa vdekje nga virusi aktual.[14]larje larjeje; shih cbsnews.com Kishat Katolike po vazhdojnë të shtypen me më pak privilegje sesa restorantet dhe kazinotë.[15]katoliknewsagency.com Dhe daullet e luftës midis Kinës dhe Amerikës po bëhen më të forta.[16]cnn.com, aljazeera.com

Ku po shkon e gjithë kjo? Mesazhi i mëposhtëm, gjoja nga Zoja jonë për shikuesin Gisella Cardia në Itali, është në përputhje me konsensusin profetik të shekullit të kaluar ose më shumë, dhe atë të shumë shikuesve të gjallë sot, si dhe shkrimet e mia këtu:

I dashuri im, faleminderit që jeni bashkuar në lutje dhe që keni dëgjuar thirrjen time në zemrat tuaja. Së shpejti, shumë shpejt, do të vijë Ndriçimi [Paralajmërimi], i cili do t'ju vendosë në një gjendje ekstaze që do të zgjasë rreth 15 minuta; vini re, qielli do të kthehet në një të kuqe të zjarrtë - atëherë ju do të dëgjoni një ulërimë shumë të fortë, por mos kini frikë, sepse ky do të jetë njoftimi se Biri i Zotit do të arrijë. Fëmijët e mi të dashur, këto janë kohërat kur Antikrishti do të bëjë hyrjen e tij. Më vonë do t'ju jap udhëzime të tjera. Fëmijë të dashur, mos u lutni vetëm për të kërkuar [për gjëra], por edhe për të falënderuar Birin tim Jezus për paqen tuaj dhe jetën tuaj. Të dua, fëmijë, do të jem gjithmonë pranë teje. Mos harroni se pas qetësisë Stuhia do të vijë. Lutuni për të fuqishmit që Zoti t'i mëshirojë ata. Lutuni për Kishën dhe për priftërinjtë. Tani ju bekoj në emër të Atit, Birit dhe Shpirtit të Shenjtë. Amen -26 maj, 2020; shko te countdowntothekingdom.com 

Sa shpejt? Une nuk e di. Por në mënyrë të qartë, ngjarjet po zhvillohen me një ritëm të pabesueshëm tani - sa më afër që të jemi Syri i Stuhisë. Gisella nuk është shikuesi i vetëm që thotë se Paralajmërimi është "shumë shpejt" (Kam dëgjuar dy të tjerë, një privatisht, dhe një tjetër këtu) Thënë kjo, duket se ky është momenti ynë 1942… momenti i mohimit, fillimi i kaosit dhe kontrollit shtetëror përpara shfaqjes së një shpëtimtari të rremë.

… Nëse studiojmë por një moment shenjat e kohës së tanishme, simptomat kërcënuese të situatës sonë politike dhe revolucionet, si dhe përparimin e civilizimit dhe përparimin në rritje të së keqes, që korrespondojnë me përparimin e civilizimit dhe zbulimet në material rend, ne nuk mund të mos parashikojmë afërsinë e ardhjes së njeriut të mëkatit dhe të ditëve të shkretimit të parathënë nga Krishti.  - Fr. Charles Arminjon (1824-1885), Fundi i botës së tanishme dhe misteret e jetës së ardhshme, faqe 58; Shtypi i Institutit Sophia

Megjithatë, sipas Shkrimit, ky gjyq do të jetë i shkurtër.[17]krh. Marku 13:20, Zbul. 13: 5 Atëherë do të vijë 1945 ynë: momenti i çlirimit kur faqja e tokës do të rinovohet dhe kujtimet e këtyre ditëve të trishtimit, distancimit shoqëror, çnjerëzimit dhe shkatërrimit do të fillojnë të zbehen.

… Do të jenë vetë ata që do të provokojnë konfliktin e afërt dhe unë do të jem unë që do të shkatërroj forcat e së keqes për të tërhequr të mirën nga e gjithë kjo, dhe do të jetë Nëna, Maria më e shenjtë, e cila do të shtypë kokën e gjarpri, duke filluar kështu një epokë të re paqeje; DO T BE JET SHPRNDARJA E MBRETRIS SY MUAJ T RREZIKUT. Do të jetë kthimi i Frymës së Shenjtë për një Rrëshajë të re. Do të jetë dashuria ime e mëshirshme që do të mposhtë urrejtjen e Satanait. Do të jetë e vërteta dhe drejtësia që do të mbizotërojnë mbi herezinë dhe mbi padrejtësinë; do të jetë drita që do të hedhë për të fluturuar errësirën e ferrit. —Jezusi te Fr. Ottavio Michelini, një prift, mistik dhe anëtar i Gjykatës Papnore të Papës Shën Palit VI; 9 dhjetor 1976; countdowntothekingdom.com

Të dashur fëmijë! Lutuni me mua për një jetë të re për të gjithë ju. Në zemrat tuaja, fëmijë të vegjël, ju e dini se çfarë duhet të ndryshohet. Kthehuni te Zoti dhe urdhërimet e Tij, në mënyrë që Fryma e Shenjtë të mund të ndryshojë jetën tuaj dhe fytyrën e kësaj toke, e cila ka nevojë për ripërtëritje në frymë. Fëmijë të vegjël, bëni lutje për të gjithë ata që nuk falin namaz; bëhu gëzim për të gjithë ata që nuk shohin rrugëdaljen; bëhu bartës i dritës në errësirën e kësaj kohe pa paqe. Lutuni dhe kërkoni ndihmën dhe mbrojtjen e shenjtorëve në mënyrë që edhe ju të dëshironi të dëshironi për realitetet e Parajsës dhe Qiellit. Unë jam me ju dhe po mbroj dhe bekoj të gjithë ju me bekimin tim nënë. Faleminderit që ju përgjigjët thirrjes sime. - Zoja jonë e Medjugorjes në Marija, 25 maj, 2020; countdowntothekingdom.com

LIDHJE ME LIDHJE

Kur komunizmi kthehet

Antikrishti në Kohët Tona

Pandemia e Kontrollit

 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Shkrimet e mia po përkthehen francez! (Merci Philippe B.!)
Hidh lire mes écrits en français, kliko sur le drapeau:

 
 
Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Sipas një studimi të Harvardit, “Pak njerëz e dinë që ilaçet e reja me recetë kanë një shans 1 në 5 të shkaktojnë reagime serioze pasi të jenë aprovuar… Pak e dinë që rishikimet sistematike të tabelave spitalore zbuluan se edhe ilaçet e përshkruara siç duhet (përveç keq përshkrimit, mbidozimit ose vetë-përshkrimit) shkaktojnë rreth 1.9 milion shtrime në spital në vit. 840,000 pacientëve të tjerë të shtruar në spital u jepen barna që shkaktojnë reaksione serioze anësore për një total prej 2.74 milion reaksione serioze anësore të ilaçeve. Rreth 128,000 njerëz vdesin nga ilaçet e përshkruara për ta. Kjo i bën barnat me recetë një rrezik të madh shëndetësor, duke u renditur në vendin e 4-të me goditje në tru si shkak kryesor i vdekjes. Komisioni Evropian vlerëson se reagimet negative nga ilaçet e përshkruara shkaktojnë 200,000 vdekje; kështu që së bashku, rreth 328,000 pacientë në SH.B.A. dhe Evropë vdesin nga ilaçet e përshkruara çdo vit. " - "Ilaçe të reja me recetë: Një rrezik i madh shëndetësor me pak përparësi kompensuese", Donald W. Light, 27 qershor 2014; etika.harvard.edu; shih Pandemia e Kontrollit
2 shih Çështja Kundër Gates , Pandemia e Kontrollit   Tërheqja e Madhe; Shikoni: “Njihuni me Bill Gates"
3 Çështja Kundër Gates, Pandemia e Kontrollit
4 Youtube.com
5 biometupdate.com
6 krh. "Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë nëpër një provë të fundit që do të lëkundë besimin e shumë besimtarëve." -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675
7 yahoo.com
8 reuters.com
9 fb.org
10 lajme.bloomberglaw.com
11 express.co.uk, bloomberg.com
12 cbn.com
13 washingtonpost.com
14 larje larjeje; shih cbsnews.com
15 katoliknewsagency.com
16 cnn.com, aljazeera.com
17 krh. Marku 13:20, Zbul. 13: 5
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE.