Zhurma e vogël e zonjës sonë

 

N THE FESTASTN E KONCEPTIONIT IMAKULLAT
E M .RS SIR BIRGJS SLE LUFTUAR

 

DERI tani (që do të thotë, për katërmbëdhjetë vitet e fundit të këtij apostoli), unë i kam vendosur këto shkrime "atje" për këdo që të lexojë, gjë që do të mbetet e tillë. Por tani, unë besoj se ato që po shkruaj dhe do të shkruaj në ditët në vazhdim janë të destinuara për një grup të vogël shpirtrash. Cfare dua te them? Unë do ta lë Zotin Tonë të flasë vetë:

Të gjithë janë të ftuar të bashkohen me forcën time speciale luftarake. Ardhja e Mbretërisë sime duhet të jetë qëllimi juaj i vetëm në jetë. Fjalët e mia do të arrijnë në një mori shpirtrash. Besim! Unë do t'ju ndihmoj të gjithëve në një mënyrë të mrekullueshme. Mos e dashuroni rehatinë. Mos u bëni frikacakë. Mos prit. Përballuni me Stuhinë për të shpëtuar shpirtrat. Jepi vetes punën. Nëse nuk bëni asgjë, ju do t'ia braktisni tokën Satanit dhe mëkatit. Hapni sytë dhe shikoni të gjitha rreziqet që pretendojnë viktima dhe kërcënojnë vetë shpirtrat tuaj. - Jezusi te Elizabeth Kindelmann, Flaka e Dashurisë, fq. 34, botuar nga Fondacioni Children of the Father; sanksionim Kryepeshkopi Charles Chaput

Jezusi po vjen! Në krye të kësaj force luftarake speciale duke përgatitur rrugën është Zoja. Grupi është i vogël sepse pak i përgjigjen thirrjes së saj;[1]Matt 7: 14 banda është e dobët sepse pak kush i pranon kushtet; forca është e vogël, sepse pak veta përballen me stuhinë në shpirtrat e tyre, aq më pak me Stuhinë që përhapet në botë. Ata shpesh janë ata që refuzojnë "shenjat e kohërave"

… Ata prej nesh që nuk duan të shohin forcën e plotë të së keqes dhe nuk duan të hyjnë në Pasionin e tij. —POPA BENEDICT XVI, Agjencia Katolike e Lajmeve, Qyteti i Vatikanit, 20 Prill 2011, Audienca e Përgjithshme

I vogël është numri i atyre që më kuptojnë dhe më ndjekin —Zoja jonë e Medjugorjes, mesazh gjoja për Mirjana, 2 maj 2014

Po jetojmë vërtet si në ditët e Noeut kur shumë janë ata të zënë me "blerje dhe shitje", duke kërkuar komoditetin e botës në vend që të përgatiten për Stuhinë e Madhe (që është kaq afër, praktikisht mund të nuhasësh azotin në pikat e tij të drejtësisë). Çuditërisht, ndihem sikur ky shkrim do të jetë, për disa, ftesa e fundit për t'iu bashkuar Lëkurës së Vogël të Zojës sonë - atyre që do të bëjnë shpie akuza kundër fuqive të errësirës. Kështu, ky shkrim është një apel nga ai që bërtet në shkretëtirë:

Përgatitni udhën e Zotit, drejtoni shtigjet e tij! (Ungjilli i djeshëm)

Isshtë një thirrje që, në zemër të saj, është tërheqëse besim: për të dhënë më në fund një personal dhe total dekret Zotit dhe t'ia dorëzojmë frenat e shpirtit Zojës për të ndjekur shembullin e saj. Sepse asaj dhe pasardhësve të saj u është dhënë detyra të shtypin kokën e gjarprit në mënyrë që të hapet udha për mbretërimin e Krishtit (krh. e sotmja) Leximi i parë).

If Jezusi po vjen, a prisje më pak? A mendonit se ne jemi thjesht spektatorë të ngjarjes më të madhe që nga Ringjallja?

 

LIDHJE E VOGL TONA ZONUR

Në sytë e botës, kjo "forcë e veçantë luftarake" nuk është asgjë. Ne jemi alienë në një tokë të huaj. Ne e gjejmë veten të rrethuar nga një botë armiqësore me Zotin dhe gjithçka që Ai përfaqëson. Ne jemi tamam si izraelitët në ditët e Gideonit.

I rrethuar nga ushtritë e Midianit, Gideon iu drejtua 32,000 ushtarëve të tij ndërsa Zoja i drejtohej dikur të gjithë Kishës në Fatima dhe më pas gjatë dekadave deri në këtë thirrje përfundimtare në orën e tanishme:

“Nëse dikush ka frikë ose ka frikë, le të largohet! Le të largohet nga mali i Galaadit! ". Njëzet e dy mijë ushtarë u larguan, por dhjetë mijë mbetën. Zoti i tha Gideonit: “Ka akoma shumë ushtarë. Çoji ata poshtë në ujë dhe unë do provë ata për ju atje. Nëse unë po të them se një njeri duhet të shkojë me ty, ai duhet të shkojë me ty. Por askush nuk do të shkojë nëse unë po të them se nuk duhet. Kur Gideoni i drejtoi ushtarët te uji, Zoti i tha: Kushdo që përplas ujin ashtu si një qen bën me gjuhën e tij, ti do ta lësh mënjanë vetë; dhe kushdo që do të ulet në gjunjë për të pirë duke ngritur dorën në gojë, do ta lini mënjanë vetë. Ata që ngritën ujin me gjuhën e tyre ishin treqind, por të gjithë ushtarët e tjerë u gjunjëzuan për të pirë ujin. Zoti i tha Gideon: Me anë të treqind unë do të të shpëtoj dhe do ta jap Madianin në fuqinë tënde ". (Gjyqtarët 7: 3-7)

300 janë ata që, duke hedhur poshtë frikën e tyre, duke lënë mënjanë korrektësinë politike dhe duke u përulur me fytyrat e tyre për tokë, e kanë vendosur veten në buzë të Ujërave të Gjalla. Ata nuk lejojnë asnjë ngushëllim të vijë midis tyre dhe Lumit të Jetës, madje as duart e tyre (dmth. Gjëra të mira që sidoqoftë mund të flijohen); ata nuk kanë frikë të vuaj, për të lënë veten të bëhen pak "të pista" për hir të thirrjes. Ata janë ata që kanë hedhur armët e tyre natyrore -ato bashkëngjitje në të cilën ata kanë vendosur sigurinë e tyre dhe madje besimin (paratë, inteligjencën, talentin natyror, pasurinë, gjërat materiale, etj.). Për më tepër, ata janë ata të cilëve besimi është provuar në këtë papati aktual por nuk janë kthyer kundër Papës (që është pjesë e testit, siç do ta shihni në një moment).

Për betejën në dorë është përfundimisht për të dëboni fuqitë e errësirës në mënyrë që të ndihmojmë në hyrjen në Mbretërinë e Zotit.

Sepse, megjithëse jemi në mish, ne nuk luftojmë sipas mishit, sepse armët e betejës sonë nuk janë prej mishi, por janë jashtëzakonisht të fuqishme, të afta të shkatërrojnë fortesat. (2 Korintasve 7: 3-4)

Me fjalë të tjera, Rabble po thirret të veprojë plotësisht në kundërshtim me prirjet e tyre racionale - të ecë me besim, jo ​​me sy - duke ndjekur saktësisht në gjurmët e Zojës ndërsa pëshpërit udhëzimet e saj:

Gideoni i ndau të treqind burrat në tre grupe dhe i siguroi të gjithë me brirë, me kavanoza të zbrazët dhe pishtarë brenda kavanozëve. "Më shikoni dhe ndiqni shembullin tim," u tha ai. "Unë do të shkoj në skaj të kampit dhe ashtu si bëj, edhe ti duhet të bësh". (Gjyqtarët 7: 16-17)

Këto tre grupe të vogla (të përbëra nga një mbetje klerikësh, fetarë dhe laikë) do të drejtojnë një akuzë që do të fillojë të Satani i verber Brenda zemrave të tyre, ata do të mbajnë Flakën e Dashurisë, e cila është ajo Dhurata e të jetuarit në vullnetin hyjnor (të cilën unë do t'ju shpjegoj dhe do t'ju ndihmoj të merrni në ditët në vazhdim)

Fla Flaka ime e Dashurisë… është Vetë Jezusi. - Zoja jonë për Elizabeth Kindelmann, 31 gusht 1962

Qëllimi i kohëve në të cilat tani po jetojmë është t'u mundësojmë disa shpirtrave të marrin këtë Dhuratë si individë në përgatitje të kohës kur e gjithë bota do ta marrë atë. - Daniel O'Connor, Kurora e Shenjtërisë: Në Zbulesat e Jezusit te Luisa Piccarreta, f. 113 (Kindle Edition)

Briri është Shpata e Shpirtit, e cila është Fjala dhe fuqia e Zotit; kavanoza simbolizon jetën e qetë, të fshehur të përulësisë që duhet të bëjmë në imitim të Zojës derisa të vijë momenti kur "Gruaja e veshur me diellin" e bën atë të lëvizë pjesa më e errët e Stuhisë:

Kështu Gideoni dhe njëqind burrat që ishin me të erdhën në buzë të kampit në fillim të rojes së mesit, menjëherë pas postimit të rojeve. Ata frynë brirët dhe thyen kavanozët që mbanin në duar. Kur të tre kompanitë u ranë brirëve dhe u thyen kavanozët, ata morën pishtarët në duart e tyre të majtë, dhe në të djathtën e tyre brirët që u ishin fryrë dhe bërtitën: "Një shpatë për Zotin dhe për Gideonin!". ("Për Zotin dhe Zojën tonë!" Gjyqtarët 7: 19-20)

Me këtë, ushtritë e Midianit u hutuan dhe filluan të sulmonin njëra-tjetrën!

Do të jetë Mrekullia e Madhe e Satanait që verbon dritën ... Përmbytja e rrëmbyeshme e bekimeve që do të trondisë botën duhet të fillojë me numrin e vogël të shpirtrave më të përulur. -Zoja për Elizabetën, www.theflameoflove.org

Këtu, ne i drejtohemi ëndrrës së Shën Gjon Boskos që duket se përshkruan skenën:

Në këtë pikë, ndodh një konvulsion i madh. Të gjitha anijet që deri atëherë kishin luftuar kundër anijes së Papës janë të shpërndara; ata ikin larg, përplasen dhe bëhen copa njëri-tjetrit. Disa zhyten dhe përpiqen të fundosin të tjerët. Disa anije të vogla që kishin luftuar gallatë që gara e Papës të ishte e para që të lidhej me ato dy kolona [e Eukaristisë dhe Marisë]. Shumë anije të tjera, pasi u tërhoqën nga frika e betejës, vëzhgojnë me kujdes nga larg; rrënojat e anijeve të prishura janë shpërndarë në vorbullat e detit, ata nga ana e tyre lundrojnë me zell për në ato dy kolona, ​​dhe pasi kanë arritur ato, ata e bëjnë veten të shpejtë në grepat e varura prej tyre dhe ato mbeten të sigurta , së bashku me anijen kryesore, në të cilën është Papa. Mbi det mbretëron një qetësi e madhe. -Shën Gjon Bosko, shih miraclerosarymission.org 

Po, ata që kanë sulmuar Papën - si ata brenda dhe jashtë Kishës - janë përulur dhe enët e tyre të krenarisë janë shkatërruar plotësisht. Lepuri i Vogël i Zojës sonë sigurohet fort në shtyllat e Zotit dhe Zojës sonë. Ata të tjerët që, megjithëse nuk e refuzuan besimin, megjithatë, u ulën në gardh nga frika dhe frika, bashkohen me Rabble, megjithëse mbartin brenda tyre një trishtim të thellë dhe shtrëngim sepse nuk keni besuar plotësisht te Zoti. Papritmas, ekziston një "qetësi e madhe" - një moment pushimi në Syri i Stuhisë në të cilën shpirtrat do të shënohen me shenjën e Kryqit në ballë:

Mos dëmtoni tokën, detin ose pemët, derisa të mos kemi vulosur në ballë shërbëtorët e Perëndisë tonë. (Zbul. 7: 3)

Shtë ora e kthimi i djemve plangprishës; është Ora e Mëshirës perpara se Ora e Drejtësisë.

“Ju duhet ta dini që unë i dua gjithmonë fëmijët e mi, krijesat e mia të dashura, do të kthehesha nga brenda për të mos i parë të goditur; aq shumë, saqë në kohërat e zymta që po vijnë, i kam vendosur të gjitha në duart e Mamës sime Qiellore - Atij i kam besuar, që ajo të mund t'i mbajë për Mua nën mantelin e saj të sigurt. Unë do t'i jap të gjithë ata që ajo do të dëshirojë; edhe vdekja nuk do të ketë fuqi mbi ata që do të jenë nën kujdestarinë e mamasë time. " Tani, ndërsa Ai po e thoshte këtë, Jezusi im i dashur më tregoi [si]… Ajo shënoi fëmijët e saj të dashur dhe ata që nuk duheshin prekur nga kamxhikët. Këdo që preku mamaja ime qiellore, kamxhikët nuk kishin fuqi të preknin ato krijesa. Jezusi i ëmbël i dha mamasë së Tij të drejtën për të sjellë në siguri kë të donte. —Jezusi te Luisa Piccarreta, 6 qershor 1935; Kurora e Shenjtërisë: Në Zbulesat e Jezusit te Luisa Piccarreta nga Daniel O'Connor, f. 269 ​​(Kindle Edition)

 

ZGJEDHUR

Kjo është e gjitha për të thënë që Rabble e Vogël e Zojës sonë nuk është domosdoshmërisht e veçantë ... sapo zgjodhi.

Dhe ajo po ju fton.

Çfarë duhet të bësh? Gjëja e parë është që thjesht, tani, të thuash "po" -fiat Të lutesh diçka si kjo: 

Zot, unë prezantohem para Teje tani, ashtu siç jam. Dhe "siç jam" imi është më shumë si Mateu ndërsa u ul në tryezën e tij duke mbledhur taksa; ose si Zakeu që fshihet në një pemë; ose si një shkelës bashkëshortor i akuzuar në papastërti; ose si hajduti i mirë i varur nga një fije; ose si Pjetri duke deklaruar, "Largohu nga unë, sepse jam njeri mëkatar, o Zot ". [2]Luka 5: 8 Për secilën nga këto, Ju pranuat "Më Merrni ashtu siç jam". Dhe kështu, me një veprim të vendosur të vullnetit tim, Unë ju ofroj tani gjithçka që jam, ashtu siç jam. Në këtë mënyrë, unë gjithashtu e marr Marinë si Nënën time, atë që Ti e ke vendosur, pas Teje, në krye të ushtrisë Tënde Qiellore. Me këtë, Zot, unë lutem: "Çfarë duhet të bëjmë, që të bëjmë veprat e Perëndisë?" [3]John 6: 28

Unë do të shpjegoj disa "hapa të parë" specifikë në këto shkrime të ardhshme dhe duke ndarë diçka të fuqishme që më ndodhi muajin e kaluar. Në ndërkohë, unë ju lë me këtë fjalë nga Zoja që kam marrë tetë vjet më parë në prani të drejtorit tim shpirtëror. Isshtë një Tani Word për orën e tanishme

Të vegjël, mos mendoni se sepse ju, pjesa tjetër, jeni i vogël në numër do të thotë se jeni të veçantë. Përkundrazi, ju jeni zgjedhur. Ju jeni zgjedhur për të sjellë Lajmin e Mirë në botë në orën e caktuar. Ky është Triumfi për të cilin Zemra ime pret me shumë pritje. E gjitha është vendosur tani. Të gjitha janë në lëvizje. Dora e Birit tim është gati të lëvizë në mënyrën më sovrane. Kushtoj vëmendje të kujdesshme zërit tim. Unë po ju përgatis, të vegjlit e mi, për këtë Orë të Madhe të Mëshirës. Jezusi po vjen, po vjen si Dritë, për të zgjuar shpirtrat e zhytur në errësirë. Sepse errësira është e madhe, por Drita është shumë më e madhe. Kur të vijë Jezusi, shumë do të dalë në dritë dhe errësira do të shpërndahet. Atëherë do të dërgoheni, si Apostujt e lashtë, për të mbledhur shpirtrat në rrobat e mia Nënë. Prisni Të gjitha janë gati. Shikoni dhe lutuni. Mos e humb kurrë shpresën, sepse Zoti i do të gjithë.

 

 

Tani Fjala është një shërbesë me kohë të plotë që
vazhdon me mbështetjen tuaj.
Ju bekoj, dhe faleminderit. 

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Matt 7: 14
2 Luka 5: 8
3 John 6: 28
Postuar ne BALLINA, vullneti hyjnor.