"Përgatituni ... si asnjë vepër tjetër që kam lexuar"

 

 

Çfarë ka në libër?

  • Kuptoni se si u shfaq Gruaja dhe dragoi i Zbulesës në shekullin e 16-të, duke filluar "konfrontimin më të madh historik" që ka kaluar njerëzimi.
  • Mësoni se si yjet në tilma Zoja e Guadalupe përputhen me qiellin e mëngjesit në 12 dhjetor 1531 kur ajo u shfaq në St. Libri i Përballjes Finale-1Juan Diego, dhe mënyrën se si ata mbajnë një «fjalë profetike» për kohën tonë.
  • Mrekulli të tjera të tilmas që shkenca nuk mund t’i shpjegojë.
  • Çfarë kanë thënë Etërit e hershëm të Kishës në lidhje me Antikrishtin dhe të ashtuquajturën "epokë të paqes".
  • Çfarë thonë Etërit për kohën e Antikrishtit.
  • Mësoni pse "dita e Zotit" nuk është një periudhë 24 orëshe, por simbolike e asaj që Tradita i referohet si mbretërimi "mijë vjet".
  • Mësoni se si "epoka e paqes" nuk është herezi e mijëvjeçarit.
  • Si nuk po vijmë në fundin e botës, por në fund të epokës sonë sipas papëve dhe etërve.
  • Lexoni takimin e fuqishëm të Markut me Zotin ndërsa këndoni Sanctus, dhe si e nisi këtë ministri shkrimi.
  • Zbuloni shpresën që qëndron në horizont pas gjykimit të ardhshëm.

 

Bleni dy, merrni një libër falas!
Shkoni te markmallett.com

PLUS

marr Transporti mbi muzikën e Markut, librin,
dhe art origjinal familjar në të gjitha porositë mbi 75 dollarë.
Shiko këtu për detaje.

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.