Lodhja profetike

 

JANE ndiheni të mbingarkuar nga "shenjat e kohës"? Jeni lodhur duke lexuar profeci që flasin për ngjarje të tmerrshme? Ndiheni pak cinikë për të gjitha, si ky lexues?

E di që Kisha Katolike dhe Eukaristia janë të vërteta. Dhe unë e di se zbulimet private - të tilla si në faqen tuaj të "Numërimit mbrapsht në faqen e Mbretërisë" - janë reale dhe të rëndësishme. Është shumë dëshpëruese të përgatitesh për këto profeci, të mbledhësh ushqime dhe furnizime dhe më pas ato të mos realizohen. Duket se Zoti i lë 99-të të mbyten ndërsa ai pret që 1 të kthehet. Mendimet tuaja të vlerësuara.

Një tjetër lexues komentoi reflektimin tim të fundit: Krijimi "Të dua" dhe vërejti, “Ky është artikulli i parë jo negativ që kemi marrë në një kohë të gjatë. Çfarë bekimi freskues!” Kam dëgjuar gjithashtu miq dhe anëtarë të familjes të flasin për njerëz që njohin duke thënë se thjesht "nuk dinë t'i lexojnë ato gjëra" dhe se duhet "të jetojnë jetën e tyre".

 

Bilanci

Epo, e kuptoj. Edhe unë, muajt e fundit dhe rastin e transferimit të familjes sonë në një provincë tjetër, mora për t'u larguar nga e gjithë kjo në një masë të caktuar. Sapo kisha kaluar dy vitet e fundit duke bërë mijëra orë kërkime, shkrim dhe prodhimin transmetimet në internet dhe një dokumentar mbi një nga zhvillimet më përçarëse dhe më të dëmshme në brezin tonë. Në të njëjtën kohë, ne nisëm Kundërvënia për Mbretërinë (CTTK) ku papritmas isha përgjegjës, pjesërisht, për postimin e mesazheve nga e gjithë bota nga Zoti ynë dhe Zoja. Lajmi ishte i errët dhe i ngarkuar me propagandë; mesazhet qiellore ishin nganjëherë parandjenjë. Ishte e vështirë edhe për mua që të mos e lija "të më shkonte në kokë". Megjithatë, kundërhelmi që gjeta nuk ishte ta fikja. nuk munda. Përkundrazi, përgjigja ishte lutje - lutja e përditshme, e rrënjosur në Fjalën e Perëndisë dhe thjesht duke e dashur Zotin dhe duke e lënë Atë të më dojë mua. Për mua, lutja është "rivendosja e madhe" që rikthen marrëdhënien dhe harmoninë time me Zotin. 

Megjithatë, kur erdhi vera e kaluar, e gjeta veten duke mos dashur të shikoja titujt dhe as të lexoja shumë nga profecitë që kolegët e mi vazhduan të postonin në Countdown. Më duhej këtë verë të dekompresohesha, të rilidhesha me natyrën (e bëra foton në të majtë duke qëndruar në lumë afër fermës sonë; në fakt po qaja sa isha aq i lumtur që më në fund jetoja përsëri në natyrë), për të bashkëvepruar me fytyra të pa maska , të shkoj të ulem në një restorant për herë të parë në dy vjet, të luaj një lojë golf me djemtë e mi, të ulem në një plazh dhe thjesht marr frymë 

Kohët e fundit kam ripostuar në CTTK një artikull të rëndësishëm të quajtur Profecia në perspektivëËshtë me të vërtetë një lexim thelbësor se si t'i qasemi profecisë, si t'i përgjigjemi asaj dhe cilat janë detyrimet tona. Ka fjalë për fjalë mijëra mesazhe nga shikues nga e gjithë bota. Kush mund t'i lexonte të gjitha? A duhet t'i lexojmë të gjitha? Përgjigja është nr. Ajo që na urdhëron Shën Pali është "Mos i përbuzni thëniet profetike." [1]1 Themes 5: 20 Me fjalë të tjera, nëse dikush detyrohet të lexojë zbulesa profetike, atëherë bëjeni këtë me një frymë lutjeje dhe aftësie dalluese ashtu siç ju drejton Zoti. Por a ju kërkohet të kontrolloni CTTK çdo orë në orë? Sigurisht që jo. Në fakt, nëse leximi i asaj faqeje interneti ju bën të shqetësuar, ju rekomandoj të bëni një pushim, të bëni një shëtitje, të nuhasni një lule, të shkoni në një takim, të shkoni në peshkim, të shikoni një film frymëzues, të lexoni një libër dhe mbi të gjitha të luteni. Është çështje ekuilibri, madje edhe gjërat e shenjta, kur nuk janë të renditura siç duhet, nuk janë aq të shenjta për ju.   

 

Shenjat e Kohëve Tona

Thënë kështu, dua t'i drejtohem komentit të lexuesit tim se ajo është e dëshpëruar që profecitë që ajo ka lexuar nuk "kanë realizuar". Unë kërkoj të ndryshoj, dhe me maja. Ne po vazhdojmë punën shumë të vështirë dhe të rëndë të dokumentimit të "shenjave të kohës" në grupin tim MeWe të quajtur "Fjala Tani - Shenja" këtu. Asistenti im studiues, Wayne Labelle, po bën një punë të mrekullueshme dhe shumë të mundimshme duke skanuar titujt së bashku me mua. Në të vërtetë, të dy jemi të mahnitur nga zhvillimet e përditshme që po shohim. Hapja në dukje e vulave të Zbulesës po ndodh para syve tanë; është shpalosja Stuhi e Madhe Unë kam shkruar për vite me radhë. Jo, jo menjëherë, por kurrë nuk kam parë që gjërat të lëvizin kaq shpejt dhe të gjitha pjesët për një "stuhi të përsosur" të bashkohen.

A duhet ta bëjmë këtë punë? Në një nivel personal, për mua, po (shih Kënga e rojes I dashur Atë i Shenjtë… Ai po vjen!). Por çfarë ndodh me pjesën tjetër ju? Vetëm sot postova një mesazh gjoja nga Zoja te Gisella Cardia ku ajo thotë:

Askush, ose pak njerëz, nuk shohin gjithçka që po ndodh në tokë; qielli po ju dërgon shenja për t'u lutur më shumë, por shumë vazhdojnë në verbërinë e tyre. - dhënë më 20 gusht 2022

Dhe nga viti 2006:
Fëmijët e mi, nuk i njihni shenjat e kohës? A nuk flisni për to? - 2 Prill 2006, cituar në Zemra ime do të triumfojë nga Mirjana Soldo, një shikues i Medjugorjes, f. 299
Dhe këtu është përsëri arsyeja pse - nëse do të ndiqni shenjat e kohës - duhet të jeni gjithashtu një person i asaj kohe Lutje dhe në një proces të Konvertimi:
Vetëm me heqjen dorë të plotë nga brendësia, ju do të njihni dashurinë e Zotit dhe shenjat e kohës në të cilën jetoni. Ju do të jeni dëshmitarë të këtyre shenjave dhe do të filloni të flisni për to. —18 Mars, 2006, Po aty.

Kjo është e gjitha për të thënë se Zoti ynë dhe Zoja jonë duan që ne të jemi zgjuar.[2]shih Ai Thërret Ndërsa Ne Slumber Kjo eshte e gjitha. Nuk është e nevojshme të lexoni çdo titull dhe lajm; ju nuk keni nevojë për të. Ajo që është thelbësore është që ju të jeni duke u lutur dhe dallues; në këtë mënyrë, ju do shiko me shpirt atë që nuk shihet me sy.

 

Dhimbjet e punës

Pra, cili është perceptimi i lexuesit tim se profecia nuk po realizohet (dhe nuk është e vetmja që ma ka thënë këtë)?

Kur një nënë shtatzënë fillon dhimbjet e lindjes dhe procesin e lindjes, ajo zbulon shpejt se kontraktimet nuk janë të vazhdueshme, por të ndara. Por për shkak se një dhimbje e lindjes ka pushuar për momentin nuk do të thotë se lindja ka! Pra, edhe ne sapo përjetuam një dhimbje masive të lindjes me COVID-19. Ndarjet dhe dëmtimi i strukturës sociale dhe ekonomike të kombeve është i thellë dhe afatgjatë. Ajo që bëri kjo "pandemi" ishte vendosja e infrastrukturës për mbikëqyrjen dhe monitorimin global ndërsa, në të njëjtën kohë, duke i dhënë goditje vdekjeprurëse ekonomisë, duke filluar një “psikozë masive”,[3]shih Mashtrimi i fortë dhe duke bindur me sukses hierarkinë e Kishës për të bashkëpunuar me teknokracinë e re shëndetësore. Është një grusht shteti masonik nëse ka pasur ndonjëherë.[4]shih Çelësi i Kaducusit; Profecia e Isaisë për Komunizmin Global; Kur komunizmi kthehet Por tani, ne kemi pasur këtë qetësi të vogël verën e kaluar. Nuk do të thotë se profecia ka dështuar, aspak. Do të thotë se na është dhënë kjo mundësi për të pushuar, për të marrë frymë dhe përgatituni për tkurrjen e ardhshme, dhimbjet e radhës të lindjes, të cilat çdo shenjë na tregon se po afrohen shpejt. 

Në lidhje me këtë, Shkrimi na vjen në mendje:

Zoti nuk e vonon premtimin e tij, pasi disa e konsiderojnë "vonesën", por ai është i durueshëm me ju, duke mos dashur që ndonjë të vdesë, por që të gjithë të pendohen. (2 Pjetrit 3: 9)

Pra, nëse ndiheni pak të lodhur nga lajmet dhe profecitë, përgjigjja e ekuilibruar është të mos i shpërfillni ato; të mos pretendojmë se ky mosfunksionim aktual në botën tonë do të funksionojë vetë dhe se jeta do të vazhdojë ashtu siç e njohim ne. Tashmë nuk është. Përkundrazi, është të vazhdosh të jetosh në momentin e tanishëm, duke punuar, luajtur dhe lutje ndërkohë që reflektoni dhe dëgjoni me qetësi Zotin duke ju folur zemrës. Dhe Ai është. Por sa pak po dëgjojnë më…[5]shih Pse bota mbetet në dhimbje

E di që je i lodhur, por mos u dorëzo. Këmbëngulni.

Konsideroni të gjithë gëzim, vëllezërit e mi, kur hasni sprova të ndryshme, sepse e dini se sprova e besimit tuaj prodhon këmbëngulje. Dhe këmbëngulja le të jetë e përsosur, që të jeni të përsosur dhe të plotë, pa mungesë asgjëje. (Jakobi 1:2-4)

Ju nuk keni nevojë të jeni ekspert në profeci, por ekspert në dashuri. Për këtë ju do të gjykoheni. Dhe nëse e doni Zotin, atëherë do ta dëgjoni Atë edhe nëpërmjet profetëve të Tij, apo jo? 

Bilanci. Bilanci i bekuar. 

Pendohuni dhe shërbejini Zotit me gëzim.
Shpërblimi juaj do të vijë nga Zoti.
Ji besnik ndaj Ungjillit të Jezusit tim
dhe Magjisterit të vërtetë të Kishës së Tij.
Njerëzimi do ta pijë kupën e hidhur të pikëllimit
sepse njerëzit janë larguar nga e vërteta.
Ju kërkoj ta mbani të ndezur flakën e besimit tuaj
dhe të përpiqem të imitoj Birin tim Jezusin në çdo gjë.
Mos harroni: është në këtë jetë dhe jo në një tjetër
që ju duhet të dëshmoni për besimin tuaj.
Kushtojini një pjesë të kohës tuaj lutjes.
Vetëm me fuqinë e lutjes mund të arrini fitoren.
Përpara pa frikë! 

—Zoja për Pedro Regis, 20 gusht 2022

 
Lexime të ngjashme

Dhimbjet e punës janë reale

Tranzicioni i Madh

Fituesit

 

Mbështetni shërbimin e plotkohor të Markut:

 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

Tani në Telegram. Klikoni:

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:

Dëgjoni në vijim:


 

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, PARALIZOHET NGA Frika, SHENJAT.