Mbrojtja e të pafajshmëve tuaj të shenjtë

Afresk i Rilindjes që përshkruan Masakrën e të Pafajshmëve
në Collegiata të San Gimignano, Itali

 

Diçka ka gabuar tmerrësisht kur vetë shpikësi i një teknologjie, tani në shpërndarje mbarëbotërore, po bën thirrje për ndalimin e menjëhershëm të saj. Në këtë transmetim të mprehtë në internet, Mark Mallett dhe Christine Watkins tregojnë pse mjekët dhe shkencëtarët po paralajmërojnë, bazuar në të dhënat dhe studimet më të reja, se injektimi i foshnjave dhe fëmijëve me një terapi gjenetike eksperimentale mund t'i lërë ata me sëmundje të rënda në vitet në vijim… një nga paralajmërimet më të rëndësishme që kemi dhënë këtë vit. Paralelizmi me sulmin e Herodit ndaj të Pafajshmëve të Shenjtë gjatë këtij sezoni të Krishtlindjeve është i pagabueshëm.

*Shënim: Dr. Malone mori dy injeksione të terapisë gjenetike Moderna. Vetëm më pas, informacioni mbi natyrën e dëmshme dhe toksike të "proteinave spike" të këtyre llojeve të injeksioneve shkaktoi që ai filloi të ngrejë alarmin. Paralajmërimi i tij, ndonëse i fokusuar tek fëmijët në këtë transmetim në internet, ka të bëjë edhe me të rriturit.  

Shikojnë

Dëgjoj

 

Deklarata e Dr. Robert Malone, MD:

Emri im është Robert Malone, dhe po ju flas si prind, gjysh, mjek dhe shkencëtar. Zakonisht nuk lexoj nga një fjalim i përgatitur, por kjo është kaq e rëndësishme saqë doja të sigurohesha që çdo fjalë dhe fakt shkencor të jetë i saktë.

Unë i qëndroj kësaj deklarate me një karrierë kushtuar kërkimit dhe zhvillimit të vaksinave. Unë jam vaksinuar për COVID dhe në përgjithësi jam pro vaksinimit. Tërë karrierën time ia kam kushtuar zhvillimit të mënyrave të sigurta dhe efektive për të parandaluar dhe trajtuar sëmundjet infektive.

Përpara se të injektoni fëmijën tuaj – një vendim që është i pakthyeshëm – doja t'ju njoftoja faktet shkencore rreth kësaj vaksine gjenetike, e cila bazohet në teknologjinë e vaksinës mRNA që kam krijuar:

Janë tre çështje që prindërit duhet të kuptojnë:

● E para është se një gjen viral do të injektohet në qelizat e fëmijëve tuaj. Ky gjen detyron trupin e fëmijës tuaj të prodhojë proteina toksike. Këto proteina shpesh shkaktojnë dëme të përhershme në organet kritike të fëmijëve, duke përfshirë

○ Truri dhe sistemi i tyre nervor

○ Zemra dhe enët e tyre të gjakut, duke përfshirë mpiksjen e gjakut

○ Sistemi i tyre riprodhues

○ Dhe kjo vaksinë mund të shkaktojë ndryshime thelbësore në sistemin e tyre imunitar

● Pika më alarmante për këtë është se pasi të kenë ndodhur këto dëme, ato janë të pariparueshme

○ Nuk mund t'i rregulloni lezionet brenda trurit të tyre

○ Nuk mund të riparoni cikatricet e indeve të zemrës

○ Ju nuk mund të riparoni një sistem imunitar të rivendosur gjenetikisht dhe

○ Kjo vaksinë mund të shkaktojë dëmtime riprodhuese që mund të prekin brezat e ardhshëm të familjes suaj

● Gjëja e dytë për të cilën duhet të dini është fakti se kjo teknologji e re nuk është testuar në mënyrë adekuate.

○ Na duhen të paktën 5 vjet testim/kërkim përpara se të kuptojmë realisht rreziqet

○ Dëmet dhe rreziqet nga ilaçet e reja shpesh zbulohen shumë vite më vonë

● Pyesni veten nëse dëshironi që fëmija juaj të jetë pjesë e eksperimentit mjekësor më radikal në historinë njerëzore

● Një pikë e fundit: arsyeja që po ju japin për të vaksinuar fëmijën tuaj është një gënjeshtër.

○ Fëmijët tuaj nuk përfaqësojnë asnjë rrezik për prindërit ose gjyshërit e tyre

○ Në fakt është e kundërta. Imuniteti i tyre, pas infektimit me COVID-in, është thelbësor për të shpëtuar familjen tuaj nëse jo botën nga kjo sëmundje

Në përmbledhje: nuk ka asnjë përfitim për fëmijët tuaj ose familjen tuaj që të vaksinojnë fëmijët tuaj kundër rreziqeve të vogla të virusit, duke pasur parasysh rreziqet e njohura shëndetësore të vaksinës me të cilat ju dhe fëmijët tuaj mund të jetoni si prind për pjesën tjetër të jetës së tyre.

Analiza e rrezikut/përfitimit nuk është as afër.

Si prind dhe gjysh, rekomandimi im për ju është që të rezistoni dhe të luftoni për të mbrojtur fëmijët tuaj.

 

 

Dëgjoj “Një nga deklaratat më të pamatura në historinë e etikës bio-mjekësore…”:

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Mark dhe "shenjat e përditshme" të përditshme në MeWe:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , , , , .