Merrni Këngë për Karol Falas!

 

 

Përgatituni për kanonizimin e Gjon Palit II
më 27 Prill, e Dielë e Mëshirës Hyjnore
...

Porosit Mark Mallett's Chaplet hyjnore mëshirë
vendosur në Stacionet e Kryqit të JPII
dhe marrin
FALAS

një kopje e Këngë për Karol,
himni i dashur për Papën e ndjerë që Marku shkroi ditën e vdekjes së Papës.

Vetëm $ 14.99 për 2 CD.
plus transportin

KAPITULLI përfshin:

  • Lutjet e fuqishme për Mëshirën që Jezusi i mësoi Shën Faustinës të lexohej kësaj here në botë.
  • Lutjet janë caktuar në Stacionet e Premte të Mirë të Kryqit që u lut Gjon Pali II.
  • Këngë origjinale dhe prekëse nga Mark Mallett.

KONNG P FORR KAROL përfshin:

  • Këngë për Karol, që u këndua në Vatikan për të festuar jetën e Gjon Palit II.
  • Versioni instrumental i Këngë për Karol
  • Katër këngë më origjinale nga Mark, duke përfshirë Mbretëresha e Qiellit

Vetëm $ 14.99 për 2 CD.
plus transportin

or kliko te degjosh këtu.

 

 


Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.