Mbetur në Shkëmb

JEZUSI paralajmëroi se ata që e ndërtojnë shtëpinë e tyre mbi rërë do ta shohin atë të shkërmoqet kur të vijë stuhia… Stuhia e Madhe e kohërave tona është këtu. A jeni duke qëndruar në "shkëmb"?

Shikojnë

Dëgjoj

 

LIDHJE ME LIDHJE

Një përmbledhje e Papa Françeskut mbi gjithçka, nga aborti te martesa homoseksuale deri në Liturgji. Lexoni Papa Françesku Më

 

Dëgjoni në vijim:


 

 

Ndiqni Markun dhe "shenjat e ditëve" të përditshme këtu:


Ndiqni shkrimet e Markut këtu:


Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, BESIMI DHE MORALIT, VIDEO & PODCASTS dhe tagged , , , , , , , , .