Revolucioni… në kohë reale

Statuja e Vandalizuar e Shën Junipo Serra, Mirësjellje KCAL9.com

 

DISA vite më parë kur kam shkruar për një ardhje Revolucioni Global, veçanërisht në Amerikë, një burrë përqeshi: «Ka jo revolucion në Amerikë, dhe atje nuk do të bëhu! ” Por ndërsa dhuna, anarkia dhe urrejtja kanë filluar të arrijnë një hap të etur në Shtetet e Bashkuara dhe gjetkë në botë, ne po shohim shenjat e para të asaj dhune. persekutim që ka qenë duke u përgatitur nën sipërfaqen që Zoja e Fatimës parashikoi dhe që do të sjellë "pasionin" e Kishës, por edhe "ringjalljen" e saj. 

 

SI ISHTE N FR FRANC

Së pari, dua të citoj pjesërisht nga shkrimet e mia Revolucion! i 6 Marsit 2009, prapa kur vështirë se dikush po e përdorte atë fjalë

Unë tashmë ju kam prezantuar me një mik-prift në New Boston, Michigan, ku mesazhi i Mëshirës Hyjnore filloi të përhapet për herë të parë në Amerikën e Veriut nga famullia e tij. Ai merr vizita nga Shpirtrat e Shenjtë në Purgator çdo natë në ëndrra të gjalla. Unë rrëfeva këtë dhjetor të kaluar atë që ai dëgjoi kur vonë Fr. Xhon Hardon iu shfaq në një ëndërr të veçantë:

Përndjekja është afër. Në qoftë se nuk jemi të gatshëm të vdesim për besimin tonë dhe të jemi dëshmorë, ne nuk do të ngulmojmë në besimin tonë. (Shih Përndjekja është afër )

Ky prift i përulur ka marrë gjithashtu vizita të fundit nga Lulja e Vogël, Shën Thérèse de Liseux, i cili ka dhënë një mesazh, i cili besoj se është për të gjithë Kishën. Fr. nuk i bën publike këto gjëra, por më besoi mua personalisht. Me lejen e tij, po i botoj këtu.

Në Prill, 2008, shenjtorja Franceze u shfaq në një ëndërr e veshur me një fustan për Kungimin e saj të parë dhe e drejtoi atë drejt kishës. Sidoqoftë, me të arritur te dera, atij iu ndalua të hynte. Ajo u kthye drejt tij dhe i tha:

Ashtu si vendi im [Franca], e cila ishte vajza e madhe e Kishës, vrau priftërinjtë dhe besnikët e saj, kështu që persekutimi i Kishës do të ndodhë në vendin tuaj. Pas një kohe të shkurtër, klerikët do të shkojnë në mërgim dhe nuk do të jenë në gjendje të hyjnë hapur në kisha. Ata do t'u shërbejnë besimtarëve në vende klandestine. Besimtarët do të privohen nga "puthja e Jezusit" [Kungimi i Shenjtë]. Laikët do ta sjellin Jezusin tek ata në mungesë të priftërinjve.

Menjëherë, Fr. kuptoi se ajo po i referohej Revolucioni Francez dhe persekutimi i papritur i Kishës, i cili shpërtheu. Ai pa në zemrën e tij se priftërinjtë do të detyrohen të ofrojnë Mesha të fshehta në shtëpi, hambare dhe zona të thella. Fr. gjithashtu e kuptuan që disa klerikë do të komprometonin besimin e tyre dhe të formonin një "pseudo-kishë" (shih Në emër të Jezusit - Pjesa II ).

Bëni kujdes të ruani besimin tuaj, sepse në të ardhmen Kisha në SHBA do të ndahet nga Roma. - Shën. Leopold Mandic (1866-1942 Pas Krishtit), Antikrishti dhe Kohët e Fundit, Fr. Joseph Iannuzzi, f.27

Dhe pastaj së fundmi, në janar 2009, Fr. dëgjoi me dëgjim Shën Terezën që përsëriste mesazhin e saj me më shumë urgjencë:

Pas një kohe të shkurtër, ajo që ndodhi në vendin tim, do të zhvillohet në tuajin. Përndjekja e Kishës është e menjëhershme. Përgatitni veten.

"Do të ndodhë kaq shpejt," më tha ai, "sa askush nuk do të jetë vërtet i përgatitur. Njerëzit mendojnë se kjo nuk mund të ndodhë në Amerikë. Por do të ndodhë, dhe së shpejti ”.

 

MBIKROPYTJE RENDI I VJETR

Që të mos harrojmë, ishte Jezusi ai që parashikoi që, në "kohët e fundit", do të kishte trazira shoqërore. 

Kombi do të ngrihet kundër kombit dhe mbretëria kundër mbretërisë… (Mat 24: 7)

Unë ndonjëherë lexoj fragmentin e Ungjillit të kohëve të fundit dhe dëshmoj se, në këtë kohë, disa shenja të këtij fundi po shfaqen. —POPULLI PAUL VI, Sekreti Paul VI, Jean Guitton, f. 152-153, Referenca (7), f. ix.

Mbretëria kundër mbretërisë tregon grindje brenda një komb: mosmarrëveshje civile revolucion. Në Revolucionin Francez, njerëzit u ngritën kundër asaj që ata e konsideruan si një sistem të korruptuar të qeverisjes. Në të njëjtën kohë, ajo frymë revolucionare kërkoi të përmbyste Ndonjë korrupsionin e perceptuar në autoritet, përfshirë kishën katolike. Mijëra priftërinj dhe murgesha u tërhoqën zvarrë në rrugë dhe u masakruan. Shteti u "nda" papritmas nga Kisha dhe të gjitha gjurmët e "rendit të vjetër" u pastruan fjalë për fjalë nga muret. Edhe sot, disa nga katedralet e Francës mbajnë shenjat e atyre ditëve të përgjakshme. 

Por papët nuk e panë atë përmbysje si fund, por thjesht një dhimbje tjetër lindjeje që po çon në një global revolucion Ata nuk hezituan të vinin në dukje ato komplotet e "shoqërive sekrete" të cilat, prapa skenave, po ndikonin në financat dhe politikën e kombeve. Plani i tyre i urryer ishte të përdornin "demokracitë e ndriçuara”Për të zhdukur përfundimisht krishterimin dhe rendin politik.[1]shih Misteri Babilonia

Ju jeni me të vërtetë të vetëdijshëm, se qëllimi i këtij komploti më të padrejtë është të shtyjë njerëzit të përmbysin të gjithë rendin e çështjeve njerëzore dhe t'i tërheqin ata drejt teorive të liga të këtij Socializmi dhe Komunizmi —POPA PIUS IX, Nostis et Nobiscum, Enciklikë, n. 18, 8 DHJETOR 1849

Papa Leo XIII dukej se parashikonte revolucionin që po jetojmë tani në kohë reale:

 … Ai që është qëllimi i tyre përfundimtar e shtyn veten të kuptohet - domethënë përmbysjen e plotë të të gjithë rendit fetar dhe politik të botës që ka prodhuar mësimi i krishterë dhe zëvendësimin e një gjendjeje të re të gjërave në përputhje me idetë e tyre, të të cilat bazat dhe ligjet do të nxirren nga thjesht natyralizmi. —POPA LEO XIII, Gjinia Humanum,Enciklikë për Masonerinë, n.10, Apri 20th, 1884

Në zemër të çdo revolucioni politik është një ideologji që gjithmonë kërkon të zëvendësojë një tjetër. Reallyshtë me të vërtetë nxitje e popujve për të gjetur tokësor zgjidhje për të përsëritur shpirtëror probleme.

Para ardhjes së dytë të Krishtit, Kisha duhet të kalojë përmes një prove përfundimtare që do të trondisë besimin e shumë besimtarëve. Përndjekja që shoqëron pelegrinazhin e saj në tokë do të zbulojë "misterin e paudhësisë" në formën e një mashtrimi fetar duke u ofruar njerëzve një zgjidhje të dukshme për problemet e tyre me çmimin e braktisjes nga e vërteta. Mashtrimi suprem fetar është ai i Antikrishtit, një pseudo-mesianizëm me të cilin njeriu lavdërohet në vend të Zotit dhe i Mesisë së tij vjen në mish. -Katekizmi i Kishës Katolike, n 675

Kjo është arsyeja pse Komunizmi dhe Socializmi kanë zënë vend në disa kombe: "udhëheqësi i tyre i dashur" gjithmonë premton një pseudo-utopi dhe siguri në këmbim të lirisë. Sot, duhet vetëm të shikojmë Korenë e Veriut, Venezuelën, Kubën, etj. Ku ka ose kishte një frikë dhe nderim të deformuar për diktatorët e tyre.

Mjerisht, pëshpëritjet e para të këtij lloji idhujtarie u panë në Amerikë me zgjedhjen e Barack Obama të racës marksiste, të cilin disa e krahasuan me Jezusin, Moisiun dhe "një mesia që do të kapte të rinjtë". [2]shih Paralajmërim nga e kaluara Partia e tij ka udhëhequr marshimin e korrektësi politike që po imitohet nëse nuk detyrohet mbi kombet e tjera në atë që Papa Françesku e quan "kolonizim ideologjik". [3]shih Misteri Babilonia   Ndryshimi i klimës dhe mashtrimi i madh Dikush mund të zbatojë me lehtësi për këtë situatë fjalët e Papa Benediktit në lidhje me një "intolerancë të re" që po përhapet, një revolucion përmes të cilit 

… Një fe abstrakte po bëhet në një standard tiranik që të gjithë duhet të ndjekin. Kjo është atëherë liria në dukje - për arsyen e vetme që është çlirimi nga situata e mëparshme. -Drita e botës, Një bisedë me Peter Seewald, P. 52

Problemi është se ata që e kundërshtojnë këtë "liri" të re po quhen fjalë për fjalë "terroristë".

Ajo që shkakton mrekulli në një shoqëri të tillë është fakti që dikush nuk arrin të vëzhgojë korrektësinë politike dhe, si rrjedhojë, duket se është prishës i të ashtuquajturës paqe e shoqërisë. -Kryepeshkopi (Kardinali) Raymond L. Burke, atëherë Prefekt i Nënshkrimit Apostolik, Reflektime mbi luftën për të përparuar kulturën e jetës, Darka e Partneritetit Katolik, Uashington, 18 shtator 2009

Në një vlerësim tronditës, e mbijetuara e holokaustit Lori Kalner tha:

… Unë i kam provuar shenjat e politikës së Vdekjes në rininë time. Unë i shoh përsëri tani. -wicatholicmusings.blogspot.com 

Ky revolucion modern, mund të thuhet, në të vërtetë ka shpërthyer ose kërcënon kudo dhe tejkalon në amplituda dhe dhunë gjithçka që është provuar ende në përndjekjet e mëparshme të nisura kundër Kishës. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, Enciklikë mbi Komunizmin Ateist, n. 2; 19 Mars 1937; www.vatican.va

Rritja e supremacistëve të bardhë - e ashtuquajtura "alt-djathtas" në shumë zona të botës - është gjithashtu një shenjë shqetësuese se ekziston një Vakum i madh duke pritur të mbushet. Dhe kështu, ne shohim përplasjen e ideologjive dhe kaosin në rritje. Por edhe kjo është pjesë e planit të atyre "shoqërive sekrete". Motoja e Frimasonëve është ordo ab kaos- porositni nga kaosi. 

Dhe tani ajo vjen. 

 

DHE TANI COM

Këtë javë të kaluar, bota ka vërejtur skena në Amerikë të ngjashme me ato të dëshmuara në vendet Komuniste dhe Arabe, ku statujat e ish-udhëheqësve janë rrëzuar. Ajo që është më domethënëse nuk është aq shumë veprimet e turmë, por shpirti pas tyre 

… Fryma e ndryshimit revolucionar që prej kohësh shqetëson kombet e botës… nuk janë të paktë ata që janë të mbarsur me parime të liga dhe të etur për ndryshime revolucionare, qëllimi kryesor i të cilëve është të nxisin çrregullime dhe të nxisin miqtë e tyre në akte dhune. . —POPE LEO XIII, Letra Enciklike Rerum Novarum, n 1, 38; vatikan.va

Kur pashë statujat e Konfederatës fillojnë të bien në disa shtete amerikane (dhe duhet thënë se skllavëria që mori vendi në të kaluarën e Amerikës ishte një e keqe e madhe), unë menjëherë ndjeva Zotin të thoshte se, së shpejti, statujat e Kishës do të ishin të ardhshme. Në të vërtetë, këtë javë një statujë e St. Junípero Serra u pikturua me të kuqe me llak dhe u stampua me fjalën "VRASJE". 

Për ironi të fatit, St. Junípero vendosi misione gjatë së njëjtës periudhë me Revolucionin Francez, përveç se puna e tij ishte përgjatë Kalifornisë jug-perëndimore. Jeta e tij nuk ishte pa polemikë, megjithëse disa e kanë akuzuar atë për shtypjen e kulturës amerikane vendase. Prandaj, arsyeja që një statujë e tij është vandalizuar së bashku me thirrjet për heqjen e saj. Duket se gjithçka dhe kushdo me një të kaluar të përzier, edhe nëse janë shenjtorë, është lojë e ndershme.

Papritmas, ne mund të shohim se ku po shkon kjo. 

Dhe është shumë më domethënëse sesa njerëzit e kuptojnë. Për kur do të vandalizohen rezidencat dhe katedralet e peshkopit për strehimin e pedofilëve? Kur do të përdhosen kishat e zakonshme për abuzimin e fëmijëve që ndodhi në limanet e tyre? Kur do të ndalohen vetë priftërinjtë nga dyert e tyre dhe të detyrohen të fshihen ndërsa turmat e dhunshme kërkojnë të zhdukin një institucion që ata e konsiderojnë të korruptuar - dhe ndonjë autoritet të lidhur me të? 

Siç ndodh në çdo revolucion, shpesh ka një përzierje të së vërtetës me gënjeshtrën. Por problemi, përsëri, qëndron në shpirt revolucionar pas tij, ai që, sot, në fund të fundit është anti-njerëzor në shumë aspekte. Edhe një herë, ne shohim gjurmët e atyre "shoqërive sekrete" në punë, të tilla si burrat që i përkasin Klubit të Romës, një "thinktank" global që merret me rritjen e popullsisë dhe pakësimin e burimeve. Kjo, nga raporti i tyre në 1993:

Në kërkim të një armiku të ri për të na bashkuar, ne dolëm me idenë se ndotja, kërcënimi i ngrohjes globale, mungesa e ujit, uria dhe të ngjashme do të përshtateshin me faturën. Të gjitha këto rreziqe janë shkaktuar nga ndërhyrja njerëzore, dhe vetëm përmes qëndrimeve dhe sjelljeve të ndryshuara mund të kapërcehen. Armiku i vërtetë, pra, është vetë njerëzimi. -Alexander King & Bertrand Schneider. Revolucioni i Parë Global, f. 75, 1993

Ide ideologjitë e reja kanë çuar në një lloj mizorie dhe përbuzjeje ndaj njerëzimit që ishte deri atëherë e paimagjinueshme, sepse ende ekzistonte respekt për imazhin e Zotit, ndërsa pa këtë respekt, njeriu e bën veten absolute dhe i lejohet të bëjë gjithçka - dhe pastaj me të vërtetë bëhet një shkatërrues. —POPE BENEDIKTI XVI, Drita e Botës, Një Bisedë me Peter Seewald, f. 52

Për ata të krishterë që jetojnë në Lindjen e Mesme, një persekutim i dhunshëm tashmë është mbi ta - Amerika e Veriut sapo po arrin. Sa ironike që si ISIS ashtu edhe "e majta" progresive po rreshtohen kundër Kishës dhe së shpejti, mund të shkatërrojnë statuja përkrah njëra-tjetrës.

Zoti do të dërgojë dy ndëshkime: njëra do të jetë në formën e luftërave, revolucioneve dhe të këqijave të tjera; ajo do të jetë me origjinë nga toka. Tjetri do të dërgohet nga Parajsa. LessTreguar Anna Maria Taigi, Profecitë katolike, F.76 

 

Pregatituni!

Allshtë gjithçka në rregull dhe mirë që unë të shkruaj për këtë, dhe që ju ta lexoni. Por ne duhet të bëjmë më shumë. Kjo është koha për lutje intensive ndërsa ngjarjet në të gjithë botën zhvillohen me shpejtësinë e thyerjes së qafës. Shtë koha për reflektim të matur dhe përgatitje të zemrës. Shtë koha ta mbyllni derën me forcë për mëkatin, duke mos lënë vend për djallin dhe duke përdorur shpesh Sakramentet e Pajtimit dhe Eukaristinë. Sepse Satani tani po punon drejt braktisje të një numri të madh të besimtarëve, duke shfrytëzuar çdo çarje të mundshme në jetën tonë. [4]shih Ferri i Liruar Në të njëjtën kohë, ne duhet të qëndrojmë në paqe dhe në gëzimin e Zotit, duke parë dhe lutur dhe duke qenë fytyra e Krishtit për këdo që takojmë. 

Në mbyllje, ju lë të reflektoni mbi një mesazh të fundit që Jezusi dyshohet se i dha Valeria Copponit, të cilën i ekzorcisti i ndjerë i Romës, Fr. Gabriel Amorth, e inkurajuar të ndajë lokucionet që ka marrë që nga viti 2010. 

Fëmijët e mi, unë jam në derë, dhe a jeni gati ta hapni për të më lejuar të hyj brenda? Engjëjt e qiellit janë tashmë me ju për t'ju përgatitur për ardhjen time të dytë dhe Nëna ime më në fund do t'ju lirojë me dashurinë e saj nga lidhjet të gjarprit antik. Jini të përgatitur; nuk keni nevojë të bëni rezerva ushqimi, por duhet të përgatiteni shpirtërisht. Nëse doni të më bëni homazhe me lutjet tuaja do të bëj për ju atë që ju kam premtuar. Ju nuk keni nevojë për asnjë lloj aksionesh, e përsëris, por unë dua zemra të hapura në mënyrë që t'i mbush ato me Shpirtin Tim. Ju duhet të keni vetëm një furnizim të mirë të Shpirtit tim të Shenjtë, sepse do të keni nevojë për Të shumë. Zemrat tuaja më në fund do të jenë në gjendje të gëzohen, veshët tuaj do të jenë në gjendje të dëgjojnë zërin tim dhe sytë tuaj do të shohin lavdinë e Zotit. Përgatituni në mënyrë që të mos bini në tundimet e ardhshme që do të jenë më të fortat e të gjitha kohërave. Satani nuk humbet një moment, ai është pranë jush ditë e natë në mënyrë që të bëjë sa më shumë shpirtra të bien. Kjo është arsyeja pse unë ju rekomandoj që të keni një furnizim të Shpirtit tim; vetëm me Të mund të ndiheni të sigurt. Nëna ime po përpiqet për secilin prej jush; jini të vetëdijshëm, bindjuni thirrjeve të saj, më pranoni në Eukaristi çdo ditë - vetëm kështu do të jeni të sigurt. Errësira e hijeve nuk do të arrijë kurrë të mbulojë Dritën time - mos kini frikë, po ju them, sepse unë jam Zoti dhe askush tjetër. Nëna ime e di se me çfarë duhet të merresh me këto kohë, dhe unë po ta dërgoj te ti që të mos ndihesh vetëm. Ju keni nevojë urgjente për praninë e saj. Unë jam me ju gjatë gjithë ditëve të jetës suaj dhe askush nuk do të mund të ju dëmtojë pranë meje. Te bekoj ty. —10 gusht 2017; krh. mbani orën me.org
 
Sepse ju vetë e dini shumë mirë që dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën. Kur njerëzit po thonë: "Paqe dhe siguri", atëherë fatkeqësia e papritur u vjen mbi ta, si dhimbjet e lindjes mbi një grua shtatzënë, dhe ata nuk do të shpëtojnë. Por ju, vëllezër, nuk jeni në errësirë, që ajo ditë t'ju mundë si një vjedhës. Për të gjithë ju jeni fëmijë të dritës dhe fëmijë të ditës. Ne nuk jemi të natës apo të errësirës. Prandaj, le të mos flemë siç bëjnë të tjerët, por le të qëndrojmë vigjilent dhe të matur. (1 Sel. 5: 2-6)
 
 
LIDHJE ME LIDHJE
 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, SHENJAT, ALL.