Revolucion Tani!

Një imazh poster i prerë nga një revistë e botuar pas Revolucionit Francez

 

SHENJAT kjo Revolucioni Global në vazhdim janë kudo, duke u përhapur si një kulm i zi në të gjithë globin. Duke marrë parasysh të gjitha gjërat, nga shfaqjet e papara të Marisë në të gjithë botën te deklaratat profetike të papëve në shekullin e kaluar (shih Pse nuk Bërtasin Papët?), duket se është fillimi i dhimbjeve të fundit të lindjes të kësaj epoke, të asaj që Papa Piu XI e quajti "një konvulsion pas një tjetri" përgjatë shekujve.

Ky revolucion modern, mund të thuhet, në të vërtetë ka shpërthyer ose kërcënon kudo dhe tejkalon në amplituda dhe dhunë gjithçka që është provuar ende në përndjekjet e mëparshme të nisura kundër Kishës. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, Enciklikë mbi Komunizmin Ateist, n. 2; 19 Mars 1937; www.vatican.va

Këtu, Pius XI i referohet posaçërisht Komunizmit ateist, atë që paraardhësi i tij e përshkroi si një

Plot komplot i padrejtë… për t’i shtyrë njerëzit të përmbysin të gjithë rendin e çështjeve njerëzore dhe për t’i tërhequr ata drejt teorive të liga të këtij Socializmi dhe Komunizmi —POPA PIUS IX, Nostis et Nobiscum, Enciklikë, n. 18, 8 dhjetor 1849

Fakti është që Komunizmi ka nuk u zhduk… Si një kafshë që ngrihet nga deti, ajo tregoi dhëmbët e saj të përgjakur dhe pastaj u zhduk përsëri nën sipërfaqe ndërsa bishti i saj u shfaq:

Pastaj një shenjë tjetër u shfaq në qiell; ishte një dragua i madh i kuq tail Bishti i tij zhduku një të tretën e yjeve në qiell dhe i hodhi poshtë në tokë. (Zbulesa 12: 3-4)

Bishti i djallit po funksionon në shpërbërjen e botës katolike. Errësira e Satanit ka hyrë dhe është përhapur në të gjithë Kishën Katolike madje deri në majën e saj. Braktisja, humbja e besimit, po përhapet në të gjithë botën dhe në nivelet më të larta brenda Kishës. —POPI PAUL VI, Fjalimi në Gjashtëdhjetë Vjetorin e Shfaqjeve të Fatimes, 13 tetor 1977

Kjo do të thotë që Komunizmi thjesht ndryshoi taktin e tij. Ajo, për pjesën më të madhe, ka hedhur rrobat e saj ushtarake dhe ka veshur kostume dhe kravata, pasi është thurur vetë në sistemin bankar, politikë dhe shkencë; në aktivizmin gjyqësor, edukimin dhe mediat kryesore. Ndërsa Antonio Gramsci (1891-1937), themelues i Partisë Komuniste Italiane, tha: "Ne do t'i kthejmë muzikën, artin dhe letërsinë e tyre kundër tyre." Nuk ka asgjë që e bën një popull të flejë më shumë sesa korrupsioni. Në kohën kur Bashkimi Sovjetik po fillonte të rrëzohej, udhëheqësi, Michel Gorbachev, shtoi:

Nuk do të ketë ndryshime të brendshme të rëndësishme në Bashkimin Sovjetik, përveç për qëllime kozmetike. Qëllimi ynë është të çarmatosim amerikanët dhe t'i lëmë të flenë. -Nga Agjenda: Rënia e Amerikës, dokumentar nga Ligjvënësi i Idaho Curtis Bowers

Për shembull, siç detajonte ish-agjenti i FBI-së, Cleon Skousen në 1958 ne librin e tij, Komunisti i zhveshur, qëllimet e Komunizmit ishin pikërisht për të infiltruar dhe minuar shoqërinë perëndimore. Ndër 45 qëllimet e tyre ishin këto:

# 17 Merrni kontrollin e shkollave. Përdorni ato si rripa transmetimi për socializmin dhe propagandën aktuale komuniste. Zbutni kurrikulën. Merrni kontrollin e shoqatave të mësuesve. Vendosni vijën e partisë në librat shkollorë.

nokomunist# 28 Eliminoni lutjen ose ndonjë fazë të shprehjes fetare në shkolla me arsyetimin se shkel parimin e "ndarjes së kishës nga shteti".

# 29 Diskreditoni Kushtetutën Amerikane duke e quajtur atë joadekuate, të modës së vjetër, jashtë hapit me nevojat moderne, një pengesë për bashkëpunimin midis kombeve në një bazë botërore.

# 16 Përdorni vendimet teknike të gjykatave për të dobësuar institucionet themelore amerikane duke pretenduar që veprimtaritë e tyre shkelin të drejtat civile.

# 40 Diskreditoni familjen si institucion. Inkurajoni prishjen, masturbimin dhe divorcin e lehtë.

# 24 Eliminoni të gjitha ligjet që rregullojnë turpin duke i quajtur "censurë" dhe shkelje të fjalës së lirë dhe shtypit të lirë.

# 25 Prishni standardet kulturore të moralit duke promovuar pornografi dhe turp të librave, revistave, filmave, radios dhe TV.

# 26 Paraqisni homoseksualitetin, degjenerimin dhe prishjen si "normale, natyrore, të shëndetshme".

# 20, 21 Infiltro në shtyp. Fitoni kontrollin e pozicioneve kryesore në radio, TV dhe fotografi.

# 27 Infiltroni në kisha dhe zëvendësoni fenë e zbuluar me fenë "shoqërore". Diskreditoni Biblën.

# 41 Theksoni nevojën për të rritur fëmijët larg ndikimit negativ të prindërve.

- krh. Wikipedia; këto qëllime u lexuan në Regjistrin e Kongresit – Shtojcë, f. A34-A35, 10 janar 1963

Asnjë koment nuk nevojitet nëse bishti i dragoit ka pasur sukses në këto qëllime. Dhe nuk është se dhëmbët e dragoit janë plotësisht të fshehur; ato thjesht po shkatërrojnë në një mënyrë më delikate: përmes duarve të mjekëve në klinikat e abortit, çadrat e sterilizimit,[1]Shtë një fakt i dokumentuar që, nën petkun e "vaksinimeve", shumë gra në vendet e botës së tretë janë sterilizuar nga programet "shëndetësore". dhe tani, pavijonet e kujdesit paliativ.[2]Vetëvrasja e asistuar po bëhet shpejt e ligjshme në të gjithë botën perëndimore.

 

SHKELQESIMI I RENDIT

Ky ishte pikërisht paralajmërimi profetik i lëshuar dekada më parë nga Papa Pius XI, se Rusia thjesht do të ishte zero për përhapjen e gabimeve të saj filozofike që u krijuan nga Frimasonët gjatë të ashtuquajturës periudhë "Iluminizmi". Pak e kuptojnë se Vladimir Lenin, Joseph Stalin dhe Karl Marx, i cili shkroi këtë libër Manifesti Komunist, ishin në listën e pagave të Illuminati,[3]shih Ajo do të shtypë kokën tënde, nga Stephen Mahowald, f. 100; 123 ajo shoqëri sekrete e

… Autorë dhe mbështetës që e konsideruan Rusinë fushën më të përgatitur për eksperimentimin me një plan të përpunuar dekada më parë, dhe që prej andej vazhdojnë ta përhapin atë nga një skaj i botës në tjetrin Fjalët tona tani po marrin konfirmim të keq nga spektakli i fryteve të hidhura të ideve përmbysëse, të cilat Ne i parashikuam dhe i paralajmëruam, dhe të cilat në fakt po shumohen me frikë në vendet tashmë të goditura, ose duke kërcënuar çdo vend tjetër të botës. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 24, 6; www.vatican.va

Ajo që po "nxit" përmbysjen e rendit aktual janë të njëjtat forca pas çdo revolucioni: gënjeshtra që mund të jetë një utopi e re arritur duke hedhur poshtë rendin e vjetër për një autoritet të ri, të djeshëm për të nesërmen. Shtë shumëvjeçare tundimi i gjarprit në Eden se ne mund të bëjmë më mirë se Zoti. Në të vërtetë, nëse heqja e autoritetit fetar ishte qëllimi i revolucioneve të fundit, sot, ajo po e flak vetë Perëndinë.

Përparimi dhe shkenca na kanë dhënë fuqinë për të mbizotëruar forcat e natyrës, për të manipuluar elementet, për të riprodhuar gjallesat, gati në pikën e prodhimit të vetë njerëzve. Në këtë situatë, lutja ndaj Zotit duket e tejkaluar, e pakuptimtë, sepse ne mund të ndërtojmë dhe krijojmë gjithçka që duam. Ne nuk e kuptojmë se jemi duke rijetuar të njëjtën përvojë si Babel. —POPA BENEDIKTI XVI, Homeli i Rrëshajëve, 27 maj, 2102

Communshtë Komunizmi me një fytyrë moderne, një "murtajë fatale", tha Pius XI, "e cila ngulit veten në palcën e shoqërisë njerëzore vetëm për të sjellë shkatërrimin e saj".[4]Divinis Redemptoris, n 4 Ne do ta dimë se jemi në fazat e fundit të këtij Revolucioni kur të fillojmë të shohim një braktisje masive, një zhytje në "fenë" e Shtetit. Padyshim, kjo tashmë ka filluar.

Një intolerancë e re po përhapet, kjo është mjaft e dukshme. Religion një fe negative është duke u bërë në një standard tiranik që të gjithë duhet të ndjekin. Kjo është atëherë liria në dukje - për arsyen e vetme që është çlirimi nga situata e mëparshme. —BENEDIKTI I Papës, Drita e Botës, Një bisedë me Peter Seewald, f. 52

 

REVOLUCIONI TANI!

Këtu janë vetëm disa nga shenjat më aktuale që ky Revolucion Global po përparon me shpejtësi - dhe që Papa Piu XI parashikoi:

• Në Kanada, Kryeministri i sapozgjedhur lavdëroi hapur diktaturën Komuniste të Kinës.[5]shih LifeSiteNews.com, 15 nëntor 2013 Ai më pas ndaloi pro-jetën politikanët nga bashkimi me Partinë e tij Liberale.[6]shih Kombëtare Post, Rex Murphy, 21 qershor 2014 Dhe me sa duket 17 nga 31 ministrat e tij të ri të Kabinetit Liberal, duke dhënë betimin e tyre për besnikëri, vendosën të heqin dorë nga fjalët: "Prandaj më ndihmo Zot". [7]shih patheos.com

Commun Komunizmi ateist… synon prishjen e rendit shoqëror dhe… minimin e bazave të qytetërimit të krishterë. OPPOPE PIUS XI, Divini Redemptoris, n 7

• Ndërsa gjenocidi në Lindjen e Mesme vazhdon në duart e ISIS, duke zhdukur kulturën dy mijë vjeçare, media e zakonshme injoron me kuriozitet se janë kryesisht të krishterët që po shfarosen.

Ekziston një shpjegim tjetër për përhapjen e shpejtë të ideve Komuniste që po depërtojnë tani në çdo komb, të madh dhe të vogël, të përparuar dhe të prapambetur, në mënyrë që asnjë cep i tokës të mos jetë i lirë prej tyre. Ky shpjegim mund të gjendet në një propagandë kaq vërtet djallëzore, saqë bota mbase nuk e ka parë kurrë si më parë ... [ai] është komploti i heshtjes nga një pjesë e madhe e shtypit jo-katolik të botës. -Divini Redemptoris, n 18

• Edukimi dhe argëtimi gjithnjë e më i qartë seksual po shqetësohen për brezat e rinj dhe të rinj ndërsa faqet e internetit të mediave sociale vazhdojnë të mbajnë video me sjelljen më degraduese njerëzore.

Për më tepër, komunizmi i heq njeriut lirinë, i heq personalitetin njerëzor tërë dinjitetin e tij dhe heq të gjitha kufizimet morale që kontrollojnë shpërthimet e impulsit të verbër. -Divini Redemptoris, n 10

• Kombet e Bashkuara po fillojnë agresivisht “Agenda 2030”, [8]shih axhenda 2030.com me qëllime për të krijuar "zhvillim të qëndrueshëm", promovojnë mirëqenien për të gjithë, barazinë gjinore, fuqizimin e grave, kontrollin e burimeve, mundësi të barabarta për të gjithë, uljen e pabarazisë midis vendeve, kontrollin e konsumit, luftimin e "ndryshimit të klimës" dhe promovimin e shoqërive paqësore dhe "përfshirëse".[9]shih axhenda 2030.com

Komunizmi i sotëm, më prerazi se lëvizjet e ngjashme në të kaluarën, fsheh në vetvete një ide të rremë mesianike. Një pseudo-ideal i drejtësisë, i barazisë dhe i vëllazërimit në punë impregnon të gjithë doktrinën dhe veprimtarinë e tij me një misticizëm mashtrues, i cili komunikon me një entuziazëm të zellshëm dhe ngjitës te turmat e bllokuara nga premtime mashtruese. -Divini Redemptoris, n 8

• Në të njëjtën kohë, ka dalë një organizatë e paqartë që koordinon "Ne Ditët" duke mbledhur dhjetëra mijëra të rinj në të ndryshme vendet, duke i përgatitur ata për "ndryshim" pa iu referuar qartë ideologjisë që e nxit atë.

Kështu ideali komunist fiton mbi shumë prej anëtarëve me më shumë mendje të komunitetit. Këta nga ana tjetër bëhen apostuj të lëvizjes midis inteligjencës së re të cilët janë ende shumë të papjekur për të njohur gabimet e brendshme të sistemit. -Divini Redemptoris, n 15

• Ekonomistët po parashikojnë rënien e afërt të ekonomisë botërore, vdekjen e dollarit dhe shfaqjen e një monedhe globale.[10]shih 2014 dhe Bisha në rritje

Duke pretenduar se dëshiron vetëm përmirësimin e gjendjes së klasave punëtore, duke kërkuar heqjen e abuzimeve shumë reale që ngarkohen me rendin ekonomik liberal dhe duke kërkuar një shpërndarje më të drejtë të mallrave të kësaj bote (objektiva plotësisht dhe pa dyshim të ligjshme), komunisti përfiton nga kriza e tanishme ekonomike në të gjithë botën për të tërhequr në sferën e ndikimit të tij edhe ato pjesë të popullatës që në parim hedhin poshtë të gjitha format e materializmit dhe terrorizmit -Divini Redemptoris, n 15

• Në Gjermani, avokatët pro familjes dhe martesës u janë djegur automjetet dhe biznesi pasi ata janë portretizuar në një film si zombie "që mund të vdesin vetëm duke marrë një plumb në kokë". [11]shih LifeSiteNews.com, 20 nëntor 2015

Asnjë njeri me kuptim të mirë, dhe as ndonjë burrë shteti i vetëdijshëm për përgjegjësinë e tij nuk mund të dridhet nga mendimi se ajo që po ndodh sot në Spanjë [1936] mbase mund të përsëritet nesër në vendet e tjera të civilizuara. -Divini Redemptoris, n 21

• Në Kanada, një çështje është përpara gjykatave për të hequr fondet publike nga sistemi shkollor katolik.[12]shih arkregina.sk.ca Në Indi, ligjvënësit po propozojnë një Ligji "Anti-Konvertim" që do të vinte në rrezik miliona të krishterë dhe pakica të tjera fetare.[13]shih qytetengo.org Në Amerikë, bizneset vazhdojnë të gjobiten që refuzojnë të përdorin shërbimet e tyre për të mbështetur "martesën" e sanksionuar të Shteteve të Bashkuara për homoseksualët.[14]shih Christian Monitor, 28 Prill 2015 Kjo është e gjitha për të thënë që Rusia me të vërtetë i ka përhapur gabimet e saj në skajet e tokës - siç paralajmëroi Zoja e Fatimas.

Kur feja është dëbuar nga shkolla, nga arsimi dhe nga jeta publike, kur përfaqësuesit e krishterimit dhe ritet e tij të shenjta mbahen për tallje, a nuk po e ushqejmë me të vërtetë materializmin, i cili është toka pjellore e Komunizmit? -Divinis Redemptoris, n 78

 

SI NJE Vjedh ne naten

Një prift i shenjtë që unë njoh në SH.B.A. i sheh shpirtrat në Purgator më së shumti çdo natë, i kalon ditët në lutje dhe mbrëmjet në vigjilencë. Në prill të vitit 2008, ai më besoi se shenjtori francez, Thérèse de Lisieux, iu shfaq në ëndërr i veshur me një fustan për Kungimin e saj të parë. Ajo e drejtoi atë në kishë, megjithatë, kur arriti te dera, ai u ndalua të hynte. Ajo u kthye drejt tij dhe i tha:

Ashtu si vendi im, i cili ishte vajza e madhe të Kishës, i vrau priftërinjtë dhe besnikët e saj, kështu që persekutimi i Kishës do të ndodhë në vendin tuaj. Pas një kohe të shkurtër, klerikët do të shkojnë në mërgim dhe nuk do të jenë në gjendje të hyjnë hapur në kisha. Ata do t'u shërbejnë besimtarëve në vende klandestine. Besimtarët do të privohen nga "puthja e Jezusit" [Kungimi i Shenjtë]. Laikët do ta sjellin Jezusin tek ata në mungesë të priftërinjve.

Një vit më vonë, ai dëgjoi Shën Thérèse, me zë këtë herë, që përsëriste mesazhin e saj me më shumë urgjencë:

Pas një kohe të shkurtër, ajo që ndodhi në vendin tim, do të zhvillohet në tuajin. Përndjekja e Kishës është e menjëhershme. Përgatitni veten.

Kjo dëgjon vizionin e fëmijëve të Fatimes që shohin Papën 'në gjunjë në këmbët e Kryqit të madh, ai u vra nga një grup i ushtarë që qëlluan me plumba dhe shigjeta drejt tij, dhe në të njëjtën mënyrë vdiqën njëri pas tjetrit Peshkopët e tjerë, Priftërinjtë, burra dhe gra Fetarë dhe njerëz laikë të niveleve dhe pozicioneve të ndryshme.' [15]Pjesa e tretë e sekretit e zbuluar në Cova da Iria-Fatima, më 13 korrik 1917; Mesazhi i Fatimes, vatikan.va

Is tregohet [në vizion] ekziston nevoja për Pasionin e Kishës, e cila natyrshëm reflekton mbi personin e Papës, por Papa është në Kishë dhe prandaj ajo që lajmërohet është vuajtja për Kishën —POPA BENEDICT XVI, intervistë me gazetarët gjatë fluturimit të tij për në Portugali; përkthyer nga italishtja: “Le parole del papa:« Nonostante la famosa nuvola siamo qui… »» Corriere della Sera, 11 maj 2010.

Por është pikërisht nga ky Pasion i Kishës që do të shfaqet një Kishë e rafinuar, e thjeshtuar dhe e pastruar. Ose siç tha Papa Piu XI,

Ndërsa premtimet e profetëve të rremë të kësaj toke shkrihen në gjak dhe lot, profecia e madhe apokaliptike e Shëlbuesit shkëlqen në shkëlqimin qiellor: "Ja, unë i bëj të gjitha gjërat të reja"… Për të shpejtuar ardhjen e asaj "paqeje të Krishtit në mbretërinë e Krishtit" kaq të dëshiruar nga të gjithë, Ne vendosim fushatën e madhe të Kishës kundër Komunizmit botëror nën standardin e Shën Jozefit, Mbrojtësi i saj i fuqishëm. -Divinis Redemptoris, n 82, 81

Mos kini frikë, miq të dashur. Për dhimbjet e lindjes lëshoj vendin jete e re, jo vdekja. Jini besnikë. Shiko Lutuni Dhe lutuni edhe ca.

Shën Jozefi, lutuni për ne.

 

LIDHJE ME LIDHJE

Revolucion!

Revolucioni Global

Revolucioni i Madh

Zemra e Revolucionit të Ri

Shtatë Vulat e Revolucionit

Fara e këtij revolucioni

 

Le të lutemi për njëri-tjetrin!

 

Print Friendly, PDF & Email

Shënimet

Shënimet
1 Shtë një fakt i dokumentuar që, nën petkun e "vaksinimeve", shumë gra në vendet e botës së tretë janë sterilizuar nga programet "shëndetësore".
2 Vetëvrasja e asistuar po bëhet shpejt e ligjshme në të gjithë botën perëndimore.
3 shih Ajo do të shtypë kokën tënde, nga Stephen Mahowald, f. 100; 123
4 Divinis Redemptoris, n 4
5 shih LifeSiteNews.com, 15 nëntor 2013
6 shih Kombëtare Post, Rex Murphy, 21 qershor 2014
7 shih patheos.com
8 shih axhenda 2030.com
9 shih axhenda 2030.com
10 shih 2014 dhe Bisha në rritje
11 shih LifeSiteNews.com, 20 nëntor 2015
12 shih arkregina.sk.ca
13 shih qytetengo.org
14 shih Christian Monitor, 28 Prill 2015
15 Pjesa e tretë e sekretit e zbuluar në Cova da Iria-Fatima, më 13 korrik 1917; Mesazhi i Fatimes, vatikan.va
Postuar ne BALLINA, SHENJAT.