Ngrihem

 

PARA Pashkëve, unë botova dy shkrime drejtuar veçanërisht burrave: Për t'u bërë një njeri i vërtetë  Gjuetia. Ka qindra shkrime të tjera këtu për të ndihmuar burrat dhe gratë të bëhen drita autentike në botë. Especiallyshtë veçanërisht e rëndësishme që burrat të fillojnë të bëhen burra përsëri në këtë orë

Kjo tha, unë dua të inkurajoj lexuesit e mi meshkuj që të marrin "RISE”Sfidë, e cila filloi dje. Ashtë një seri videosh shumë të shkurtër që, unë kam një mendim të shpejtë, do t'ju bekojnë shumë. E fillova sot me djemtë e mi (nuk është vonë për të filluar ... dhe ia vlen ta kapësh, gjë që zgjat vetëm disa minuta). 

Seriali prezantohet nga Chris Stefanick & Bill Donaghy. Shotshtë qëlluar bukur dhe komunikohet fuqishëm. Kushton vetëm 32 dollarë amerikanë (nuk jam i lidhur me këtë organizatë në asnjë mënyrë). Unë thjesht ndiej që kjo do të bekojë shumë prej jush në mënyra që nuk do t'i prisni.

Shkoni tek menriseup.org

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, LAJME.