Kaq pak kohë ka mbetur

 

Të Premten e parë të këtij muaji, gjithashtu Festa e Shën Faustinës, nëna e gruas time, Margaret, ndërroi jetë. Tani jemi duke u përgatitur për varrimin. Faleminderit të gjithëve për lutjet tuaja për Margaret dhe familjen.

Ndërsa shikojmë shpërthimin e së keqes në të gjithë botën, nga blasfemitë më tronditëse kundër Zotit në kinema, te shembja e afërt e ekonomive, te spektri i luftës bërthamore, fjalët e këtij shkrimi më poshtë rrallë janë larg zemrës sime. Ata u konfirmuan përsëri sot nga drejtori im shpirtëror. Një prift tjetër që unë njoh, një shpirt shumë i lutur dhe i vëmendshëm, tha pikërisht sot se Ati po i thotë: "Pak e dinë se sa shumë pak kohë ka në të vërtetë".

Përgjigja jonë? Mos vononi konvertimin tuaj. Mos vononi të shkoni në Rrëfim për të filluar përsëri. Mos e shty pajtimin me Zotin deri nesër, sepse siç shkruajti Shën Pali, "Sot është dita e shpëtimit."

Botuar për herë të parë më 13 nëntor 2010

 

VON këtë verë të kaluar të vitit 2010, Zoti filloi të flasë një fjalë në zemrën time që mbart një urgjencë të re. Beenshtë djegur në mënyrë të vazhdueshme në zemrën time derisa u zgjova këtë mëngjes duke qarë, pa mundur ta mbaj më atë. Unë fola me drejtorin tim shpirtëror i cili konfirmoi atë që ka rënduar në zemrën time.

Siç e dinë lexuesit dhe shikuesit e mi, unë jam përpjekur t'ju flas përmes fjalëve të Magjistraturës. Por në themel të gjithçkaje që kam shkruar dhe folur këtu, në librin tim dhe në transmetimet e mia, janë ato personal udhëzime që i dëgjoj në lutje - që shumë prej jush po i dëgjojnë gjithashtu në lutje. Unë nuk do të devijoj nga rruga, përveçse të nënvizoj atë që tashmë është thënë me 'urgjencë' nga Etërit e Shenjtë, duke ndarë me ju fjalët private që më janë dhënë. Sepse ato në të vërtetë nuk kanë për qëllim të mbahen të fshehura.

Këtu është "mesazhi" siç është dhënë që nga gushti në pasazhe nga ditari im

 

KOHA ISSHTORT E SHKURTR!

24 gusht, 2010: Thoni fjalët, fjalët e mia, që kam vendosur në zemrën tuaj. Mos hezitoni. Koha është e shkurtër! … Përpiqu të jesh me zemër të vetme, për ta vendosur Mbretërinë të parën në gjithçka që bën. E them përsëri, mos humb më kohë.

31 gusht 2010 (Mary): Por tani ka ardhur koha që fjalët e profetëve të përmbushen, dhe të gjitha gjërat u sollën nën thembrën e Birit tim. Mos vononi në konvertimin tuaj personal. Dëgjoni me vëmendje zërin e Bashkëshortit tim, Shpirtit të Shenjtë. Qëndro në Zemrën time të Papërlyer dhe do të gjesh strehë te Stuhia. Drejtësia tani bie. Qielli tani qan… dhe bijtë e njerëzve do ta njohin trishtimin pas trishtimit. Por unë do të jem me ty. Unë premtoj se do të të mbaj, dhe si një nënë e mirë, të mbroj nën strehën e krahëve të mi. Gjithçka nuk është e humbur, por gjithçka fitohet vetëm përmes Kryqit të Birit tim [dmth. vuajtje]. Duaje Jezusin tim që të do të gjithë me një dashuri të zjarrtë. 

4 tetor 2010: Koha është e shkurtër, po ju them. Në jetën tënde Mark, dhimbjet e hidhërimeve do të vijnë. Mos kini frikë, por jini të përgatitur, sepse nuk e dini as ditën as orën kur Biri i Njeriut do të vijë si Gjykatësi i drejtë.

14 tetor 2010: Tani eshte koha! Tani është koha që rrjetat të mbushen dhe të tërhiqen në barrikun e Kishës Sime.

20 tetor 2010: Kaq pak kohë ka mbetur… kaq pak kohë. Edhe ti nuk do jesh gati, sepse Dita do të vijë si një hajdut. Por vazhdoni të mbushni llambën tuaj dhe do ta shihni në errësirën që vjen.(krh. Mat. 25: 1-13 dhe si të gjithë virgjëreshat u kapën jashtë, madje edhe ata që ishin "të përgatitur").

3 nëntor 2010: Kanë mbetur shumë pak kohë. Ndryshime të mëdha po vijnë mbi sipërfaqen e tokës. Njerëzit janë të papërgatitur. Ata nuk i kanë dëgjuar paralajmërimet e Mia. Shumë do të vdesin. Lutuni dhe ndërmjetësoni për ta që ata të vdesin në hirin Tim. Fuqitë e së keqes po marshojnë përpara. Ata do ta hedhin botën tuaj në kaos. Fiksoni zemrën dhe sytë tuaj drejt Meje dhe nuk do të ketë asnjë të keqe për ju dhe për familjen tuaj. Këto janë ditë errësire, errësirë ​​e madhe siç nuk ka qenë që kur vendosa themelin e tokës. Djali im po vjen si dritë. Kush është gati për zbulimin e madhështisë së Tij? Kush është i gatshëm edhe në mesin e popullit Tim për ta parë veten në dritën e së Vërtetës?

13 nëntor 2010: Biri im, trishtimi në zemrën tënde nuk është veçse një pikë pikëllimi në zemrën e Atit tënd. Se pas kaq shumë dhuratash dhe përpjekjesh për t'i tërhequr njerëzit përsëri tek Unë, ata me kokëfortësi e kanë refuzuar hirin Tim.

I gjithë Qielli është përgatitur tani. Të gjithë engjëjt janë gati për betejën e madhe të kohërave tuaja. Shkruani për këtë (Zbul. 12-13). Ju jeni në pragun e tij, vetëm pak çaste larg. Qëndro zgjuar atëherë. Jetoni i matur, mos bini në gjumë në mëkat, sepse nuk mund të zgjoheni kurrë. Ji i vëmendshëm ndaj fjalës Sime, të cilën unë do të flas përmes teje, zëdhënësi im i vogël. Nxitoni. Mos humb kohë, sepse koha është diçka që nuk e ke.

 

KOHA, SI TI DHE E DI

Vëllezër dhe motra, unë gjithmonë kam thënë se "koha" është një fjalë shumë relative - në lidhje me Zotin, për "me Zotin një ditë është si një mijë vjet dhe një mijë vjet si një ditë”(2 Pt 3: 8). Por gjatë njërës nga sa më sipër mesazhe, unë dëgjova së brendshmi se Zoti do të thotë "i shkurtër" si ti dhe unë do ta konsideronte të shkurtër. Kjo është arsyeja pse kam marrë disa muaj për të menduar nën drejtimin shpirtëror atë që kam ndarë me ju këtu. Por, në të vërtetë, tani po dëgjoj të njëjtin mesazh urgjence nga shumë lagje në Trupin e Krishtit. Dhe atë konfirmim është një pjesë thelbësore e aftësisë dalluese me të cilën përballemi të gjithë në këto kohë të jashtëzakonshme.

Me lutjet tuaja dhe ndihmën e Zotit, në ditët në vazhdim, unë do të shpalos mendime nga këto fjalë, posaçërisht kapitujt 12 dhe 13 të Zbulesës. Siç do ta shihni edhe një herë, Etërit e Shenjtë kanë folur dhe Paralajmërimi në lidhje me këto ngjarje që afrohen për të dëgjuar të gjithë.

Ky apostull nuk ka të bëjë me mua, reputacionin tim, ose atë që mund të thonë ata "njerëz të mirë" për një "zbulesë private" të tillë. Ka të bëjë me përgatitjen e Kishës për të Stuhia e Madhe e cila është këtu dhe po vjen, një Stuhi që do të përfundojë në agimin e një epoke të re. Kjo është ajo që Ati i Shenjtë ka kërkuar nga ne të rinjtë për të folur dhe ne duhet të përgjigjemi me çfarëdo kostoje.

Zot, na jep veshë për të dëgjuar Kishën tënde duke folur dhe një zemër për t'iu bindur.

Të rinjtë e kanë treguar veten të jenë për Romën dhe për Kishën një dhuratë të veçantë të Shpirtit të Zotit… Unë nuk hezitova t'i kërkoja që të bënin një zgjedhje radikale të besimit dhe jetës dhe t'u paraqes atyre me një detyrë të jashtëzakonshme: të bëhen "mëngjes roje ”në agimin e mijëvjeçarit të ri. —POPA JOHN PAUL II, Novo Millennio Inuente, n.9

Fuqizuar nga Fryma, dhe duke u mbështetur në vizionin e pasur të besimit, një brez i ri i të krishterëve është thirrur të ndihmojë në ndërtimin e një bote, në të cilën dhurata e jetës së Zotit është e mirëpritur, e respektuar dhe e vlerësuar - nuk refuzohet, frikësohet si një kërcënim dhe shkatërrohet. Një epokë e re në të cilën dashuria nuk është e babëzitur apo e vetëkërkuar, por e pastër, besnike dhe vërtet e lirë, e hapur për të tjerët, që respekton dinjitetin e tyre, duke kërkuar të mirën e tyre, duke rrezatuar gëzim dhe bukuri. Një epokë e re në të cilën shpresa na çliron nga papërsosmëria, apatia dhe vetë-përthithja që na rrënojnë shpirtrat dhe po helmojnë marrëdhëniet tona. Të dashur miq të rinj, Zoti po ju kërkon të jeni profetë të kësaj epoke të re… —POPE BENEDIKTI XVI, predikim, Dita Botërore e Rinisë, Sidnei, Australi, 20 korrik 2008

 

LIDHUR ME LIDHJE:

Revolucioni i ardhshëm: Revolucion!

Pse kemi arritur në një kohë pastrimi: Shkrimi në mur Shkrimi në rërë

Përgatituni!

 

WEBASTERET E LIDHURA:

Për përgatitjet fizike: Koha për t'u përgatitur

Një "tronditje e madhe" e ardhshme: Zgjimi i Madh, Lëkundja e Madhe

Mbi fuqitë e qëllimit të keq për të hedhur botën në kaos: Na paralajmëruan

Një seri që shpjegon "tablonë e madhe" përmes një profecie të dhënë në praninë e Palit VI: Profecia në Romë

 

Kliko këtu për të Unsubscribe or Regjistrohu kësaj reviste.

Kjo ministri po përjeton një i madh mungesa financiare.
Ju lutemi merrni parasysh të dhjetën tek apostolti ynë.
Faleminderit shume.

www.markmallett.com

-------

Klikoni më poshtë për ta përkthyer këtë faqe në një gjuhë tjetër:


Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, GJYKIMET E MADHE dhe tagged , , , , , , , , , , , .

Komentet janë të mbyllura.