Ligji Tani dhe Ligji i Ri

 

ON 1 korrik 2014, ligji i ri anti-spam i Kanadasë hyn në fuqi. Derisa Fjala Tani është vetëm një shërbim i bazuar në pajtim, duhet të jemi të sigurt se jemi në përputhje me ligjet e reja të Kanadasë. Ju jeni pajtuar në njërën ose në të dy listat e postës elektronike të Mark Mallett:

Abonentë në Fjala Tani do të marrë meditime të herëpashershme nga Mark si dhe email të rastit që promovojnë muzikën dhe / ose librat dhe produktet e tjera të Markut. Nëse nuk jeni më dakord për të marrë këto posta elektronike, Kliko këtu për të shkuar në faqen tonë të çabonimit, ose thjesht klikoni në lidhjen në fund të këtij emaili.

Ata të regjistruar gjithashtu në Ushqim Shpirtëror për Mendim / EHTV do të marrë një email të veçantë.

Zoti ju bekoftë,
Mark Mallett

 

Kontaktoni: Nail It Records / Publikimi.
Mark Mallett
877-655-6245
www.markmallett.com

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne LAJME.