Mali Profetik

 

WE janë parkuar në bazën e Maleve Rocky Kanadeze këtë mbrëmje, ndërsa vajza ime dhe unë përgatitemi të kapim një sy mbyllur përpara udhëtimit të ditës për në Oqeanin Paqësor nesër.

Unë jam vetëm disa milje larg malit, ku, shtatë vjet më parë, Zoti i foli fjalëve të fuqishme profetike Fr. Kyle Dave dhe I. Ai është një prift nga Luiziana që iku nga uragani Katrina kur shkatërroi shtetet e jugut, duke përfshirë famullinë e tij. Fr. Kyle erdhi të qëndrojë me mua pas kësaj, ndërsa një cunami i vërtetë uji (një stuhi 35 këmbësh!) Çau kishën e tij, duke lënë asgjë përveç disa statujave prapa.

Ndërsa ishim këtu, ne u lutëm, lexuam Shkrimet e Shenjta, kremtuam Meshën dhe u lutëm edhe disa ndërsa Zoti e bëri Fjalën të gjallërohej. Ishte sikur u hap një dritare dhe ne u lejuam të shikojmë në mjegullën e së ardhmes për një kohë të shkurtër. Gjithçka që flitej në formë farë atëherë (shih Petalet Bori të Paralajmërimit) tani po shpaloset para syve tanë. Që atëherë, unë kam shpjeguar në ato ditë profetike në rreth 700 shkrime këtu dhe në një libër, pasi Fryma më ka udhëhequr në këtë udhëtim të papritur

 

Vazhdo te lexosh

Koha, Koha, Koha

 

 

KU a shkon koha? A jam vetëm unë, apo ngjarjet dhe vetë koha duket sikur vërtiten me shpejtësi marramendëse? Tashmë është fundi i qershorit. Ditët po bëhen më të shkurtra tani në Hemisferën Veriore. Ekziston një ndjenjë mes shumë njerëzve që koha ka marrë një përshpejtim të paperëndishëm.

Po shkojmë drejt fundit të kohës. Tani sa më shumë që i afrohemi fundit të kohës, aq më shpejt veprojmë - kjo është ajo që është e jashtëzakonshme. Ka, si të thuash, një nxitim shumë domethënës në kohë; ka një përshpejtim në kohë ashtu si ka një nxitim në shpejtësi. Dhe ne shkojmë më shpejt dhe më shpejt. Ne duhet të jemi shumë të vëmendshëm ndaj kësaj për të kuptuar se çfarë po ndodh në botën e sotme. —Pr. Marie-Dominique Philippe, OP, Kisha Katolike në fund të një epoke, Ralph Martin, fq. 15-16

Unë kam shkruar tashmë për këtë në Shkurtimi i Ditëve Spiralja e Kohës. Dhe çfarë është me përsëritjen e 1:11 ose 11:11? Jo të gjithë e shohin atë, por shumë e shohin, dhe gjithnjë duket se mbart një fjalë koha është e shkurtër ... është ora e njëmbëdhjetë ... peshorja e drejtësisë po kthehet (shih shkrimin tim 11:11) Ajo që është qesharake është se nuk mund të besoni se sa e vështirë ka qenë të gjesh kohë për të shkruar këtë meditim!

Vazhdo te lexosh

Benedikti dhe Fundi i Botës

PopePlane.jpg

 

 

 

21shtë 2011 maj XNUMX, dhe mediat kryesore, si zakonisht, janë më se të gatshme t'u kushtojnë vëmendje atyre që mbajnë emrin "i krishterë", por mbështesin ide heretike, nëse jo të çmendura (shih artikujt këtu këtu. Faljet e mia për ata lexues në Evropë për të cilët bota përfundoi tetë orë më parë. Unë duhet ta kisha dërguar këtë më herët). 

 A po mbaron bota sot, apo në 2012? Ky meditim u botua për herë të parë më 18 dhjetor 2008

 

 

Vazhdo te lexosh