Të ngrira?

 
 
JANE ndihesh i ngrirë nga frika, i paralizuar në ecjen përpara drejt së ardhmes? Fjalë praktike nga Parajsa për t'i bërë këmbët tuaja shpirtërore të lëvizin përsëri…

Vazhdo te lexosh

Profecia Kuptohet si duhet

 

WE po jetojnë në një kohë kur profecia mbase nuk ka qenë kurrë kaq e rëndësishme, dhe megjithatë, kaq e keqkuptuar nga shumica dërrmuese e katolikëve. Ekzistojnë tre pozicione të dëmshme që po merren sot në lidhje me zbulesat profetike ose "private" që, besoj, po bëjnë disa herë dëm të madh në shumë lagje të Kishës. Njëra është se "zbulimet private" asnjehere duhet të kihet parasysh pasi gjithçka që ne jemi të detyruar të besojmë është Zbulesa përfundimtare e Krishtit në "depozitimin e besimit". Një dëm tjetër që po bëhet është nga ata që tentojnë jo vetëm ta vënë profecinë mbi Magjisteri, por t'i japin të njëjtin autoritet si Shkrimi i Shenjtë. Dhe së fundmi, ekziston pozicioni që shumica e profecive, përveç nëse shqiptohen nga shenjtorë ose nuk gjenden pa gabime, duhet të shmangen kryesisht. Përsëri, të gjitha këto pozicione më sipër mbajnë kurthe fatkeqe dhe madje të rrezikshme.

 

Vazhdo te lexosh

Ndërsa Ne Afrohemi

 

 

KETO Shtatë vitet e kaluara, e kam ndjerë Zotin duke krahasuar atë që është këtu dhe duke ardhur në botë me një uragan Sa më shumë që njeriu i afrohet syrit të stuhisë, aq më të forta bëhen erërat. Po kështu, sa më afër që të jemi Syri i Stuhisë- atë që mistikët dhe shenjtorët i kanë referuar si një "paralajmërim" ose "ndriçim i ndërgjegjes" globale (ndoshta "vula e gjashtë" e Zbulesës) - ngjarjet më intensive botërore do të bëhen.

Ne filluam të ndiejmë erërat e para të kësaj Stuhie të Madhe në 2008 kur filloi të shpalosej kolapsi ekonomik global [1]shih Viti i Shpalosjes, lumë votash &, Falsifikimi që vjen. Ajo që do të shohim në ditët dhe muajt përpara do të jenë ngjarje që zhvillohen shumë shpejt, njëra mbi tjetrën, që do të rrisin intensitetin e kësaj Stuhie të Madhe. Është konvergjenca e kaosit. [2]cf. Urtësia dhe Konvergjenca e Kaosit Tashmë, ka ngjarje të rëndësishme që ndodhin në të gjithë botën që, nëse nuk po i shikoni, siç është kjo ministri, shumica do të jenë të pavëmendshme ndaj tyre.

 

Vazhdo te lexosh

Ardhja e Dytë

 

NGA nje lexues:

Ka kaq shumë konfuzion në lidhje me "ardhjen e dytë" të Jezusit. Disa e quajnë atë "mbretërimi Eukaristik", përkatësisht Prania e Tij në Sakramentin e Bekuar. Të tjerët, prania fizike aktuale e Jezusit që mbretëron në mish. Cili është mendimi juaj për këtë? Jam i hutuar

 

Vazhdo te lexosh

Ezekiel 12


Peisazhi i Verës
nga George Inness, 1894

 

Kam dëshirë të të jap ungjillin dhe më shumë se kaq, të të jap jetën time; ti je bere shume e dashur per mua. Fëmijët e mi të vegjël, unë jam si një nënë që ju lind, derisa Krishti të formohet në ju. (1 Sel. 2: 8; Gal 4:19)

 

IT ka kaluar gati një vit që kur gruaja ime dhe unë morëm tetë fëmijët tanë dhe u zhvendosëm në një parcelë të vogël toke në poret e Kanadasë në mes të askundit. Probablyshtë ndoshta vendi i fundit që do të kisha zgjedhur .. një oqean i gjerë me fusha bujqësore, pak pemë dhe shumë erë. Por të gjitha dyert e tjera u mbyllën dhe kjo ishte ajo që u hap.

Ndërsa lutesha këtë mëngjes, duke medituar për ndryshimin e shpejtë, pothuajse dërrmues të drejtimit për familjen tonë, më erdhën fjalët që kisha harruar se kisha lexuar pak para se të ndiheshim të thirrur për të lëvizur Ezekiel, Kapitulli 12.

Vazhdo te lexosh