Rrëshaja dhe Ndriçimi

 

 

IN në fillim të vitit 2007, një imazh i fuqishëm më erdhi një ditë gjatë lutjes. E rrëfej përsëri këtu (nga Qiri i ndezur):

Unë pashë botën e mbledhur sikur në një dhomë të errët. Në qendër është një qiri që digjet. Isshtë shumë e shkurtër, dylli pothuajse të gjithë është shkrirë. Flaka përfaqëson dritën e Krishtit: E vërtetë.Vazhdo te lexosh

Benedikti dhe Fundi i Botës

PopePlane.jpg

 

 

 

21shtë 2011 maj XNUMX, dhe mediat kryesore, si zakonisht, janë më se të gatshme t'u kushtojnë vëmendje atyre që mbajnë emrin "i krishterë", por mbështesin ide heretike, nëse jo të çmendura (shih artikujt këtu këtu. Faljet e mia për ata lexues në Evropë për të cilët bota përfundoi tetë orë më parë. Unë duhet ta kisha dërguar këtë më herët). 

 A po mbaron bota sot, apo në 2012? Ky meditim u botua për herë të parë më 18 dhjetor 2008

 

 

Vazhdo te lexosh