Antidotë ndaj Antikrishtit

 

ÇFARË a është antidoti i Perëndisë për spektrin e Antikrishtit në ditët tona? Cila është “zgjidhja” e Zotit për të mbrojtur popullin e Tij, Barkun e Kishës së Tij, përmes ujërave të trazuar përpara? Këto janë pyetje thelbësore, veçanërisht në dritën e pyetjes kthjelluese të vetë Krishtit:

Kur të vijë Biri i Njeriut, a do të gjejë ai besim në tokë? (Luka 18: 8)Vazhdo te lexosh

Revolucioni më i madh

 

A bota është gati për një revolucion të madh. Pas mijëra vitesh të ashtuquajtur përparim, ne nuk jemi më pak barbarë se Kaini. Ne mendojmë se jemi të avancuar, por shumë nuk e dinë se si të mbjellin një kopsht. Ne pretendojmë se jemi të qytetëruar, megjithatë jemi më të ndarë dhe në rrezik të vetëshkatërrimit masiv se çdo brez i mëparshëm. Nuk është pak gjë që Zoja ka thënë përmes disa profetëve se “Ju po jetoni në një kohë më të keqe se koha e Përmbytjes.” por ajo shton, "...dhe ka ardhur momenti për kthimin tuaj."[1]Qershor 18th, 2020, "Më keq se përmbytja" Por të kthehemi në çfarë? Për fenë? Tek “masat tradicionale”? Tek para Vatikani II…?Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 Qershor 18th, 2020, "Më keq se përmbytja"

Rruga e vogël e Shën Palit

 

Gëzohuni gjithmonë, lutuni vazhdimisht
dhe falënderoni në të gjitha situatat,
sepse ky është vullneti i Zotit
për ju në Krishtin Jezus.” 
(1 Thesalonikasve 5:16)
 

Qysh prej kohës Ju shkrova e fundit, jetët tona kanë rënë në kaos pasi kemi filluar lëvizjen nga një krahinë në tjetrën. Për më tepër, shpenzimet dhe riparimet e papritura janë rritur në mes të luftës së zakonshme me kontraktorët, afatet dhe zinxhirët e prishur të furnizimit. Dje, më në fund fryva një copë litari dhe më duhej të shkoja për një makinë të gjatë.Vazhdo te lexosh

Pyet, Kërko dhe Trokit

 

Kërkoni dhe do t'ju jepet;
kërkoni dhe do të gjeni;
trokitni dhe dera do t'ju hapet…
Nëse ju, pra, që jeni të këqij,
dini si t'u bëni dhurata të mira fëmijëve tuaj,
sa më shumë do të jetë Ati juaj qiellor
jepi të mira atyre që e kërkojnë.
(Mat 7: 7-11)


TE VONA, Më është dashur të fokusohem vërtet në marrjen e këshillave të mia. Kam shkruar disa kohë më parë se, sa më shumë i afrohemi Sy nga kjo Stuhi e Madhe, aq më shumë duhet të përqendrohemi te Jezusi. Sepse erërat e kësaj stuhie djallëzore janë erëra të konfuzion, frikë,  gënjeshtra. Ne do të verbohemi nëse përpiqemi t'i vështrojmë, t'i deshifrojmë - po aq sa do të verbohej nëse do të përpiqej të ngulte sytë poshtë një uragani të kategorisë 5. Imazhet e përditshme, titujt dhe mesazhet po ju paraqiten si "lajm". Ata nuk janë të. Ky është sheshi i lojërave të Satanait tani - një luftë psikologjike e krijuar me kujdes kundër njerëzimit e drejtuar nga "babai i gënjeshtrave" për të përgatitur rrugën për Rivendosjen e Madhe dhe Revolucionin e Katërt Industrial: një rend botëror plotësisht i kontrolluar, i dixhitalizuar dhe i pazot.Vazhdo te lexosh

Si të jetosh në vullnetin hyjnor

 

Zoti ka rezervuar, për kohët tona, "dhuratën e të jetuarit në Vullnetin Hyjnor" që dikur ishte e drejta e Adamit, por që humbi nga mëkati fillestar. Tani ajo po rivendoset si faza e fundit e udhëtimit të gjatë të Popullit të Perëndisë për t'u kthyer në zemrën e Atit, për të bërë prej tyre një Nuse "pa njollë, rrudhë ose ndonjë gjë të tillë, që të jetë e shenjtë dhe pa të meta" (Efesianëve 5 :27).Vazhdo te lexosh

Koha e Luftës e Zojës

N THE FESTASTN E ZOTRURS Sonë të LOURDES

 

KETU janë dy mënyra për t'iu afruar kohërave që po zhvillohen tani: si viktima ose protagonistë, si kalimtarë ose udhëheqës. Ne duhet të zgjedhim. Sepse nuk ka më rrugë të mesme. Nuk ka më vend për të vakët. Nuk ka më waffling në projektin e shenjtërisë sonë ose të dëshmisë sonë. Ose të gjithë jemi në favor të Krishtit - ose do të na kap shpirti i botës.Vazhdo te lexosh

Sekret

 

… Agimi nga lart do të na vizitojë
të shkëlqejë ata që ulen në errësirë ​​dhe hijen e vdekjes,
për të udhëhequr këmbët tona në rrugën e paqes.
(Lluka 1: 78-79)

 

AS ishte hera e parë që Jezusi erdhi, kështu që është përsëri në pragun e ardhjes së Mbretërisë së Tij në tokë ashtu si është në parajsë, i cili përgatitet dhe i paraprin ardhjes së Tij përfundimtare në fund të kohës. Bota, edhe një herë, është "në errësirë ​​dhe hijen e vdekjes", por një agim i ri po afrohet shpejt.Vazhdo te lexosh

Duke iu afruar Jezusit

 

Unë dua të them një falënderim të përzemërt për të gjithë lexuesit dhe shikuesit e mi për durimin tuaj (si gjithmonë) në këtë periudhë të vitit kur ferma është e zënë dhe gjithashtu përpiqem të kallëzoj në një pushim dhe pushim me familjen time. Faleminderit edhe atyre që kanë bërë lutjet dhe dhurimet tuaja për këtë shërbesë. Unë kurrë nuk do të kem kohë të falënderoj të gjithë personalisht, por dije që lutem për të gjithë ju. 

 

ÇFARË a është qëllimi i të gjitha shkrimeve, transmetimeve në internet, podkasteve, librit, albumeve, etj? Cili është qëllimi im të shkruaj për "shenjat e kohërave" dhe "kohët e fundit"? Sigurisht, ka qenë që të përgatiten lexuesit për ditët që tani janë afër. Por në zemër të gjithë kësaj, qëllimi është që në fund të fundit të afrohesh më afër Jezusit.Vazhdo te lexosh

Kur vjen mençuria

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të enjten e javës së pestë të kreshmës, 26 mars 2015

Tekste liturgjike këtu

Grua-lutëse_Fotor

 

A fjalët më erdhën kohët e fundit:

Çfarëdo që të ndodhë, ndodh. Njohja për të ardhmen nuk ju përgatit për të; duke e ditur se Jezusi bën.

Ka një hendek gjigant midis njohuri Urtësi. Njohuritë ju tregojnë se çfarë është. Urtësia ju tregon se çfarë të bëni do me të. E para pa këtë të fundit mund të jetë katastrofike në shumë nivele. Për shembull:

Vazhdo te lexosh

Riorganizimi i Atësisë

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të enjten e Javës së katërt të Kreshmave, 19 Mars 2015
Solemniteti i Shën Jozefit

Tekste liturgjike këtu

 

AT FSIA është një nga dhuratat më mahnitëse nga Zoti. Dhe është koha që ne, burrat, me të vërtetë ta rimarrim atë për atë që është: një mundësi për të reflektuar vetë fytyrë të Atit Qiellor.

Vazhdo te lexosh

Kur Vjen Shpirti

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të martën e javës së katërt të kreshmave, 17 mars 2015
Dita e Shën Patrikut

Tekste liturgjike këtu

 

A Fryma e Shenjtë.

A e keni takuar akoma këtë person? Atje janë Biri dhe Biri, dhe është e lehtë për ne t'i imagjinojmë ata për shkak të fytyrës së Krishtit dhe imazhit të atësisë. Por Shpirti i Shenjtë… çfarë, një zog? Jo, Shpirti i Shenjtë është Personi i Tretë i Trinisë së Shenjtë dhe ai që, kur të vijë, bën të gjitha ndryshimet në botë.

Vazhdo te lexosh

Lutuni më shumë, flisni më pak

pa fjale2

 

Mund ta kisha shkruar këtë gjatë javës së kaluar. Botuar për herë të parë 

A Sinodi mbi familjen në Romë vjeshtën e kaluar ishte fillimi i një stuhie sulmesh, supozimesh, gjykimesh, ankesash dhe dyshimesh kundër Papa Françeskut. I lashë gjithçka mënjanë dhe për disa javë iu përgjigja shqetësimeve të lexuesve, shtrembërimeve të medias, dhe veçanërisht sidomos shtrembërimet e kolegëve katolikë që thjesht duhej adresuar. Falë Zotit, shumë njerëz ndaluan panikun dhe filluan të luteshin, filluan të lexojnë më shumë se çfarë ishte Papa në të vërtetë duke thënë më shumë sesa ato që ishin titujt. Në të vërtetë, stili bisedor i Papa Françeskut, vërejtjet e tij jashtë prangave që pasqyrojnë një njeri që është më i kënaqur me bisedat në rrugë sesa fjalimet teologjike, ka kërkuar një kontekst më të madh.

Vazhdo te lexosh

Hapat e duhur shpirtëror

Hapat_Fotor

 

HAPAT E DREJTA SHPIRTRORE:

Detyra juaj në

Plani i Shenjtë i Shpejtë i Zotit

Përmes Nënës së Tij

nga Anthony Mullen

 

JU janë tërhequr në këtë faqe interneti për t'u përgatitur: përgatitja përfundimtare është të shndërrohesh me të vërtetë dhe me të vërtetë në Jezu Krishtin përmes fuqisë së Shpirtit të Shenjtë duke punuar përmes Nënës Shpirtërore dhe Triumfit të Marisë, Nënës sonë dhe Nënës së Zotit tonë. Përgatitja për Stuhinë është thjesht një pjesë (por e rëndësishme) në përgatitjen për "Shenjtërinë e Re dhe Hyjnore" tuaj që Shën Gjon Pali II parashikoi se do të ndodhte "për ta bërë Krishtin Zemrën e botës".

Vazhdo te lexosh

Humbja e fëmijëve tanë

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për 5-10 janar 2015
të Epifanisë

Tekste liturgjike këtu

 

I kanë pasur prindër të panumërt të vijnë tek unë personalisht ose të më shkruajnë duke thënë: "Unë nuk e kuptoj. Ne i çonim fëmijët tanë në meshë çdo të Dielë. Fëmijët e mi do të luteshin Rruzarja me ne. Ata do të shkonin në funksione shpirtërore… por tani, ata të gjithë janë larguar nga Kisha ”.

Pyetja është pse? Si prind i tetë fëmijëve vetë, lotët e këtyre prindërve ndonjëherë më kanë ndjekur. Atëherë pse jo fëmijët e mi? Në të vërtetë, secili prej nesh ka vullnet të lirë. Nuk ka forume, në vetvete, që nëse e bëni këtë, ose thoni atë lutje, që rezultati të jetë shenjtëria. Jo, ndonjëherë rezultati është ateizëm, siç kam parë në familjen time të gjerë.

Vazhdo te lexosh

Pse nuk e dëgjojmë zërin e tij

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për 28 Mars 2014
E Premtja e Javës së Tretë të Kreshmëve

Tekste liturgjike këtu

 

 

JEZUSI tha delet e mia e dëgjojnë zërin tim. Ai nuk tha "disa" dele, por my delet degjojne zerin tim. Atëherë, pse mund të pyesni, a nuk e dëgjoj zërin e Tij? Leximet e sotme ofrojnë disa arsye pse.

Unë jam Zoti, Perëndia juaj: dëgjoni zërin tim ... Unë ju provova në ujërat e Meribah. Dëgjoni, populli im, dhe unë do t'ju këshilloj; O Izrael, a nuk do të më dëgjosh? " (Psalmi i sotëm)

Vazhdo te lexosh

Shtegu i Vogël

 

 

DO mos humbni kohë duke menduar për heroikat e shenjtorëve, mrekullitë e tyre, pendimet e jashtëzakonshme ose ekstazitë nëse kjo ju sjell vetëm dekurajim në gjendjen tuaj të tanishme ("Unë kurrë nuk do të jem një prej tyre", ne murmurisim, dhe pastaj kthehemi menjëherë te status quo nën thembrën e Satanit). Përkundrazi, atëherë, merreni veten thjesht duke ecur në Shtegu i Vogël, e cila nuk çon më pak, në lumturinë e shenjtorëve.

 

Vazhdo te lexosh

Zhurma për Lutje

 

 

Jini të matur dhe vigjilent. Kundërshtari juaj, djalli po zhurmohet përreth si një luan që ulërin duke kërkuar [dikë] për të gllabëruar. Rezistojuni, i palëkundur në besim, duke ditur që bashkëbesimtarët tuaj në të gjithë botën pësojnë të njëjtat vuajtje. (1 Manar 5: 8-9)

Fjalët e Shën Pjetrit janë të sinqerta. Ata duhet të zgjojnë secilin prej nesh në një realitet të zymtë: ne jemi duke u gjuajtur çdo ditë, në orë, çdo sekondë nga një engjëll i rënë dhe miqtë e tij. Pak njerëz e kuptojnë këtë sulm të pamëshirshëm mbi shpirtrat e tyre. Në fakt, ne jetojmë në një kohë kur disa teologë dhe klerikë jo vetëm që kanë minimizuar rolin e demonëve, por kanë mohuar ekzistencën e tyre fare. Ndoshta është providencë hyjnore në një mënyrë kur filma të tillë si Ekzorcizmi i Emily Rose or Konjurimi bazuar në "ngjarje të vërteta" shfaqen në ekranin e argjendtë. Nëse njerëzit nuk besojnë në Jezusin përmes mesazhit të Ungjillit, mbase ata do të besojnë kur të shohin armikun e Tij duke punuar. [1]Kujdes: këta filma kanë të bëjnë me posedimin e vërtetë djallëzor dhe infektimet dhe duhet të shikohen vetëm në një gjendje hiri dhe lutjeje. nuk kam pare Konjukuesi, por rekomandojmë shumë të shihni Ekzorcizmi i Emily Rose me përfundimin e saj mahnitës dhe profetik, me përgatitjen e lartpërmendur.

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 Kujdes: këta filma kanë të bëjnë me posedimin e vërtetë djallëzor dhe infektimet dhe duhet të shikohen vetëm në një gjendje hiri dhe lutjeje. nuk kam pare Konjukuesi, por rekomandojmë shumë të shihni Ekzorcizmi i Emily Rose me përfundimin e saj mahnitës dhe profetik, me përgatitjen e lartpërmendur.

Për Ju, Jezus

 

 

ti, Jezus,

Përmes Zemrës së Papërlyer të Marisë,

Unë ofroj ditën time dhe tërë qenien time.

Të shikoj vetëm atë që dëshiron ta shoh;

Të dëgjoj vetëm atë që dëshiron të dëgjoj;

Të flas vetëm atë që dëshiron të them;

Të dua vetëm atë që dëshiron ta dua.

Vazhdo te lexosh

Vetëm sot

 

 

Zoti dëshiron të na ngadalësojë. Më shumë se kaq, Ai dëshiron që ne të bëjmë pushim, edhe në kaos. Jezusi kurrë nuk u ngut drejt Pasionit të Tij. Ai gjeti kohën për të ngrënë një vakt të fundit, një mësim të fundit, një moment intim të larjes së këmbëve të tjetrit. Në Kopshtin e Gjetsemanit, Ai la një kohë për t'u lutur, për të mbledhur forcën e Tij, për të kërkuar vullnetin e Atit. Kështu që ndërsa Kisha i afrohet Pasionit të saj, edhe ne duhet të imitojmë Shpëtimtarin tonë dhe të bëhemi një popull pushimi. Në fakt, vetëm në këtë mënyrë mund ta ofrojmë veten si instrumente të vërtetë të "kripës dhe dritës".

Çfarë do të thotë të "pushosh"?

Kur të vdisni, të gjitha shqetësimet, të gjitha shqetësimet, të gjitha pasionet pushojnë dhe shpirti pezullohet në një gjendje qetësie ... një gjendje pushimi. Meditoni për këtë, sepse kjo duhet të jetë gjendja jonë në këtë jetë, pasi Jezusi na thërret në një gjendje "të vdesim" ndërsa jetojmë:

Kush dëshiron të vijë pas meje duhet të mohojë vetveten, të marrë kryqin e tij dhe të më ndjekë. Kush dëshiron ta shpëtojë jetën e tij do ta humbasë, por kush e humbet jetën për hirin tim do ta gjejë. Unë po ju them, nëse një kokërr gruri nuk bie në tokë dhe nuk vdes, ai mbetet vetëm një kokërr gruri; por nëse vdes, jep shumë fruta. (Mat 16: 24-25; Gjoni 12:24)

Sigurisht, në këtë jetë, ne nuk mund të ndihmojmë por të luftojmë me pasionet tona dhe të luftojmë me dobësitë tona. Çelësi, pra, është të mos lejoni që të kapeni nga rrymat e vrullshme dhe impulset e mishit, në valët që përplasin pasionet. Përkundrazi, zhytuni thellë në shpirtin ku janë akoma ujërat e Shpirtit.

Ne e bëjmë këtë duke jetuar në një gjendje të besim.

 

Vazhdo te lexosh

Bashkohu me Mark në Sault Ste. Marie

 

 

MISIONI I AVENTUAR ME SHENJE

 9 & 10 Dhjetor, 2012
Famullia Zoja e Këshillit të Mirë
114 Ave MacDonald

Sault Ste. Marie, Ontario, Kanada
7:00 pasdite natën
(705) 942-8546

 

Ndërsa Ne Afrohemi

 

 

KETO Shtatë vitet e kaluara, e kam ndjerë Zotin duke krahasuar atë që është këtu dhe duke ardhur në botë me një uragan Sa më shumë që njeriu i afrohet syrit të stuhisë, aq më të forta bëhen erërat. Po kështu, sa më afër që të jemi Syri i Stuhisë- atë që mistikët dhe shenjtorët i kanë referuar si një "paralajmërim" ose "ndriçim i ndërgjegjes" globale (ndoshta "vula e gjashtë" e Zbulesës) - ngjarjet më intensive botërore do të bëhen.

Ne filluam të ndiejmë erërat e para të kësaj Stuhie të Madhe në 2008 kur filloi të shpalosej kolapsi ekonomik global [1]shih Viti i Shpalosjes, lumë votash &, Falsifikimi që vjen. Ajo që do të shohim në ditët dhe muajt përpara do të jenë ngjarje që zhvillohen shumë shpejt, njëra mbi tjetrën, që do të rrisin intensitetin e kësaj Stuhie të Madhe. Është konvergjenca e kaosit. [2]cf. Urtësia dhe Konvergjenca e Kaosit Tashmë, ka ngjarje të rëndësishme që ndodhin në të gjithë botën që, nëse nuk po i shikoni, siç është kjo ministri, shumica do të jenë të pavëmendshme ndaj tyre.

 

Vazhdo te lexosh

Të zgjidhet

 

FAITH është vaji i cili mbush llambat tona dhe na përgatit për ardhjen e Krishtit (Mat 25). Por si mund ta arrijmë këtë besim, ose më saktë, t'i mbushim llambat tona? Përgjigja është përmes Lutje

Lutja ndjek hirin që na nevojitet -Katekizmi i Kishës Katolike (KKK), n.2010

Shumë njerëz fillojnë vitin e ri duke bërë një "Rezolutë të Vitit të Ri" - një premtim për të ndryshuar një sjellje të caktuar ose për të arritur një qëllim. Atëherë vëllezër dhe motra, vendosuni të lutemi. Pra, pak katolikë e shohin rëndësinë e Zotit sot sepse ata nuk luten më. Nëse ata luteshin vazhdimisht, zemrat e tyre do të mbusheshin gjithnjë e më shumë me vajin e besimit. Ata do të ndesheshin me Jezusin në një mënyrë shumë personale dhe do të bindeshin brenda tyre se Ai ekziston dhe është ai që Ai thotë se është. Atyre do t'u jepej një mençuri hyjnore me të cilën do të dallonin këto ditë në të cilat jetojmë dhe më shumë një perspektivë qiellore për të gjitha gjërat. Ata do ta takonin Atë kur e kërkonin me një besim fëminor child

… Kërkojeni atë në integritetin e zemrës; sepse ai gjendet nga ata që nuk e sprovojnë dhe shfaqet tek ata që nuk e besojnë. (Dituria 1: 1-2)

Vazhdo te lexosh

Frika e Pushtuesit në Kohët Tona

 

Misteri i pestë i gëzueshëm: Gjetja në tempull, nga Michael D. O'Brien.

 

E FUNDIT javën, Ati i Shenjtë dërgoi 29 priftërinj të shuguruar rishtas në botë duke u kërkuar atyre të "shpallnin dhe të dëshmonin për gëzimin". Po! Të gjithë duhet të vazhdojmë t'u dëshmojmë të tjerëve gëzimin e njohjes së Jezusit.

Por shumë të krishterë nuk ndiejnë as gëzim, e lëre më ta dëshmojnë atë. Në fakt, shumë janë plot stres, ankth, frikë dhe një ndjenjë braktisjeje ndërsa ritmi i jetës shpejtësohet, kostoja e jetesës rritet dhe ata shikojnë titujt e lajmeve që shpalosen rreth tyre. “Si funksionon"," Pyesin disa, "a mund të jem i gëzuar"?

 

Vazhdo te lexosh

Si një hajdut

 

A 24 orët e kaluara që nga koha e shkrimit Pas Ndriçimit, fjalët më kanë jehuar në zemrën time: Si një hajdut natën

Për sa i përket kohërave dhe stinëve, vëllezër, nuk keni nevojë që asgjë t'ju shkruhet. Sepse ju vetë e dini shumë mirë që dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën. Kur njerëzit po thonë: "Paqe dhe siguri", atëherë fatkeqësia e papritur u vjen mbi ta, si dhimbjet e lindjes mbi një grua shtatzënë, dhe ata nuk do të shpëtojnë. (1 Sel. 5: 2-3)

Shumë veta i kanë zbatuar këto fjalë në Ardhjen e Dytë të Jezusit. Në të vërtetë, Zoti do të vijë në një orë që askush përveç Ati nuk e di. Por nëse e lexojmë me kujdes tekstin e mësipërm, Shën Pali po flet për ardhjen e "ditës së Zotit", dhe ato që vijnë papritur janë si "dhimbje të lindjes". Në shkrimin tim të fundit, unë shpjegova se si "dita e Zotit" nuk është një ditë ose ngjarje e vetme, por një periudhë kohe, sipas Traditës së Shenjtë. Kështu, ajo që çon deri në dhe çon në Ditën e Zotit janë pikërisht ato dhimbje të lindjes për të cilat foli Jezusi [1]Mat 24: 6-8; Luka 21: 9-11 dhe Shën Gjoni pa në vizionin e Shtatë Vulat e Revolucionit.

Edhe ata, për shumë do të vijnë si një hajdut natën.

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 Mat 24: 6-8; Luka 21: 9-11

Kujtim

 

IF ti lexon Kujdestaria e Zemrës, atëherë e dini deri tani sa shpesh nuk arrijmë ta mbajmë atë! Sa lehtë na tërheq vëmendja nga gjëja më e vogël, largohemi nga paqja dhe largohemi nga dëshirat tona të shenjta. Përsëri, me Shën Palin ne bërtasim:

Unë nuk bëj atë që dua, por bëj atë që urrej…! (Rom 7:14)

Por ne duhet të dëgjojmë përsëri fjalët e Shën James:

Merrni parasysh të gjithë gëzimin, vëllezërit e mi, kur hasni sprova të ndryshme, sepse e dini që sprovimi i besimit tuaj prodhon këmbëngulje. Dhe këmbëngulja le të jetë e përsosur, në mënyrë që të jesh perfekte dhe e plotë, duke mos munguar asgjë. (Jakovi 1: 2-4)

Hiri nuk është i lirë, i dorëzuar si fast-food ose me një klikim të miut. Ne duhet të luftojmë për të! Kujtimi, i cili po merr përsëri kujdestarinë e zemrës, është shpesh një luftë midis dëshirave të mishit dhe dëshirave të Shpirtit. Dhe kështu, ne duhet të mësojmë të ndjekim mënyra e Shpirtit

 

Vazhdo te lexosh