Psalmi 91

 

Ju që banoni në strehën e Shumë të Lartit,
që rrinë nën hijen e të Plotfuqishmit,
Thuajini Zotit: "Streha ime dhe kështjella ime,
Perëndia im në të cilin kam besim. "

Vazhdo te lexosh

Mrekullia e Parisit

parisnighttraffic.jpg  


I mendoi se trafiku në Romë ishte i egër. Por mendoj se Parisi është më i çmendur. Mbërritëm në qendër të kryeqytetit francez me dy makina të plota për një darkë me një anëtar të Ambasadës Amerikane. Hapësira për parkim atë natë ishte aq e rrallë sa bora në tetor, kështu që unë dhe shoferi tjetër lëshuam ngarkesën tonë njerëzore dhe filluam të vozisim rreth bllokut duke shpresuar për një hapësirë ​​për t'u hapur. Atëherë ndodhi. Kam humbur vendin e makinës tjetër, kam marrë një kthesë të gabuar dhe krejt papritur kam humbur. Si një astronaut i patretur në hapësirë, unë fillova të thithesha në orbitën e rrjedhave konstante, pa mbarim, kaotike të trafikut parisien.

Vazhdo te lexosh