Mërgimi i Rojës

 

A një pjesë e caktuar në librin e Ezekielit ishte e fortë në zemrën time muajin e kaluar. Tani, Ezekieli është një profet që luajti një rol të rëndësishëm në fillimet e mia thirrje personale në këtë shkrim apostolate. Ishte ky pasazh, në fakt, që më shtyu butësisht nga frika në veprim:Vazhdo te lexosh

Ora e Jonait

 

AS Po lutesha përpara Sakramentit të Bekuar këtë fundjavë, ndjeva pikëllimin e thellë të Zotit tonë - duke qarë, dukej se njerëzimi e ka refuzuar kaq shumë dashurinë e Tij. Për orën tjetër, ne qamë së bashku… mua, duke i lutur me të madhe faljen e Tij për dështimin tim dhe kolektiv për ta dashur Atë në këmbim… dhe Ai, sepse njerëzimi tani ka lëshuar një Stuhi të krijuar nga vetë.Vazhdo te lexosh

Po ndodh

 

PËR vite, kam shkruar që sa më shumë t'i afrohemi Paralajmërimit, aq më shpejt do të zhvillohen ngjarjet kryesore. Arsyeja është se rreth 17 vjet më parë, ndërsa shikoja një stuhi që rrotullohej nëpër preri, dëgjova këtë "fjalë tani":

Një stuhi e madhe po vjen mbi tokë si një stuhi.

Disa ditë më vonë, më tërhoqi kapitulli i gjashtë i Librit të Zbulesës. Ndërsa fillova të lexoja, papritur dëgjova përsëri në zemrën time një fjalë tjetër:

Kjo është stuhia e madhe. 

Vazhdo te lexosh

Varfëria e këtij momenti të tanishëm

 

Nëse jeni abonent i The Now Word, sigurohuni që emailet për ju janë "në listën e bardhë" nga ofruesi juaj i internetit duke lejuar email nga "markmallett.com". Gjithashtu, kontrolloni dosjen tuaj të padëshiruar ose të postës së padëshiruar nëse emailet po përfundojnë atje dhe sigurohuni që t'i shënoni si "jo" junk ose postë të padëshiruar. 

 

KETU është diçka që po ndodh, të cilës ne duhet t'i kushtojmë vëmendje, diçka që Zoti po bën, ose mund të thuhet, duke e lejuar. Dhe kjo është zhveshja e Nuses së Tij, Kishës Nënë, nga veshjet e saj të kësaj bote dhe me njolla, derisa ajo të qëndrojë lakuriq para Tij.Vazhdo te lexosh

Gënjeshtra më e madhe

 

KJO mëngjes pas lutjes, u ndjeva i prekur për të rilexuar një meditim vendimtar që shkrova rreth shtatë vjet më parë, të quajtur Ferri i LiruarUnë u tundova thjesht t'jua dërgoja përsëri atë artikull sot, pasi ka kaq shumë gjëra që ishin profetike dhe kritike për atë që është shpalosur tani gjatë një viti e gjysmë të kaluar. Sa të vërteta janë bërë këto fjalë! 

Megjithatë, unë do të përmbledh vetëm disa pika kyçe dhe më pas do të kaloj te një "fjalë e re" që më erdhi gjatë lutjes sot… Vazhdo te lexosh

Shoshimi i Madh

 

Botuar për herë të parë më 30 mars 2006:

 

KETU do të vijë një moment kur ne do të ecim me besim, jo ​​me ngushëllim. Do të duket sikur ne jemi braktisur… si Jezusi në Kopshtin e Gjetsemanit. Por engjëlli ynë i rehatisë në Kopsht do të jetë njohja se ne nuk vuajmë vetëm; që të tjerët besojnë dhe vuajnë si ne, në të njëjtin unitet të Shpirtit të Shenjtë.Vazhdo te lexosh

2020: Një perspektivë roje

 

DHE kështu që ishte viti 2020. 

Interestingshtë interesante të lexosh në sferën laike sesa të lumtur janë njerëzit që e lënë vitin pas - sikur 2021 së shpejti do të kthehet në "normal". Por ju, lexuesit e mi, e dini që nuk do të jetë kështu. Dhe jo vetëm sepse udhëheqësit globalë e kanë bërë tashmë njoftuan vetë se ne kurrë nuk do të kthehemi në "normale", por, më e rëndësishmja, Qielli ka njoftuar se Triumfi i Zotit dhe Zojës tonë janë në rrugën e duhur - dhe Satani e di këtë, e di që koha e tij është e shkurtër. Pra, tani po hyjmë në vendimet vendimtare Përplasja e mbretërive - vullneti satanik kundrejt Vullnetit Hyjnor. Sa kohë e lavdishme për të qenë gjallë!Vazhdo te lexosh

Dhuratë

 

"A mosha e ministrive po mbaron. ”

Ato fjalë që ranë në zemrën time disa vjet më parë ishin të çuditshme por edhe të qarta: ne po i afrohemi fundit, jo ministrisë në vetvete; përkundrazi, shumë prej mjeteve dhe metodave dhe strukturave me të cilat Kisha moderne është mësuar të kenë individualizuar, dobësuar dhe madje ndarë trupin e Krishtit fund. Kjo është një "vdekje" e nevojshme e Kishës që duhet të vijë në mënyrë që ajo të përjetojë një ringjallja e re, një lulëzim i ri i jetës, fuqisë dhe shenjtërisë së Krishtit në një mënyrë krejt të re.Vazhdo te lexosh

Ku jemi tani?

 

SO shumë po ndodh në botë ndërsa 2020 po mbyllet. Në këtë transmetim në internet, Mark Mallett dhe Daniel O'Connor diskutojnë se ku jemi në Timeline biblike të ngjarjeve që çojnë në fund të kësaj epoke dhe pastrimin e botës…Vazhdo te lexosh

Zhveshja e Madhe

 

IN Prilli i këtij viti kur kishat filluan të mbyllen, "tani fjala" ishte me zë të lartë dhe të qartë: Dhimbjet e punës janë realeUnë e krahasova atë me kohën kur prishet uji i nënës dhe ajo fillon të lindë. Edhe pse kontraktimet e para mund të jenë të tolerueshme, trupi i saj tani ka filluar një proces që nuk mund të ndalet. Muajt ​​në vijim ishin të ngjashëm me nënën që po vinte çantën, voziste drejt spitalit dhe hynte në dhomën e lindjes për të kaluar, më në fund, lindjen e ardhshme.Vazhdo te lexosh

Fr. Profecia e pabesueshme e Dolindos

 

NJË ÇIFT ditë më parë, unë u zhvendosa për të ribotuar Një besim i pathyeshëm në Jezusin. Shtë një reflektim mbi fjalët e bukura për Shërbëtorin e Zotit Fr. Dolindo Ruotolo (1882-1970). Pastaj këtë mëngjes, kolegu im Peter Bannister gjeti këtë profeci të pabesueshme nga Fr. Dolindo dhënë nga Zoja në vitin 1921. Ajo që e bën atë aq të mrekullueshëm është se ajo është një përmbledhje e gjithçkaje që kam shkruar këtu, dhe e kaq shumë zërave profetikë autentikë nga e gjithë bota. Unë mendoj se koha e këtij zbulimi është, në vetvete, a fjalë profetike për të gjithë ne.Vazhdo te lexosh

Një mbytje e shkëlqyer e anijes?

 

ON 20 tetor, Zoja thuhet se iu shfaq shikuesit brazilian Pedro Regis (i cili gëzon mbështetjen e gjerë të Kryepeshkopit të tij) me një mesazh të fortë:

Të dashur fëmijë, Anija e Madhe dhe një mbytje e madhe e anijes; ky është shkaku [i] vuajtjeve për burrat dhe gratë me besim. Ji besnik ndaj Birit Tim Jezusit. Pranoni mësimet e Magjistarit të vërtetë të Kishës së Tij. Qëndro në shtegun që të kam treguar. Mos lejoni që të ndoteni nga bataku i doktrinave të rreme. Ju jeni Zotërimi i Zotit dhe vetëm Ai duhet të ndiqni dhe t'i shërbeni. - Lexo mesazhin e plotë këtu

Sot, në këtë prag të Përkujtimit të Shën Gjon Palit II, Barque of Peter u drodh dhe u rendit ndërsa doli titulli i lajmeve:

“Papa Françesku bën thirrje për ligjin e bashkimit civil për çiftet e të njëjtit seks,
në ndryshim nga qëndrimi i Vatikanit ”

Vazhdo te lexosh

Kolapsi Vjen i Amerikës

 

AS si Kanadez, unë ndonjëherë ngacmoj miqtë e mi Amerikanë për pikëpamjen e tyre "Amero-centrike" të botës dhe Shkrimeve. Për ta, Libri i Zbulesës dhe profecitë e tij të persekutimit dhe kataklizmës janë ngjarje në të ardhmen. Jo kështu nëse jeni një nga milionat që po gjuajnë ose tashmë po dëbohen nga shtëpia juaj në Lindjen e Mesme dhe Afrikë, ku bandat islamike po terrorizojnë të krishterët. Jo kështu nëse jeni një nga milionat që rrezikojnë jetën tuaj në Kishën nëntokësore në Kinë, Korenë e Veriut dhe dhjetra vende të tjera. Jo kështu nëse jeni një nga ata që përballen me martirizim çdo ditë për besimin tuaj në Krishtin. Për ta, ata duhet të ndiejnë se tashmë po jetojnë faqet e Apokalipsit. Vazhdo te lexosh

Në prag

 

KJO javë, një trishtim i thellë dhe i pashpjegueshëm më pushtoi, ashtu si në të kaluarën. Por unë e di tani se çfarë është kjo: është një pikë trishtimi nga Zemra e Zotit - që njeriu e ka refuzuar Atë deri në pikën që ta sjellë njerëzimin në këtë pastrim të dhimbshëm. Theshtë trishtimi që Zoti nuk u lejua të triumfojë mbi këtë botë përmes dashurisë, por duhet ta bëjë këtë, tani, përmes drejtësisë.Vazhdo te lexosh

Epoka e Paqes

 

MISTIKA dhe papët thonë se ne po jetojmë në «kohën e fundit», fundin e një epoke - por nuk Fundi i botës. Ajo që po vjen, thonë ata, është një epokë e paqes. Mark Mallett dhe Prof. Daniel O'Connor tregojnë se ku është kjo në Shkrimet e Shenjta dhe si është në përputhje me Etërit e Hershëm të Kishës deri në Magjisteri të ditëve të sotme ndërsa ata vazhdojnë të shpjegojnë Timeline për Countdown për Mbretërinë.Vazhdo te lexosh

Dënimet hyjnore që vijnë

 

A bota po kujdeset drejt Drejtësisë Hyjnore, pikërisht sepse ne jemi duke refuzuar Mëshirën Hyjnore. Mark Mallett dhe Prof. Daniel O'Connor shpjegojnë arsyet kryesore pse Drejtësia Hyjnore mund të pastrojë së shpejti botën përmes ndëshkimeve të ndryshme, përfshirë ato që Qielli i quan Tre Ditë të Errësirës. Vazhdo te lexosh

Përndjekja - Vula e Pestë

 

A rrobat e Nuses së Krishtit janë bërë të ndyra. Stuhia e Madhe që është këtu dhe po vjen do ta pastrojë atë përmes përndjekjes - Vula e Pestë në Librin e Zbulesës. Bashkohuni me Mark Mallett dhe Prof. Daniel O'Connor ndërsa ata vazhdojnë të shpjegojnë Afatet kohore të ngjarjeve që po shpalosen tani Vazhdo te lexosh

Plotësia e mëkatit: E keqja duhet ta shterrojë vetveten

Kupa e Zemërimit

 

Botuar për herë të parë më 20 tetor 2009. Më poshtë kam shtuar një mesazh të fundit nga Zoja 

 

KETU është një kupë vuajtjeje nga e cila duhet të dehet dy herë në plotësinë e kohës. Ajo është zbrazur tashmë nga Vetë Zoti ynë Jezus, i cili, në Kopshtin e Gjetsemanit, e vendosi atë në buzët e Tij në lutjen e Tij të shenjtë të braktisjes:

Ati im, nëse është e mundur, le të kalojë kjo kupë nga unë; akoma, jo si dua unë, por si do ti. (Mat 26:39)

Filxhani duhet të mbushet përsëri në mënyrë që Trupi i tij, e cila, duke ndjekur Kokën e saj, do të hyjë në Pasionin e saj në pjesëmarrjen e saj në shpengimin e shpirtrave:

Vazhdo te lexosh

Mosha e Ministrive po përfundon

posttunamiAP Photo

 

A Ngjarjet që ndodhin përreth globit kanë tendencë të shkaktojnë një spekulim të panumërt dhe madje panik midis disa të krishterëve që Tani eshte koha për të blerë furnizime dhe për tu drejtuar kodrave. Pa dyshim, vargu i katastrofave natyrore rreth globit, kriza ushqimore e afërt me thatësirën dhe shembjen e kolonive të bletëve dhe rënia e afërt e dollarit nuk mund të ndihmojnë por t’i japin pauzë mendjes praktike. Por vëllezër dhe motra në Krishtin, Perëndia po bën diçka të re mes nesh. Ai po përgatit botën për një cunami i Mëshirës. Ai duhet të shkundë strukturat e vjetra deri në themelet dhe të ngrejë të reja. Ai duhet të heqë atë që është prej mishi dhe të na rikthejë në fuqinë e Tij. Dhe Ai duhet të vendosë brenda shpirtrave tanë një zemër të re, një lëkurë të re vere, të përgatitur për të marrë verën e re që do të derdhë.

Me fjalë të tjera,

Mosha e Ministrive po mbaron.

 

Vazhdo te lexosh

E keqja e pashërueshme

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të enjten e javës së parë të kreshmës, 26 shkurt 2015

Tekste liturgjike këtu


Ndërmjetësimi i Krishtit dhe i Virgjëreshës, i atribuohet Lorenzo Monakos, (1370–1425)

 

KUR ne flasim për një "shans të fundit" për botën, kjo është për shkak se ne po flasim për një "të keqe të pashërueshme". Mëkati është ngërthyer aq shumë në punët e burrave, aq shumë ka korruptuar themelet jo vetëm të ekonomisë dhe politikës, por edhe të zinxhirit ushqimor, mjekësisë dhe mjedisit, sa asgjë tjetër nga operacioni kozmik [1]shih Kirurgjia kozmike eshte e nevojshme. Siç thotë Psalmisti,

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 shih Kirurgjia kozmike

Të mbijetuarit

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për 2 dhjetor 2013

Tekste liturgjike këtu

 

 

KETU janë disa tekste në Shkrime që, pa dyshim, janë shqetësuese për t'u lexuar. Leximi i parë i sotëm përmban njërën prej tyre. Flet për një kohë që vjen kur Zoti do të lajë "papastërtitë e bijave të Sionit", duke lënë pas një degë, një popull, të cilët janë "shkëlqimi dhe lavdia" e Tij.

… Fryti i tokës do të jetë nder dhe shkëlqim për të mbijetuarit e Izraelit. Ai që do të mbetet në Sion dhe ai që do të mbetet në Jeruzalem do të quhen të shenjtë: të gjithë të shënuar për jetë në Jeruzalem. (Isaia 4: 3)

Vazhdo te lexosh

Shtegu i Vogël

 

 

DO mos humbni kohë duke menduar për heroikat e shenjtorëve, mrekullitë e tyre, pendimet e jashtëzakonshme ose ekstazitë nëse kjo ju sjell vetëm dekurajim në gjendjen tuaj të tanishme ("Unë kurrë nuk do të jem një prej tyre", ne murmurisim, dhe pastaj kthehemi menjëherë te status quo nën thembrën e Satanit). Përkundrazi, atëherë, merreni veten thjesht duke ecur në Shtegu i Vogël, e cila nuk çon më pak, në lumturinë e shenjtorëve.

 

Vazhdo te lexosh

Kopshti i Shkretë

 

 

O Zot, dikur ishim shoqërues.
Ti dhe unë,
duke ecur dorë për dore në kopshtin e zemrës sime.
Por tani, ku je Zoti im?
Te kerkoj ty
por gjej vetëm qoshet e venitura ku dikur kemi dashur
dhe ti më zbulove sekretet e tua.
Edhe atje, gjeta Nënën tënde
dhe ndjeva prekjen e saj intime në vetullën time.

Por tani, ku jeni
Vazhdo te lexosh

Snopokalipsi!

 

 

DJE në lutje, dëgjova fjalët në zemrën time:

Erërat e ndryshimit po fryjnë dhe nuk do të pushojnë tani derisa të pastroj dhe pastroj botën.

Dhe me këtë, një stuhi stuhish na erdhi! Ne u zgjuam këtë mëngjes në brigjet e borës deri në 15 metra në oborrin tonë! Pjesa më e madhe ishte rezultat, jo i reshjeve të dëborës, por erërave të forta dhe të palodhshme. Unë shkova jashtë dhe - në mes duke rrëshqitur malet e bardha me djemtë e mi - këputa disa të shtëna rreth fermës në një celular për t'i ndarë me lexuesit e mi. Unë kurrë nuk kam parë një stuhi ere të prodhojë rezultate si kjo!

Pa dyshim, nuk është aspak ajo që parashikova për ditën e parë të Pranverës. (Shoh që jam rezervuar për të folur në Kaliforni javën tjetër. Faleminderit Zotit….)

 

Vazhdo te lexosh