Ora e Jonait

 

AS Po lutesha përpara Sakramentit të Bekuar këtë fundjavë, ndjeva pikëllimin e thellë të Zotit tonë - duke qarë, dukej se njerëzimi e ka refuzuar kaq shumë dashurinë e Tij. Për orën tjetër, ne qamë së bashku… mua, duke i lutur me të madhe faljen e Tij për dështimin tim dhe kolektiv për ta dashur Atë në këmbim… dhe Ai, sepse njerëzimi tani ka lëshuar një Stuhi të krijuar nga vetë.Vazhdo te lexosh

Po ndodh

 

PËR vite, kam shkruar që sa më shumë t'i afrohemi Paralajmërimit, aq më shpejt do të zhvillohen ngjarjet kryesore. Arsyeja është se rreth 17 vjet më parë, ndërsa shikoja një stuhi që rrotullohej nëpër preri, dëgjova këtë "fjalë tani":

Një stuhi e madhe po vjen mbi tokë si një stuhi.

Disa ditë më vonë, më tërhoqi kapitulli i gjashtë i Librit të Zbulesës. Ndërsa fillova të lexoja, papritur dëgjova përsëri në zemrën time një fjalë tjetër:

Kjo është stuhia e madhe. 

Vazhdo te lexosh

Paralajmërime për varret - Pjesa III

 

Shkenca mund të kontribuojë shumë për ta bërë botën dhe njerëzimin më njerëzor.
Megjithatë, ajo gjithashtu mund të shkatërrojë njerëzimin dhe botën
nëse nuk drejtohet nga forcat që ndodhen jashtë tij… 
 

—POPE BENEDIKTI XVI, Flisni Salvi, n 25-26

 

IN Mars 2021, fillova një seri të quajtur Paralajmërime Varri nga shkencëtarët në të gjithë botën në lidhje me vaksinimin masiv të planetit me një terapi eksperimentale të gjenit.[1]"Aktualisht, mRNA konsiderohet një produkt i terapisë së gjeneve nga FDA." —Deklarata e Regjistrimit të Modernës, fq. 19, sek.gov Ndër paralajmërimet për vetë injeksionet, ishte një në veçanti nga Dr. Geert Vanden Bossche, PhD, DVM. Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 "Aktualisht, mRNA konsiderohet një produkt i terapisë së gjeneve nga FDA." —Deklarata e Regjistrimit të Modernës, fq. 19, sek.gov

Për Dashurinë e Fqinjit

 

"KËSHTU QË, çfarë ndodhi vetëm? "

Ndërsa notoja në heshtje mbi një liqen kanadez, duke shikuar thellë në të kaluarën blu të thellë fytyrat e shndërruara në re, kjo ishte pyetja që më vërtitej kohët e fundit në mendje. Mbi një vit më parë, ministria ime papritmas mori një kthesë në dukje të papritur në ekzaminimin e "shkencës" prapa bllokimeve të papritura globale, mbylljeve të kishave, mandateve të maskave dhe pasaportave të vaksinave të ardhshme. Kjo i befasoi disa lexues. E mbani mend këtë letër?Vazhdo te lexosh

E keqja do të ketë ditën e vet

 

Sepse vini re, errësira do të mbulojë tokën,
dhe errësira e trashë popujt;
por Zoti do të ngrihet mbi ty,
dhe lavdia e tij do të shihet mbi ty.
Dhe kombet do të dalin në dritën tënde,
dhe mbretër në shkëlqimin e ngritjes sate.
(Isaia 60: 1-3)

[Rusia] do të përhapë gabimet e saj në të gjithë botën,
duke shkaktuar luftëra dhe përndjekje të Kishës.
Të mirët do të martirizohen; Ati i Shenjtë do të ketë shumë për të vuajtur;
kombe të ndryshme do të asgjësohen
. 

- Plaku i përkohshëm Lucia në një letër drejtuar Atit të Shenjtë,
12 maj 1982; Mesazhi i Fatimesvatikan.va

 

SI TANI, disa prej jush më kanë dëgjuar të përsëris për mbi 16 vjet paralajmërimin e Shën Gjon Palit II në 1976 se "Tani po përballemi me konfrontimin përfundimtar midis Kishës dhe anti-Kishës ..."[1]Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA; 13 gusht 1976; krh. Katolike Online Por tani, i dashur lexues, ju jeni gjallë për të dëshmuar këtë finale Përplasja e mbretërive duke u shpalosur në këtë orë. Isshtë përplasja e Mbretërisë së Vullnetit Hyjnor që Krishti do të vendosë deri në skajet e tokës kur ky gjyq të ketë mbaruar kundër mbretëria e neokomunizmit që po përhapet me shpejtësi në të gjithë globin - një mbretëri e vullneti njerëzor. Kjo është përmbushja përfundimtare e profecia e Isaisë kur "errësira do të mbulojë tokën dhe errësira e trashë popujt"; kur a Çorientimi djallëzor do të mashtrojë shumë dhe a Mashtrim i fortë do të lejohet të kalojë nëpër botë si një Tsunami shpirtëror. "Dënimi më i madh", i tha Jezusi Shërbëtorit të Zotit Luisa PiccarretaVazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 Kardinali Karol Wojtyla (JOHN PAUL II), në Kongresin Eukaristik, Filadelfia, PA; 13 gusht 1976; krh. Katolike Online

Zbritja që vjen e Vullnetit Hyjnor

 

N ON VJETORIN E VDEKJES
E SH SERRBTARIT TOD ZOTIT LUISA PICCARRETA

 

HAVE keni menduar ndonjëherë pse Zoti dërgon vazhdimisht Virgjëreshën Mari të shfaqet në botë? Pse jo predikuesi i madh, Shën Pali… ose ungjilltari i madh, Shën Gjoni… ose Papa i Parë, Shën Pjetri, “shkëmbi”? Arsyeja është sepse Zoja është e lidhur në mënyrë të pandashme me Kishën, si si nëna e saj shpirtërore dhe si një "shenjë":Vazhdo te lexosh

Politika e Vdekjes

 

LORI Kalner jetoi përmes regjimit të Hitlerit. Kur dëgjoi klasat e fëmijëve që filluan të këndonin këngë lavdërimi për Obamën dhe thirrjen e tij për "Ndryshim" (dëgjo këtu  këtu), ajo nisi alarmet dhe kujtimet e viteve të frikshme të transformimit të Hitlerit në shoqërinë e Gjermanisë. Sot, ne shohim frytet e "politikës së Vdekjes", jehonë në të gjithë botën nga "udhëheqësit progresivë" gjatë pesë dekadave të fundit dhe tani duke arritur kulmin e tyre shkatërrues, veçanërisht nën presidencën e "katolikut" Joe Biden ", Kryeministrit Justin Trudeau, dhe shumë udhëheqës të tjerë në të gjithë Botën Perëndimore dhe më gjerë.Vazhdo te lexosh

Sekret

 

… Agimi nga lart do të na vizitojë
të shkëlqejë ata që ulen në errësirë ​​dhe hijen e vdekjes,
për të udhëhequr këmbët tona në rrugën e paqes.
(Lluka 1: 78-79)

 

AS ishte hera e parë që Jezusi erdhi, kështu që është përsëri në pragun e ardhjes së Mbretërisë së Tij në tokë ashtu si është në parajsë, i cili përgatitet dhe i paraprin ardhjes së Tij përfundimtare në fund të kohës. Bota, edhe një herë, është "në errësirë ​​dhe hijen e vdekjes", por një agim i ri po afrohet shpejt.Vazhdo te lexosh

Ku jemi tani?

 

SO shumë po ndodh në botë ndërsa 2020 po mbyllet. Në këtë transmetim në internet, Mark Mallett dhe Daniel O'Connor diskutojnë se ku jemi në Timeline biblike të ngjarjeve që çojnë në fund të kësaj epoke dhe pastrimin e botës…Vazhdo te lexosh

Paralajmërimi - Vula e Gjashtë

 

SHENJTR dhe mistikët e quajnë atë "dita e madhe e ndryshimit", "ora e vendimit për njerëzimin". Bashkohuni me Mark Mallett dhe Prof. Daniel O'Connor ndërsa tregojnë se si "Paralajmërimi" i ardhshëm, që po afrohet, duket se është e njëjta ngjarje në Vulën e Gjashtë në Librin e Zbulesës.Vazhdo te lexosh

Lirimi i Madh

 

MANY mendoni se njoftimi i Papa Françeskut që shpall një "Jubile të Mëshirës" nga 8 Dhjetor 2015 deri më 20 Nëntor 2016 kishte një domethënie më të madhe nga sa mund të ishte shfaqur më parë. Arsyeja është se ajo është një nga shenjat e shumta duke konverguar të gjitha menjëherë. Kjo goditi për mua gjithashtu ndërsa reflektova për Jubileun dhe një fjalë profetike që mora në fund të vitit 2008 [1]shih Viti i Shpalosjes

Botuar për herë të parë më 24 mars 2015.

Shënimet

Shënimet
1 shih Viti i Shpalosjes

Pas Ndriçimit

 

E gjithë drita në qiej do të shuhet dhe do të ketë errësirë ​​të madhe mbi të gjithë tokën. Atëherë shenja e kryqit do të shihet në qiell dhe nga hapjet ku duart dhe këmbët e Shpëtimtarit ishin gozhduar do të dalin drita të mëdha që do të ndriçojnë tokën për një periudhë kohe. Kjo do të ndodhë pak para ditës së fundit. -Mëshira hyjnore në shpirtin tim, Jezusi te Shën Faustina, n. 83

 

PAS Vula e Gjashtë është thyer, bota përjeton një "ndriçim të ndërgjegjes" - një moment llogaritjeje (shih Shtatë Vulat e Revolucionit) Shën Gjoni më pas shkruan se Vula e Shtatë është thyer dhe në qiell ka heshtje "për rreth gjysmë ore". Isshtë një pauzë para Syri i Stuhisë kalon, dhe erërat e pastrimit fillojnë të fryjnë përsëri.

Heshtja në praninë e Zotit, Zotit! Për dita e Zotit është e afërt (Sofi 1: 7)

Shtë një pauzë e hirit, e Mëshira hyjnore, para se të vijë Dita e Drejtësisë

Vazhdo te lexosh

Momenti i Ardhshëm Bjellorus

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të Premten e Javës së Parë të Kreshmës, 27 Shkurt 2015

Tekste liturgjike këtu

Djali plangprishës 1888 nga John Macallan Swan 1847-1910Djali plangprishës, nga John Macallen Swan, 1888 (Koleksioni Tate, Londër)

 

KUR Jezusi tregoi shëmbëlltyrën e “birit plangprishës”, [1]krh. Luka 15: 11-32 Unë besoj se Ai gjithashtu po jepte një vizion profetik të koha e mbarimit. Kjo është, një pamje se si bota do të mirëpritet në shtëpinë e Atit përmes Sakrificës së Krishtit ... por përfundimisht e refuzon përsëri. Se ne do të merrnim trashëgiminë tonë, domethënë vullnetin tonë të lirë, dhe gjatë shekujve do ta frynim atë mbi llojin e paganizmit të shfrenuar që kemi sot. Teknologjia është viçi i ri i artë.

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 krh. Luka 15: 11-32

Spitali në terren

 

BACK në qershor të vitit 2013, ju kam shkruar për ndryshimet që kam dalluar në lidhje me shërbesën time, si paraqitet, çfarë paraqitet etj. në shkrimin e quajtur Kënga e rojes. Pas disa muajsh reflektimi, unë do të doja të ndaja me ju vëzhgimet e mia nga ato që po ndodhin në botën tonë, gjëra që kam diskutuar me drejtorin tim shpirtëror dhe ku ndiej se po drejtohem tani. Unë gjithashtu dua të ftoj kontributi juaj direkt me një studim të shpejtë më poshtë.

 

Vazhdo te lexosh

Pyetja për Profecinë në Pyetje


La "Bosh" Kryetari i Pjetrit, Bazilika e Shën Pjetrit, Romë, Itali

 

A Dy javët e kaluara, fjalët vazhdojnë të ngrihen në zemrën time, "Ju keni hyrë në ditë të rrezikshme”Dhe për një arsye të mirë.

Armiqtë e Kishës janë të shumtë si nga brenda ashtu edhe nga jashtë. Sigurisht, kjo nuk është asgjë e re. Por ajo që është e re është rryma Zeitgeist, erërat mbizotëruese të intolerancës ndaj katolicizmit në një shkallë gati globale. Ndërsa ateizmi dhe relativizmi moral vazhdojnë të godasin trupin e Barque of Peter, Kisha nuk është pa ndarjet e saj të brendshme.

Për njërin, ka avull në disa lagje të Kishës që Vikari tjetër i Krishtit do të jetë një anti-papë. Kam shkruar për këtë në E mundur… apo jo? Si përgjigje, pjesa më e madhe e letrave që kam marrë janë mirënjohëse për pastrimin e ajrit nga ato që mëson Kisha dhe për t'i dhënë fund një konfuzioni të jashtëzakonshëm. Në të njëjtën kohë, një shkrimtar më akuzoi për blasfemi dhe duke e vënë shpirtin tim në rrezik; një tjetër tejkalimi i kufijve të mi; dhe një tjetër thënie se shkrimet e mia mbi këtë ishin më shumë një rrezik për Kishën sesa vetë profecia. Ndërsa kjo po ndodhte, unë kisha të krishterë ungjillorë që më kujtonin se Kisha Katolike është Satanike dhe katolikët tradicionalistë thoshin se isha i mallkuar që ndoqa ndonjë papë pas Piut X.

Jo, nuk është për t'u habitur që një papë ka dhënë dorëheqjen. Ajo që është për t'u habitur është se u deshën 600 vjet që nga e fundit.

Më kujtohen përsëri fjalët e Bekuar Kardinal Newman që tani po shpërthejnë si një bori mbi tokë:

Satani mund të adoptojë armët më alarmante të mashtrimit - ai mund të fshihet vetë - ai mund të përpiqet të na joshë në gjëra të vogla, dhe kështu të lëvizë Kishën, jo të gjitha menjëherë, por pak e nga pak nga pozicioni i saj i vërtetë ... isshtë e tij politikë për të na ndarë dhe për të na përçarë, për të na larguar gradualisht nga guri ynë i forcës. Dhe nëse do të ketë një persekutim, mbase do të ndodhë atëherë; atëherë, mbase, kur të gjithë jemi në të gjitha pjesët e të ashtuquajturit krishterim kaq të përçarë, dhe kaq të reduktuar, kaq plot përçarje, kaq afër herezisë… dhe Antikrishti shfaqet si një përndjekës dhe kombet barbare përreth shpërthejnë. - I nderuar John Henry Newman, Predikimi IV: Përndjekja e Antikrishtit

 

Vazhdo te lexosh

E mundur… apo jo?

APTOPIX E PUNA E VITIKAN TU E DielëFoto me mirësjellje The Globe and Mail
 
 

IN në dritën e ngjarjeve historike të kohëve të fundit në papat, dhe kjo, dita e fundit e punës së Benediktit XVI, dy profeci aktuale në veçanti po marrin tërheqje mes besimtarëve në lidhje me papën tjetër. Unë jam pyetur rreth tyre vazhdimisht personalisht, si dhe me email. Kështu që, unë jam i detyruar që më në fund të jap një përgjigje në kohë.

Problemi është se profecitë e mëposhtme janë diametralisht të kundërta me njëra-tjetrën. Njëri ose të dy, pra, nuk mund të jenë të vërtetë.

 

Vazhdo te lexosh