Ora e Fundit

Tërmeti Italian, 20 maj 2012, Associated Press

 

LIKE ka ndodhur në të kaluarën, u ndjeva i thirrur nga Zoti ynë për të shkuar dhe lutur para Sakramentit të Bekuar. Ishte intensiv, i thellë, i trishtuar… Ndjeva që Zoti kishte një fjalë këtë herë, jo për mua, por për ty… për Kishën. Pasi ia dhashë drejtorit tim shpirtëror, tani e ndaj me ju

Vazhdo te lexosh

Kënga e rojes

 

Botuar për herë të parë më 5 qershor 2013… me azhurnimet sot. 

 

IF Mund të kujtoj shkurtimisht këtu një përvojë të fuqishme rreth dhjetë vjet më parë kur u ndjeva i shtyrë të shkoja në kishë për t'u lutur para Sakramentit të Bekuar

Vazhdo te lexosh