Isshtë Jetesa!

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të hënën e javës së katërt të kreshmëve, 16 mars 2015

Tekste liturgjike këtu

 

KUR zyrtari vjen tek Jezusi dhe i kërkon Atij të shërojë djalin e tij, Zoti përgjigjet:

"Në qoftë se ju njerëzit nuk shihni shenja dhe mrekulli, nuk do të besoni." Zyrtari mbretëror i tha: "Zotëri, zbrit para se të vdesë fëmija im". (Ungjilli i sotëm)

Vazhdo te lexosh

Fjala… Fuqia për të Ndryshuar

 

Papa Benedikti në mënyrë profetike sheh një "pranverë të re" në Kishë të nxitur nga meditimi i Shkrimit të Shenjtë. Pse leximi i Biblës mund ta transformojë jetën tuaj dhe të gjithë Kishën? Marku i përgjigjet kësaj pyetjeje në një transmetim në internet i sigurt se do të shkaktojë një uri të re në shikuesit për Fjalën e Zotit.

Për të parë Fjala .. Fuqia për të Ndryshuar, Të shkojnë në www.embracinghope.tv