Plotësia e mëkatit: E keqja duhet ta shterrojë vetveten

Kupa e Zemërimit

 

Botuar për herë të parë më 20 tetor 2009. Më poshtë kam shtuar një mesazh të fundit nga Zoja 

 

KETU është një kupë vuajtjeje nga e cila duhet të dehet dy herë në plotësinë e kohës. Ajo është zbrazur tashmë nga Vetë Zoti ynë Jezus, i cili, në Kopshtin e Gjetsemanit, e vendosi atë në buzët e Tij në lutjen e Tij të shenjtë të braktisjes:

Ati im, nëse është e mundur, le të kalojë kjo kupë nga unë; akoma, jo si dua unë, por si do ti. (Mat 26:39)

Filxhani duhet të mbushet përsëri në mënyrë që Trupi i tij, e cila, duke ndjekur Kokën e saj, do të hyjë në Pasionin e saj në pjesëmarrjen e saj në shpengimin e shpirtrave:

Vazhdo te lexosh

Momenti i Ardhshëm Bjellorus

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të Premten e Javës së Parë të Kreshmës, 27 Shkurt 2015

Tekste liturgjike këtu

Djali plangprishës 1888 nga John Macallan Swan 1847-1910Djali plangprishës, nga John Macallen Swan, 1888 (Koleksioni Tate, Londër)

 

KUR Jezusi tregoi shëmbëlltyrën e “birit plangprishës”, [1]krh. Luka 15: 11-32 Unë besoj se Ai gjithashtu po jepte një vizion profetik të koha e mbarimit. Kjo është, një pamje se si bota do të mirëpritet në shtëpinë e Atit përmes Sakrificës së Krishtit ... por përfundimisht e refuzon përsëri. Se ne do të merrnim trashëgiminë tonë, domethënë vullnetin tonë të lirë, dhe gjatë shekujve do ta frynim atë mbi llojin e paganizmit të shfrenuar që kemi sot. Teknologjia është viçi i ri i artë.

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 krh. Luka 15: 11-32

E keqja e pashërueshme

FJALA TANI N RE LEXIMET MASIVE
për të enjten e javës së parë të kreshmës, 26 shkurt 2015

Tekste liturgjike këtu


Ndërmjetësimi i Krishtit dhe i Virgjëreshës, i atribuohet Lorenzo Monakos, (1370–1425)

 

KUR ne flasim për një "shans të fundit" për botën, kjo është për shkak se ne po flasim për një "të keqe të pashërueshme". Mëkati është ngërthyer aq shumë në punët e burrave, aq shumë ka korruptuar themelet jo vetëm të ekonomisë dhe politikës, por edhe të zinxhirit ushqimor, mjekësisë dhe mjedisit, sa asgjë tjetër nga operacioni kozmik [1]shih Kirurgjia kozmike eshte e nevojshme. Siç thotë Psalmisti,

Vazhdo te lexosh

Shënimet

Shënimet
1 shih Kirurgjia kozmike

Fllad i freskët

 

 

KETU është një erë e re që fryn nëpër shpirtin tim. Në netët më të errëta këto muajt e fundit, mezi ka qenë një pëshpëritje. Por tani ka filluar të lundrojë nëpër shpirtin tim, duke e ngritur zemrën time drejt Qiellit në një mënyrë të re. Unë ndiej dashurinë e Jezusit për këtë tufë të vogël të mbledhur këtu çdo ditë për Ushqimin Shpirtëror. Shtë një dashuri që pushton. Një dashuri që ka mposhtur botën. Një dashuri që do të kapërcejë gjithçka që po vjen kundër nesh në kohën përpara. Ju që po vini këtu, ji kurajo! Jezusi do të na ushqejë dhe forcojë! Ai do të na pajisë për Sprovat e Mëdha që tani shfaqen në të gjithë botën si një grua që do të hyjë në punë të vështirë.

Vazhdo te lexosh

Snopokalipsi!

 

 

DJE në lutje, dëgjova fjalët në zemrën time:

Erërat e ndryshimit po fryjnë dhe nuk do të pushojnë tani derisa të pastroj dhe pastroj botën.

Dhe me këtë, një stuhi stuhish na erdhi! Ne u zgjuam këtë mëngjes në brigjet e borës deri në 15 metra në oborrin tonë! Pjesa më e madhe ishte rezultat, jo i reshjeve të dëborës, por erërave të forta dhe të palodhshme. Unë shkova jashtë dhe - në mes duke rrëshqitur malet e bardha me djemtë e mi - këputa disa të shtëna rreth fermës në një celular për t'i ndarë me lexuesit e mi. Unë kurrë nuk kam parë një stuhi ere të prodhojë rezultate si kjo!

Pa dyshim, nuk është aspak ajo që parashikova për ditën e parë të Pranverës. (Shoh që jam rezervuar për të folur në Kaliforni javën tjetër. Faleminderit Zotit….)

 

Vazhdo te lexosh

Një copëz e dritës së tij

 

 

DO ndiheni sikur jeni një pjesë e parëndësishme e planit të Zotit? Se keni pak qëllim ose dobi për Të ose për të tjerët? Atëherë shpresoj të keni lexuar Tundimi i padobishëm. Sidoqoftë, e kuptoj që Jezusi dëshiron t'ju inkurajojë edhe më shumë. Në fakt, është thelbësore që ju që po e lexoni këtë të kuptoni: ti ke lindur per keto kohe. Çdo shpirt i vetëm në Mbretërinë e Zotit është këtu sipas modelit, këtu me një qëllim dhe rol specifik që është i paçmueshëm. Kjo është për shkak se ju bëni pjesë të "dritës së botës", dhe pa ju, bota humbet pak ngjyrë. më lejo të shpjegohem.

 

Vazhdo te lexosh

Koleksioni bazik


Shën Françesku duke predikuar zogjve, 1297-99 nga Giotto di Bondone

 

CDO Katoliku thirret për të ndarë Lajmin e Mirë… por a e dimë madje se cili është "Lajmi i Mirë" dhe si t'ua shpjegojmë të tjerëve? Në këtë episod më të ri në Përqafimin e Shpresës, Marku kthehet në bazat e besimit tonë, duke shpjeguar shumë thjesht se çfarë është Lajmi i Mirë dhe cila duhet të jetë përgjigjja jonë. Ungjillizimi 101!

Për të parë Koleksioni bazik, Të shkojnë në www.embracinghope.tv

 

CD e re nën punë ER ADPTO NJ S KONNG!

Mark sapo po përfundon prekjet e fundit në shkrimet e këngëve për një CD të ri muzikor. Prodhimi do të fillojë së shpejti me një datë publikimi për më vonë në 2011. Tema është këngë që trajtojnë humbjen, besnikërinë dhe familjen, me shërimin dhe shpresën përmes dashurisë Eukaristike të Krishtit. Për të ndihmuar në mbledhjen e fondeve për këtë projekt, ne dëshirojmë të ftojmë individë ose familje të "adoptojnë një këngë" për $ 1000. Emri juaj dhe kujt doni t'i kushtohet kënga, do të përfshihen në shënimet e CD-ve nëse vendosni kështu. Do të ketë rreth 12 këngë në projekt, prandaj së pari vijnë, shërbejnë së pari. Nëse jeni të interesuar të sponsorizoni një këngë, kontaktoni Mark këtu.

Ne do t'ju mbajmë të informuar për zhvillimet e mëtejshme! Në ndërkohë, për ata që janë të ri në muzikën e Markut, mundeni degjo shembuj ketu. Të gjitha çmimet në CD ishin ulur kohët e fundit në dyqan online. Për ata që dëshirojnë të pajtohen në këtë buletin dhe të marrin të gjitha bloget, emisionet në internet dhe lajmet e Markut në lidhje me lëshimet e CD-ve, klikoni Regjistrohu.