Faleminderit Jezus


FALEMINDERIT JEZUS

ALELUIA!

… Dhe falënderoj të gjithë lexuesit e mi për dashurinë, mbështetjen dhe lutjet tuaja.
Ju jeni të dashur!

 

 

Mbështetja dhe lutjet tuaja financiare janë arsyeja
ju po e lexoni këtë sot.
 Ju bekoj dhe faleminderit. 

Për të udhëtuar me Mark in La Tani Word,
klikoni në banderolën më poshtë për të pajtohem.
Emaili juaj nuk do të ndahet me askënd.

 
Print Friendly, PDF & Email
Postuar ne BALLINA, KOHA E HIRES.